Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Red Hot Chili Peppers

Temoje atsakymų: 11

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

Nuotrauka

„Red Hot Chili Peppers“ yra roko grupė iš Kalifornijos. Jų grojamoje muzikoje susilieja fanko, pankroko, metalo ir hip-hopo srovės, todėl jie yra laikomi vienu iš pagrindinių fankmetalo atstovų XX a. devintojo dešimtmečio pabaigoje ir dešimtojo dešimtmečio pradžioje. Vėliau „Red Hot Chili Peppers“ dar labiau paįvairino savo stilių, įtraukdami ska, džiazo, bliuzo ir psichodelikos motyvų. Grupė buvo įkurta vokalisto Anthonio Kiedžio, bosisto Michaelo Balzario (labiau žinomo „Flea“ pseudonimu), gitaristo Hillelio Slovako ir būgnininko Jacko Ironso 1983 metais.

Albumai:
1984 – „The Red Hot Chili Peppers“
1985 – „Freaky Styley“
1987 – „The Uplift Mofo Party Plan“
1989 – „Mother's Milk“
1991 – „Blood Sugar Sex Magik“
1995 – „One Hot Minute“
1999 – „Californication“
2002 – „By The Way“
2006 – „Stadium Arcadium“

Ar yra siame forume sios grupes fanu? Tai yra megstamiausia mano grupe kazkur nuo kai man buvo desimt metu gal, kadangi tada po biski ju emiau isgirsti, o mazesnis kai buvau nesupratau. Kai gavau pirmaji pc pradejau siusti ju dainas ir pan. Grupe groja labai idomiu stiliumi. Taip pat sakoma, kad RHCP grojimas yra vienas sudetingiausiu, taciau dainuojama paprastai, bet tas dainavimas turi labai gilias idejas ir prasmes. Man megstamiausios dainos asmeniskai ir pati geriausia daina apskritai mano muzikos pasaulyje yra butent siu vyruku kurinys "Californication". Taip pat tokie legendiniai gabalai kaip "Under The Bridge" , "Around The World" , "Scar Tissue" , "By The Way" , "Otherside"..

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
Gera grupe,bet matosi,kad toli grazu ne Deep purple,AC/DC,Kiss,Led Zepelin ir tt.Man asmeniskai patinka tik 2 Dainos(klausiau tik Stadium Arcadium)Dany California ir visu zinoma,bei Praeitu metu Wrestlemanijos daina Snow(Hey Oh).Siaip teko ziureti LIVE irasu,bet nepatinka-Dainininkas ir Bosistas taip pagave kaifa,jog atrodo,kad jie "sedi ant adatos".Del to encia grojimas,bet gal as klystu.Kadangi baigiau pats muzikos mokykla,augau tarp muzikantu,kai dainuojama pro sali girdziu,bet su Red Hotais tai itin daznia nepasitaiko,LIVE kitas reikalas.Man asmeniskai Senesnieji Guns'N'Roses labiau prie sirdies.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Na man RHCP yra nesunki muzika ir labai patinka. RHCP anksciau tikrai sedejo ant adatu, taciau dabar jie yra visiskai svarus, aisku negaliu taip uztikrinti bet manau, nes jau nebera to tokio issisokimo. Beje pati muzika supadorejo daug maz nuo 91 metu albumo. O visiskas atgimimas buvo 99 metais. Stadium Arcadium daug darbo ideta buvo. Paminejai butent dvi geriausias albumo dainas nu bent jau matau kad populiariausios, taciau butinai siulyciau paklausyti dar dvieju albumu "Californication" ir "By The Way", taciau jeigu ieskosit to old school rock'o tai nerasite :)

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Klausiau/klausau tik senesnių, nes dabar RHCP jau truputį į lankas nuėjo. Hitai kaip Can't Stop ar Dani California yra puikūs, bet dabartiniai jau labai numuilinti. Nebe tie Red Hot'ai, nebe tie.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Red Hot'ai kaip tik laikomi kurie neciuozia nuo savo esmes. Jeigu laikytume 99 ir 2006 eras tai jie islieka tokie pat. Beje sakai Dani California ir Can't Stop geri gabalai o dabar jau slydo. Bet juk tas pats Dani California yra is 2006metu Stadium Arcadium. Zinoma yra nelabai ten geru gabalu, taciau pagrindas islaikomas neblogas na bent jau mano akimis kai daug klausausi. Temos dainuojamos islikusios tos pacios. Pati grupe myli savo hometowna ir daug dainu apie butent ji ir prie temu liekama. Islikes tas pats grazus funk'as tai man patinka :) zinoma ten kokiu 84metu ir 99metu albumai neatpazystamai kitokie. Galiu pasakyti kad pirmieji albumai man visiskas atsiprasant "meslas"

Nuotrauka

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
  • 147 Pranešimai:
0
Sitos grupes nezinoti butu geda :), bent as taip manau.Jei neklystu ju daina buvo panaudota kaip vieno WWE ppv theme.Bet neprisimenu tiksliai kuriame.Megstamiausias ju gabalas Snow (hey oh).

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Wrestlemania 24 Theme butent ir buvo Snow (Hey-Oh)

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Vakar parsisiunčiau Pepper'iu diskografiją. Paklausiau albumų By the way, Californication. Tikrai patiko. Gana rami muzika. Ypač užkabino daina Californication. Atrodo ir toliau jų klausysiu ;)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Hmm.. Malonu girdeti, kad zmonems patinka. Californication tai mane nuskraidina lyg kazkur. As klausydamas tos dainos jauciuosi kaip uzvartojes kazko. Neveltui megstamiausias kurinys. Didziule prasme, graziu grojimu. Ramus chill'as - pasaka.

Nuotrauka

deep

1000

• Naujokai
  • 126 Pranešimai:
0
Nu ka man RED HOT CHILI PEPPERS geriausia rocko grupe, beje tai pirmoji uzsienio grupe kuria susidomejau budamas mazas, turiu daug ju albumu (visi asq pirkti arba parvezti is uzsienio).Smagu kad yra sukurta tema apie tokia grupe, nors ji ir patyre nuopoliu ir pakilimu.Dabartines ju dainos siek tiek pasikeite, nes keiciasi ir metai, auditorija kuri nera klausisiu ju senu "gabalu".

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Red Hot Chili Peppers žada sugrįžima. Kol grupė kolkas išsiskyrus ir gyvena savo gyvenimus jau kuriami planai po biški atskirai dėl grįžimo. Jau ir Kiedis ir Chadas kalbėjo apie susijungimą ir vėl.
As manau su lyg 2010 jie turetu sugrist. Jau kalbama drasiai apie tai. Beje seip kad gris tai faktas tik kazin kada. As kaip sakiau speju ant 2010. Aisku gal biski anksciau. Ruduo. Na gal jau bus ir tie patys nauji metai ateje. Tik manau, kad darbas jau 2010 vasara bus isibegejas ties naujuoju albumu :lol:

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Netyčiomis atradau šią temą ir būtų įdomu sužinoti forumiečių nuomonę apie I'm With You. Patiko, nepatiko? Kodėl?

Taigi, aš pasidalinsiu savo mintimis apie RHCP.

Visų pirma, pripažinsiu, iki praeitų metų vidurio aš jų nebuvau normaliai klausęs. Ta prasme buvau girdėjęs keletą jų hitų (Snow, Dani California, Under The Bridge, The Zephyr Song ir Californication), bet niekada neturjau noro išbandyti juos perklausyti normaliai. Na ir išėjo I'm With You. Žinoma, šį kartą nutariau, reikia išbandyti šį record'ą. Na, bet kaip gi klausysi nežinodamas RHCP praeities and stuff. Visgi jie yra "biškį" daugiau nei paprasta grupė. :facepalm: Anyway, nutariau pradėti savo "Journey Of RHCP". Taigi, atsipūčiau diskografija, ir pradėjau.

Pirmi trys albumai... Buvo... Keisti kaip minimum. Nebuy'inau jų lyrics'ų, kurie IMO buvo per daug pošli. Neįpirkau ir muzikos, kuri buvo tokia keista. Funk-rock'as su ale repo vokalais... Tai visiškai nepriminė to, ką girdėjau naujuose jų hit song'uose. Na, tai logiška - vėlyvieji 80s buvo jau tokie laikai... Gerai tai, kad RHCP nežengė į grunge'ą, nors aš jų neįsivaizduočiau tame vaidmenyje betkokiu atveju. :D Anyway. Vienu žodžiu albumai man neįstrigo (apart keleto ganėtinai neblogų gabaliukų pvz. "Fight Like A Brave"). Bet sakau, manęs visiškai nežavėjo jų kryptis.

Ir visgi, tada atėjo Mother's Milk bei Blood Sugar Sex Magik. Ir albumai nors nenunešė stogo, man beabejo patiko gerą įspūdį. Tiesa, nors BSSM yra labai geras įrašas, man tai ne RHCP viršūnė...

... iki peak point'o dar vienas albumas One Hot Minute. Na, tai buvo šioks toks nuosmūkis palyginus su jo prequel'u, tačiau turėjo savo momentų ir susiklausė ganėtinai maloniai.

Californication yra *****. (taškas)

By The Way nuvylė, Stadium Arcadium yra decent albumas.

Na ir nenorėdamas išsiplėsti pereisiu prie I'm With You. Įrašas ganėtinai neblogas, RHCP skamba ganėtinai subrendusiai ir išraiškingai. Žinoma, Frusciantes trūksta, tačiau gal šįkart nebuvo blogai. Gal būtent tai įnešė pokyčių į muziką. Vienu žodžiu, nors ir būdamas easy-listen, tačiau įrašas yra vertas dėmesio. Kaip visada, Kiedžio vokalinės melodijos yra nuostabios, gal ne tokios stulbinančios kaip geriausiais laikais, tačiau puikios. Ir visgi, tai nebuvo 2011-ųjų mano top'o įrašas. Jei kam įdomu, mano top'as:
5. PJ Harvey Let England Shake
4. Fleet Foxes Helplessness Blues
3. Radiohead The King Of Limbs
2. The Black Keys El Camino
1. Foo Fighters Wasting Light

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0