Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Žaidimų Rekomendacijos

Temoje atsakymų: 82

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 560 Pranešimai:
13
Taigi čia bus oficiali žaidimų siūlymų/rekomendavimų tema.

Jei nežinot ką žaist ir norit, kad jums kas nors pasiūlytų/parekomenduotų kokį žaidimą sakykit savo reikalavimus šioje temoje.

Taigi pradėsiu.

Gal galėtumėte pasiūlyti šaudyklę panašią į Half-Life?

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
galbūt Blacksite Area 51? Nesu žaides, bet gal panašus, nežinau ;D

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0

Citata

HL : Blue Shift, HL : Opposing Force :)

Nuotrauka

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 560 Pranešimai:
13

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-03-10, 22:54, pasakė:

HL : Blue Shift, HL : Opposing Force :)
Cia kaip suprantu HL tesiniai, taip?

Nuotrauka

And on a quiet night

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Yra kitokios dalys :). Grafika tokia pati, visai kitos misijos ir + OP daly nauju ginklu visokiu :)

Nuotrauka

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
  • 312 Pranešimai:
0
FallOut 3, Guitar Hero, Gears of War2, Call Of Duty World at war.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Saudykliu gal nepasiulysiu taciau pasiulysiu pazaisti tuos zaidimus kuriuos as zaidziau ir nenusivyliau:

Fahrenheit - Sita reiktu visiems buti ismeginusiems. Istorija viena geriausiu mano matytu zaidime.
Call Of Duty 1 ir 2 dalys - Pacios geriausios COD dalys. Geriausias WW2 zaidimas.
Kane & Lynch - Perejau neseniai pries kelias dienas ant konsoles. Labai patiko.
Resident Evil 4 - Nu kam patinka tokio zanro zaidimai ir dar nezaide pameginkit.

Nuotrauka

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąSwedaS, 2009-03-10, 22:41, pasakė:

Gal Quake 4??

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
  • 572 Pranešimai:
0
Sutinku dėl Quake 4 su emouTion, o jei norėtum lošti internete tai galiu pasiulyt Quake 3 Arena Online. Kaip tik žinau, kad išleido online versija pats dar nebandes, bet kai lošiau Quake 3 Arena su taip vadinamais "botais" tai tikrai labai patiko ir buvo idomu aišku yra būgu, bet vistiek galiu ja pasiulyti. Na, o jei čia yra "Grey's Anatomy" serialo fanų tai siūlyčiau palošt Grey's Anatomy žaidimą. Tikrai laisvalaikiu jis labai tinka. Kaip žinau ne visiem labai patinka tokie žaidimai, bet nežinau aš net nežiūrėdamas šio serialo, bet žaidima tikrai idomiai lošiu ;) Aišku šiek tiek per daug ten visokių meilių, jausmų ir man asmeniškai per mažai operacijų, bet vėlgi siūlau išbandyt jei tiesiog norit paspaudinėt su pele ir tiek. Dar jei norit palošti koki nors Action 3 asmens šaudykle siūlau palošt žaidimo Matrix dalis. Daugumai labai nepatiko pirma dalis "Enter The Matrix", o daugiausiai patiko antra dalis "Matrix : The Patch Of Neo". Kai perėjau pirma dalį man ji iš tikrūjų patiko na, o palošses antrą dalį man beabėjo ji labiau patiko, bet aš tuo pačiu visiškai nesigailėjau, kad perėjau ir pirma ir antra Matrix žaidimo dalis. Pats aš neesu didelis Matrix filmų fanas, bet vėlgi siųlyčiau šiuos du žaidimus palošti visiem. Matrix flimų fanam ir ne.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
SwedaS imk Half Life 2 ir epizodus ;) Siužetas belekaip geras tik gal Episode 1 ir 2 trumpi ,bet Half Life 2 tai kaifavau aš jį žaisdamas :)

P.S Isigilink i siužeta tada dar idomiau bus žaisti štai games.lt tema gera kur gali daug ka sužinot apie Half Life istorija: http://www.games.lt/....zinutes/110747 ir štai čia http://www.games.lt/....zinutes/110585

Čia Opposing Force siužetas:Visi žino „Half-Life“ istoriją. Jūs žaidžiate už Gordoną Freemaną, mokslininką, dirbantį "Black Mesa" tyrimų komplekse, kurį netikėtai sukrečia nežemiškas kataklizmas, ir į kurį jūsų sunaikinimui pasiunčiamos karinės pajėgos. Na, o dabar įsivaizduokite, jog žaidžiate ne už ką kitą, o už tų pajėgų atstovą. Būtent tokią galimybę siūlo „Gearbox Software“ savo naujame papildyme – „Opposing Force“. Be to, galėsite ne tik valdyti kareivį, bet dar ir ištirti daug nematytų "Black Mesa" vietovių, taip pat išbandyti krūvą naujų ginklų. Svarbiausia tai, kad šio papildymo istorija eina lygiagrečiai su originaliojo „Half-Life“, tik jūs į ją galėsite pažvelgti visiškai iš priešingos pusės.

Čia angliška pilna istorija be jokiu tarpu: http://members.shaw....ry/timeline.htm

Čia visa Half Life 1 istorija jei ja perskaitysi tai viska suprasi antroj daly ,bent jau as supratau kai buvau naujokas.http://skz.mylivepage.com/blog/813/92003_Half-Life_žaidimų_serijos_istorija

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-03-11, 10:46

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 560 Pranešimai:
13

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2009-03-11, 10:21, pasakė:

SwedaS imk Half Life 2 ir epizodus ;) Siužetas belekaip geras tik gal Episode 1 ir 2 trumpi ,bet Half Life 2 tai kaifavau aš jį žaisdamas :)
Tai tas ir yra, kazka pradejas zaisti HL 1 taip jo ir nepabaigiau. O poto praejus keleriems metam perejau HL 2 , HL 2: E1 ir HL2 : E2. Na o dabar siunciuosi HL1 visas dalis. Taigi galima sakyti pereisiu sita zaidima is kito galo :D

Nuotrauka

And on a quiet night

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Kam kompas paveza tai tikrai siulau ismeginti Crysis ir Crysis Warhead. Nuostabi grafika ir tikrai idomi saudykle, vienas geresniu shooteriu ;) Lengvai zaidziasi, toks atsipalaidavimui kaip tik.

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
  • 572 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąLix, 2009-03-11, 17:21, pasakė:

Kam kompas paveza tai tikrai siulau ismeginti Crysis ir Crysis Warhead. Nuostabi grafika ir tikrai idomi saudykle, vienas geresniu shooteriu :? Lengvai zaidziasi, toks atsipalaidavimui kaip tik.

Atsipalaidavimui ? Belošdamas Crysis tikrai nepasakysiu, kad atsipalaidavau. Kaip tik atsipalaiduot man asmeniškai buvo sunku.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Jo, man saudykles tai atsipalaidavimas :? Gal ant sunkaus difficulty losei, as tai ant normal ir tikrai lengvai praejau betaskydamas visus aplinkui.

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 493 Pranešimai:
13
Noreciau kokio zaidimo kur ant vieno pc butu galima dviem lost.Tik nesiulykit sportiniu zaidimu nes visi jau atsibode :?

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

Rodyti pranešimąCrack, 2009-03-11, 22:38, pasakė:

Noreciau kokio zaidimo kur ant vieno pc butu galima dviem lost.Tik nesiulykit sportiniu zaidimu nes visi jau atsibode :D
Heroes of might and magic 3,4,5 ; Disciples 2:rise of the elves, jei strateginius mėgsti :? Jei ne tai smagiausia sakyčiau super nes/nes/sega romų kokį porą k parsisiųst ir eit per visus dviese :D

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
  • 643 Pranešimai:
0
Pritariu Valhalui, Heroes 3 išties įdomu žaist dviese, dar jei išsirenki gerą mapą, tai dar linksmiau žaist. Pažiūrėjau wiki, tai H3 ne grynas strateginis, vadinasi turn-based strategy.
Tikrai patariu žaist H3, aš su draugais prie jo daug laiko esu praleidęs, ir kas svarbiausia - nenuobodžiai.
Arba siūlau parsisiųsti PSX emuliatorių, taip pat galėsit žaisti dviese.
Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Dar dviese galima žaisti Obscure 2.Žaidimas tikrai neblogas, yra siaubo elementų, galima spręsti galvosūkius ir t.t. Galvosūkiu tikrai nemažai.Imesiu keleta paveikslėliu ir traileri, gal kanors sudomins.

Nuotrauka

Keli paveikslėliai:
Spausti Čia
Spausti Čia
Spausti Čia
Spausti Čia

Trailer : Spausti Čia

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Dviese Heroes 3 tikrai labai gerai daug valandu su jais praleista , kai su draugais pliekdavom , o jai dar daugiau nei 2 losia tai isvis pasaka.. Taip pat koki WWE Raw dviese galit ismegint :?
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0
Gal galit pasiulit gera game su Skatais ant PC??? Tik prasau ne Tony Hawk.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąemouTion, 2009-03-12, 13:12, pasakė:

Gal galit pasiulit gera game su Skatais ant PC??? Tik prasau ne Tony Hawk.
prašymas nelogiškas... nes kiek žinau kitokiųnelabai ir yra ;) nors buvo ten kažkoks lietuviškas su Vilnium, bet nepagarsėjo kokybe :D

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Noreciau paprasyti, kad kas patartu kokia gera WWII saudkle. COD visos dalys pereitos, medal Of Honor taip pat visos pereitos. Battlefield kazkaip dar nezinau, o kas be situ trijules yra?

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 321 Pranešimai:
5

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2009-04-03, 20:07, pasakė:

Noreciau paprasyti, kad kas patartu kokia gera WWII saudkle. COD visos dalys pereitos, medal Of Honor taip pat visos pereitos. Battlefield kazkaip dar nezinau, o kas be situ trijules yra?

Na ,čia kaip ir išvardinai pagrindinius-geriausius. Yra dar Brothers in Arms - pats nežaidžiau ,bet jis yra gerai vertinamas. Iš geresniu internetiniu dar yra Day of Defeat: Source. Pats daugiau tikrai geru WWII FPS nežinau.

Šį pranešimą redagavo Kiausingalvis: 2009-04-03, 19:59

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Brothers in Arms be jokiu kalbu :D butent sitas yra labai geras. Butina pazaisti jeigu prijauciantis WWII zaidimams :D

Nuotrauka

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 560 Pranešimai:
13
Ne į temą
Gal kas nors galetu isvardinti F.E.A.R. zaidimu seka? Nuo seniausio iki naujausio. ;)

Nuotrauka

And on a quiet night

Vartotojų skaito šią temą: 8

narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0