Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Friday Fight Zone

Temoje atsakymų: 11

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

1.Kova:
E-Bring & John Rambo vs Ronnie & Brutal
Normal tag team match

Special announcment

2.Kova:
Sick Extreme Kyo vs Jordan Derek & Crack Hamilton
Normal Tag Team Match
The Double Trouble Rematch Non-Title

Mysterious Man Takes the mask off!

Main Event:
Jason Speed & Jason Clue vs Refresh & Ramiro Cruz
Normal Tag Team match

California Rose choice!

Citata

Pirmasis show po Double Trouble ppv. Visi su nekantrumu laukia sio show ir nebereikalo. Jau pirmoje dvikovoje isvysime du pries du susikausiancius vyrukus. Iskart po jo BWE turi jums specialuji pranesima, taigi sekite naujienas. Antroje dvikovoje susitinka naujieji tag team chempionai SKE ir buve tag team cempionas Jordan Derek ir jo partneris pagal jo pasirinkima. Iskart po sios dvikovos isvysime show kulminacija. Ir tai bus Mysterious man tapatybes atskleidimas. Kas jis? Po sio reginio isvysime Main Event. Sklinda gandai, kad Jasonai nori sudaryti komanda, taigi BWE GM nieko nelaukia ir juos stumia i komandine dvikova. Jasonai bus vienoje komandoje ir paziuresime kaip joje atrodo. Jie susikaus su naujuoju ir jau du kart BWE Continent cempionu Refresh ir jo partneriu pagal jo pasirinkima. Po stai sios dvikovos jusu demesiui ka pasirinks California Rose. Sis zmogus iskovojo title shota i antraeili titula. Taigi California Rose issirinks ar tai bus Continent ar Action titulas.

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-03-06, 12:46

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Ne į temą
Manau, kad esu vertas dar vieno šanso i titula?

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Ne į temą
na kolkas toks anonsas o apie dar viena sansa pakalbesime :lol: jo reikia vel nusipelnyti.. parodyti kad nori jo.. rasyti kalbas, o ne tik paprastai prasyti.. beje turime sulaukti kol california rose issirinks i koki titula nori shauti continent ar action..

Nuotrauka

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
  • 147 Pranešimai:
0

Citata

Eric "Contra" Wilson per PPV Double Trouble gavo kaklo trauma ir traukiasi neribotam laikui is BWE aktyvaus rosterio. Kiek jis negales kovot pranesime veliau kai bus atlikti issamesni tyrimai.
Kaip Eric Wilson gali kovoti,gi jis per Double Trouble gavo trauma,bent jis taip rase naujienu skiltyje....

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
ai jo gerai kad priminei.. :lol: pakeisiu

Nuotrauka

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0
Gerai čia pakeitei

Citata

Brutal & Brutal
:lol: :lol: :lol:

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
Vel i milziniska maca patekau :lol:? bet sumestas tai belekaip..o jau yra net promo,arba ju nebuvo niekada arba tiesiog nepastebejau :lol: 2 ir 3 kova jau logiskesnes,bet pirma tai man kazkokia nei sioka nei tokia. EDIT:Thank god(and GM) kad su fnt esu :lol:)

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-03-02, 16:48

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
teko pakeist i du pries du :lol: kadangi niekaip kitaip neisejo padaryti.. FnT idesim i sekmadienio show.

Nuotrauka

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
  • 147 Pranešimai:
0
Norejau paklausti ar Brutal nors kalbas rasyti,nes nenoriu kad vel komandoje liktau vienas kuris raso kalbas :/

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-03-02, 15:58, pasakė:

1.Kova:
E-Bring & John Rambo vs Ronnie & Brutal
Elimination 6man tag match

Pataisykit :lol:

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-03-02, 19:02

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
  • 147 Pranešimai:
0

Citata

Elimination 6man tag match
pataisykit
Edit: Nepastebejau Kzkas post'o

Šį pranešimą redagavo BingoLT: 2009-03-03, 18:02

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Na ir sunki kova laukia.. Bet nieko stengsiuos :lol: idomiausia turbut bus Mysterios man tapatybe.. Taciau manau bus 90% kurie nezinos to kovotojo 9% bus tik girdeja.. 1% bus mates kovojant seniau be kaukes :lol:

Edit : Mano partneris : Ramiro Cruz

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-03-03, 19:24

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0