Ne į temą | jauciuosi kaip Nafikauskas |
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-10-17, 15:21
Taigi kaip pastebejote, NME veikla yra beveik sustojusi... nors kam tas beveik - sustojusi. Jei is pradziu kaltas buvo mano pc, tai dabar kalta ir laiko stoka. Noriu pasakyti, kad dabar jau beveik neturiu laiko PC (net pw ziurejimui, tai ka jau kalbet apie e-fed), ir paskutiniu likusiu laisvu minuciu nebegaliu skirti NME. Todel sia sunkia akimirka esu priverstas atsistadydinti is pareigu, nes negaliu prisideti prie nme creative darbu... taciau nenoreciau kad NME ateitu galas, tiesiog siulau kitiem imti valdzia i rankas ir bendyti testi tai kas iki siol sekmingai vyko. siulau issirinkti bookerius, ir man nera skirtumo kas tai bus - ar patyre vilkai, ar "biznio" naujokai. tiesiog, kas turit laiko ir noro, sioje temoje susitarkit ir pradekit darba
2008-10-20, 14:18
manu reiktu jums tureti nemaza komanda kuri rasho matchus ir bookina ir tiesiog eiti ratu, keistis kas menesy tarkim viena menesy prie nme dirba koks antanas o kita menesy petras, nes tas darbas pastoviai bookinti ir rasyti tikrai uzknisa. Jei bus norinciu kazka kazkur daryti tai manau nusiuskit PM'a walleriui kad noretume administruoti nme, jei jau walleriui neiseina nusiusti nusiuskite man.
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0