Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

NME Heat

Temoje atsakymų: 9

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Nuotrauka

Rodomas HEAT logotipas, ir groja temine muzika, o fanai selsta!
Spoiler'is

The Answer vs. Jaged “Razzor” Dwansoon

Spoiler'is

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
na show buvo itin vidutiniskas, taciau kai tokios bedos uzpuola tai suprantu, man panasiai yra buve net pora kartu.. ;]] show kaip jau sakiau vidutiniskas ir labai neishsiplesiu. Dziaugiuosi, kad vis delto laimejau ir atsiprashau kad sia savaite buvau neaktyvus ;] na ka prasideda 5vs5 karas.. beje gerai is silencer pasityciota ;DDDDDD

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Na ka as galiu pasakyti, ateina The Silencer i interviu, o cia os keksiukes susan Style nera. Na ka, tegul dauginasi jie su Clue, vistiek Dievas pasake gyvenkit ir dauginkites! ;D
SHow nebuvo ypac prastas, nebuvo ir ypac blogas. Nanpasakyciau kad geras, bet toks pakenciamas. Visalaika juk suprasteja kokybe, kai skubama kovas rasyti (:

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Em.. Nu prisidėsiu prie kitų,kurie tvirtina,jog nesmerkia mūsų writerių ir bookerių dėl vėlavimo ir prasto Heat :)

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Heat blogesnio nesu matęs savo gyvenime... Tikrai aš pats rašiau du mačus (tuos kur nešvepli), bet pvz Main Event... Tyliu. Iš mano wrestlerio buvo pasityčiota. WTF? Kaip galėjau nedalyvaut ir neišnaudot tokio šanso? Dar pora tokių nesamonių ir eisiu iš savo writerio posto. No offence Lyncaz, bet šis Heat.... IŠMATŲ KRŪVA

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2008-10-06, 17:33

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
Buvo kovos "kabliukų", kurie gadino vaizdą. Kai kas nors vyksta, būna, kad neparašoma, kas tai padarė. Pvz "Bet Bottom gauna Low Blow" Nuo ko? :) Taip pat nepatiko šio show lygiavimas, kažkaip visos eilutės iki pusės ekrano teeina. Čia taip turėjo būti? Ir nesupratau, kodėl buvo pašalinti Clue ir Susan? Bet svarbu bent tai, kad nebuvau oficialiai susquash'intas nes neparašiau kalbos :D Apsileidau šiek tiek, bet kadangi ir booker'iai ilsisi mūsų, tai manau nieko baisaus :)
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Aš jaučiuosi blogai ir kartu gerai. Blogai dėl to, kad norėjau Dzeusą sumalt į miltus, o gerai dėl to kad pirmą kartą buvo atliktas SKATERKICK :) Na šeip dėl Susan pabėgimo manau tik pasilengvinot sau darbą ir tiek. Heat prastas, bet priežastis suprantu. Pasistenkit kad daugiau taip nebūtų :)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2008-10-06, 18:33, pasakė:

Heat blogesnio nesu matęs savo gyvenime... Tikrai aš pats rašiau du mačus (tuos kur nešvepli), bet pvz Main Event... Tyliu. Iš mano wrestlerio buvo pasityčiota. WTF? Kaip galėjau nedalyvaut ir neišnaudot tokio šanso? Dar pora tokių nesamonių ir eisiu iš savo writerio posto. No offence Lyncaz, bet šis Heat.... IŠMATŲ KRŪVA
konkreciai tau atsakyt galiu kad tavo wrestleris bent kolkas nera vertas dalyvaut ME. visos kitos kritikos nusipelniau, nors ne as vienas del to kaltas. bet uzteks man teisintis :)
zinoma triukas su susan dingimu buvo kaip issisukimas nuo pareigu, nes kaip zinote interviu imami is tikro o ne kuriami, o as skype naudotis negalejau todel neliko kitos iseities...
jei mano pc daugiau nestreikuos, tai daugiau tokiu bajeriu neturetu pasikaatot...
P.S. si heat rasetik 2 zmones, tai irgi viena prasto rezultato priezasciu...

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-10-06, 19:30

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Tu ir as, ar dar kas prisidejo? :)

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2008-10-06, 21:12, pasakė:

Tu ir as, ar dar kas prisidejo? :)
taip, tik tu ir as... kaip minejau, ME turejo rasyt Walleris, bet penktadieni jis pasake kad rtyoj isvaziuoja i kaima ir neparasys... taigi teko man dar vienas darbelis... ir kaip visi mato, nieko gero nesigavo kai tik du zmones raso...

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0