Parodomas NME logotipas. Kaune, lauke rodoma Kauno Sporto hale, is isores. Ja tuoj pat sudrebins didziulis ivykis NME Night of Revenge 2008 !
Vaizdas perjungiamas i Kauno Sporto hales vidu. Ten kol kas tamsu, tik po entrance rampa geltonos sviesos. Ties ja atsiranda sviesos, o ten specialiai i Kauna is savo tevynes atvyke, Vokietijos roko pasididziavimas Scorpions! Jie gyvai atliks evento theme daina Humanity
Po sio Scorpions pasirodymo yra pristatomos visos vakaro kovos
The Rosyz Brotherz vs. Unknown Hardcore Falls Count Anywhere Elimination matchas. Laimejusi komanda gauna kova del NME Komandiniu titulu ateityje.
Jason Clue vs. Sick Extreme Strecher matchas. Very personal Its all about women
Naciai vs. New Maniacs Union Tables Elimination matchas. Pergales kaina NME komandiniai titulai
Bottom vs. Answer vs. Refresh vs. Scott Payne po M.J. auto avarijos, Tarpzemyninio cempiono NME neturi. Po sios kovos tures
The Silencer vs. Impaler pristatineti nereikia, laimetojo prizas didziausias, koki tik gali gauti sio sporto atstovas NME Sunkiasvoriu cempiono titulas
Po to, aidi fejerverkai, visi patenkinti. Skamba PPV dainos irasas, o 2008-uju Night of Revenge oficialiai pradedamas!
Falls Count Anywhere Tag Team Elimination match:
*for the NME Tag Team Championship titleshot:
The Rosyz Brotherz vs. Unknown Hardcore
Pasigirsta Faith No More - Midlife Crisis abu kovotojai eina link ringo, praejus puse kelio pradeda groti Linkin Park - Somewhere I Belong. Abu kovotojai uzsoka ant ringo. Ilipe i ringa abu tauntina.
Pradeda skambėti daina, ekranuose matosi kaip kaunasi Tody ir Rosy, o netrukus The Rosy Brotherz įbėga į areną. Jie patauntina, sumuša rankom su fanais taunto būdu ir įlipa į ringą. Įlipę padaro tauntą ir per pirmą suplojimą iš ringo kampų pažyra šiek tiek konfeti,o per antrą visas pliūpsnis. Visa salė tauntina kartu su The Rosyz Brotherz. Broliai surimtėja ir laukia savo varžovų.
Skamba gongas, ir kova prasideda
Rodoma mašinų stovėjimo aikšelė:
Refresh išlipa iš mašinos ir eina link arenos. Staiga prieina Naciai.
- Sveikas būsimasis čempione, - taria Adolfas.[/i]
- Sveiki Naciai, - atsako Refresh ir paspaudžia visiems rankas.
- Lauki savo mačo? nesijaudini? - paklausia Gerdas.
- Žinoma jaudinuosi.
- Nebijok. Niekos sunkaus nėra apdoroti negyvas žūvis vardu Bottom, The Answer ir Scott
Payne. Tiesiog nulupi jū smirdančius žvynus ir viskas. Jie jau tau po kojom, o žūvienė - yra titulas.
Paprasta kaip du kart du, - taria Gerdas.
- Po tavo apdorojimo toms trims susmirdusioms žuvims reikės Dr.House pagalbos!
Visa ketveriukė pradeda juoktis iš Giunterio suskelto bajerio.
- Aš ir žinau nemažai bajerių pvz. Mokykloje mokytoja sako: Žiūrėkit į lentą, o mokiniai
pažiūri į mokytoją.
Vėl visi kikena.
- Mes vokiečiai mokam juoktis ir iš savęs! - taria Adolfas. Pvz. kodėl Hitleris
nešioja ūsiukus?
- Nežinau, - taria Refresh.
- O todėl, kad jo slaptasis ginklas buvo bezdalai. Jis taip ušpersdavo, kad net žūdavo
daugybė žmonių, o jis buvo skūpus ir nenorėjo leisti pinigų dujokaukei, tai ir užsiaugino
ūsiukus.
Visi vėl žvengia.
- Man jau metas, iki.
- Iki.
Ziurovu TV ekranuose pasirodo sis paveiksliukas
Strecher match:
Sick Extreme (w/Kyo) vs. Jason Clue
Prieina prie ringo sukriziuodamas rankas ilipes i ringa greitu judesiu istiesia rankas ir iskecia i sonus su vienu nyksciu parodo ant marskneliu uzrasa sick o su kitu extreme
Kartu su juo ateina ir Kyo.
Dingsta šviesos. Suskamba Muse - Map Of The Problematique. Arena mirksi juoda, balta, raudona šviesomis. Į areną greitu žingsniu įeina Jason Clue. Jis sustoja po titantronu. Nueina į dešinę pakylos pusę. Pritupa parodo "Just bring it". Po to nueina į kitą ir patauntina. Tada nueina nuo pakylos link ringo. Sustoja. Atsitupa ir iškelia rankas į viršų. Fejerverkai. Atsistoja, nusiplėšia marškinius ir užlipa laiptais ant ringo krašto. Peršoka trečią virvę, užlipa ant turnbuckle ir patauntina. Nueina ant kito ir dar kartą patauntina. Nulipęs vietoje pašokinėja.
Anounceris paaiškina kovos taisykles, skamba gongas ir kova prasideda
Ekrane mūsų žavioji reporterė Susan Styles.
Sveiki NME gerbėjai, čia aš, jūsų mylimoji kalytė Zuzana Šmails. Kaip žinote, aš esu begalo įsimylėjusi Jansoną Glue, kuris šiuo metu yra ligoninėje. Ajajai kaip man jo gaila... Bet kam rūpi tas subingalvis, šiandien su manimi vienas iš pretendentų į NME tag team čempionų titulą The Maniac. Maniace, vakar per HEAT visi matė kaip tu su savo chebra sumaitojot Nacius, taip pat kaip aš... tai yra Sick Extreme šiandien nusidorojo su mano gyvenimo meile Jacksonu Kūle. Kaip manai, ar šiandien bus taip pat lengva nugalėti Nacius?
- ei gražuole, kas per klaus...
- ooo taip, aš tikra gražuolė, štai pažiūrėkit kokie mano plaukai, švelnūs kaip kūdikio užpakaliukas... SE neleidžia kalbėti Manijakui... O jūs tik pažiūrėkit kokios mano kojos, tiesios kaip elektros stulpai, dailiai įdegę, parudę tarsi rudeniniai medžių lapai...
Maniac bando įsiterpti:
Zuzana, Tu tikrai nuosta...
Bet Zuzana ir toliau tęsia:
o Jūs tik pažiūrėkit kokia standi mano krūtinė... ir kokia ji didelė, lyg du išbrinkę melionai... jūs tik pažiūrėkit kokia daili mano nosytė, ir kaip dailiai iš jos styro išlindę plaukai... o kokios mano akys... jos tarsi negyvoji jūra... aš tikrai pati nuostabiausia ir Jordanui Shoe tikrai pasisekė, kad aš jį pasirinkau. Aš netrukus už jo ištekėsiu ir mes prisidarysim visą krūvą vaikučių pabiručių, kurie užaugs, taps imtynininkais ir pralaiminės kovas kaip ir jų tėvelis Prison! CHA CHA CHA CHA CHA!!! Sick Extreme nusiima peruką, jį numeta atn grindų, ir trypdamas išrėkia:
Būk prakeikta kale!!!
Six-Man Five Tables NME Tag Team Championship Elimination match:
Naciai © vs. New Maniacs Union
Suskamba Element Eighty - Broken promises ir įvažiuoja į areną Nissan 350Z, kur sėdi Xnitro, Cracky ir Maniac. išlipę iš mašinos Cracky ir The Maniac eina link ringo be jokių firminių tauntų, daug tarpusavy ginčijasi, retkarčiais apsistumdo. Kartu eina Xnitro ir vis bando juos sutaikyti, bet jam nepavyksta. Bet kol prieina iki ringo, susitaiko, ir Cracky iš mandagumo palaiko virves Maniacui, bet Maniac nesutinka lipti į ringą pirmas, jis liepia į ringą lipti Crackui lipti pirmam. Ir taip vėl pradeda ginčytis, bet galiausiai abu kartu lenda į ringą ir susitrenkia kaktomis Xnitro įšliuožia po apatine virve.
Pasigirsta trečio Reicho maršas. Visur skamba fanfaros ir į areną įvažiuoja didelis Mercedes klasės automobilis. Jisai privažiuoja arti ringo ir iš jo išlipa trys iskilus asmenys: Adolfas Germanas, Giunteris Tishe, Gerdas shlangestaigeris
Rodomas GM kabinetas:
Marcus Ulivieri kemša didelę picą. Į jo kabinetą įeina Impaler.
- Laba diena, vadove. Norėjau padėkoti už suteiktą galymybę į titulą.
- No problemo, vaikeli. Tu esi geras wrestleris todėl ir gavai savo šansą. Juk tu tapai pirmuoju NME Heavyweight čempionu
pirmas visoje istorijoje.
- Ačiū už komplimentus. Aš tikrai daug stengiuosi.
- Tikiuosi parodysi ką sugebi šios dienos Heat. Tikiuosi tavo komanda nugalės. Nors Bottom joje gallėtų ir nebūti.
Na ką padarysi. Pakelk reitingus vaikeli. Tada aš gausiu daugiau pinigų ir mokėsiu dar didesnius atlyginimus.
Nors ir neturėtum skųstis dabartiniu...
- Ne, sere.
- Štai imk keletą dolerių (duoda nemažą krūvelę banknotų) ir atidirbk už juos šiame mače.
- Ačiū pone. Aš savo mačą padarysiu lyg jūsų sapną.
- Viena bėda - aš sapnuoju košmarus...
Staiga į kambarį įeina Bottom.
Aš viską girdėjau! Man nereikia extra pinigų, kad galėčiau padaryti savo kovą nuostabią.
- Nori poros šlamančių? - taria Marcus Ulivieri ir ištraukia lagaminą.
- Na "šiek tiek" pinigų niekada nepamaišys, - pralinksmėjęs taria Bottom.
GM atidaro lagamina atsukęs į save ir ištraukęs saują centų švysteli į Bottom.
- Už šį įžeidimą jums dar atsirūgs Marcus Ulivieri ,- taria Bottom ir kelia ranką prieš "bosą".
- Tik paliesk mane ir būsi išmestas iš šiandienos mačo!!! - sušunka GM.
- Tikrai?! - paniekinamai taria Bottom.
- Netiki, pabandyk! - piktai išrėžia Marcus ir "svečiams" parodo duris.
Bottom ir Impaler palieka GM kabineta.
Fatal Four-Way NME Intercontinental Championship match:
Bottom vs. The Answer vs. Refresh vs. Scott Payne
Užgroja Metallica - Wherever I May Roam, prie titatrono pasipila dūmai ir pro juos išbėga Scott Payne, jis su šypsena
pažiūri į fanus, eidamas link ringo su visais sumuša rankomis, po to įlipa į ringą, iškelia abi rankas, ir parodo į žiūrovus,
po to į NME Intercontinental Championship diržą kuris padėtas ant komentatorių stalo. Pagaliau Sick Extreme parodo, kad jo varžovai
greičiau ateitų. Metallicos daina nutyla...
Niekas nesirodo, mirtina tyla. Ir staiga suskamba Bloodhound Gang UHN TISS
UHN TISS UHN TISS
Baby! Tik pradeda groti muzika, visi titantronai ir šviestuvai pagal žodžius mirga juodai/baltai. Tik įėjęs į
areną Bottom šiek tiek sustojęs pasižvalgo po salę, giliai atsikvepia ir toliau nueina tvirtais žingsniais į ringą, kartais
sumušdamas rankom su keliais laimingaisiais fanais. Bottom laiptais užlipa į ringą ir peržengia antrą virvę. Bottom prieina
prie Scott Payne ir įsiremia į kaktą. Abu išsiskiria ir nueina į skirtingus ringo kampus.
Skamba 2Pac - Changes. Arena užtemsta. Niekas nieko nebemato. Staiga išeina švytintis angelas. Tai The Answer. Answer visas
tiesiog švyti. Jam nereikia apšvietimo. Jis visas pats lyg apšvietimas. Lyg angelas nukritęs iš dangaus. Answer užlipa į
ringą, iškelia po vieną rankos pirštą į dangų ir pats pakelia akis lyg žiūredamas į kažką kuris yra aukščiau mūsų. Po to
užlipa ant vieno iš turnbuckles ir patauntina. Nulipa. Muzika nutyla.
Groja Papa Roach Alive. Arenoje paskutinis šio mačo dalyvis - Refresh. Jis lėtu žingsniu nueina link komentatorių stalo ir
pabučiuoja diržą. Po to užlipa laipteliais ir įlipa į ringą. Užlipa ant vieno turnbuckle ir parodo, kad jis bus naujasis
čempionas. Papa Roach - Alive nutyla. Skamba gongas.
[action] Bet The Answer permeta Scottą pervirves ir šis jau guli ant grindinio prie komentatorių stalo. [/action]
[action] Refresh patyliukais atlieka School Boy Answeriui. [/action]
[action] 1... [/action]
[action] 2... [/action]
[action] Bottom stovėdamas prie ringo trinkteli Refreshui į galvą ir The Answer be problemų Kickoutina. [/action]
[action] Bottom ištraukia Refreshą iš ringo. [/action]
[action] Bottom su alkūne pradeda daužyti Refreshą. [/action]
[action] Irish Whipp į laiptus!!! Refresh petys sunaikinamas! [/action]
[action] Pats Refresh guli prie nuvirtusių laiptų. [/action]
[action] Answer įsitveria virves ir jas peršokęs krenta tiesiai ant Bottomo. [/action]
[action] Scott Payne guli netoliese. [/action]
[action] SP pamažu keliasi. [/action]
[action] Scott atsikelia ir pakėlęs Bottomą jį įstuma į ringą. [/action]
[action] SP pins. [/action]
[action] 1... [/action]
[action] 2... [/action]
[action] Kickout. [/action]
[action] SP rodo, kad buvo 3 kartas. [/action]
[action] Scott pakelia Bottomą ir jį Irish Whippina į teisėją? [/action]
[action] Teisėjas jau atjungtas. [/action]
[action] Tai pamatęs The Answer griebia kėdę ir įstuma ją į ringą. [/action]
[action] SP pamatęs pavojų atlieka Baseball Sliding Kick ir nuspiria The Answer tolyn nu ringo. [/action]
[action] Scott Payne pasinaudoja proga ir griebia kėdutę. [/action]
[action] Bottom atsikėlė. [/action]
[action] Chairshot to head!!! Bottom griūna, kėdė linksta. [/action]
[action] Scott Payne patauntina. [/action]
[action] Titleshot straight to head!!! Refresh "užmigdo" Scottą. [/action]
[action] Refresh pins. [/action]
[action] Teisėjas pamžu nušliaužia link Refresh ir labai lėtai countina. [/action]
[action] 1........ [/action]
[action] ......... [/action]
[action] 2........ [/action]
[action] Kickout! [/action]
[action] The Answer ant turnbuckles. [/action]
[action] Refresh prieina prie to turnbuckle. [/action]
[action] Bet Answer jį peršoka ir Fallen Angel atliktas ant pasliko Scott Payne. [/action]
[action] The Answer greiti pinnina, bet teisėjas nepagreitėjo. [/action]
[action] 1........ [/action]
[action] 2........ [/action]
[action] Refresh lengvai spyriu nutraukia piną. [/action]
[action] Refresh palaukia kol Answer atsistoja. [/action]
[action] LIFE SUCK! [/action]
[action] Refresh apsidairo - Bottom guli nutrenktas kėdės, Scott guli nuo Fallen Angel ir Answer guli nuo Life Suck. [/action]
[action] Jis saugus todėl pinnina Answerį. [/action]
[action] Teisėjas lėtai skaičiuoja. [/action]
[action] 1.... [/action]
[action] ..... [/action]
[action] 2.... [/action]
[action] ..... [/action]
[action] ..... [/action]
[action] ..... [/action]
[action] ....? [/action]
[action] Bottom laiko teisėjo ranką, kad šis negalėtų sumušti trečią kartą. [/action]
[action] Bottom nutempia teisėją tolyn, o Refresh palieka Answerį ir imasi Bottomo. [/action]
[action] Jie daužosi. [/action]
[action] Bottom atlieka Spine Buster. [/action]
[action] Scott Payne atsistoja. [/action]
[action] Bottom tai pamatęs jį išmeta iš ringo. [/action]
[action] Bottom tauntina atsisukęs į Scotto Payne pusę. [/action]
[action] Taciau zaibo greiciu, Payne grizta [/action]
[action] Bottom i ji atsisuka. [/action]
[action] Bottom suima Paynea uz kaklo ir... [/action]
[action] ROCK BOTTOM! ROCK BOTTOM! ROCK BOTTOM! [/action]
[action] Publika dziugauja [/action]
[action] Visa Kauno sporto hale mato, kad IC titulas gris ten, kur ir priklauso! [/action]
[action] Pin: [/action]
[action] 1...... [/action]
[action] 2..... [/action]
[action] 2.5... [/action]
[action] 2.9... [/action]
[action] BUM! [/action]
[action] Refresh trenkia su IC dirzu per Bottom per nugara! [/action]
[action] Skamba gongas! [/action]
[action] Publika pasipiktinus, turbut jus skaitantys irgi [/action]
[action] Answer supykes puola ir... [/action]
[action] BUM! Is titulo per veida!! [/action]
[action] Answer griuva [/action]
[action] Bottom stojasi ir.... [/action]
[action] papildo Answer gavusiuju is titulo i veda gretose [/action]
[action] Skamba Papa Roach Alive. [/action]
[action] Palikes visus varzovus gulincius Refresh palieka ringa [/action]
[action] Prie entrance rampos is pergalingai iskelia jam nepriklausanti titula [/action]
[action] Ir dingsta is vaizdo [/action]
Matome kovai besiruošiantį pretendentą į čempiono titulą Impaler.
Impaler nutaria paklausyti ką jo priešininkas murma sau po nosim.
O gerasis Dieve, visagali sutvėrėjau, padėk man šiandien atsikratyti tuo demonų apsėstu padaru Impaler, paiimk jį į pragarą ir sudegink, padaryk, kad jam nudžiūtų rankos ir kojos, kad jam užsiklijuotų ausys, akys, nosis ir burna, sunaikink tą besielę būtybę, ir neleisk jam daugiau man trukdyti viešpatauti NME šventovėje...
Impaler vos laikosi nesusijuokdamas, tačiau dar bando paklausyti, ką toliau kalbės Silencer.
O šlovingasis, padaryk viską, kad Rojaus Matricos karaliautų šioje viešpatijoje, neleisk niekam stoti skersai kelio mūsų tikėjimui ir padaryk, kad kiekvienas išdrįsęs nepaklusti ar pasipriešinti Tavo ir Rojaus Matricų valiai, bus pasmerktas amžinoms kančioms... Tavo ištikimasis tarnas The Silencer. Amen.
Dabar jau Impaler veido raumenys neišlaiko ir šis garsiai nusikvatoja... Silencer pamatęs, kad jis buvo stebimas susigėsta, bet atkerta:
Lauk atpildo, prakeiktasis!
O Impaler nieko neatsako ir su šypsena veide tiesiog nuiena ringo link
TV ekranuose rodomas sis paveiksliukas
NME Heavyweight Championship match:
The Silencer © (w/St.Wallerio) vs. Impaler
Laikas Main Event'ui ir stai uzgroja Impaler muzika ir jis pirmasis zengia i ringa. Marilyn Manson - Spade. Įeina vienas, ramiai, susikaupęs, kiek žvalgydamasis į minią, lėtu žingsniu.
Sviesos uzgesta, vienas sviestuvas apsviecia iseima i sale. Uzgroja Michael jackson - Smooth Criminal ir matome kaip pasirodo The Silencer! Jis letu zingsniu eina link ringo, be jokiu emociju. Keli zmones ji palaika, o kiti ji nuboo'ina. Jis laiptukas uzlipa i ringa ir perlipes ringo virves atsistoja viduryje ringo. Ir nulenkia galva. Muzika nutyla, sviestuvas isjungiamas. Pagaliau po keliu akimirku sviesos uzsidega, ir matome The Silencer savim didziuodamasis iskeles abi rankas i virsu lyg koks valdovas. Ironiskai. Paskui ji kazkodel pavelaves ateina St. Wallerio. Tik sis i ringa nelipa, o ir gerai dabar jam ten tikrai nevieta.
[action] Taciau suskamba Italijos nacionalinis himnas [/action]
[action] Ir Kauno Sporto haleje pasirodo Marcus Ulivieri! [/action]
[action] Rankose, GM nesasi mikrofona [/action]
[action] Ilipes i ringa, Marcus pradeda sneketi [/action]
[action] Bongiorno, niekingi mazosios Lietuvos ponai ir ponios! Siandien yra ypatinga diena! Jos kurejas esu as! O dabar atejo sios ypatingos dienos ypatingiausia akimirka as, zavusis Marcusas, stoviu ringe! Taip, as! Dabar issitraukit savo fotoaparatus, as 5 sekundes stovesiu nejudemas, kad galetumet patogiau nusitaikyti! [/action]
[action] O dabar, eikime prie kitu reikalu! [/action]
[action] Taip, laukimas baigtas! Issauso visu ilgai lauktas vakaro main eventas! [/action]
[action] Sie 2 puikus, tiesiog nuostabus, vidutiniam italui prilygstantys atletai kovos del brangiausio prizo siame sporte NME Sunkiasvoriu titulo!
[/action]
[action] Pristatau juos! [/action]
[action] Pirmiausia challegeris! Jis stovi man is kaires. Jis kiles is Plunges, Lietuvoje! Jo ugis 192 cm., svoris 100 Kg! Jis buves NME Sunkisvoriu cempionas, titula susigrazinti siekiantis Mr.F-5 IMPALER!! [/action]
[action] Kitas kovotojas stovi man is desines. Jis kiles is Panevezio, Lietuvoje! Jo Ugis 203cm, svoris 109kg. I ringa ji atlydejo St.Wallerio! Ponios ir ponai viena Rojaus Matricu puse, veikiantysis ir titula ginatis NME Sunkiasvoriu cempionas THE SILENCER!! [/action]
[action] Taigi, laukimas baigtas! [/action]
[action] Kai kova prasides, uz ja atsakingas bus sios kovos teisejas Antanas Stank...Oi ne, suklydau, labai atsiprasau! [/action]
[action] Kovoje is tiesu bus atsakingas sis zmogus: [/action]
[action] Suskamba 50 Cent Many Men!!! NEJAUGI?!! [/action]
[action] [/action]
[action] Taip, tai jis!! [/action]
[action] Niekingieji, lietuvaiciai, pasitikit! [/action]
[action] Po kraupios avarijos neitiketinai greit pasveikes! [/action]
[action] Tikras, nenugincijamas NME Tarpzemyninis cempionas... [/action]
[action] MARCUS JAMISON!!! [/action]
[action] Abudu kovotojai atrodo suglume ir pasimete [/action]
[action] M.J. ilipa i ringa ir uzsideda teisejo marskinelius [/action]
[action] Ulivieri nueina atsisesti salia ringo, o M.J. liepia pradeti matcha! [/action]
[action]Skamba gongas ir laikas kovai![/action]
[action]Prieina vienas prie kito ir susiremia kaktomis[/action]
[action]Ilgai stovyniuoja abudu..[/action]
[action]Ir stai abu vienu momentu paleidzia kumscius i darba ir vanoja vienas kitam snukius[/action]
[action]Right, left, right, left punchai tiesiai varzovui i veida.[/action]
[action]Impaler daro irish whip'a[/action]
[action]Impaler pasilenkia[/action]
[action]Silencer sustoja ir spyris i krutine Impaleriui[/action]
[action]Silencer sukabina Impaleri ir Suplex!![/action]
[action]Silencer taunt'ina. Impaler stojasi[/action]
[action]Silencer atlieka irish whip Impaleriui, sis reversina.[/action]
[action]Silencer parbega i Impaleri[/action]
[action]Ir gauna big clothesline![/action]
[action]Silencer patiestas![/action]
[action]Pin! M.J. saziningai skaiciuoja![/action]
[action]1..[/action]
[action]2..[/action]
[action]kick out![/action]
[action]Abu kovotojai vel ant koju..[/action]
[action]Prasideda chop'u dvikova[/action]
[action]Vienas po kito chopai eina i krutine![/action]
[action]Silencer neistveria ir slap'ina tiesiai i veida Impaleriui[/action]
[action]Sis belekaip inirsta ir pargriauna Silenceri ir pradeda mounted punch'us![/action]
[action]Silencer issiridena is ringo.[/action]
[action]Impaler tauntina[/action]
[action]Silencer stojasi[/action]
[action]Impaler issibegeja ir diving body cross![/action]
[action]Uzgriuna ant Silencer ir abu susivarto salia komentatoriu stalo..[/action]
[action]Abu po biski stojasi.[/action]
[action]Silencer paima Impaler'io galva ir trenkia i komentatoriu stala![/action]
[action]Dar karta![/action]
[action]Ir dar karta![/action]
[action]Megina dar kart.. ir..[/action]
[action]Impaler is alkunes trenkia i krutine Silenceriui.[/action]
[action]Sis susiriecia ir paleidzia Impaler galva.[/action]
[action]Impaler uzmeta Silenceri ant komentatoriu stalo[/action]
[action]M.J. kaip ir dera geram teisejui, viska stebi labai ramiai[/action]
[action]Impaler pats uzlipa ant komentatoriu stalo ir pakelia Silenceri.[/action]
[action]Uzsimeta ant peciu ir megina atlikt F-5! taciau Silencer issisuka.[/action]
[action]Spiria i pilva varzovui.[/action]
[action]DDT!! Taciau stalas neluzta![/action]
[action]Impaler guli siek tiek atsijunges.[/action]
[action]Silencer dar karta pakelia Impaleri.[/action]
[action]Si karta jis kisa Impaler galva i tarpukoji[/action]
[action]Jis pasiruoses Powerbombai!![/action]
[action]Taciau Impaler sukaupia visas jegas ir reversina i F-5 pozicija![/action]
[action]Jis megina atlikt F-5![/action]
[action]Ir jam pavyksta!!![/action]
[action]Ant komentatoriu stalo![/action]
[action]Jis luzta![/action]
[action]Impaler pavarges. Silencer isjungtas.[/action]
[action] O Kauno sporto haleje susirinke forsai, skinai, normalus ar vyresnio amziaus zmones osia is pasitenkinimo! [/action]
[action]Impaler kiek atsiputes pakelia silenceri.[/action]
[action] Jis bando kuniga istumti i ringa [/action]
[action] Bet gaves F-5, Silencer yra visiskai neveksnus ir ji iridenti ypac sunku [/action]
[action]Galiausiai jam tai pavyksta![/action]
[action]Impaler vos vos pats ilipa i ringa[/action]
[action]PIN![/action]
[action]Atrodo tai yra viskas!! Klausimas tik tas, ar saziningai MJ suskaiciuos iki 3! [/action]
[action]1....![/action]
[action]2....![/action]
[action]2,5..![/action]
[action]2,8...![/action]
[action]Kick out!!!![/action]
[action]O Dieve!![/action]
[action]Silencer pakele peti!![/action]
[action] M.J. tikrai saziningai skaicavo, taciau senas geras kunigas nepasiduoda! [/action]
[action]Impaler negali patiketi...[/action]
[action] Mr.F-5 bando M.J. itikinti, kad tikrai buvo 3. [/action]
[action] Impas nelaikydamas nervu nepagaili ir riebesniu zodziu [/action]
[action] MJ uz tai atkisa jam savo juodaji vidurini pirsta, pasiuncia Impa na*ui ir liepia jam neissipisineti, o testi kova [/action]
[action] Mr.F-5 dar karta pakelia Silenceri ir ruosiasi dar vienam F-5![/action]
[action]Taciau staiga St.Wallerio bando ibegti i ringa! [/action]
[action]Impaler'iui pavyksta atlikti dar viena F-5[/action]
[action]Taciau MJ laiku pamato Wallerio ir atlieka jam Big Boot! Rojaus Matrica parversta ant zemes![/action]
[action] MJ prieina prie Impaler [/action]
[action] St.Wallerio greit atsistoja ir is nugaros pastumia M.J.! [/action]
[action] MJ is inercijos atsitrenkia i jo nemaciusi Impaler! [/action]
[action] St. Wallerio greitai pasisalina! [/action]
[action] Impaleris, pamates MJ, pradeda piktai i ji ziureti [/action]
[action] MJ pakelia rankas i virsu, rodydamas kad jis nieko nedare [/action]
[action] Impas to nesupranta ir pastumia MJ! [/action]
[action] MJ inirsta ir... [/action]
[action]Low Blow!![/action]
[action]Impaler suklumpa![/action]
[action]Eye Poke!![/action]
[action] MJ greitai surekia Impui, kad sis pats kaltas ir liepia kovotojam testi kova [/action]
[action]Po 2 F-5 Silencer sunkiai stojasi. Impaler raitosi susiemes uz akiu.[/action]
[action]Silencer prieina prie Impaler atitempia ji i ringo viduri.[/action]
[action]Prieina prie koju..[/action]
[action]Boston Crab!!![/action]
[action]Impaler pradeda is skausmo rekti![/action]
[action]JIs siekia ringo virviu![/action]
[action]Iki ju labai toli![/action]
[action]Silencer vis labiau lauzia abi Impalerio kojas![/action]
[action]Impaler megina pasiekti ringo virves.[/action]
[action]Silenceriui isslysta is ranku Impalerio kojos.[/action]
[action]Impaleris tuom naudoajsi ir greit stojasi, kad vel nebutu surakintas.[/action]
[action]Taciau Silencer sugeba atlikt Toe kick'a![/action]
[action]Powerbomb pozicija.[/action]
[action]Powerbomb!!![/action]
[action]Pin![/action]
[action]1....[/action]
[action]2...[/action]
[action]2,5![/action]
[action]Kick out![/action]
[action]Silenceris nepatenkintas priekaistauja MJ, taciau sis ramiai purto galva[/action]
[action]Silencer eina prie Impaler ir daro Angry Stomp'us, taciau viena is spyriu pagauna Impaleris.[/action]
[action]Jis pargriauna Silenceri ir dabar jau jis ji spardo gulinti.[/action]
[action]Impaler leidzia atsistoti silenceriui ir pradeda ji dauzyti punchais.[/action]
[action]Irish whip![/action]
[action]Ir Spinebuster!![/action]
[action]Impaler nieko nelaukia pakelia varzova ir dar vienas irish whip![/action]
[action]Taciau si karta i ringo kampa![/action]
[action]Impaler prieina prie Silencerio.[/action]
[action]Pora chopu..[/action]
[action]Uzmeta ant ringo kampo.[/action]
[action]Pasilipa pats.[/action]
[action]Dar keletas smugiu Silenceriui..[/action]
[action]Megina atlikt superplex, taciau Silenceris nustumia Impaleri nuo kampo ir sis parkrenta vidury ringo.[/action]
[action]Silencer atrodo shoks nuo ringo kampo ant varzovo!![/action]
[action]Frog Splash!![/action]
[action]Taciau Impaler cia pat stojasi ir pagauna ant savuju peciu Silenceri!!![/action]
[action]F-5?!!![/action]
[action]Ne, Tornado DDT!![/action]
[action]Koks puikus counteris! Kunigas sunkiai uzdeda ranka ant varzovo.[/action]
[action]Pin![/action]
[action]1.....[/action]
[action]2.....[/action]
[action]Kick out![/action]
[action] HOLY SHIT, kiek visa tai dar tesis?!! [/action]
[action] Kauno Sporto haleje itamppos lygis pasieke auksciausia taska! Tokia itampa retai pasitaiko ir per Zalgirio rungtynes [/action]
[action] Silenceris atsistoja [/action]
[action] Paemes uz galvos jis letai ant koju pastato ir varzova [/action]
[action] Spyris i pilva! [/action]
[action] Silencer tvirtai iskelia Impa ir ji suima [/action]
[action] Muscular Bomb pozicija [/action]
[action] Taciau low-blow is Impalerio! [/action]
[action] Tai padares, Impaleris atsiremia i ringo virves trumpam atsikvepti, kol jo varzovui labai skauda vyriska vieta [/action]
[action] Silencer klausimai ziuri i arbitra, taciau MJ pats megsta purvinai zaisti, todel pas ji viskas galima! [/action]
[action] Kunigas atsistoja [/action]
[action] Impaler isibegeja ir... [/action]
[action] Silenceris speja pasilenkti! [/action]
[action] Mr.F-5 stabteli, taciau varzovas uz jo ir jis pasirenges kazka daryti [/action]
[action] GERMAN SUPLEX?!! [/action]
[action] Ne! Impaleris nusileidzia tiesiai ant koju! [/action]
[action] Jis suima kuniga uz kaklo ir... [/action]
[action] One & Only!!! [/action]
[action] Puikiai atliktas! Ir tokiu svarbiu metu!! [/action]
[action] Pin: [/action]
[action] 1..... [/action]
[action] 2.... [/action]
[action] 2.5.... [/action]
[action] 2.7.... [/action]
[action] 2.9.... [/action]
[action] MJ patraukia Impa uz kojos!! WHATA FUCK WAS THAT?!!! [/action]
[action] Impaleris vos tik speja atsisukti ir.... [/action]
[action] low-blow! Kas cia dabar! [/action]
[action] MJ patogiai ji suima ir... [/action]
[action] Kiss The Ground!! [/action]
[action] Publika baubia is nepasitenkinimo! Forsai pradeda metyti is mazu vaiku pavogtus telefonus i ringa [/action]
[action] O MJ pamoja ranka i save, tarsi kviesdamas kazka ateiti [/action]
[action] Skamba Papa Roach - Alive [/action]
[action] Arenoje pasirodo Refresh su IC titulu! WTF?!!! [/action]
[action] Silencer is leto pradeda stotis [/action]
[action] Bet Refresh yra isibegejas ir... [/action]
[action] LIFE SUCK! Kunigas vel ant grindu! [/action]
[action] Refresh pradeda spardyti gulinti kuniga [/action]
[action] MJ toliau mojuoja ranka [/action]
[action] Skamba Treciojo Reicho marsas! [/action]
[action] A JOPTVAIMATJ!! TIK JU ARISKU MARMUZIU CIA IR TETRUKO[/action]
[action] Be jokiu Mercedesu, arenoje pasirodo ir NME komandinius titulus ka tik issaugoje Naciai! Giunteris Tishe paslaptingai greitai pasveiko [/action]
[action] Impaleris jau taip pat stojasi [/action]
[action] Taciau ji pasitinka ir atgal paguldo Gerdo Gestapo smugis! [/action]
[action] Naciai spardo gulincius Impaleri ir Silenceri [/action]
[action] I ringa greitai atgal sugrizta St.Wallerio! Su savim jis turi gitara! [/action]
[action] Bet vienas pries penkis ne kazin ka padarysi [/action]
[action] Vos tik Wallerio ringe, is karto Low-blow! [/action]
[action] Jis susiima uz tarpukojo, gitara iskrenta is ranku [/action]
[action] Adolfas Germanas paima ja i rankas ir... [/action]
[action] BUM!! Gitara duzta i sipulius! Wallerio atjungtas taip pat! [/action]
[action] I ringa ateina ir Marcus Ulivieri [/action]
[action] Su savim jis atsinesa seiminko nesuradusi NME HW titula! [/action]
[action] Jis ji paduoda MJui [/action]
[action] Visi 6 stovintys zmones issirikiuoja, susikabina rankomis ir iskelia jas kartu i virsu [/action]
[action] Skamba 50 Cent Many Men! [/action]
[action] Kazin, ar kas galejo tiketis tokios atomazgos! [/action]
[action] O taip pat kazin ar gali kas sustabdyti tokia grupuote! [/action]
[action] Marcus Jamison, Refresh, visi 3 Naciai [/action]
[action] Jie laiko ne tik visus NME Cempionu titulus, taciau savo puseje turi ir GM Ulivieri! [/action]
[action] Kas gi laukia NME ateityje? [/action]
[action] Atsakymai i siuos bei kitus kilusius klausimus per Heat [/action]
[action] NME Night of Revenge 2008 baigtas! [/action]
[action] Jis jusu teismui, tikiuosi, kad krikscioniskai atleisite, kad jis veluoja, nes del to kaltas esu tik as, Walleris. Tiesiog supraskite ka darai, daryk gerai. Todel tegu show buna uzbaigtas, nei anksciau ir tuscias [/action]