Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

The Ninth Gate

Temoje atsakymų: 2

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
Nuotrauka

Taigi Polanskio kurinys The Ninth Gate. Atsiradimo pas mane istorija ? Pakliuvo su kruva Johnny Depp filmu. Perziurejau... Patiko.

Taigi apie ka filmas?!

Filmas apie Knygu Eksperta: Dean Corso, zmogus tiria knygas nustato ju autentiskuma, kiek jos vertos, na jis kaip ir knygu detektyvas. Taigi jam pasiulo darba knygu kolekcionierius Boris Balkin, kad isegzaminuotu devintuju vartu knygas (ju trys) ir nustatytu kuri yra tikra ir kurios yra kopijos. Borisas kolekcionuoja knygas apie Liuceferi ir panasiai. 9th Gate yra jo kolekcijos perliukas. Toliau nesiplesiu nes nenoriu spoilinti.

Taigi pagrindinis herojus: Corso. Ganetinai idomus personazas. Zmogus suktas zino kaip uzsidirbti is savo darbo (filmo pradzioje nusipirko Donkichoto orginala uz kelias monetas). Labai itraukiantis personazas, smalsus ir uzsispyres. Deppas kartais jame ijungia savo firmini "I don't give a fuck" stiliu. Neatskiriami personazo atributai filme buvo viskio taure prikrauta ledu ir cigaretes. Atrodo nuostabiai.

Filmas tikrai orginalus, pagalvokite filmas apie knygas! Nedaug tegalite tokiu prisiminti? Mane sis filmas butent ir patrauke orginalumu.

Zanras? Kazkas maisyto tarp trilerio, fantastiskos, siaubo ir mistikos.

Nuostabiai suvaidino Deppas. Kiti aaam daugiau maziau average.

Mano ivertinimas siam filmui? Na bent jau as juo megavausi. Imdb duoda 6.5/10. Mano ivertinimas kazkur taro 7.5-8/10 svyruotu. Tiems kurie megsta LNK snobu kina manau... patiks (H)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
buvo BU! scenu ?
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

Rodyti pranešimąkoltasXxX, 2008-09-16, 18:48, pasakė:

buvo BU! scenu ?
BOO? hell no! cia tau ne skerdynes teksase (H) bet filma prie siaubo vistiek galima prirasyti. Na paziuresi pamatysi ;D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0