Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

NME Heat

Temoje atsakymų: 18

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

Nuotrauka

Ekrane rodoma NME simbolika, pradeda skambeti Bullet For My Valentine – Hit The Floor ir rodomas Heat klipas. Vaizdas perjungiamas i Heat-ZONE, kur aidi fejerverkai ir sokineja fanai. 2008-uju, rugsejo 13-osios Heat prasideda!

Fatal Four-Way Match:
Tody Rose vs. FNT vs. Coolman vs. Vin Diesel

Spoiler'is

Titantrone rodomas koridorius:
Spoiler'is

Crack Hamilton (w/New Maniacs Union) vs. Jagged "Razzor" Dwansoon

Spoiler'is

Rodoma NME Heat-ZONE irengta treniruociu sale
Spoiler'is

Triple Threat match:
Jason Clue vs. Scarface vs. Plain

Spoiler'is

Rodomas persirengimo kambarys:
Spoiler'is

The Answer vs. Refresh

Spoiler'is

Ekranuose tradiciskai rodoma netraciskai, ko gero, del Jason’o likimo si vakara apsvaigusi Susan Styles
Spoiler'is

Non-Title Match:
The Silencer (w/St.Wallerio) vs. Bottom

Spoiler'is

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Tody Rose vs. FNT vs. Coolman vs. Vin Diesel
Kova buvo gera.. VIskas viko sava vaga, ne taip jau ir greitai isivaziavo.. kaip ir turetu buti.. Liux (: Beto, jeigu kita sestadieni bus keturiu komandu macas.. Butu fuckin' unreal! ;D

Crack Hamilton (w/New Maniacs Union) vs. Jagged "Razzor" Dwansoon
Na, laimetoja ir taip jau buvau nuspejas.. Nors intrigbuvo, liais momentais pagalvoau kad Razzor lmes.. Bet, patirtis daro savo.. Be naciu kaip visada neuzsieita ;D

Jason vs Plain vs Scarface
Na nezinau kokio brudo cia reikejo kistis SKE. Bet kova irgi buvo su intriga.. Didele intria.. Net nesitikejau, kad Jason laimes.. O cia jam nsisypsojo sekme (:

The Answer vs Refresh
Kova buvo n tokia ir ilga.. Bet buvo gera, galima sakyti Answer visa kova dominavo.. Tai pamaniau kad jis ir bus laimetojas, neklydau (:

Show buvo tikrai gers 9/10

Main Event:
Jaa.. Ryt perskaitysiu visa show. ba daba tik savo kova skaiciau. Kas per kru**las?? PUodelii>> Na visai jau.. Kova man nelabai suzavejo..Pradzia buvo skirta busimai IC kovai, galas busimai WHC kovai.. Viskie parkeliai ir etc, na ne kaip derinosi.. Tikejausi paprastos kovos, o gavau maisalyne.. Manau bent siektekreikejo sutelkti demesi i The Silencer vs. Bottom. Beto.. Del Tu visokiu Wallerio i teisejo kalbejimu ir tada refresh atbega.. Na neznau nezina. Dziugu kadstengeisi.. Bet vistiek. na nieko.

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-09-14, 09:53

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 493 Pranešimai:
13
Siaip Heat neblogas bet pavardinsiu kelis minusus :)
1.Kur triple Threat kovoj gale dingo Plain? Gavo smugi bet poto jau per ilgai neatsikele
2.Mano matche kai buvo isvesti Xnitro su Maniaku labai jau jie greitai gryzo net be paaiskinimo kaip jie is ten issivele per kelias sekundes
3.Na o paskutinis tai rasei matcha tikriausiai idedamas visas savo fantazijas...Gale puo arbatu puodeliu ir parkeriu pagalvojau kad Silencer atsikels po f-5 issitraukes dar koki nors nesamoninga ginkla tada visus sudurstys ir dar kazkas atbegs :D toki matcha manau reiktu pasilikti PPV

o Siaip heatas buvo tikrai geras 7.5/10

Šį pranešimą redagavo Crack: 2008-09-14, 00:25

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
:) :D :D Nu ačiū,ačiū, bet fatal four way turėjo kovot Tody,o ne Rosy :D :D
Šiaip heat'as neblogas, bet jau tie nesamoningi ginklai,tai būtų nužudę pusę NME rosterio in real :D

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Kas del sio Heat main event'o, tai ji rase XxX Unbroken XxX, jis gal smulkiau paaiskins savo kova, bet as galiu pasakyti, kad stoju i jo gynyba - mano nuomone kaip savaitinio Heat main event'as, kova buvo labai stipri, gal kiek per daug visko sumaisyta, taciau as izvelgiu ir teigiama puse - dziugu, kad zmogus neissisemes ir turi ka parasyti :)

Ne į temą

Rodyti pranešimąSmS, 2008-09-14, 01:29, pasakė:

:D :D :D Nu ačiū,ačiū, bet fatal four way turėjo kovot Tody,o ne Rosy :D :D
Tai kad Rosy yra nuo zodzio Rose, todel IMO galima tai taikyti abiem broliukam, ypac kai pati komanda taip vadinasi.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-09-14, 00:32

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
labai "nedaug" wrestlerių pasirodė pirmoje kovoje :D gal tik kokia 10 :D
"Jasonas yra spardomas visaip ir belekaip!" - lūžau iš šitos frazės :D
taip pat ir backstage su Rosy Brothers nemirtingas :D 'dabar jūs šiukšlių dėžėj" :D
ME irgi labai geras, ginklai "keisti", bet man patinka, nes tai yra originalu. jau tų kėdžių tai matom ir taip 4 kartus per savaitę :D
tai va, HEAT geras, duodu kokius 7/10 :)

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Fatal 4 Way - permainingas ir inirtingas matchas. Buvo i ka pasiziureti jeigu taip galima sakyti. Na openingui kaip tik toks matchas ir sveikinu nugaletoja.

Triple Threat - Na savojo nevertinsiu gi :)

Crack - Jagged - labai permaininga kova buvo ir kaip tokaii kovai puikus finishas netiketas finisher move'as ir pin'as.. ;]] viskas ko reikejo paprastam single matchui

Refresh vs Answer - Kova buvo labai inirtinga. buvau labai isijautes ir skaiciau viska kas vyksta. Pabaiga buvo elementari N-Giga Face ir Pin fall.. pagaliau answer laimejo uztikrintai ir kas man patiko, kad kova buvo tokia kokios reikejo.. subukinta buvo taip kaip per tikra first time ever koki matcha.. ;] viskas chiki..

Main Event - Zveris!! Fantastiskas main event.. labai geras.. i istorija ieinantis turetu buti ir amzintas i DVD collections toks.. ;]] as anksciau savo federacijoje darydavau tokias laideles kur sudedavau tipo pasakojimus ir geriausius matchus. .tai galesit tokius set'us padaryti tokias kovas issaugoti ir deti i HOF tiesiog ;D na tikrai main event buvo labai grazus. cia net ir answer sugebejo pasirodyti. sveikinimai bottomui jis tikrai pasirode puikiai na o silencer sukciavo belekaip.. na buvo idomu stebeti ir skaityti ta main event.. ilgas, inirtingas, nenuspejamas.. vis galvojau kas laimes na istikruju galvojau kaip nors suheelindamas gerai belekaip laimes silencer bet stai impaler pagabla ir bottom laimi.. buvo verti abu pergales kovotojai..

pati show vertinu gerai.. sitas buvo geresnis nei anas :D patiko daug maz man viskas.. ;]] lauksim ppv

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2008-09-14, 01:41

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
Geras Heat...Geresnis už praėjusius...Ypač patiko Backstage ,bet visos kovos buvo geros kaip niekad atkaklios..
Ne į temą
Oooo aš jau virstu i Edge be kompanijono pagalbos nesugebu nieko :)...Puiku tiksliai pagal Gimika bailys kuriam sekas ir kuris dažnai nešvariai laimi :D

Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-09-14, 07:00

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

booduliz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 375 Pranešimai:
0
Puikus HEAT Walleri :) :D, 10/10.
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
Pirmi 2 matchai buvo geri, trečias normalus, o paskutinieji ypač neblogi :D

Answer ir Refresh matchas patiko savo rimtumu ir eiga, o Main Event'as savo ilgumu ir interferecne'ų krūva :) Gal kiek ir per daug jų buvo, norėjau kažko paprastesnio šį kart, bet suprantu, kad tai ne PPV ir reikia build'int NoR. Buvo įtampa, nežinojau, kas laimės. Ir pasirodo, aš su Impaler'iu jau pamiršome praeitį :D Aš už, jei tai padės man susigrąžint titulą :D

Heat duodu: 9/10.
Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Erm...jau senai nedalyvauju nmo, norėjau susikurt nauja kovotoja bet mane vistiek imetet i kovą ;D ištrinkit mano wrestleri iš roosterio nes nauja kursiuos.O heat tai geras :)

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
  • 198 Pranešimai:
0
NMU dviejuose matchuose :) O taip sou visai nieko tikrai geresnis uz praita 8/10

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
  • 298 Pranešimai:
0
Heatas tai labai neprastas, tik irgi nesupratau kur Plain'as prapuole kovos pabaigoj? Kazhkokio zhlugdanchio veiksmo lyg ir nebuvau gaves, ne taip ish kedes galvon, bet gi i ringa irideno mane po to :).

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
sorry cia mano bukinimo klaida.. :) :D senai bebuvau bukines.. teko prisiminti laikus senus ;D

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąCrack, 2008-09-14, 01:25, pasakė:

2.Mano matche kai buvo isvesti Xnitro su Maniaku labai jau jie greitai gryzo net be paaiskinimo kaip jie is ten issivele per kelias sekundes

taigi čia NMU, jie viską gali :D bet laiko tai praėjo daugiau, nei kelios sekundės :) dar prieš Tau atliekant finisherį jie jau buvo išvežti, o atbėgo jau Tau švenčiant pergalę. laiko tikrai buvo, galbūt Naciai blogai uždarė bagažinę :D

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Puikus heat kaip visalaika. Tiesa sakant galvojau, kad visos team susirinks per antraji maca, bet nieko :D

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Savo darbu nevertinsiu (ME, backstage'ai su "shudinu skeitu ir Jamisonu"). Kiti macai patiko. Regis pradejau gaut pusho :D.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Valio aš patekau į Heat :D "- Ne, tu jį praradai kai pamatei, kad The Chain su savo skeitu įvažiavio į išmatų krūvą, -
Tody kvatoja." Čia tai prikol :D Žvengiau. Nu vnž Heat patiko, noriu kautis su kuom nors ir užmegst normalų feud'ą. Oh My Brother!!!

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
Labai patiko Heat! O main eventas kogero galiu sakyti drasiai - net PPV lygio. Ilgas, galbut kiek overbookintas, bet skaitesi ziauriai maloniai, pabaiga nenuspejama iki pat galo! WOW! Pastebejau is rasymo stiliaus kad ME buvo ne Wallerio darbas, kaip veliau suzinojome kieno jis ir galiu pagirti Unbroken uz puiku ME ir likusius tie kas surase likusias heat dalis ir matchus! NME getting better and better! Nuotrauka

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0