Tradiciskai parodomas NME reklaminis klipukas. Ji parodzius vaizdas perjungiamas I pilnutele Siemens Arena. Ten aidi fejerverkai, sokineja dziugaujantys fanai. O taip, sis vakaras bus tikrai nepamirstamas! Ringe stovi pakviestas vakaro announceris Jonas Radzevicius! Mikrofonas jo rankose. Jis kalba:
- Ponios ir ponai, paneles ir ponaiciai! Sveiki visi, NME neabejingieji, cia, pilnuteleje Siemens arenoje, bei namuose prie TV ekranu! Jus ziurite didziausia NME metu rengini – Masters Of War ! Ji atidarys, kviestine dainininke, siltai pasitikite, buvusia WWF zvaigzde – Chyna!!!
Po to, parodomas Masters Of War filmukas, kurio fone skamba show theme – Pearl Jam – Masters of War
Impact vs Xnitro
Spoiler'is
Suskamba Three Days Grace - I Hate Everything About You ir Xnitro iseina kaip visada vienas, uzsimaukslines kepure ir rankoje turys kendo lazda arba gitara ,saleje ziurovai pradeda klykti rekti mineti Xnitro varda ,o Xnitro pakelia kepure paziuri i minai ir kaip visada ramus ,susikaupęs nueina i ringa.
Susprogsta raudoni fejerverkai pasigirsta muzika ir greit ibega i ringa.
Susprogsta raudoni fejerverkai pasigirsta muzika ir greit ibega i ringa.
Sekantis veiksmas
Kovotojai ziuri vienas i kita, yg tai butu koks paskutinis macas mirsi ar laimesi.
Sekantis veiksmas
Teisejas duoda zenkla, kad kova galima pradeti.
Sekantis veiksmas
Kovotojai suka aplink vienas kita ratus.. Ir pagaliau susikimba!
Sekantis veiksmas
Bet greitai nei vienam nei kitam nepavyksta nieko padaryti ir abudu pasileidzia
Sekantis veiksmas
Tik cia jau Impact smugis!
Sekantis veiksmas
Vienas!
Sekantis veiksmas
Du!
Sekantis veiksmas
Ir trecias! Nitro griuna.
Sekantis veiksmas
Impact greitas pin‘as!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
Nitro kick out‘ina.
Sekantis veiksmas
Jis staigiai stojasi ir spyris Impact‘ui i pilva!
Sekantis veiksmas
Sis pasilenkia, Xnitro suciumpa jo galvo ir
Sekantis veiksmas
Suplex!
Sekantis veiksmas
Impact susiiema uz nugaros, net
Sekantis veiksmas
Xnitro pakelia Impact ir toliau ji talzo
Sekantis veiksmas
Seka keli punch‘ai!
Sekantis veiksmas
Ir irish wipe i ringo virves, ir clothesline!
Sekantis veiksmas
Impact griuna, bet lyg nieko nepajutes vel stojasi i kova.
Sekantis veiksmas
Si kart jau Xnitro kencia,
Sekantis veiksmas
Impact spiris i pilva, suima galva ir DDT!
Sekantis veiksmas
Xnitro nesikelia, tad tai tenka padaryti Impact‘ui,
Sekantis veiksmas
Keli smugiai ir Irish Wipe i turnbackle
Sekantis veiksmas
Impact prie jo prieina, ir uzkelia i ant virsutines ringo virves
Sekantis veiksmas
Suima galva ir Super Suplex! Woohoo!
Sekantis veiksmas
Impact nieko nelaukia, ir daro savo finisheri!
Sekantis veiksmas
450 Splash!
Sekantis veiksmas
Nusileidzia sekmingai!
Sekantis veiksmas
Pin!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
Xnitro pkelia peti.
Sekantis veiksmas
Impact negali patiketi, kad neiveike.
Sekantis veiksmas
Impact kelia Xnitro, bet sis lyg igaves antra kvepavima pradeda trankyti Impact.
Sekantis veiksmas
Seka keli smugiai, ir dropkick!
Sekantis veiksmas
Imoact verciasi kuliais.
Sekantis veiksmas
Xnitro jauciasi uztikrinta ir knee drop!
Sekantis veiksmas
Dar vienas
Sekantis veiksmas
Xnitro pradeda tiesioginiais smugiais trankyti Impact! Liulin viens!
Sekantis veiksmas
Liulin Antras!
Sekantis veiksmas
Ir Impact gauna liulin trecia smugi!
Sekantis veiksmas
Xnitro lyg tarzanas pradeda rekti..
Sekantis veiksmas
Isibegeja nuo priesingu ringo virviu ir begdamas atlieka Baseball Slide Kick gulinciam Impact!
Sekantis veiksmas
Sis galutinai atjungtas!
Sekantis veiksmas
Xnitro nori galutinai nubaigti Impact..
Sekantis veiksmas
Prieina, pakelia uz plauku ir Irish Wipe i turnbackle,
Sekantis veiksmas
Pasisodina ant auksciausios virves ir Super Stunner!
Sekantis veiksmas
Wawowiwa!
Sekantis veiksmas
Xnitro pradeda strikineti ir rankas kelia praso fanu pagalbos
Sekantis veiksmas
Xnitro tiesiog saiposi is Impact‘o.
Sekantis veiksmas
Bet sis, po truputi pradeda keltis, keturklupscias.
Sekantis veiksmas
Xnitro pribega ir tiesus spyris i pilva
Sekantis veiksmas
Impact spjaudosi krauju..
Sekantis veiksmas
Teisejas net nezino ar tai legalu!
Sekantis veiksmas
Xnitro pakelia Impact! Ir Super irish Wipe!
Sekantis veiksmas
Impact persiridenaper ringo virves!
Sekantis veiksmas
Xnitro bega ir . . .
Sekantis veiksmas
Suicide Drop!
Sekantis veiksmas
Bet neapskaiciavo trajektorijos ir nukrenta uz Impact!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
3
Sekantis veiksmas
4
Sekantis veiksmas
5
Sekantis veiksmas
Jie ienu metu pradeda keltis!
Sekantis veiksmas
6
Sekantis veiksmas
7
Sekantis veiksmas
8
Sekantis veiksmas
9
Sekantis veiksmas
10!
Sekantis veiksmas
10???
Sekantis veiksmas
Teisejas skelbia lygiasias!
Sekantis veiksmas
Bet staiga jis savo ausineje isgirsta, kad kova turi buti tesiama
Sekantis veiksmas
O jau kovotojai beveik ringe..
Sekantis veiksmas
wtf.. This is fucking shit..
Sekantis veiksmas
Jie vel ringe..
Sekantis veiksmas
Impact vos pastovi
Sekantis veiksmas
o Xnitro nesijaucia, jog butu pavarges.
Sekantis veiksmas
Spyris i pilva ir neackbreaker...
Sekantis veiksmas
Xnitro soka ant turnbackle ir C-4!
Sekantis veiksmas
C-4!
Sekantis veiksmas
ALT F-4 (dekui Bottom uz puikia minti!)
Sekantis veiksmas
F-5
Sekantis veiksmas
Kokiu mes cia tik nemateme.
Sekantis veiksmas
Pin!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
Stai nugaletojas!
Sekantis veiksmas
XNITRO!
Sekantis veiksmas
Sis dar nenori baigti kovos..
Sekantis veiksmas
Pakelia Impact ir
Sekantis veiksmas
GAME OVER!
Sekantis veiksmas
Impact griuna besamones..
Sekantis veiksmas
Xnitro iskelia rankas ir dziaugiasi pergale!
Sekantis veiksmas
Xnitro isrekia jam i veida:
Sekantis veiksmas
- As Tau ne lygis!!
Sekantis veiksmas
Dar kart spiria i pilva ir palieka arena.
Rodoma moterų persirengimo kambario pireigos.
Spoiler'is
Prie dusų stovi Sick Extreme, iš jo išeina Susan Styles. Kaip tik užsiseginėja paskutines palaidinės sagas. S-E iš karto prabyla:
- Labas, Mieloji!
- Sveikas…
- Na kaip patiko vakar siurprizas?
- Gerai...
- Taip... Buvo faina...
- Aha...
- Gal ir šiandien susitinkam po šou? Aplaistisim mano naują diržą kurį laimėsiu su Kyo..
- Kad negaliu...
- Kodėl?
- Nes ... man reikia... aš važiuosiu į kaimą pas močiutę...
- Tai aš galiu tave nuvežti...?
- Mmm... ne... neagali... mano močiutė nemėgsta kai aš atvažiuoj su vaikinu...
- Ech labai gaila... teks kitą kartą...
Ir Sick extreme nueina. O tuo metu iš Susan kambariuko išlenda Jason Clue, mirkteli akim Susan, ir nupėdina lyg niekur nieko... o Susan veide atsiranda šypsena...
Prie dusų stovi Sick Extreme, iš jo išeina Susan Styles. Kaip tik užsiseginėja paskutines palaidinės sagas. S-E iš karto prabyla:
- Labas, Mieloji!
- Sveikas…
- Na kaip patiko vakar siurprizas?
- Gerai...
- Taip... Buvo faina...
- Aha...
- Gal ir šiandien susitinkam po šou? Aplaistisim mano naują diržą kurį laimėsiu su Kyo..
- Kad negaliu...
- Kodėl?
- Nes ... man reikia... aš važiuosiu į kaimą pas močiutę...
- Tai aš galiu tave nuvežti...?
- Mmm... ne... neagali... mano močiutė nemėgsta kai aš atvažiuoj su vaikinu...
- Ech labai gaila... teks kitą kartą...
Ir Sick extreme nueina. O tuo metu iš Susan kambariuko išlenda Jason Clue, mirkteli akim Susan, ir nupėdina lyg niekur nieko... o Susan veide atsiranda šypsena...
NME Ultimate Chance For The Glance™ 2008
First annual Five-man Ultimate X match for the contract of NME Heavyweight Championship match which can be used any time the winner wants
Scott Payne vs. Scarface vs. The Chain vs. St.Wallerio vs. Jason Clue
Spoiler'is
Uzgroja Metalica - Wherever I May Roam , prie titatrono pasipila dumai , ir pro juos isbega Scott Payne , jis su sypsena paziuri i fanus , eidamas link ringo visiem duoda ranka , po to ilipes i ringa iskelia abi rankas , ir parodo i ziurovus .
Tamsiai melyna sviesa uzlieja sale, tada wisu garsu pradeda skambeti theme, melynas pyro ir i sale ieina Scarface apsirises skarele veida su nemazu chainu.
Visur pradeda šaudyti fejerverkai, kala muzika, apšvietimas mirksi kaip pašėlęs. Ant rampos su savo skeita ir grandine neišsiskiriantis agresyvusis heel‘as The Chain. Jis pasikiša skeitą po kojomis ir nuvažiuoja nuo rampos kai iš abiejų šonų šaudo fejerverkai. Tada vėl sugriebia skeitą, įlipa į ringą, užsiropščia ant turnbucle ir iškelia kumštį ant kurio kaip kastetas užvyniota grandinė.
Dingsta šviesos. Į areną greitu žingsniu įeina Jason Clue. Sustoja prie arenos nusiplėšia marškinius ir užlipa laiptais ant ringo krašto. Peršoka trečią virvę, užlipa ant turnbuckle ir patauntina. Nueina ant kito ir dar kartą patauntina. Nulipęs vietoje pašokinėja.
Arenoje sviesos uzgesta, tamsu lyg tamsia nakty miske. Tik staiga is po entrance islenda vienas vyras su apsiaustu lyg venuolio, jis su zibintuveliais prie krutines apsviecia savo vaida. Is paskos iseina keturi vyrai, nesini karsta. Uzgroja daina Alter Bridge – Black Bird. Vis stovi ir laukia zenklo kada laikas judeti pirmyn. Staiga, pirmasis vyras prieina prie karsto, ir nuo zibintuvelio sviesos matosi, kad jo lupos juda. Jis pasiiema sventinta vandeni ir pradeda kalbeti poterius. Staiga, vienas sviestuvas apsviecia karsta, matosi kaip jis padeda kruteti, ir netrukus, karstas atsidaro. Ir pasirodo vyras su apsiaustu, jo veido nesimato. Jis su mikofonu rankoje islipa is karsto. Sviestuvas vel isjungiamas. Keturi vyrai ir karstas staiga dingsta, atsiranda trys kryziai, kuriuos nesa trys vyrai. Jie trys eina priekyje, kiti du, apsisviete zibintuveliais eina paskui juos. Vyras iskarsto palnekias galva pradeda kalbeti; „Telaimina Dievas . . . Ziurovus. Telaimina Dievas . . . Mirusiuosius...“ Staiga jis nutyla, bet po to pratesia; „Ir Telaimina Dievas . . . Rojaus Matricas!! Wooooooooo! Tas vyras nusiiema gaubtuvus nuo galvos, ir iskelia rankas i virsu, matome St. Wallerio!
Suskamba gongas and let's start.
Uzgroja Metalica - Wherever I May Roam , prie titatrono pasipila dumai , ir pro juos isbega Scott Payne , jis su sypsena paziuri i fanus , eidamas link ringo visiem duoda ranka , po to ilipes i ringa iskelia abi rankas , ir parodo i ziurovus .
Tamsiai melyna sviesa uzlieja sale, tada wisu garsu pradeda skambeti theme, melynas pyro ir i sale ieina Scarface apsirises skarele veida su nemazu chainu.
Visur pradeda šaudyti fejerverkai, kala muzika, apšvietimas mirksi kaip pašėlęs. Ant rampos su savo skeita ir grandine neišsiskiriantis agresyvusis heel‘as The Chain. Jis pasikiša skeitą po kojomis ir nuvažiuoja nuo rampos kai iš abiejų šonų šaudo fejerverkai. Tada vėl sugriebia skeitą, įlipa į ringą, užsiropščia ant turnbucle ir iškelia kumštį ant kurio kaip kastetas užvyniota grandinė.
Dingsta šviesos. Į areną greitu žingsniu įeina Jason Clue. Sustoja prie arenos nusiplėšia marškinius ir užlipa laiptais ant ringo krašto. Peršoka trečią virvę, užlipa ant turnbuckle ir patauntina. Nueina ant kito ir dar kartą patauntina. Nulipęs vietoje pašokinėja.
Arenoje sviesos uzgesta, tamsu lyg tamsia nakty miske. Tik staiga is po entrance islenda vienas vyras su apsiaustu lyg venuolio, jis su zibintuveliais prie krutines apsviecia savo vaida. Is paskos iseina keturi vyrai, nesini karsta. Uzgroja daina Alter Bridge – Black Bird. Vis stovi ir laukia zenklo kada laikas judeti pirmyn. Staiga, pirmasis vyras prieina prie karsto, ir nuo zibintuvelio sviesos matosi, kad jo lupos juda. Jis pasiiema sventinta vandeni ir pradeda kalbeti poterius. Staiga, vienas sviestuvas apsviecia karsta, matosi kaip jis padeda kruteti, ir netrukus, karstas atsidaro. Ir pasirodo vyras su apsiaustu, jo veido nesimato. Jis su mikofonu rankoje islipa is karsto. Sviestuvas vel isjungiamas. Keturi vyrai ir karstas staiga dingsta, atsiranda trys kryziai, kuriuos nesa trys vyrai. Jie trys eina priekyje, kiti du, apsisviete zibintuveliais eina paskui juos. Vyras iskarsto palnekias galva pradeda kalbeti; „Telaimina Dievas . . . Ziurovus. Telaimina Dievas . . . Mirusiuosius...“ Staiga jis nutyla, bet po to pratesia; „Ir Telaimina Dievas . . . Rojaus Matricas!! Wooooooooo! Tas vyras nusiiema gaubtuvus nuo galvos, ir iskelia rankas i virsu, matome St. Wallerio!
Suskamba gongas and let's start.
Sekantis veiksmas
The chain ir Payne kimba wieni kitiem i atlapus, Clue prisoka grumtis su Wallerio
Sekantis veiksmas
Scarface pamates kad niekas kolkas juo nesidomi iskarto eina kopti i virsu
Sekantis veiksmas
Wallerio staigiu smugiu nukerta Clue ir soka link Scarface abu nusivercia nuo metalines konstrukcijos
Sekantis veiksmas
Clue tuo tarpu atsistoja uzlipa ant stovo ir moonsaultinasi ant abieju oponentu
Sekantis veiksmas
Payne tuo tarpu atlieka DDT ant Chain, greitai atsikelia ir atlieka legdrop ant Clue.
Sekantis veiksmas
Pamates kad visi guli Payne pradeda lipti link X'so jis jau pasikabines ant jo, taciau pamates kad Chain stojasi jis atlieka frog splash nuo X'so wirsaus.
Sekantis veiksmas
Visi guli ant zemes, o Scarface pradeda stotis, taip pat stojasi ir Wallerio.
Sekantis veiksmas
Jie abu apsikecia keliais chopais, tada Scarface atlieka staigu Enzuigiri
Sekantis veiksmas
Scarface uzsisoka ant stovo ir atlieka diving one foot stomp Wallerio i veida
Sekantis veiksmas
Wallerio apsipila kraujais, o Scarface metasi link Payne puses ir padaro legdrop. Suolis link virviu ir KneeDrop
Sekantis veiksmas
Scarface pamates lyg ir visi guli, pradeda lipti ant stovo pasiekti kontrakto
Sekantis veiksmas
Clue tai pamates ir gerai paiilsejes stojasi, trukteli Scarface uz koju
Sekantis veiksmas
Ir sis reziasi snukiu i zeme, Scarface nosis kruvina
Sekantis veiksmas
Sis guli paslikas
Sekantis veiksmas
Clue imasi kruvino Scarface apdorojimo, sis pakelia ji.
Sekantis veiksmas
Taciau pabunda Payne sis trenkia is nugaros Clue per galva
Sekantis veiksmas
Atsikelia ir The Chain sis pradeda spardyti gulinti Scarface o tada padeda Payne uzsiimti Clue
Sekantis veiksmas
Clue po nesibaigiancios spyriu ir smugiu krusos guli
Sekantis veiksmas
O Payne ir Chain susikimba.
Sekantis veiksmas
Chain padaro facebuster ant Payne
Sekantis veiksmas
O Wallerio jau siektiek atsigaves reziasi su dropkick i darvis besisypsanti Chain.
Sekantis veiksmas
Wallerio pradeda kopti link Xso
Sekantis veiksmas
Jis jau ant jo, Wallerio jau siekia kontrakto, bet Scarface atsispyres nuo besistojancio Payne griebia Wallerio uz koju
Sekantis veiksmas
Wallerio nukrenta ant Scarface sono
Sekantis veiksmas
Scarface susiemes uz sono wartosi ir rekia is skausmo
Sekantis veiksmas
Wallerio pritrekstas guli
Sekantis veiksmas
Payne "padeda" Scarface atsistoti
Sekantis veiksmas
ir atlieka jam...
Sekantis veiksmas
FTP
Sekantis veiksmas
Scarface vel pradeda wartytis is skausmo, bet galiausiai tik guli prie tb ir nejuda.
Sekantis veiksmas
Payne pradeda lipti ant X'so taciau Wallerio jam pradeda trukdyti ir lipa is kitos puses
Sekantis veiksmas
abu kovotojai ant Xso
Sekantis veiksmas
Wallerio yra arciau tikslo
Sekantis veiksmas
kontraktas jau ranka pasiekiamas....
Sekantis veiksmas
ir....
Sekantis veiksmas
Payne isisiubuoja ir isisiubaves griebia Wallerio uz koju sis nepasieke kontrakto o dar karta drimba zemyn
Sekantis veiksmas
veidu i zeme...
Sekantis veiksmas
atrodo Wallerio luzo nosis nes ji labai istinusi.
Sekantis veiksmas
Payne pradeda dauzyti visus warzovus wiena po kito palikdamas Wallerio ramybeje.
Sekantis veiksmas
Clue, Chain ir Scarface isguldyti, o Payne, juos isdauzes pradeda lipti virvemis
Sekantis veiksmas
Wallerio bando ji vytis.
Sekantis veiksmas
Ir kai Payne labai arti kontrakto
Sekantis veiksmas
St.Wallerio supranta kad jo nepasivys
Sekantis veiksmas
ir prie krasto tas virves atrisa nuo kolonu ir taip krenta visa Ultimate X konstrukcija,
Sekantis veiksmas
Scott ir kontraktas.
Sekantis veiksmas
Wallerio, vienintelis likes stovintis greit atbega ir pasiima kontrakta, bet jo nepasiraso ir nueina i uzkulisius su juo. Skamba Alter Bridge – Blackbird. kova baigta
Po to, vaizdas perjungiamas i garaza, kur rodoma automobilių stovėjimo aikštelė.
Spoiler'is
Prie arenos durų stovi ir kažko lūkuriuoja GM – Marcus Ulivieri. Ir netrukus atvažiuoja prabangus limuzinas. Iš jo išlipa Marcus Jamison, GM jam iš karto spaudžia ranką. Jie kartu patraukia link rūbinės, eidami šnekučiuojasi:
- KAIP AS NEKENCIU VELUOTI!! PRAKEIKTI KAMSCIAI VILNIAUS GATVESE!!
- nusiraminkit, bose, pralinksmekit – juk siandien ta diena, kai pagaliau bus nugalėtas Bottom.
- o taip, aš išlupsiu jam širdį iš krūtinės!
- Gerai, gerai, daryk jam viską, ką nori. O vakare mes atšvesim Tavo tapimą pirmu tarpžemyniniu čempionu!
- Bet kad aš būsiu antras čempionas…
- Tai tik ant popieriaus… Bottom niekada nebuvo tikras čempionas, jis tik darė gėdą tam diržui. O Tu esi tikras kovotojas, Tu, Marcusai turi tikrą čempiono dvasią…
Eidami jie sutinka viena vyruką… šis pasiteirauja:
– Sveiki ponai, aš esu Vin Diesel, naujokas čia, gal galėtumėte man parodyti kur yra rūbinė?
- galim, einam su mumis. Bet kam Tau rūbinė? Tu juk nedalyvauji šou, tai kam Tau persirenginėt?
- Na kas ten žino… o gal reikės mano pasirodymo…
- na galbūt, galbūt… ateik čia, kai ką pasakysiu į ausį…
GM kažką pašnibžda Vin’ui į ausį. MJ tuo tarpu spėja apsirengti ir nueina į tualetą. O GM kažką įdeda tarp jo daiktų… kažkokį nedidelį daiktą…
- KAIP AS NEKENCIU VELUOTI!! PRAKEIKTI KAMSCIAI VILNIAUS GATVESE!!
- nusiraminkit, bose, pralinksmekit – juk siandien ta diena, kai pagaliau bus nugalėtas Bottom.
- o taip, aš išlupsiu jam širdį iš krūtinės!
- Gerai, gerai, daryk jam viską, ką nori. O vakare mes atšvesim Tavo tapimą pirmu tarpžemyniniu čempionu!
- Bet kad aš būsiu antras čempionas…
- Tai tik ant popieriaus… Bottom niekada nebuvo tikras čempionas, jis tik darė gėdą tam diržui. O Tu esi tikras kovotojas, Tu, Marcusai turi tikrą čempiono dvasią…
Eidami jie sutinka viena vyruką… šis pasiteirauja:
– Sveiki ponai, aš esu Vin Diesel, naujokas čia, gal galėtumėte man parodyti kur yra rūbinė?
- galim, einam su mumis. Bet kam Tau rūbinė? Tu juk nedalyvauji šou, tai kam Tau persirenginėt?
- Na kas ten žino… o gal reikės mano pasirodymo…
- na galbūt, galbūt… ateik čia, kai ką pasakysiu į ausį…
GM kažką pašnibžda Vin’ui į ausį. MJ tuo tarpu spėja apsirengti ir nueina į tualetą. O GM kažką įdeda tarp jo daiktų… kažkokį nedidelį daiktą…
Hardcore Match
Supper Stone vs Mr. Hardcore
Spoiler'is
Uzgroja Linkin Park - Somewhere I Belong ir ant rampos pasirodo Mister Hardcore. Biski pavaiksto ant rampos ir pradeda bekti i ringa. Uzsoka ant jo ilipa i vidu ir padaro salto.
Suskamba Saliva-Survival of the sickest. Ir vos tik ant rampos pasirodo Supper Stone, Mister H bėga link varžovo.
Suskamba Saliva-Survival of the sickest. Ir vos tik ant rampos pasirodo Supper Stone, Mister H bėga link varžovo.
Sekantis veiksmas
bet per tą laiką SS paima gulintį kelio ženklą
Sekantis veiksmas
ir smogia juo per galvą atbėgusiam Misteriui H
Sekantis veiksmas
šis griūna
Sekantis veiksmas
ir dar gauna per galvą tuo pačiu ženklu
Sekantis veiksmas
iš tribūnos kažkas rėkia KILL HIM!!!
Sekantis veiksmas
tai labia panašu į Homer‘io Simpson‘o balsą...
Sekantis veiksmas
bet MR H meta ženklą į šoną ir ima kažkokį maišiuką
Sekantis veiksmas
jį artiša ir iš jo išpila…
Sekantis veiksmas
Smeigtukus!!!
Sekantis veiksmas
jis pasikelia SS
Sekantis veiksmas
ir atlieka jam spine buster ant smeigtukų!!!
Sekantis veiksmas
tada patraukia link ringo palikdamas gulėti varžovą
Sekantis veiksmas
bet SS ilgai neužsiguli ir atsistoja, bei nusikrapšto įsmigusius smeigtukus
Sekantis veiksmas
jis irgi eina link ringo bet pakeliui pasiima šiukšlių kibirą
Sekantis veiksmas
prieina prie ringo ir metą jį į ringą
Sekantis veiksmas
bei lipa pats
Sekantis veiksmas
bet MR hardcore paima kibirą
Sekantis veiksmas
ir smogia SS juo per galvą
Sekantis veiksmas
dar kartą
Sekantis veiksmas
SS vėl griūna
Sekantis veiksmas
o MR hardcore pasiima kendo stick
Sekantis veiksmas
ir atrašo porą kartų varžovui per kuprą…
Sekantis veiksmas
Mister H išlipa iš ringo ir iš po jo pasiima…
Sekantis veiksmas
hornswoogle vandens šautuvą?
Sekantis veiksmas
taip! Bet jis užpildytas ne vandeniu o kažkokia rūgįtimi!!!
Sekantis veiksmas
Hardcore pradeda šaudyti į Supper Stine‘ą
Sekantis veiksmas
WOW! Kaip degina!!! Supper Stone nesavu balsu rėkia iš skausmo...
Sekantis veiksmas
jam net nuslenka plaukai…
Sekantis veiksmas
HOLY SHIT!!!
Sekantis veiksmas
Mr. Hardcore triumfuoja, bet jam to negana…
Sekantis veiksmas
jis iš po ringo ištraukia…
Sekantis veiksmas
IRON BASEBALL BAT!!!
Sekantis veiksmas
įlipa į ringą ir pradeda ja daužyti gulintį SS...
Sekantis veiksmas
vienas smūgis keičia kitą…
Sekantis veiksmas
čia tai bent brutalumo protrūkis…
Sekantis veiksmas
atlikęs kokia 50 smūgių meta lazdą
Sekantis veiksmas
ir atsineša į ringą stalą…
Sekantis veiksmas
jį pastato viduryje ringo
Sekantis veiksmas
pakelia leisgyvi varžovą…
Sekantis veiksmas
ir nuvelka jį bei paguldo ant stalo
Sekantis veiksmas
dar pora kartų atviru kumščiu smogia į veidą SS
Sekantis veiksmas
bei užlipa ant turnbuckle
Sekantis veiksmas
ir …
Sekantis veiksmas
MOONSAULT!!!
Sekantis veiksmas
stalas lūžta, SS jau neberodo gyvybės ženklų...
Sekantis veiksmas
tačiau Mr. H dar nepatenkintas…
Sekantis veiksmas
jis iš po ringo ištraukia…
Sekantis veiksmas
kopėčias!
Sekantis veiksmas
įgabena jas į ringą ir pastato
Sekantis veiksmas
į rankas pasiima kėdę
Sekantis veiksmas
lipa ant kopėčių…
Sekantis veiksmas
fanai pradeda skanduoti N-M-E!!! N-M-E!!! N-M-E!!!
Sekantis veiksmas
o Misteris Hardcore daro Moonsault prie krūtinės laikydamas kėdę!!!
Sekantis veiksmas
ir krenta tiesiai ant Supper Stone’o!!!
Sekantis veiksmas
THAT WAS AWESOME!!!
Sekantis veiksmas
bet Mr H užsigauna ir pats, todėl greit nesikelia…
Sekantis veiksmas
dar kiek paguli…
Sekantis veiksmas
ir pradeda stotis…
Sekantis veiksmas
atsitoja…
Sekantis veiksmas
ir ištempia SS iš ringo…
Sekantis veiksmas
bei paima
Sekantis veiksmas
LAUŽTUVĄ!!!
Sekantis veiksmas
bet nemuša juo varžovo, o pradeda laužyti apsuaginę sienelę...
Sekantis veiksmas
ir išlaužia pora lentų su vinimis…
Sekantis veiksmas
tada užtempia Supper Stone’ą ant komentatorių stalo…
Sekantis veiksmas
ir lentas su vinimis uždeda ant SS kūno vinis nukreipdamas į SS…
Sekantis veiksmas
SS nereaguoja visiškai…
Sekantis veiksmas
o Mr Hardcore įlipa į ringą
Sekantis veiksmas
ir užlipa kopėčiomis…
Sekantis veiksmas
publika šėlsta…
Sekantis veiksmas
Mr Hardcore Pakelia nyksti ir su juo perbraukia savo gerkle taip parodydamas, kad priesui galas.
Sekantis veiksmas
ir dar vienas MOONSAULT
Sekantis veiksmas
tik šį kart jis šoka netgi iš ringo ant komentatorių stalo…
Sekantis veiksmas
bet atstumas per didelis
Sekantis veiksmas
ir Hardcore tik kojomis pataiko per varžovą, o jo likusi kūno dalis teškiaisi į betoninį grindinį…
Sekantis veiksmas
tačiau vinys sminga į Supper Stone kūną, stalas lūžta…
Sekantis veiksmas
publika rėkia: THAT WAS AWESOME!!! THAT WAS AWESOME!!!
Sekantis veiksmas
bet dabar abu kovotojai negali pajudėti…
Sekantis veiksmas
tačiau Misterio Harcore kojos guli ant SS kūno…
Sekantis veiksmas
1…
Sekantis veiksmas
2…
Sekantis veiksmas
3…
Sekantis veiksmas
PINFALL!!! Šios brutalios kovos nugalėtojas – Misteris Hardcore!!!
Sekantis veiksmas
groja nugalėtojo muzika, bet kovotojai vis dar nepajuda…
Sekantis veiksmas
juos galiausiai išneša medikai…
Koridoriuje rodoma reportere Susan Styles:
Spoiler'is
Ji bega koridoriumi, paskui save besidemdama ir operatoriu. Ji kalba:
- Sveiki, NME ziurovai, be jokiu ceremoniju einam prie reikalo. Tiesiog eidama pro p.Ulivieri kabineta, nugirdau keleta idomiu dalykeliu. Manau, juos bus idomu isgirsti ir jums.
Susan su operatoriumi pasuka I kaire, kur is tolo matosi durys, su uzrasu “Marcus Ulivieri – General Manager”. Priartejus arciau prie ju, matyti, kad jos yra praviros. Pro plysi matomas pats Ulivieri, sedintis ant savo kabineto stalo. Jis kalba:
- M.J. siuo metu yra toli nuo cia - savo persirengimo kambaryje, todel gali buti tikras, jis taves negirdi ir neisgirs. Taigi galime drasiai sneketi. Tu, mano naujasis drauge, savo darba zinai kuo puikiausiai. Ir dar karta pakartosiu – svarbiausias dalykas yra, kad pats M.J. jokiu budu nepamatytu taves.
GM pamato, plysi duryse ir jame ikista operatoriaus kamera. Jis pasiunta ir pradeda rekti:
- Kas cia, po paraliais?!! KAS TAVE PASIUNTE CIA?!! LIK CIA, SIMTS PYPKIU, KUR TU BEGI?!!! NORIU SU TAVIM ISSIAISKINTI, KAIP ITALAS SU LIETUVIU!!! JOPTVAJMATJ, SUGRIZK CIA!!!
Laimei, operatoriui ir Susan pavyksta pabegti
Ji bega koridoriumi, paskui save besidemdama ir operatoriu. Ji kalba:
- Sveiki, NME ziurovai, be jokiu ceremoniju einam prie reikalo. Tiesiog eidama pro p.Ulivieri kabineta, nugirdau keleta idomiu dalykeliu. Manau, juos bus idomu isgirsti ir jums.
Susan su operatoriumi pasuka I kaire, kur is tolo matosi durys, su uzrasu “Marcus Ulivieri – General Manager”. Priartejus arciau prie ju, matyti, kad jos yra praviros. Pro plysi matomas pats Ulivieri, sedintis ant savo kabineto stalo. Jis kalba:
- M.J. siuo metu yra toli nuo cia - savo persirengimo kambaryje, todel gali buti tikras, jis taves negirdi ir neisgirs. Taigi galime drasiai sneketi. Tu, mano naujasis drauge, savo darba zinai kuo puikiausiai. Ir dar karta pakartosiu – svarbiausias dalykas yra, kad pats M.J. jokiu budu nepamatytu taves.
GM pamato, plysi duryse ir jame ikista operatoriaus kamera. Jis pasiunta ir pradeda rekti:
- Kas cia, po paraliais?!! KAS TAVE PASIUNTE CIA?!! LIK CIA, SIMTS PYPKIU, KUR TU BEGI?!!! NORIU SU TAVIM ISSIAISKINTI, KAIP ITALAS SU LIETUVIU!!! JOPTVAJMATJ, SUGRIZK CIA!!!
Laimei, operatoriui ir Susan pavyksta pabegti
3-way Tables, Ladders & Chairs NME Tag Team Championship match
Naciai vs Crack'o'Mania vs Sick-Kyo-Extreme
Spoiler'is
Suskamba Eminem - We Came To Party. Sprogsta Fejeverkai ir štai pasirodo musu Vakareliu mėgėjai. Iškeliami tokie plakatai
kaip S-K-E aš noriu su jumis eit i Party ir Berniukiai Saldainiukai. Jie visai neina i ringa padaužo rankomis su Vyrais,
Berniukais ir Mergaitemis, o Keliom laimngom Merginom papudžiuoja i ranka. Jie bega i ringa užšoka ant turnbuckle ir
sukrižiuoja rankas ringe sprogsta fejerverkai.
Pradeda groti “Crack Maniac” ir išlenda Cracky ir The Maniac. Eina link ringo be jokių firminių taunt’ų, daug tarpusavy
ginčijasi, retkarčiais apsistumdo. Bet ko prieina iki ringo, ‘susitaiko’, ir Cracky iš mandagumo palaiko virves Maniac’ui,
bet Maniac nesutinka lipti į ringą pirmas, jis liepia į ringą lipti Crack’ui lipti pirmam. Ir taip vėl pradeda ginčytis,
bet galiausiai abu kartu lenda į ringą ir susitrenkia kaktomis… Jie pažiūri vieni į kitus.
Pasigirsta trečio Reicho maršas. Visur skamba fanfaros ir į areną įvažiuoja didelis Mercedes klasės automobilis. Jis
privažiuoja arti ringo ir iš jo išlipa du kilus asmenys: Adolfas Germanas ir Giunteris Tishe. Jie įlipa į ringą ir piktai
nužvelgia savo varžovus.
Suskamba Eminem - We Came To Party. Sprogsta Fejeverkai ir štai pasirodo musu Vakareliu mėgėjai. Iškeliami tokie plakatai
kaip S-K-E aš noriu su jumis eit i Party ir Berniukiai Saldainiukai. Jie visai neina i ringa padaužo rankomis su Vyrais,
Berniukais ir Mergaitemis, o Keliom laimngom Merginom papudžiuoja i ranka. Jie bega i ringa užšoka ant turnbuckle ir
sukrižiuoja rankas ringe sprogsta fejerverkai.
Pradeda groti “Crack Maniac” ir išlenda Cracky ir The Maniac. Eina link ringo be jokių firminių taunt’ų, daug tarpusavy
ginčijasi, retkarčiais apsistumdo. Bet ko prieina iki ringo, ‘susitaiko’, ir Cracky iš mandagumo palaiko virves Maniac’ui,
bet Maniac nesutinka lipti į ringą pirmas, jis liepia į ringą lipti Crack’ui lipti pirmam. Ir taip vėl pradeda ginčytis,
bet galiausiai abu kartu lenda į ringą ir susitrenkia kaktomis… Jie pažiūri vieni į kitus.
Pasigirsta trečio Reicho maršas. Visur skamba fanfaros ir į areną įvažiuoja didelis Mercedes klasės automobilis. Jis
privažiuoja arti ringo ir iš jo išlipa du kilus asmenys: Adolfas Germanas ir Giunteris Tishe. Jie įlipa į ringą ir piktai
nužvelgia savo varžovus.
Sekantis veiksmas
The Maniac ir Sick Extreme iškarto pradeda paeiliui daužytis, o kiti iškart nubėgo apsiginkluoti.
Sekantis veiksmas
The Maniac griūna, bet greit atsistoja.
Sekantis veiksmas
Abu naciai pačiumpa kopėčias ir "nuSKINa" KYO ir Cracky.
Sekantis veiksmas
Naciai juos pačiumpa - Adolfas KYO atlieka piledriver, o Giunteris Cracky Atomic Drop.
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu The Maniac Irish Whippina Sick Extreme'ą...
Sekantis veiksmas
...Sick Extreme atlieka Flying Clothesline.
Sekantis veiksmas
Naciai šalia ringo pastato stalą ir ant to stalo dar vieną stalą.
Sekantis veiksmas
Sick Extreme išspardo The Maniacą iš ringo.
Sekantis veiksmas
SE palieka ringą, The Maniacą permeta per tvorelę ir paima ladders.
Sekantis veiksmas
Naciai ant tų stalų uždeda dvi kėdes - ką jie čia sumanė?
Sekantis veiksmas
SE ringe pastato kopėčias ir lipa į viršų paimti diržų.
Sekantis veiksmas
Bet Naciai įsliuogia į ringą ir nutempia Sick Extreme žemyn.
Sekantis veiksmas
2 on 1.
Sekantis veiksmas
Sick Extreme užlieja smūgių lavina.
Sekantis veiksmas
Ringe Cracky. Jis Adolfui atlieka Back Suplex.
Sekantis veiksmas
Giunteris atsisuka ir Cracky atlieka Spear.
Sekantis veiksmas
Bet Giunteris pasitraukia ir Cracky nuspearina Sick Extreme'ą.
Sekantis veiksmas
KYO pastveria Cracky už kojos ir jį ištempia iš ringo.
Sekantis veiksmas
KYO ir Cracky daužosi.
Sekantis veiksmas
Giunteris tuo met lipa ant kopėčių.
Sekantis veiksmas
Ringe įstumiamos dar vienos kopėčios.
Sekantis veiksmas
The Maniac jas pastato ir lipa paimti titles.
Sekantis veiksmas
Giunteris ir Maniac daužosi.
Sekantis veiksmas
KYO su kėde trenkė Cracky.
Sekantis veiksmas
KYO stveria dar vienas kopėčias ir jas įstuma į ringą.
Sekantis veiksmas
Giunteris laiko The Maniac galvą prispaudęs prie kopėčių.
Sekantis veiksmas
Bet KYO pastato trečias kopėčias ir užlipa.
Sekantis veiksmas
Sick Extreme lipa ant Maniaco kopėčių.
Sekantis veiksmas
Cracky lipa ant Giunterio kopėčių.
Sekantis veiksmas
Adolfas lipa ant KYO kopėčių.
Sekantis veiksmas
Taigi 6 žmonės daužosi ant kopėčių.
Sekantis veiksmas
Daužosi...
Sekantis veiksmas
Bet kairiausiai buvusios kopėčios ant kurių buvo Cracky ir Giunteris siūbuoja.
Sekantis veiksmas
Jos neišlaiko ir griūna.
Sekantis veiksmas
Bet jos nustuma ir kitas dvi kopėčias.
Sekantis veiksmas
CRASH! Visi griūna ant tų nacių pastatytų stalų.
Sekantis veiksmas
Stalai lūžo kaip ir wrestlerių kaulai.
Sekantis veiksmas
Reklama: Sveiki, as esu Bottom! Jus mane pazistate, esu dabartinis NME Intercontinental cempionas. Mano siuos marskinelius galite nusipirkti @ NMEshop.com
Sekantis veiksmas
Vėl rodomas mačas visi vis dar guli savo kraujyje.
Sekantis veiksmas
Pirmas keliasi KYO.
Sekantis veiksmas
Teisėjas patraukia ringe buvusias kopėčias.
Sekantis veiksmas
KYO pasiima dar kitas kopėčias ant kurių buvo užtiškę mėlynų dažų.
Sekantis veiksmas
Jis jas sunkiai įstuma į ringą.
Sekantis veiksmas
O tas kurias teisėjas patraukė jis užmeta ant 5 gulinčių wrestlerių.
Sekantis veiksmas
KYO ringe, pastato tas kopėčias.
Sekantis veiksmas
Jis lipa, lipa.
Sekantis veiksmas
Jau visai nedaug liko kiti wrestleriai guli.
Sekantis veiksmas
KYO į titantrono pusę parodo kažkokį gestą.
Sekantis veiksmas
Iš kart prie titantrono priėjo 4 apsauginiai - tikriausiai saugos, kad niekas nesukliudytų.
Sekantis veiksmas
KYO deda koją laipteliu aukščiau.
Sekantis veiksmas
SLAM! Kopėčios lūžo.
Sekantis veiksmas
Iš niekur nieko kopėčios lūžo.
Sekantis veiksmas
Titantrone kažkodėl rodomas Giunteris ir jis juokiasi. Jis kažką sako, o iš lūpų judesių galima suprasti ką sako.
Sekantis veiksmas
"Kaip tau patinka mano darbelis?"
Sekantis veiksmas
Taigi, tai buvo nacių darbas.
Sekantis veiksmas
KYO guli.
Sekantis veiksmas
Dabar jau atsistoja ir Cracky.
Sekantis veiksmas
Jis įšliuožia į ringą ir užpuola KYO.
Sekantis veiksmas
Cracky apspardo KYO.
Sekantis veiksmas
Keliasi ir Giunteris, ir Sick Extreme.
Sekantis veiksmas
Jie abu ringe.
Sekantis veiksmas
Cracky atsisuka, KYO atsistoja.
Sekantis veiksmas
Sick-KYO-Extreme Crackiui atlieka Double Spear.
Sekantis veiksmas
Giunteris trenkia Sick Extreme'ui, bet gauna Double Belly To Back Suplex.
Sekantis veiksmas
Adolfas įsliuogia į ringą.
Sekantis veiksmas
The Maniac irgi.
Sekantis veiksmas
Kažkoks barzdotas fanas perlipa tvorelę ir įsliuogia į ringą.
Sekantis veiksmas
Jis iš už nugaros KYO atlieka Full Nelson Slam.
Sekantis veiksmas
Sick Extreme neužtikrintai jam atlieka Clothesline, bet fanas pasilenkia.
Sekantis veiksmas
Ir Sick Extreme'ui atlieka Spinning Spinebuster.
Sekantis veiksmas
Turbūt turime naują talentą.
Sekantis veiksmas
Vyriškis kartu su Adolfu The Maniacui atlieka Arijų Jėga.
Sekantis veiksmas
Barzdotas vyriškis nusiplėšia barzdą (ji buvo netikra) nusiima cowboy stiliaus skrybėlę.
Sekantis veiksmas
Nusiima dirbtinius antakius.
Sekantis veiksmas
Juk... Juk tai Gerd Shlansteiger
Sekantis veiksmas
Adolfas patraukia sulūžusias kopėčias, paima naujas.
Sekantis veiksmas
Gerdas palieka ringą ir paima stalą.
Sekantis veiksmas
Gerdas stalą padeda ringo kampe jį atremdamas į turnbuckle.
Sekantis veiksmas
Taip pat tik su kopėčiomis pasielgia ir Adolfas.
Sekantis veiksmas
Giunteris taip pat ringe.
Sekantis veiksmas
Adolfas pakelia The Maniac, o Giunteris KYO.
Sekantis veiksmas
Adolfas savo varžovą Irish Whippina į atremtas kopėčias,o Giunteris į stalą.
Sekantis veiksmas
Adolfas The Maniac paguldo ant tų kopėčių atremtų į turnbuckles.
Sekantis veiksmas
Gerdas pakelia Cracky ir šiam atlieka Pumphandle Slam ant tų Adolfo atremtų Kopėčių ant kurių gulėjo The Maniac.
Sekantis veiksmas
Sick Extreme atsikelia, bet jis apsuptas trijų nacių.
Sekantis veiksmas
Gerdas atliaka Big Boot...
Sekantis veiksmas
...Giunteris atlieka Super Kick...
Sekantis veiksmas
...Adolfas atlieka Spinning Heel Kick. Kokia kombinacija.
Sekantis veiksmas
Sick Extreme guli lyg sumaltas.
Sekantis veiksmas
Visi trys Naciai užlipa ant turnbuckles ir...
Sekantis veiksmas
...TRIGUBAS MOONSAULT!
Sekantis veiksmas
Sick Extreme'ui atliekama Arijų Jėga.
Sekantis veiksmas
YRA!
Sekantis veiksmas
Po to arijų jėga atlieka Cracky..
Sekantis veiksmas
YRA!
Sekantis veiksmas
Po to atėjo The Maniac eilė.
Sekantis veiksmas
YRA!
Sekantis veiksmas
Na ir eilė KYO.
Sekantis veiksmas
Bet KYO pavyksta pabėgti iš ringo.
Sekantis veiksmas
KYO ilgesingai pažiūri į kabančius diržus.
Sekantis veiksmas
Dar viena reklama: Sveiki, mano vardas Bottom, jus mane puikiai pazistate kaip dabartini NME Intercontinental cempiona. Kreipiuosi I jus, nuostabiuosius mano fanus, su labai svarbiu pranesimu – visi NME performeriai yra treniruoti atletai ir veiksmus, kuriuos mes saugiai atliekame ringe slifuojame ilgus metus. Todel mes jusu prasome nebandyti to atkartoti namie, lauke ar mokykloje. Bukite atsargus, NEBANDYKITE TO!
Sekantis veiksmas
Jis žino, kad vienas nieko nepadarys.
Sekantis veiksmas
Bet vistiek stveria kopėčias ir įmeta į ringą tiesiai ant Giunterio ir Adolfo.
Sekantis veiksmas
KYO įčiuožia į ringą.
Sekantis veiksmas
Bet gauna Big Boot nuo Gerdo.
Sekantis veiksmas
KYO raitosi, kiti du naciai atsistoja.
Sekantis veiksmas
Naciai paima KYO, bet jis nepasiduoda ir pradeda daužyti visus paeiliui.
Sekantis veiksmas
Whisper In The Wind trims naciams iš karto!
Sekantis veiksmas
KYO pastato ringo kampe gulėjusias kopėčias ir lipa paimti diržo.
Sekantis veiksmas
Gerdas specialiai kyšteli koją teisėjui.
Sekantis veiksmas
Teisėjas griūna.
Sekantis veiksmas
KYO lipa.
Sekantis veiksmas
Jam trūksta nebedaug.
Sekantis veiksmas
Jis bando nukabinti vieną diržą.
Sekantis veiksmas
TAIP! Jam pavyko. YEAS!
Sekantis veiksmas
Jis nukabina ir kitą diržą.
Sekantis veiksmas
Bet Adolfas pastuma kopėčias ir KYO paleidęs diržus skaudžiai krenta prie komentatorių stalo.
Sekantis veiksmas
Giunteris ir Adolfas stveria diržus, Gerdas iškart išrieda iš ringo ir išbėga iš arenos.
Sekantis veiksmas
Abu naciai teisėjui rodo, kad jie jau turi diržus.
Sekantis veiksmas
Teisėjas rodo, kad šiandien laimi NACIAI!
Sekantis veiksmas
Suskamba trečio Reicho maršas ir naciai tauntina.
Sekantis veiksmas
Jie džiūgauja.
Sekantis veiksmas
KYO guli be gyvybės ženklų.
Sekantis veiksmas
Naciai įlipaį savo Mercedes ir išvažiuoja.
Sekantis veiksmas
Taigi koks netikėtas rezultatas.
Sekantis veiksmas
Po kelių minučių rodomas backstage.
Sekantis veiksmas
O ten antras mūsų reporteris debiutuoja:
- Sveiki aš esu Arunas Valinskas, kviestinis NME reporteris. Taigi, be didelių kulminacijų pristatau naujuosius mūsų čempionus Nacius. Na tiksliau jų
narį Adolfą Germaną. Sveikas. Sveikinu jus tapus pirmaisiais NME Tag Team Titulo savininkais.
- STOP! Man sveikinimų nereikia. Man nusispjaut ant tavęs Gary. Mane turi gerbti.
- Ko taip piktai?
- Juk aš esu naujasis čempionas, bet niekas man deramos pagarbos nerodo.
- Tai jus man pagarbos nerodot! Mano pavarde Valinskas, as izym…
- Užsikišk! Tegyvuoja Fiureris. Aufviedersehen! (Ir Adolfas palieka reporterį ant ledo, Gary prarado žadą)
- Sveiki aš esu Arunas Valinskas, kviestinis NME reporteris. Taigi, be didelių kulminacijų pristatau naujuosius mūsų čempionus Nacius. Na tiksliau jų
narį Adolfą Germaną. Sveikas. Sveikinu jus tapus pirmaisiais NME Tag Team Titulo savininkais.
- STOP! Man sveikinimų nereikia. Man nusispjaut ant tavęs Gary. Mane turi gerbti.
- Ko taip piktai?
- Juk aš esu naujasis čempionas, bet niekas man deramos pagarbos nerodo.
- Tai jus man pagarbos nerodot! Mano pavarde Valinskas, as izym…
- Užsikišk! Tegyvuoja Fiureris. Aufviedersehen! (Ir Adolfas palieka reporterį ant ledo, Gary prarado žadą)
Kol visi ruosiasi labai laukiamam NME IC championship’ui, rodomas vaizdelis įvykių kurie vyko šiandien.
Spoiler'is
Maždaug 16 valandų vakaro Lietuvos laiku... yra laiko iki Masters of War pradžios. Dauguma kovotojų jau atvykę į areną, o jos prieigose rikiuojasi žiūrovų minios... Arenos koridoriais bastosi ir į šou nepatekęs Coolman. Jis kiek nusiminęs kad nedalyvauja šou. Norėtų žiūrėti PPV, tačiau bilietai I Siemens arena išpirkti prieš tris savaites. Coolman nutaria kitaip pasilinksminti. Koridoriuje dar sutinka Rose brolius California ir Tody, taip pat The Unknown, Plain ir Hardcore Augą. Coolman jiems sako:
Maždaug 16 valandų vakaro Lietuvos laiku... yra laiko iki Masters of War pradžios. Dauguma kovotojų jau atvykę į areną, o jos prieigose rikiuojasi žiūrovų minios... Arenos koridoriais bastosi ir į šou nepatekęs Coolman. Jis kiek nusiminęs kad nedalyvauja šou. Norėtų žiūrėti PPV, tačiau bilietai I Siemens arena išpirkti prieš tris savaites. Coolman nutaria kitaip pasilinksminti. Koridoriuje dar sutinka Rose brolius California ir Tody, taip pat The Unknown, Plain ir Hardcore Augą. Coolman jiems sako:
Sekantis veiksmas
- ei vyrai, jei GM nereikia mūsų, tai kodėl mum turi reikėtį jo? Einam iš čia ir kai kur pasilinksminsim... ką manot? Nagi einam, einam... juk vietiek bus neįdomus šou...
Sekantis veiksmas
Rosy broliukai, Unknown ir Plain neilgai pagalvoję sutinka. Tačiau Augas prieštarauja:
Sekantis veiksmas
- kodėl turėčiau kažkur eiti? Laukia įdomus šou, juk keturiuose iš penkių mačų negalios DQ, reiškia bus daug HARDCORE‘O.
Sekantis veiksmas
- eik eik, nieko čia nebus, davai varom su mumis... aš sugalvojau kur mes galim eiti...
Sekantis veiksmas
- kur?
Sekantis veiksmas
– į STRIPTIZO KLUBĄ!
Sekantis veiksmas
- ko b*et iškart nesakei?!? Davai, varom!
Sekantis veiksmas
ir jie, išsikvietę taxi nuvažiuoja į Striptizo klubą su keistu pavadinimu – „Virgin Boy”. Bet nekreipia į tai dėmesio ir eina vidun.
Sekantis veiksmas
Vos tik užeina, iškart visiem, išskyrus Augą, išsprogsta akys nuo virvutėm intymias vietas prisidengusių padavėjų su tobulomis apimtimis.
Sekantis veiksmas
Netrukus viena prieina ir pasiūlo staliuką. Plain jau spėjo išprakaituoti, taip pat ir California Rose. Kiti laikosi, o jaunajam Tody, tai nekelia pernelyg didelių emocijų...
Sekantis veiksmas
ir visi susėda prie staliuko, užsisako po „stiklą“, Plain atsisega marškinius (nes jam karšta)... iš visų ramiausiai atrodo Augas ir Tody.
Sekantis veiksmas
Ir štai, užgroja muzika, ant scenos aplink stulpą pradeda staipytis kolkas prisidengusi ilgakojė. Visi atsilošia ir grožisi vaizdu.
Sekantis veiksmas
Ir netikėtai šokėja prieina prie mūsiškių stalelio, bei pasilenkia prie Augo prašydama kad jis užkištų jai už kelnaičių keletą banknotų. Jis nei kiek nesidrovėdamas tą ir padaro...
Sekantis veiksmas
tada mergina pasilenkia prie California Rose ir jo prašo šlamančių.
Sekantis veiksmas
Tuo met jai iš „papkės“ iškrenta gan didelis „melionas“ ir atsimuša jam į žandą.
Sekantis veiksmas
Rosy labai sutrinka, jį gerokai išmuša prakaitas, tačiau drebančiom rankom jis antruoju bandymu užkiša šokėjai už kelnaičių keletą litukų...
Sekantis veiksmas
šokėja pasilenkia prie Plain ir jam pasiūlo privatų šokį.
Sekantis veiksmas
jis spyriojasi, dar labiau susijaudina…
Sekantis veiksmas
kiti “draugai” pradeda “stumti” ir paveiktas spaudimo Plain sutinka…
Sekantis veiksmas
jis su šokėja nueina į tam skirtą kambariuką…
Sekantis veiksmas
tuo tarpu kiti kiek atsipalaiduoja, išlenkia dar pora taurelių, pradeda jaustis vis laisviau…
Sekantis veiksmas
taip taurelė po taurelės ir Unknown bei Coolman jau ilsisi “veidu į mišrainę”
Sekantis veiksmas
prei staliuko sėdi ir šūkauja kalbindami (jau nuogas) šokėjas, bei padavėjas, Augas bei California Rose.
Sekantis veiksmas
ir jie pamato kai iš kažkur parsiranda po “privato” Plain. Jo rūbai netvarkingai išdrąskyti, jis paskendęs savo prakaite, eina ranka prisidengęsklyną. o ultravioletine šviesa apšviestoje salėje matosi kaip kažkas šviečia pro pirštus… galima įtarti kad tai nėra kraujas, o kita UV šviesoje šviečianti “kūniškoji” medžiaga…
Sekantis veiksmas
jis keistai ramus, prisėda prie kolegų, užsisako 150 geriausio brendžio ir…
Sekantis veiksmas
netrukus, jau nemažai suvarotojęs, California Rose atsiduria prie šokėjų stulpo… nors muzika negroja, jis pradeda imituoti šokėjų judesiu… visaip raityis ir suktis apie stulpą…
Sekantis veiksmas
o netrukus ir jo rūbai pradeda palikti jo kūną…
Sekantis veiksmas
ir štai – Rosy nuogas vidury scenos!!!
Sekantis veiksmas
Augas ir Plain apsimeta kad jo nepažysta, nors jie jau nelabai pažysta ir save...
Sekantis veiksmas
Augas dar išlemena:
Sekantis veiksmas
eiii mažulllės, aš turiu šį tą HARDCORE!!! Gal kuri nori pamatuot koks jis HARD? O gal yra kuri norėtų su manim į TOMBSTONE PILEDRIVER pozą? A?
Sekantis veiksmas
tačiau po žodžių Augas taip pat krenta veidu į salotas…
Sekantis veiksmas
praėjus 4 valandom…
Sekantis veiksmas
kompanija truputį atsigauna, ir jau galvoja vykti namo…
Sekantis veiksmas
bet staiga pamato kaip po klubą šlaistosi girtutėlė…
Sekantis veiksmas
…
Sekantis veiksmas
NATALIJA ZVONKĖ!!!
Sekantis veiksmas
Augas kai ją pamato, jam iškart sublizga akys. Jis prišoka prie POP-dievaitės ir pradeda “bazarą”:
Sekantis veiksmas
- labukas, pupule! Aš esu Hard-Dick augas, mačiau tave per teliką, kai nuoga pozavai žurnalui... labai achujieln*i atrodai...
Sekantis veiksmas
o Zvonkė melodingai atsako:
Sekantis veiksmas
– Aš myliu myliu myliu
daug vyrų vyrų vyrų
ir vos tik panorėsiu,
tuoj bet kurį turėsiu!
daug vyrų vyrų vyrų
ir vos tik panorėsiu,
tuoj bet kurį turėsiu!
Sekantis veiksmas
Augas nepasimeta, ir taip pat melodingai užtraukia:
Sekantis veiksmas
- Nusirenek! Mergaitę mano!
nusirenk! Tik iki galo!
nusirenk! Tik iki galo!
Sekantis veiksmas
Zvonkė panašiai ir padarė, o augas pusnuogę Zvonkę pradėjo grabaliot...
Sekantis veiksmas
tačiau iš tualeto grįžta…
Sekantis veiksmas
Deivydas Zvonkus ir Juozas Liesis.
Sekantis veiksmas
Zvonkus tai pamatęs nusimena ir uždainuoja:
Sekantis veiksmas
- Ką daryyyyt?
Jei tavęs nemyli niekas
O tu taip visus myliiiiii…
Ką daryyyyt? Ką daryyyyyyt?
Jei tavęs nemyli niekas
O tu taip visus myliiiiii…
Ką daryyyyt? Ką daryyyyyyt?
Sekantis veiksmas
čia pat geras draugas Liesis jam pataria, taip pat dainuodamas:
Sekantis veiksmas
-duok duok duok į snukį duok!
Sekantis veiksmas
Zvonkus atkerta:
-Bet man širdis nelieidžia...
-Bet man širdis nelieidžia...
Sekantis veiksmas
Liesis kartoja:
-Duok duok duok į snukį duok!
-Duok duok duok į snukį duok!
Sekantis veiksmas
Zvonkus paklauso Liesio patarimo, ir pradeda daužyti visiem aplinkiniam snukius, įskaitant ir Augą. Aplink kraujo balos, girdisi sirenos skelbiančios apie atvykstančią poilciją... o Zvonkus nutaisęs Budulio balsą toliau dainuoja:
Sekantis veiksmas
- OJOJOJ! Išdaužiau gaidžius!
OJOJOJ! Primušiau visus!
kanopom išvanojau
ir kraujo daug telkšojo!
OJOJOJ! Išdaužiau gaidžius!
OJOJOJ! Primušiau visus!
kanopom išvanojau
ir kraujo daug telkšojo!
OJOJOJ! Išdaužiau gaidžius!
Sekantis veiksmas
Policija išsiveža Zvonkų, o mūsų „herojai“ pagaliau susiprotėjo kad laikas namo...
Sekantis veiksmas
jie išeina iš klubo, ir eidami dainuoja:
Sekantis veiksmas
– Eisim broleliai namooo namooo…
Last Man Standing NME Intercontinental Championship Match
Bottom © vs. Marcus Jamison (w/Marcus Ulivieri)
Spoiler'is
Arena uztemsta taip, lyg i visus sviesa skleidziancius ziburius butu paleistos mirti siejancios kulkos. Jonas Radzevicius pristato specialu svecia, M.J. dainos atlikeja – 50 CENT!! OUH YEAH!!! Staiga entrance rampos pagrindas nusileidzia zemyn, tarsi I pozemi. Ir vel pakyla, tik si karta ant jo – 50 Cent & G-UNIT!!
Po ispudingo “Fifcio” pasirodymo, muzika nutyla, visa arena tyli. Tik pradeda mirgėti beveik viskas, baltom/juodom spalvomis, publika iskart atsigauna.. Tik pradeda groti Bloodhound Gang UHN TISS UHN TISS UHN TISS Baby, visi titantronai pagal žodžius mirga juodai/baltai. Ir į ringą, su savo NME Intercontinental čempiono diržu ant peties lėtai įženia Bottom.
Nutyla muzika, teisėjas paaiškina taisykles kovotojam ir skamba gongas – kova prasideda!
[action] nors atrodo toks įspūdis buvo klaidingas... [/action]
[action] MJ svirduliuodamas pasuka link rūbinės... [/action]
[action] įeina ir kurį laiką nesirodo [/action]
[action] Bottom nusprendžia pats eiti išsiaiškinti [/action]
[action] jis įeina į rūbinę [/action]
[action] ir mato kaip Jamisonas kažko knisas savo daiktuose [/action]
[action] ir kažką pasiima, bet tas daiktas nėra didelis, jis telpa į saują... [/action]
[action] Bottom prieina arčiau [/action]
[action] BOOOM!!! [/action]
[action] gauna su kėde per galvą iš nugaros [/action]
[action] tačiau negriūva, apsisukęs mato kad tai naujokas Vin Diesel [/action]
[action] jis suima jį paie kaklą ir... [/action]
[action] ROCK BOTTOM! Naujokui… [/action]
[action] bet apsidairęs pamato kad Marcus kažkur dingo [/action]
[action] Bottom išeina jo ieškot [/action]
[action] koridoriuose nesimato... [/action]
[action] Bottom nusprendžia grįžti į ringą [/action]
[action] ir kaip tik ten jau yra MJ, bet jis pasislėpęs kitoj ringo pusėj ir Bottom jo nemato [/action]
[action] Bottol lėtai grįžta į ringą [/action]
[action] ir atsisukęs į titantrono pusę šaukia Marcusą kad jis grįžtų [/action]
[action] O MJ tyliai įlipa į ringą ir iš nugaros prisėlina prie Bottom [/action]
[action] jis delne laiko tą daiktą kurį pasiėmė rūbinėj.... [/action]
[action] publika šaukia Bottomui APSISUK!!! [/action]
[action] Bottom apsisuka ir pamato kaip jam prieš akis [/action]
[action] MJ laiko paraližuojančių dujų balionėlį!!! [/action]
[action] Bottom kiek išsigąsta [/action]
[action] bet MJ papurškia dujų!!! [/action]
[action] ne! [/action]
[action] jis išpurškia visą balionėlį Bottom į veidą... [/action]
[action] Bottom kaip mat susmunka kaip bulvių maišas... [/action]
[action] teisėjas pradeda skaičiuoti [/action]
[action] 1... [/action]
[action] 2... [/action]
[action] 3... [/action]
[action] 4... [/action]
[action] 5... [/action]
[action] 6... [/action]
[action] 7... [/action]
[action] 8... [/action]
[action] 9.... [/action]
[action] ar tai reiškia kad viskas? MJ naujas IC čempionas? [/action]
[action] Bottom nė nekrusteli... [/action]
[action] 10! [/action]
[action] viskas, Marcus Jamison naujas NME Intercontinental Čempionas!!! [/action]
[action] Skamba 50 Cent - Many Men, ir Marcus Jamison pasiima savo diržą [/action]
[action] bei palieka ringą... [/action]
[action] o Bottom‘ą ant neštuvų išneša medikai... [/action]
[action] jie pagalbos nesuteikia, jis išvežamas greitosios pagalbos atomobiliu... [/action]
Po ispudingo “Fifcio” pasirodymo, muzika nutyla, visa arena tyli. Tik pradeda mirgėti beveik viskas, baltom/juodom spalvomis, publika iskart atsigauna.. Tik pradeda groti Bloodhound Gang UHN TISS UHN TISS UHN TISS Baby, visi titantronai pagal žodžius mirga juodai/baltai. Ir į ringą, su savo NME Intercontinental čempiono diržu ant peties lėtai įženia Bottom.
Nutyla muzika, teisėjas paaiškina taisykles kovotojam ir skamba gongas – kova prasideda!
Sekantis veiksmas
Bottom iškart parodo savo taunt ‚žemyn‘
Sekantis veiksmas
MJ nenori leisti Bottom įsismaginti ir puola bėgti link čempiono
Sekantis veiksmas
ir Running clothesline
Sekantis veiksmas
MJ pataiko, Bottom apsvaigsta
Sekantis veiksmas
MJ bando atlikt Kiss The Ground
Sekantis veiksmas
bet Bottom vikriai išsisuka ir suima MJ per kaklą
Sekantis veiksmas
publika pradeda skanduoti ROCK BOTTOM!!! ROCK BOTTOM!!! ROCK BOTTOM!!!
Sekantis veiksmas
bet MJ kietai smūgiuoja alkūne Bottom į veidą.
Sekantis veiksmas
ir Bottom paleidžia bei susiima už veido
Sekantis veiksmas
MJ lipa iš ringo
Sekantis veiksmas
Bottom iš paskos
Sekantis veiksmas
MJ suima Bottom ir irish whipina į laiptus
Sekantis veiksmas
ir Bottom trenkiasi galva į juos...
Sekantis veiksmas
jis vėl susiima už galvos
Sekantis veiksmas
MJ iš po ringo ištraukia
Sekantis veiksmas
kopėčias!
Sekantis veiksmas
jas pastato šalia ringo
Sekantis veiksmas
vėl irish whipina Bottom‘ą, šį kart į kopėčias
Sekantis veiksmas
ir Bottom galva atsitrenkia į kopėčias, jos griūna, o po jomis nukrenta ir pats Bottom, kurio kaktoje jau matosi kraujo
Sekantis veiksmas
MJ dar paimi ir kėdę ir smūgis per kopėčias po kuriomis guli Bottom
Sekantis veiksmas
dar vienas!
Sekantis veiksmas
MJ pradeda užuosti pergalę ir patauntina
Sekantis veiksmas
teisėjas pradeda skaičiuoti
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
3...
Sekantis veiksmas
Bottom nusimeta nuo savęs kopėčias
Sekantis veiksmas
4...
Sekantis veiksmas
5...
Sekantis veiksmas
ir pradeda stotis
Sekantis veiksmas
6...
Sekantis veiksmas
7...
Sekantis veiksmas
tai pamatęs MJ nubėga prie pranešėjo ir paima IC diržą
Sekantis veiksmas
ir su juo lenkia link Bottom kol šis galutinai neatsigavo
Sekantis veiksmas
bet nespėja ir gauna nuo Bottom Spine Buster
Sekantis veiksmas
Bottom pasiima savo diržą ir juo smogia MJ į galvą
Sekantis veiksmas
Boom!!!
Sekantis veiksmas
Bottom duoda savo diržą palaikyti vienam iš žiūrovų
Sekantis veiksmas
pats pasiima šalia ringo gulinčius plieninius laiptelius
Sekantis veiksmas
ir smogia jais MJ į galvą!
Sekantis veiksmas
MJ atjungtas, Bottom kiša ranką po ringu ir ištraukia...
Sekantis veiksmas
benzininį pjūklą!!!
Sekantis veiksmas
jis bando užvesti
Sekantis veiksmas
ir....
Sekantis veiksmas
RRRRRRRRR!!!!!! RRRRRRRRRRR!!!!!! RRRRRRRRRRR!!!!
Sekantis veiksmas
UŽVEDA!!!
Sekantis veiksmas
o ne! jis išprotėjo... negi jis nori supjaustyti varžovą?
Sekantis veiksmas
MJ kiek ‚prasičiuchina‘ ir tai pamatęs bėga link išėjimo...
Sekantis veiksmas
Bottom bando vytis, bet su pjūklu nespėja...
Sekantis veiksmas
jis jį meta ir lekia paskui, bet MJ jau nesimato...
Sekantis veiksmas
Bottom ieško varžovo koridoriuse...
Sekantis veiksmas
užeina į restoraną
Sekantis veiksmas
EUREKA! MJ ten!
Sekantis veiksmas
bet MJ pasiruošęs ir rankose laiko peilį
Sekantis veiksmas
Bottom nedrįsta artėti ir paima limonado buteliuką
Sekantis veiksmas
ir metą jį į MJ
Sekantis veiksmas
bet šis pasilenkia
Sekantis veiksmas
butelis trenkiasi į sieną ir dūžta, visur pažyra šukės
Sekantis veiksmas
MJ spėjo pamesti peilį ir griebiasi lėkštės su sumuštiniais
Sekantis veiksmas
taip pat ją meta į Bottom
Sekantis veiksmas
bet nepataiko į jį, o pataiko į stiklinę lentyną su pyragėliais
Sekantis veiksmas
lentyna dūžta, ir grindys nusėtos stiklo šukėm
Sekantis veiksmas
Bottom pribėga prie MJ ir LARIAT!
Sekantis veiksmas
MJ dar negriūna, bet Bottom suima jį apie kaklą...
Sekantis veiksmas
ROCK BOTTOM!!! ROCK BOTTOM!!! ROCK BOTOM!!!
Sekantis veiksmas
ant stiklų!!!
Sekantis veiksmas
MJ nugaroje pilna įsmigusių stiklų
Sekantis veiksmas
atbėga teisėjas ir pradeda skaičiuoti
Sekantis veiksmas
1... 2... 3...
Sekantis veiksmas
4... 5... 6...
Sekantis veiksmas
bet MJ pradeda stotis
Sekantis veiksmas
Bottom išeina iš restorano
Sekantis veiksmas
MJ netrukus ptraukia iš paskos
Sekantis veiksmas
dabar jis nemato Bottom
Sekantis veiksmas
bet čia žaibišku greičiu atlekia kažkoks automobilis... jis lekia tiesiai į MJ
Sekantis veiksmas
bet The King reaguoja žaibiškai ir bando peršokti atlekenčią mašiną...
Sekantis veiksmas
bet neperšoka, ir trenkiasi į preikinį stiklą...
Sekantis veiksmas
stiklas skyla, bet nedūžta, MJ krenta ant betoninio grindinio...
Sekantis veiksmas
tačiau Bottom lėkęs labai greitai nespėja sustabdyti ir pliekiasi į sieną...
Sekantis veiksmas
matosi tik tiek kad išsiskleidė oro pagalvė...
Sekantis veiksmas
ir Bottom lipa iš automobilio
Sekantis veiksmas
jis gana geros būklės, atrodo jam pasisekė išvengti rimtų sužalojimų...
Sekantis veiksmas
o MJ vis dar guli todėl teisėjas vėl skaičiuoja
Sekantis veiksmas
1... 2...
Sekantis veiksmas
3... 4...
Sekantis veiksmas
5... 6...
Sekantis veiksmas
[action] bet MJ greit pašoka tarsi antra kartą gimęs... [/action] 7... 8...
[action] nors atrodo toks įspūdis buvo klaidingas... [/action]
[action] MJ svirduliuodamas pasuka link rūbinės... [/action]
[action] įeina ir kurį laiką nesirodo [/action]
[action] Bottom nusprendžia pats eiti išsiaiškinti [/action]
[action] jis įeina į rūbinę [/action]
[action] ir mato kaip Jamisonas kažko knisas savo daiktuose [/action]
[action] ir kažką pasiima, bet tas daiktas nėra didelis, jis telpa į saują... [/action]
[action] Bottom prieina arčiau [/action]
[action] BOOOM!!! [/action]
[action] gauna su kėde per galvą iš nugaros [/action]
[action] tačiau negriūva, apsisukęs mato kad tai naujokas Vin Diesel [/action]
[action] jis suima jį paie kaklą ir... [/action]
[action] ROCK BOTTOM! Naujokui… [/action]
[action] bet apsidairęs pamato kad Marcus kažkur dingo [/action]
[action] Bottom išeina jo ieškot [/action]
[action] koridoriuose nesimato... [/action]
[action] Bottom nusprendžia grįžti į ringą [/action]
[action] ir kaip tik ten jau yra MJ, bet jis pasislėpęs kitoj ringo pusėj ir Bottom jo nemato [/action]
[action] Bottol lėtai grįžta į ringą [/action]
[action] ir atsisukęs į titantrono pusę šaukia Marcusą kad jis grįžtų [/action]
[action] O MJ tyliai įlipa į ringą ir iš nugaros prisėlina prie Bottom [/action]
[action] jis delne laiko tą daiktą kurį pasiėmė rūbinėj.... [/action]
[action] publika šaukia Bottomui APSISUK!!! [/action]
[action] Bottom apsisuka ir pamato kaip jam prieš akis [/action]
[action] MJ laiko paraližuojančių dujų balionėlį!!! [/action]
[action] Bottom kiek išsigąsta [/action]
[action] bet MJ papurškia dujų!!! [/action]
[action] ne! [/action]
[action] jis išpurškia visą balionėlį Bottom į veidą... [/action]
[action] Bottom kaip mat susmunka kaip bulvių maišas... [/action]
[action] teisėjas pradeda skaičiuoti [/action]
[action] 1... [/action]
[action] 2... [/action]
[action] 3... [/action]
[action] 4... [/action]
[action] 5... [/action]
[action] 6... [/action]
[action] 7... [/action]
[action] 8... [/action]
[action] 9.... [/action]
[action] ar tai reiškia kad viskas? MJ naujas IC čempionas? [/action]
[action] Bottom nė nekrusteli... [/action]
[action] 10! [/action]
[action] viskas, Marcus Jamison naujas NME Intercontinental Čempionas!!! [/action]
[action] Skamba 50 Cent - Many Men, ir Marcus Jamison pasiima savo diržą [/action]
[action] bei palieka ringą... [/action]
[action] o Bottom‘ą ant neštuvų išneša medikai... [/action]
[action] jie pagalbos nesuteikia, jis išvežamas greitosios pagalbos atomobiliu... [/action]
Kamera vaiksto po koridoriu
Spoiler'is
[/spoiler] Tamsoje matomas seselis. Kamera bando priartete , bet nepazystamasis zmogus nustumia kamera I Sali , bet kamerai pavyksta uzfiksuoti jog ten buvo afrikietiskos kuno spalvos zmogus. Nepazystamasis pasuka uz kampo is kurio pasigirsta aimanos. Kamera staigiai bando paziureti kas ten ivyko , bet nepazystamasis ja vel nustumia I Sali. Staiga is kazkur islenda ColdMan kuris nori isisaiskinti kas cia dedasi ir apsizvalgo I salis. Nieko nepastebejas jis apsisuka ir eina salin tik staiga su siuksliu deze rankose islenda tamsiosos rases atstovas ir trenkia ColdMan per galva , taip ji parversdamas ant zemes. Is niekur islenda Erebus kuris noredamas padeti savo kolegai uzsipuola nepazystamaji , bet afrikietis meta siuskliu deze I Erebus ir issitraukia kasteta su kuriuo ji pradeda dauzyti kol jam pasipila kraujas, tada nepazystamasis papraso , kad kameros priartintu jo veida ir jis surekia Refresh.Refresh nieko nelaukes taria:
- Bottom , kazkada tu mane issipriai is sitos lygos , bet kaip matai as sugrizau , sugrizau tam , kad atkersyciau tau. Nezinau ar tu apginsi savo titula , dabar jis man nera svarbus , man svarbu tik vienas tai tavo subines isspardymas ir mano Enemy list’e esi pazymetas pirmu numeriu , tad ruoskis kancioms ir pragaro liepsnoms. Zinoma nereikia manyti , kad as grizau su vienu tikslu antrasis mano enemy list’e yra… St Wallero! Taip tai jis , jis yra mano priesas , zinoma jis turi drauga , seniai pazystama The Silencer jis mano sarase trecias , bet cia jau kita kalba , tad kaip matote ziurovai mano planas paprastas : sunaikinti Bottom , Atspardyti Wallero ir parodyti is kur kojos dygsta The Silencer , na ir galiausiai laimeti IC titula!
- Bottom , kazkada tu mane issipriai is sitos lygos , bet kaip matai as sugrizau , sugrizau tam , kad atkersyciau tau. Nezinau ar tu apginsi savo titula , dabar jis man nera svarbus , man svarbu tik vienas tai tavo subines isspardymas ir mano Enemy list’e esi pazymetas pirmu numeriu , tad ruoskis kancioms ir pragaro liepsnoms. Zinoma nereikia manyti , kad as grizau su vienu tikslu antrasis mano enemy list’e yra… St Wallero! Taip tai jis , jis yra mano priesas , zinoma jis turi drauga , seniai pazystama The Silencer jis mano sarase trecias , bet cia jau kita kalba , tad kaip matote ziurovai mano planas paprastas : sunaikinti Bottom , Atspardyti Wallero ir parodyti is kur kojos dygsta The Silencer , na ir galiausiai laimeti IC titula!
Dar karta rodoma Susan Styles
Spoiler'is
Si karta ji labai nusiminusi, po savo numyletiniu Sick-Kyo-Extreme bei Jason Clue nesekmiu. Kai prie jos prieina ispudingos isvaizdos Nacis Gerdas Shlangstaigeris, ji pradeda kalbeti:
- Sveiki dar karteli, NME wrestlingo fanatai! Taip! Pagaliau! Laukimas baigtas! Masters Of War pasieke finiso tiesiaja - liko tik issiaiskinti, kas paliks sia arena kaip NME Sunkiasvoriu cempionas. Mano svecias siandien netradicinis - Naciu narys Gerdas Shlangstaigeris. Sakyk, Gerdai, vakarykstis Heat buvo pabaigtas triumfu. Kokia itaka tai tures siandienos kovoje?
- Nacionalizmas yra labai stipri jega, kuria mes Nacei tikime ir tikejimas mums padeda. Tai suteike man jegu, kuriomis as naudosiuos siandien, ir iveiksiu visus nacionalsocialistu partijos priesus.
- Aha, atsakyta netiesiogiai. Tada klausiu kitaip - vakar, Heat pabaigoje is Impalerio nugvelbete jo cempiono titula. Kaip tai paveiks jusu pasirodyma sioje kovoje?
- Pasakysiu tiesiai sviesiai. Mes visi zinome, kad Nacionalsocialismas ir be kovos yra svenciausias dalykas pasaulyje. Net nereikia kautis su tuo Impaler, dirzas priklauso Naciams, o ne kazkokiam issisokeliui mazvaikiui. Tai gal ir nera oficialu, taciau pasaulis sita patvirtins siandien vakare, kai as OFICIALIAI iskovosiu sita dirza. Nors kam reikalingas tas oficialumas. Titulas priklauso Fiuleriui, o mes kaip jo pasekejai, panesiosime ji patys!
- Kaip matau, pasitikejimo savimi jums netruksta. Taciau atitrukime nuo sios kovos. Hitlerio laikotarpiu jus negyvenote. Todel papasakokite kaip tapote Naciais ir susijungete su Adolfu ir Giunteriu?
- Labai paprastai, belosdami svenciausia zaidima pasaulyje - futbola. as padejau jiems isaikint rudyskiu miesto futbolo komadai kad kamuoli reikia spardyti su kojom o ne metyti
- O kaip tapote wrestleriais?
- Musu eisenoms ir protestams LRS nebeduodavo leidimo, tai teko ieskotis kitos terpes kur galetume skelbti savo idejas, tad teko rinktis arba mazuju berniuku choras azuoliukas, ten istorti mum kliude amzius, arba wrestlingas. Nusprendem kad realiau tapti yra wrestleriais nei istoti i berniuku chora.
- Grizkime prie siandienos aktualiju, dabar kovosite pries The Silencer ir Impaler. Kuri is ju laikote pavojingesniu varzovu?
- Arijams nesvarbu yra pries ka kovoti. Taip pat ir man. As arijas ir man nesvarbu kovosiu pries ta ar ana. Varzovai stiprus, taciau puikiai visiems suprantama, kad AS esu kovos favoritas. Man jie abu lygus. Abu verti nulio.
- Ir pabaigai: kokias izvelgiate Naciu grupuotes perspektyvas NME po keliu menesiu?
- Ar jums dar kyla klausimu? NME nacizmas pleciasi jau dabar greitai. Menesis po menesio ir jus visur uzuosite tik nacizma. Visi pamirs kas buvo NME pries tai. Visi bus nacizmo propoguotojai. NME taps visiskai nacistine lyga.
Si karta ji labai nusiminusi, po savo numyletiniu Sick-Kyo-Extreme bei Jason Clue nesekmiu. Kai prie jos prieina ispudingos isvaizdos Nacis Gerdas Shlangstaigeris, ji pradeda kalbeti:
- Sveiki dar karteli, NME wrestlingo fanatai! Taip! Pagaliau! Laukimas baigtas! Masters Of War pasieke finiso tiesiaja - liko tik issiaiskinti, kas paliks sia arena kaip NME Sunkiasvoriu cempionas. Mano svecias siandien netradicinis - Naciu narys Gerdas Shlangstaigeris. Sakyk, Gerdai, vakarykstis Heat buvo pabaigtas triumfu. Kokia itaka tai tures siandienos kovoje?
- Nacionalizmas yra labai stipri jega, kuria mes Nacei tikime ir tikejimas mums padeda. Tai suteike man jegu, kuriomis as naudosiuos siandien, ir iveiksiu visus nacionalsocialistu partijos priesus.
- Aha, atsakyta netiesiogiai. Tada klausiu kitaip - vakar, Heat pabaigoje is Impalerio nugvelbete jo cempiono titula. Kaip tai paveiks jusu pasirodyma sioje kovoje?
- Pasakysiu tiesiai sviesiai. Mes visi zinome, kad Nacionalsocialismas ir be kovos yra svenciausias dalykas pasaulyje. Net nereikia kautis su tuo Impaler, dirzas priklauso Naciams, o ne kazkokiam issisokeliui mazvaikiui. Tai gal ir nera oficialu, taciau pasaulis sita patvirtins siandien vakare, kai as OFICIALIAI iskovosiu sita dirza. Nors kam reikalingas tas oficialumas. Titulas priklauso Fiuleriui, o mes kaip jo pasekejai, panesiosime ji patys!
- Kaip matau, pasitikejimo savimi jums netruksta. Taciau atitrukime nuo sios kovos. Hitlerio laikotarpiu jus negyvenote. Todel papasakokite kaip tapote Naciais ir susijungete su Adolfu ir Giunteriu?
- Labai paprastai, belosdami svenciausia zaidima pasaulyje - futbola. as padejau jiems isaikint rudyskiu miesto futbolo komadai kad kamuoli reikia spardyti su kojom o ne metyti
- O kaip tapote wrestleriais?
- Musu eisenoms ir protestams LRS nebeduodavo leidimo, tai teko ieskotis kitos terpes kur galetume skelbti savo idejas, tad teko rinktis arba mazuju berniuku choras azuoliukas, ten istorti mum kliude amzius, arba wrestlingas. Nusprendem kad realiau tapti yra wrestleriais nei istoti i berniuku chora.
- Grizkime prie siandienos aktualiju, dabar kovosite pries The Silencer ir Impaler. Kuri is ju laikote pavojingesniu varzovu?
- Arijams nesvarbu yra pries ka kovoti. Taip pat ir man. As arijas ir man nesvarbu kovosiu pries ta ar ana. Varzovai stiprus, taciau puikiai visiems suprantama, kad AS esu kovos favoritas. Man jie abu lygus. Abu verti nulio.
- Ir pabaigai: kokias izvelgiate Naciu grupuotes perspektyvas NME po keliu menesiu?
- Ar jums dar kyla klausimu? NME nacizmas pleciasi jau dabar greitai. Menesis po menesio ir jus visur uzuosite tik nacizma. Visi pamirs kas buvo NME pries tai. Visi bus nacizmo propoguotojai. NME taps visiskai nacistine lyga.
Triple Threat NME Heavyweight Championship Match
Impaler © vs. The Silencer vs. Gerdas Shlangstaigeris
Spoiler'is
Arenoje suskamba Marilyn Manson – Spade. Ir neiprastai gausiai ziurovu palaikomas I arena izengia NME Cempionas – Impaler! Tiesa, si karta Imp’as I ringa eina netradiciskai – be cempiono dirzo, kuri siuo metu neteisetai laiko Gerdas Shlangstaigeris. Taciau viskas toliau – kaip visada. Mr.F-5 letai ieina I ringa ir apziuri fanus. Jo muzika nutyla.
Staiga pasigirsta Treciojo Reicho marsas. Vos tik isgirde fanai vieni uzsikemsa ausis, kiti Naci pasitinka kurtinanciu svilpimu. Atvaziuoja Mercedes Benz automobilis, is kurio islipa tik vienas zmogus - Gerdas Shlangstaigeris. Si karta jis netradiciskai apsirenges didziuliais, Rycio Cicino stiliaus baltais kailiniais. Ilipes i ringa, jis nusimeta kailinius ir akmeniniu zvilgsniu stebi publika.
Sviesos uzgesta, vienas sviestuvas apsviecia iseima i sale. Uzgroja Michael jackson - Smooth Criminal ir matome kaip pasirodo The Silencer! Jis letu zingsniu eina link ringo, be jokiu emociju. Keli zmones ji palaika, o kiti ji nuboo'ina. Jis laiptukas uzlipa i ringa ir perlipes ringo virves atsistoja viduryje ringo. Ir nulenkia galva. Muzika nutyla, sviestuvas isjungiamas. Pagaliau po keliu akimirku sviesos uzsidega, ir matome The Silencer savim didziuodamasis iskeles abi rankas i virsu lyg koks valdovas. Ironiskai nusisypso.
Mikrofonas announcerio Jono Radzeviciaus rankose. Jis stovi ringe ir pradeda kalbeti:
- Ponios ir ponai, laukimas baigtas! Atejo vakaro pagrindinis ivykis! Sekanti kova yra Triple Threat del NME Heavyweight Championship of the World! Pristatau pirmaji kovotoja sau is kaires – challengeri. Si ryta jis svere 130 kilogramu, yra kiles is Berlyno, Vokietijos - Nacis Gerdas Shlangstaigeris!
Pristatau antraji kovotoja sau is nugaros – challengeri. Si ryta jis svere 109 kilogramus, yra kiles is Siauliu, Lietuvos – THE SILENCER!
Pristatau treciaji kovotoja sau is desines. Si ryta jis svere 100 kilogramu, yra kiles is Kauno, Lietuvos. Jis yra dabartinis ir ginantis NME Sunkiasvoriu pasaulio cempionas – Mr.F-5 IMPALER!
Kai kova prasides, uz kova atsakingas teisejas – Virginijus Dovidavicius!
Arbitras apziuri kovotojus ir komisariatui parodo zenkla - skamba gongas!
[action] Teisejas iskelia NME titula I virsu [/action]
[action] Taciau staiga Impaler ji pagriebia! [/action]
[action] Visi 3 oponentai stovi ringo krastuose, neapsisprendzia ka daryti [/action]
[action] Tvyro didziule itampa! 12 tukstanciu Siemens Arenos fanu stovi! [/action]
[action] Galiausiai Impaler nusprendzia su dirzu pulti Silencer! [/action]
[action] Jis bega atkises dirza [/action]
[action] Ir gauna low-blow is nugaros nuo Gerdo! [/action]
[action] Taciau tai Triple Threat kova - everything goes, everything’s legal! [/action]
[action] Impaler is skausmo tarpukojyje svyruoja, jam darosi silpna [/action]
[action] Silencer puola Gerda [/action]
[action] Bet jis pasilenkia ir Silencer’io Clothesline atitenka NME cempionui! Kokia nesekminga pradzia! [/action]
[action] Silencer nustebes, kad uzpuole ne ta zmogu, stabteli [/action]
[action] Issibudrines jis atsisuka ir… [/action]
[action] Big Boot is Gerdo! Right to the Face! Silencer krenta [/action]
[action] Gerdas siekia pin’o: [/action]
[action] 1……… [/action]
[action] 2……. [/action]
[action] Kick-out! [/action]
[action] Shlangstaigeris supykes atsistoja ir pradeda taunt’inti. Ziurovai pasipiktine [/action]
[action] Jis isibegeja ringo virviu pagalba ir… [/action]
[action] Big Splash ant Silencer! [/action]
[action] Dar vienas pin bandymas: [/action]
[action] 1…… [/action]
[action] 2…… [/action]
[action] 2.5…. [/action]
[action] Broken cover! Atsigaves Impaler speja nutempti Gerda atgal. [/action]
[action] Mr.F-5 gulinciam Gerdui nieko nelaukdamas atlieka Leg Drop. [/action]
[action] Pin: [/action]
[action] 1…. [/action]
[action] 2…. [/action]
[action] And a kick-out! [/action]
[action] NME Cempionas, pajutes kovos skoni patenkintas lipa ant turnbuckle [/action]
[action] Uzlipes jis taunt’ina. Mixed audience reactions. [/action]
[action] The Silencer letai atsistoja [/action]
[action] Impaler taikosi ji “nudauzti”. [/action]
[action] Cempionas pasirengia suoliui ir… [/action]
[action] Silencer labai staigiai visu svoriu krenta ant ringo virves [/action]
[action] Impaler neislaiko pusiausvyros ir “pasimauna” ant ringo kampo. [/action]
[action] Silencer pasinaudodamas laimetu laiku perlipa per virves [/action]
[action] Kunigas is kitos puses pradeda lipti turnbuckle. [/action]
[action] Jis atsiduria uz Impalerio [/action]
[action] Kunigas smaugia cempiona rankomis, uzsikelia kojas ir… [/action]
[action] Rear Naked Choke! Ant turbuckle! [/action]
[action] Kadangi abu kovotojai liecia virves, teisejas pradeda skaiciuoti: [/action]
[action] 1…… [/action]
[action] 2….. [/action]
[action] 3…. [/action]
[action] 4! Arbitras liepia atleisti lauzima [/action]
[action] Silencer is karto paklusta ir Impaleri atleidzia [/action]
[action] Kunigas budamas auksciau uz cempionu nuleidzia keleta smugiu i varzovo nugara [/action]
[action] Taciau netiketai greitai spejes atsigauti Impaler atsako galingu Uppercut’u! Silencer apsvaigsta [/action]
[action] Nulipes nuo turbuckle Mr.F-5 smugiuoja rankomis, Silencer bejegis apsiginti [/action]
[action] Cempionas dar karta lipa ant turnbuckle, si karta priekiu [/action]
[action] Jis rankomis suima Kuniga uz pilvo ir nugaros. [/action]
[action] Ruosiasi daryti Superplex’a ir… [/action]
[action] Low-blow! Bekovodami varzovai visai pamirso apie atsigavusi Gerda Shlangstaigeri [/action]
[action] Nacis apsisuka nugara i ringo kampa ir suima Impaleri uz slaunu. Panasu i Powerbomb pozicija. [/action]
[action] Shlangstaigeris giliai ikvepia oro ir…. [/action]
[action] Powerbombina Impaleri, kuris tuo paciu Superplex’ina Silencer’i! [/action]
[action] HOLY SHIT! 2 veiksmai vienu metu! [/action]
[action] Gerdas nesvaistydamas laiko bando pin’inti Silencer, kuriam atiteko skaudziausia veiksmo dalis. [/action]
[action] 1…… [/action]
[action] 2…… [/action]
[action] 2.5…. [/action]
[action] And a near fall! [/action]
[action] Gerdas neatrodo labai nuliudes [/action]
[action] Desines rankos pirstus jis priglaudzia prie usu, o kairiaja ranka iskelia [/action]
[action] HI, HITLER!,- susunka jis. Pilnutele Siemens Arena tiesiog baubia is nepasitenkinimo. [/action]
[action] Nacis nustebes vaiksto ringe ir spokso I ji nusvilpiancius vaikus. [/action]
[action] Jis jiem pradeda kazka veblenti savo gimtaja kalba [/action]
[action] Staigus ir netiketas roll-up! Is Impalerio! [/action]
[action] 1…… [/action]
[action] 2….. [/action]
[action] 2.5… [/action]
[action] 2.9… [/action]
[action] And a near fall!! Almost got it…. [/action]
[action] Abu kovotojai staigiai atsistoja, bet Impaler tai padaro siek tiek anksciau ir… [/action]
[action] Clothesline’ina savo varzova! [/action]
[action] Piktasis cempionas palieka Naci ir prieina prie Rojaus Matricos. [/action]
[action] Mr.F-5 kelis kartus spiria jam I galva, kad uztikrintu, jog jis neatsigaus [/action]
[action] Jis paima kunigo kojas ir tarp ju ikisa ranka [/action]
[action] Edgecator?!! Veiksmas, su kuriu Impaler atjunge Bottom?!! [/action]
[action] Bet Silencer labai staigai patraukia kojas, kartu pargriaudamas ir cempiona. [/action]
[action] Greitas Inside Cradle! [/action]
[action] 1…. [/action]
[action] 2…. [/action]
[action] Shoulder’s up! [/action]
[action] Abu wrestleriai staigiai atsistoja! [/action]
[action] Jie vienas kito nepuola. [/action]
[action] Silencer atkisa rankas I prieki, tarsi noredamas graple’inti varzova. [/action]
[action] Taciau Imp atsitraukia [/action]
[action] Kunigas nieko nesupranta, o cempionas sako: [/action]
[action] “no, no, no, no….this is our problem!” ir pirstu parodo I gulinti Gerda [/action]
[action] Silencer sutinka ir jie abu eina prie Gerdo [/action]
[action] Taciau suktasis cempionas pergudrauja savo varzova ir greitas Enzuigiri! [/action]
[action] Impaler puola kuniga: [/action]
[action] Big right hand! [/action]
[action] Big punch from left! [/action]
[action] and another right hand! [/action]
[action] Silencer apsvaigsta. [/action]
[action] Imp atsitraukia. [/action]
[action] Jis nusitaiko ir… [/action]
[action] Superkick! [/action]
[action] Kunigas neislaiko pusiausvyros, taciau atsiremia I salia buvusias virves [/action]
[action] Impaler prieina ir lengvai ji uzsikelia ant peciu! [/action]
[action] Siemens arenos ziurovai ant koju! Jie nujaucia, kas ju laukia! [/action]
[action] Issukimas ir…. [/action]
[action] F-5! Sekmingai atliktas [/action]
[action] Silencer nerodo gyvybes zenklu! [/action]
[action] Cover: [/action]
[action] 1…… [/action]
[action] 2….. [/action]
[action] 2.3….. [/action]
[action] 2.5….. [/action]
[action] 2.7…. [/action]
[action] 2.9…. [/action]
[action] Gerdas spiria I Impalerio nugara! So damn close! [/action]
[action] Nacis gudriai spejo pailseti ir turi daugiau jegu uz abu savo oponentus [/action]
[action] Shlangstaigeris apipila smugiais NME cempiona. Kiekviena smugi lydi aistruoliu “BOOOO” [/action]
[action] Gerdas paima Imp’o ranka ir Irish-whip’ina ji… [/action]
[action] Spinning Spinebuster! He’s on fire! [/action]
[action] Nacis nebando pin’inti varzovo, o is karto uz galvos ji pakelia [/action]
[action] Dar karta paima cempiono ranka… [/action]
[action] Dar vienas irish-whip bandymas… [/action]
[action] Tik si karta Impaleris counter’ina ir irish whipp’ina varzova ir…. [/action]
[action] GESTAPO SMUGIS!!! Cempionas atjungtas! [/action]
[action] Gerdas uzuodzia pergale!! O publika nusciuvus, arenoje tyla [/action]
[action] 1….. [/action]
[action] 2…. [/action]
[action] 2.5… [/action]
[action] 2.9…. [/action]
[action] NE!! Dar ne viskas! [/action]
[action] Sukaupes paskutines jegas, Silencer patraukia Gerda uz kojos! [/action]
[action] Gerdas dauzo rankas I zeme! [/action]
[action] Jis bando teiseja itikinti, kad buvo 3. Bet arbitrai savo sprendimu nekeicia. [/action]
[action] Shlangstaigeris inirses spiria teisejui I pilva, ji pakelia, apvercia ir… [/action]
[action] Scoop Powerslam! [/action]
[action] Teisejas, newrestleris, todel jam to uzteko ir jis jau atjungtas [/action]
[action] Tuo tarpu, didziules valios ir Dievo malones deka, naudodamasis ringo virvemis, labai sunkiai atsikelia Silencer! [/action]
[action] Piktas Shlangstaigeris is karto ji suima plauku ir jo veida prideda prie savojo [/action]
[action] Nose-to-nose! [/action]
[action] FUIJ!! Kunigas spjauna Naciui veida uz visas jo nuodemes. [/action]
[action] Gerdas visai issiblasko, jis pasibjaurejes ir nieko nemato. [/action]
[action] Silencer spiria Naciui I pilva. [/action]
[action] Jis ji iskelia!!! Is kur pas kuniga liko tiek jegu?!! [/action]
[action] Gerdas pakeltas ir…. [/action]
[action] MUSCULAR BOMB!!! Gerdas negyvas! [/action]
[action] Shoulder’s down, pin: [/action]
[action] …. [/action]
[action] Teisejas vis dar atjungtas [/action]
[action] Silencer bando ji atgaivinti purtydamas, taciau tai be prasmiska. [/action]
[action] Taciau kunigas nepasiduoda. Jis visaip tranko teisejui per veida [/action]
[action] Kaip doras krikscionis net pradeda daryti dirbtini kvepavima [/action]
[action] ….bergzdzios pastangos… [/action]
[action] Pagaliau arenoje pasirodo kitas teisejas [/action]
[action] Jis bega entrance takeliu….Kuris ilgas, nes Siemens arena irgi didele [/action]
[action] Pagaliau teisejas ringe! [/action]
[action] 1….. [/action]
[action] 2…. [/action]
[action] 2.5…. [/action]
[action] Impaler!!! Jis sugadino pin’a! Kiek jau visa tai gali testis?!!! [/action]
[action] Silencer saukia teisejui, kad buvo 3. Jis net persizengnoja, taip bandydamas itikinti [/action]
[action] Tuo metu is leto atsistoja Impaler [/action]
[action] Teisejas pasistengia atsiriboti nuo kunigo [/action]
[action] Prarades vilti Silencer atsisuka I Impaler ir…. [/action]
[action] Low-blow! Koks purvinas tas NME cempionas! [/action]
[action] Jis suima svyruojanti kuniga, ji iskelia ir… [/action]
[action] Michinoku Driver! Ouch! [/action]
[action] Taciau jis nebando pin’inti [/action]
[action] Uz galvos jis labai sunkiai pakelia Silenceri [/action]
[action] Atsistoja jam uz nugaros, ji suima ir… [/action]
[action] One & Only!! Sekmingai atliktas! [/action]
[action] 1…… [/action]
[action] 2…… [/action]
[action] 2.5…. [/action]
[action] 2.9…. [/action]
[action] NO! Silencer kicked-out! HOLY CRAP, he really kicked out! [/action]
[action] Mr.F-5 atsiklaupia ant keliu pries teiseja, bandydamas ji itikinti, kad buvo 3 [/action]
[action] Jis net paima arbitra uz pakarpos ir toliau maldauja, kad jam uzskaitytu pergale. [/action]
[action] Bet teisejas puikiai atlieka savo pareiga ir kaip robotas toliau purto galva [/action]
[action] Galu gale Imp’ui truksta paskutinis kantrybes siulas [/action]
[action] Jis issikelia teiseja ir… [/action]
[action] Issukimas ir… [/action]
[action] F-5!! Puikiai atliktas! [/action]
[action] Dabar teisejas atjungtas kaip ir Impalerio varzovai. [/action]
[action] Cempionas nuliudes atsiremia rankomis i ringo kampa, galvodamas, ka daryti [/action]
[action] Itampa didziule, visa Siemens Arena ant koju, publika nusciuvusi laukia, kol paaiskes NME titulo likimas [/action]
[action] Impaler atsitraukia nuo ringo kampo, jo veida papuosia pikta sypsena, atrodo, jis kazka sugalvojo. [/action]
[action] Jis prieina prie gulincio Silencer, paima jo kojas, ideda savo ranka tarp ju. Nejaugi?!! [/action]
[action] TAIP! Dar vienas Edgecator! Veiksmas, su kuriuo buvo atjungtas Bottom! [/action]
[action] Tik si karta Silencer yra nepajegus saves apginti [/action]
[action] Jis mosuoja rankomis is skausmo, bando siekti ringo virviu. [/action]
[action] Bet iki ju jam liko dar ~50 cm [/action]
[action] ~40 cm! [/action]
[action] ~30 cm! [/action]
[action] 26,4 cm! [/action]
[action] Silencer sustoja. Jis mato, kad iki virviu jam dar labai toli ir jis ju nepasieks [/action]
[action] Kunigas atrodo atsijungia…Jis nebejuda… [/action]
[action] Jo veidas pasidaro melynas [/action]
[action] Ir galva nukrenta ant zemes, jis nerodo jokiu gyvybes zenklu. Taciau ir nepasiduoda [/action]
[action] Impaler patenkintas savo submission manevru ir jo neatleisdamas pradeda saukti: [/action]
[action] I OWN SILENCE!!! [/action]
[action] Galu gale, is paskutiniu jegu, Silencer pakelia ranka ir… [/action]
[action] TAP-OUT!!! [/action]
[action] Taciau teisejas atjungtas ir jis to nemato! [/action]
[action] Kunigas rekia ir maldauja atleisti Imp’o veiksma [/action]
[action] Tuo tarpu, atrodo pabunda teisejas, kuri pirmiausiai buvo atjunges Gerdas [/action]
[action] Jis po truputi suka galva lik Impalerio ir Silencer [/action]
[action] Arbitras tuoj pamatys tap-out’a! [/action]
[action] BUM!!! KAS CIA PER NESAMONE?!!! [/action]
[action] Gerdas kazkokiu budu akimirksniu atsigauna ir atlieka Baseball Slide teisejui [/action]
[action] Teisejas isrieda lauk is ringo [/action]
[action] Ach, tas suktas Nacis, jis jau seniai galejo atsistoti, bet apsimete esas be samones ir lauke tam tinkamos progos! [/action]
[action] Impaler tai pamates supyksta ir atleidzia Edgecator veiksma [/action]
[action] Silencer ne krust [/action]
[action] Impaler atsisuka I Gerda [/action]
[action] Shlangstaigeris atsistoja tiesiai pries Mr.F-5 [/action]
[action] Cempionas iskelia desiniaja ranka ir atkisa ja pries varzova [/action]
[action] Fuj! Jis mojuoja jam savo fuck’u! Taciau ziurovams tai patinka. [/action]
[action] Gerdas supykes ji puola… [/action]
[action] Impaler pasilenkia! [/action]
[action] Left hand also! [/action]
[action] Another right hand! [/action]
[action] Nacis iremtas i ringo kampa [/action]
[action] Cempionas isibegeja, puola… [/action]
[action] Bet Gerdas speja atkisti alkune! [/action]
[action] Mr.F-5 atslija atgal [/action]
[action] Gerdas isibegeja ir… [/action]
[action] Ibega tiesiai I Impalerio Spinebusteri! [/action]
[action] The champ is on fire! [/action]
[action] Impas patenkintas taunt’ina [/action]
[action] Gerdas atsikelia, jis apsvaiges [/action]
[action] Mr.F-5 uzsikelia varzova ant nugaros! [/action]
[action] Gerdas smugiuoja alkunemis I Impalerio veida! [/action]
[action] Naciui pavyksta issivaduoti! [/action]
[action] Jis paima desiniaja ranka [/action]
[action] Tiesiai ant Impaler kaklo [/action]
[action] Chokeslam?!! [/action]
[action] Gerdas bando kelti varzova [/action]
[action] Low-blow! Gerdas pasilenkia is skausmo [/action]
[action] Impaler uzsikelia Naci ant nugaros [/action]
[action] F-5!! [/action]
[action] Trecia karta siam match’e!! [/action]
[action] Teisejas jau atgauna samone! [/action]
[action] Jis letai atsliauzia prie pin’o [/action]
[action] Viskas, jis jau cia, pradeda skaiciuoti! [/action]
[action] 1….. [/action]
[action] 2….. [/action]
[action] 2.5… [/action]
[action] 2.9.. [/action]
[action] 3!! [/action]
[action] It is all over! [/action]
[action] Skamba Marilyn Manson – Spade! [/action]
[action] Pagaliau visas sitas sudas baigesi! [/action]
[action] Po ilgos, inirtingos kovos, titulas laikosi ant Impaler peties [/action]
[action] Puikus vakaras buvo MOW! [/action]
[action] Cempionas svecia, gaves dirza, jis tauntina uzlipes ant turnbuckle [/action]
[action] Is Siemens arenos lubu pasipila konfeti. [/action]
[action] Ir staiga, uzgesta sviesos!!!! [/action]
[action] Ka tai galetu reiksti?!! [/action]
[action] Skamba Alter Bridge – Blackbird!!! O ne, tik ne tai! [/action]
[action] Be ceremoniju I ringa ibega St. Wallerio! [/action]
[action] Po simts pypkiu, atrodo nepavyks isvengti nesvarios pabaigos! [/action]
[action] Wallerio ringe, jis padeda atsistoti Silenceriui [/action]
[action] Prie ju prieina teisejas. [/action]
[action] Wallerio rodo jam Ultimate Chance For The Glance kontrakta ir pirstu rodo I Impaleri [/action]
[action] Teisejas pasikviecia announceri Jona Radzeviciu. [/action]
[action] Radzas pasikalba su arbitru ir I mikrofona pradeda sneketi [/action]
[action] - [i] Ponios ir ponai, Masters Of War renginys vis dar nebaigtas! Mes turesime dar 1 kova. Cempionas Impaler savo titula gins pries Ultimate Chance For The Glance kontrakte pasirasiusi… [/action]
[action] THE SILENCER!!!! [/action]
[action] WHAT!????? [/action]
[action] WTF?!! Kodel Silencer??? [/action]
[action] Impaler netiketai atsisuka I jau atsigavusi Silencer [/action]
[action] Silencer uzsikelia nepasiruosusi cempiona ir… [/action]
[action] MUSCULAR BOMB!!! [/action]
[action] O ne ir teisejas sveikas ringe… [/action]
[action] 1….. [/action]
[action] 2…. [/action]
[action] 2.5… [/action]
[action] 3! Net neverta skaiciuoti! [/action]
[action] Po velniu! Prakeikiu Rojaus Matricas! [/action]
[action] Skamba Michael Jackson – Smooth criminal [/action]
[action] Ziurovai nustebe, nezino kaip reaguoti ir kas po velniu cia atsitiko [/action]
[action] St. Wallerio prieina prie kameros [/action]
[action] Jis parodo savo Ultimate Chance for The Glance kontrakta, kuris pasirasytas…. [/action]
[action] Daniel Frank, a.k.a. The Silencer vardu. [/action]
[action] Taigi belieka susitaikyti – The Silencer – naujas NME Heavyweight cempionas!!! [/action]
[action] Rojaus Matricos patenkinti apkabina vienas kita. [/action]
[action] Galbut Naciams ir atrodo kad jie yra vakaro nugaletojai kaip naujieji NME Komandiniai cempionai [/action]
[action] Galbut GM Marcus Ulivieri mano, kad jis viska laimejo – jo priesas Bottom prarado NME IC titula jo megstamam negrui M.J. [/action]
[action] Taciau nepaneigsi – Rojaus Matricos namo issiveza didziausia NME priza – Kunigui Silencer priklausysianti NME Heavyweight cempiono titula [/action]
[action] Is arenos lubu vis dar saudoma konfeti, groja Rojaus Matricu theme, o ziurovai vis dar nesusivokia kas ivyko – vieni is ju svilpia, kiti tyli, dar kiti skanduoja “FIRE RUSSO” [/action]
[action] Taciau tai jau nieko nepakeis – NME Masters Of War I – oficialiai baigtas! [/action]
[action] Aciu jums, kad buvote kartu su mumis, sis renginys – jusu teismui. [/action]
Staiga pasigirsta Treciojo Reicho marsas. Vos tik isgirde fanai vieni uzsikemsa ausis, kiti Naci pasitinka kurtinanciu svilpimu. Atvaziuoja Mercedes Benz automobilis, is kurio islipa tik vienas zmogus - Gerdas Shlangstaigeris. Si karta jis netradiciskai apsirenges didziuliais, Rycio Cicino stiliaus baltais kailiniais. Ilipes i ringa, jis nusimeta kailinius ir akmeniniu zvilgsniu stebi publika.
Sviesos uzgesta, vienas sviestuvas apsviecia iseima i sale. Uzgroja Michael jackson - Smooth Criminal ir matome kaip pasirodo The Silencer! Jis letu zingsniu eina link ringo, be jokiu emociju. Keli zmones ji palaika, o kiti ji nuboo'ina. Jis laiptukas uzlipa i ringa ir perlipes ringo virves atsistoja viduryje ringo. Ir nulenkia galva. Muzika nutyla, sviestuvas isjungiamas. Pagaliau po keliu akimirku sviesos uzsidega, ir matome The Silencer savim didziuodamasis iskeles abi rankas i virsu lyg koks valdovas. Ironiskai nusisypso.
Mikrofonas announcerio Jono Radzeviciaus rankose. Jis stovi ringe ir pradeda kalbeti:
- Ponios ir ponai, laukimas baigtas! Atejo vakaro pagrindinis ivykis! Sekanti kova yra Triple Threat del NME Heavyweight Championship of the World! Pristatau pirmaji kovotoja sau is kaires – challengeri. Si ryta jis svere 130 kilogramu, yra kiles is Berlyno, Vokietijos - Nacis Gerdas Shlangstaigeris!
Pristatau antraji kovotoja sau is nugaros – challengeri. Si ryta jis svere 109 kilogramus, yra kiles is Siauliu, Lietuvos – THE SILENCER!
Pristatau treciaji kovotoja sau is desines. Si ryta jis svere 100 kilogramu, yra kiles is Kauno, Lietuvos. Jis yra dabartinis ir ginantis NME Sunkiasvoriu pasaulio cempionas – Mr.F-5 IMPALER!
Kai kova prasides, uz kova atsakingas teisejas – Virginijus Dovidavicius!
Arbitras apziuri kovotojus ir komisariatui parodo zenkla - skamba gongas!
[action] Teisejas iskelia NME titula I virsu [/action]
[action] Taciau staiga Impaler ji pagriebia! [/action]
[action] Visi 3 oponentai stovi ringo krastuose, neapsisprendzia ka daryti [/action]
[action] Tvyro didziule itampa! 12 tukstanciu Siemens Arenos fanu stovi! [/action]
[action] Galiausiai Impaler nusprendzia su dirzu pulti Silencer! [/action]
[action] Jis bega atkises dirza [/action]
[action] Ir gauna low-blow is nugaros nuo Gerdo! [/action]
[action] Taciau tai Triple Threat kova - everything goes, everything’s legal! [/action]
[action] Impaler is skausmo tarpukojyje svyruoja, jam darosi silpna [/action]
[action] Silencer puola Gerda [/action]
[action] Bet jis pasilenkia ir Silencer’io Clothesline atitenka NME cempionui! Kokia nesekminga pradzia! [/action]
[action] Silencer nustebes, kad uzpuole ne ta zmogu, stabteli [/action]
[action] Issibudrines jis atsisuka ir… [/action]
[action] Big Boot is Gerdo! Right to the Face! Silencer krenta [/action]
[action] Gerdas siekia pin’o: [/action]
[action] 1……… [/action]
[action] 2……. [/action]
[action] Kick-out! [/action]
[action] Shlangstaigeris supykes atsistoja ir pradeda taunt’inti. Ziurovai pasipiktine [/action]
[action] Jis isibegeja ringo virviu pagalba ir… [/action]
[action] Big Splash ant Silencer! [/action]
[action] Dar vienas pin bandymas: [/action]
[action] 1…… [/action]
[action] 2…… [/action]
[action] 2.5…. [/action]
[action] Broken cover! Atsigaves Impaler speja nutempti Gerda atgal. [/action]
[action] Mr.F-5 gulinciam Gerdui nieko nelaukdamas atlieka Leg Drop. [/action]
[action] 1…. [/action]
[action] 2…. [/action]
[action] And a kick-out! [/action]
[action] NME Cempionas, pajutes kovos skoni patenkintas lipa ant turnbuckle [/action]
[action] Uzlipes jis taunt’ina. Mixed audience reactions. [/action]
[action] The Silencer letai atsistoja [/action]
[action] Impaler taikosi ji “nudauzti”. [/action]
[action] Cempionas pasirengia suoliui ir… [/action]
[action] Silencer labai staigiai visu svoriu krenta ant ringo virves [/action]
[action] Impaler neislaiko pusiausvyros ir “pasimauna” ant ringo kampo. [/action]
[action] Silencer pasinaudodamas laimetu laiku perlipa per virves [/action]
[action] Kunigas is kitos puses pradeda lipti turnbuckle. [/action]
[action] Jis atsiduria uz Impalerio [/action]
[action] Kunigas smaugia cempiona rankomis, uzsikelia kojas ir… [/action]
[action] Rear Naked Choke! Ant turbuckle! [/action]
[action] Kadangi abu kovotojai liecia virves, teisejas pradeda skaiciuoti: [/action]
[action] 1…… [/action]
[action] 2….. [/action]
[action] 3…. [/action]
[action] 4! Arbitras liepia atleisti lauzima [/action]
[action] Silencer is karto paklusta ir Impaleri atleidzia [/action]
[action] Kunigas budamas auksciau uz cempionu nuleidzia keleta smugiu i varzovo nugara [/action]
[action] Taciau netiketai greitai spejes atsigauti Impaler atsako galingu Uppercut’u! Silencer apsvaigsta [/action]
[action] Nulipes nuo turbuckle Mr.F-5 smugiuoja rankomis, Silencer bejegis apsiginti [/action]
[action] Cempionas dar karta lipa ant turnbuckle, si karta priekiu [/action]
[action] Jis rankomis suima Kuniga uz pilvo ir nugaros. [/action]
[action] Ruosiasi daryti Superplex’a ir… [/action]
[action] Low-blow! Bekovodami varzovai visai pamirso apie atsigavusi Gerda Shlangstaigeri [/action]
[action] Nacis apsisuka nugara i ringo kampa ir suima Impaleri uz slaunu. Panasu i Powerbomb pozicija. [/action]
[action] Shlangstaigeris giliai ikvepia oro ir…. [/action]
[action] Powerbombina Impaleri, kuris tuo paciu Superplex’ina Silencer’i! [/action]
[action] HOLY SHIT! 2 veiksmai vienu metu! [/action]
[action] Gerdas nesvaistydamas laiko bando pin’inti Silencer, kuriam atiteko skaudziausia veiksmo dalis. [/action]
[action] 1…… [/action]
[action] 2…… [/action]
[action] 2.5…. [/action]
[action] And a near fall! [/action]
[action] Gerdas neatrodo labai nuliudes [/action]
[action] Desines rankos pirstus jis priglaudzia prie usu, o kairiaja ranka iskelia [/action]
[action] HI, HITLER!,- susunka jis. Pilnutele Siemens Arena tiesiog baubia is nepasitenkinimo. [/action]
[action] Nacis nustebes vaiksto ringe ir spokso I ji nusvilpiancius vaikus. [/action]
[action] Jis jiem pradeda kazka veblenti savo gimtaja kalba [/action]
[action] Staigus ir netiketas roll-up! Is Impalerio! [/action]
[action] 1…… [/action]
[action] 2….. [/action]
[action] 2.5… [/action]
[action] 2.9… [/action]
[action] And a near fall!! Almost got it…. [/action]
[action] Abu kovotojai staigiai atsistoja, bet Impaler tai padaro siek tiek anksciau ir… [/action]
[action] Clothesline’ina savo varzova! [/action]
[action] Piktasis cempionas palieka Naci ir prieina prie Rojaus Matricos. [/action]
[action] Mr.F-5 kelis kartus spiria jam I galva, kad uztikrintu, jog jis neatsigaus [/action]
[action] Jis paima kunigo kojas ir tarp ju ikisa ranka [/action]
[action] Edgecator?!! Veiksmas, su kuriu Impaler atjunge Bottom?!! [/action]
[action] Bet Silencer labai staigai patraukia kojas, kartu pargriaudamas ir cempiona. [/action]
[action] Greitas Inside Cradle! [/action]
[action] 1…. [/action]
[action] 2…. [/action]
[action] Shoulder’s up! [/action]
[action] Abu wrestleriai staigiai atsistoja! [/action]
[action] Jie vienas kito nepuola. [/action]
[action] Silencer atkisa rankas I prieki, tarsi noredamas graple’inti varzova. [/action]
[action] Taciau Imp atsitraukia [/action]
[action] Kunigas nieko nesupranta, o cempionas sako: [/action]
[action] “no, no, no, no….this is our problem!” ir pirstu parodo I gulinti Gerda [/action]
[action] Silencer sutinka ir jie abu eina prie Gerdo [/action]
[action] Taciau suktasis cempionas pergudrauja savo varzova ir greitas Enzuigiri! [/action]
[action] Impaler puola kuniga: [/action]
[action] Big punch from left! [/action]
[action] and another right hand! [/action]
[action] Silencer apsvaigsta. [/action]
[action] Imp atsitraukia. [/action]
[action] Jis nusitaiko ir… [/action]
[action] Superkick! [/action]
[action] Kunigas neislaiko pusiausvyros, taciau atsiremia I salia buvusias virves [/action]
[action] Impaler prieina ir lengvai ji uzsikelia ant peciu! [/action]
[action] Siemens arenos ziurovai ant koju! Jie nujaucia, kas ju laukia! [/action]
[action] Issukimas ir…. [/action]
[action] F-5! Sekmingai atliktas [/action]
[action] Silencer nerodo gyvybes zenklu! [/action]
[action] Cover: [/action]
[action] 1…… [/action]
[action] 2….. [/action]
[action] 2.3….. [/action]
[action] 2.5….. [/action]
[action] 2.7…. [/action]
[action] 2.9…. [/action]
[action] Gerdas spiria I Impalerio nugara! So damn close! [/action]
[action] Nacis gudriai spejo pailseti ir turi daugiau jegu uz abu savo oponentus [/action]
[action] Shlangstaigeris apipila smugiais NME cempiona. Kiekviena smugi lydi aistruoliu “BOOOO” [/action]
[action] Gerdas paima Imp’o ranka ir Irish-whip’ina ji… [/action]
[action] Spinning Spinebuster! He’s on fire! [/action]
[action] Nacis nebando pin’inti varzovo, o is karto uz galvos ji pakelia [/action]
[action] Dar karta paima cempiono ranka… [/action]
[action] Dar vienas irish-whip bandymas… [/action]
[action] Tik si karta Impaleris counter’ina ir irish whipp’ina varzova ir…. [/action]
[action] GESTAPO SMUGIS!!! Cempionas atjungtas! [/action]
[action] Gerdas uzuodzia pergale!! O publika nusciuvus, arenoje tyla [/action]
[action] 1….. [/action]
[action] 2…. [/action]
[action] 2.5… [/action]
[action] 2.9…. [/action]
[action] NE!! Dar ne viskas! [/action]
[action] Sukaupes paskutines jegas, Silencer patraukia Gerda uz kojos! [/action]
[action] Gerdas dauzo rankas I zeme! [/action]
[action] Jis bando teiseja itikinti, kad buvo 3. Bet arbitrai savo sprendimu nekeicia. [/action]
[action] Shlangstaigeris inirses spiria teisejui I pilva, ji pakelia, apvercia ir… [/action]
[action] Scoop Powerslam! [/action]
[action] Teisejas, newrestleris, todel jam to uzteko ir jis jau atjungtas [/action]
[action] Tuo tarpu, didziules valios ir Dievo malones deka, naudodamasis ringo virvemis, labai sunkiai atsikelia Silencer! [/action]
[action] Piktas Shlangstaigeris is karto ji suima plauku ir jo veida prideda prie savojo [/action]
[action] Nose-to-nose! [/action]
[action] FUIJ!! Kunigas spjauna Naciui veida uz visas jo nuodemes. [/action]
[action] Gerdas visai issiblasko, jis pasibjaurejes ir nieko nemato. [/action]
[action] Silencer spiria Naciui I pilva. [/action]
[action] Jis ji iskelia!!! Is kur pas kuniga liko tiek jegu?!! [/action]
[action] Gerdas pakeltas ir…. [/action]
[action] MUSCULAR BOMB!!! Gerdas negyvas! [/action]
[action] Shoulder’s down, pin: [/action]
[action] …. [/action]
[action] Teisejas vis dar atjungtas [/action]
[action] Silencer bando ji atgaivinti purtydamas, taciau tai be prasmiska. [/action]
[action] Taciau kunigas nepasiduoda. Jis visaip tranko teisejui per veida [/action]
[action] Kaip doras krikscionis net pradeda daryti dirbtini kvepavima [/action]
[action] ….bergzdzios pastangos… [/action]
[action] Pagaliau arenoje pasirodo kitas teisejas [/action]
[action] Jis bega entrance takeliu….Kuris ilgas, nes Siemens arena irgi didele [/action]
[action] Pagaliau teisejas ringe! [/action]
[action] 1….. [/action]
[action] 2…. [/action]
[action] 2.5…. [/action]
[action] Impaler!!! Jis sugadino pin’a! Kiek jau visa tai gali testis?!!! [/action]
[action] Silencer saukia teisejui, kad buvo 3. Jis net persizengnoja, taip bandydamas itikinti [/action]
[action] Tuo metu is leto atsistoja Impaler [/action]
[action] Teisejas pasistengia atsiriboti nuo kunigo [/action]
[action] Prarades vilti Silencer atsisuka I Impaler ir…. [/action]
[action] Low-blow! Koks purvinas tas NME cempionas! [/action]
[action] Jis suima svyruojanti kuniga, ji iskelia ir… [/action]
[action] Michinoku Driver! Ouch! [/action]
[action] Taciau jis nebando pin’inti [/action]
[action] Uz galvos jis labai sunkiai pakelia Silenceri [/action]
[action] Atsistoja jam uz nugaros, ji suima ir… [/action]
[action] One & Only!! Sekmingai atliktas! [/action]
[action] 1…… [/action]
[action] 2…… [/action]
[action] 2.5…. [/action]
[action] 2.9…. [/action]
[action] NO! Silencer kicked-out! HOLY CRAP, he really kicked out! [/action]
[action] Mr.F-5 atsiklaupia ant keliu pries teiseja, bandydamas ji itikinti, kad buvo 3 [/action]
[action] Jis net paima arbitra uz pakarpos ir toliau maldauja, kad jam uzskaitytu pergale. [/action]
[action] Bet teisejas puikiai atlieka savo pareiga ir kaip robotas toliau purto galva [/action]
[action] Galu gale Imp’ui truksta paskutinis kantrybes siulas [/action]
[action] Jis issikelia teiseja ir… [/action]
[action] F-5!! Puikiai atliktas! [/action]
[action] Dabar teisejas atjungtas kaip ir Impalerio varzovai. [/action]
[action] Cempionas nuliudes atsiremia rankomis i ringo kampa, galvodamas, ka daryti [/action]
[action] Itampa didziule, visa Siemens Arena ant koju, publika nusciuvusi laukia, kol paaiskes NME titulo likimas [/action]
[action] Impaler atsitraukia nuo ringo kampo, jo veida papuosia pikta sypsena, atrodo, jis kazka sugalvojo. [/action]
[action] Jis prieina prie gulincio Silencer, paima jo kojas, ideda savo ranka tarp ju. Nejaugi?!! [/action]
[action] TAIP! Dar vienas Edgecator! Veiksmas, su kuriuo buvo atjungtas Bottom! [/action]
[action] Tik si karta Silencer yra nepajegus saves apginti [/action]
[action] Jis mosuoja rankomis is skausmo, bando siekti ringo virviu. [/action]
[action] Bet iki ju jam liko dar ~50 cm [/action]
[action] ~40 cm! [/action]
[action] ~30 cm! [/action]
[action] 26,4 cm! [/action]
[action] Silencer sustoja. Jis mato, kad iki virviu jam dar labai toli ir jis ju nepasieks [/action]
[action] Kunigas atrodo atsijungia…Jis nebejuda… [/action]
[action] Jo veidas pasidaro melynas [/action]
[action] Ir galva nukrenta ant zemes, jis nerodo jokiu gyvybes zenklu. Taciau ir nepasiduoda [/action]
[action] Impaler patenkintas savo submission manevru ir jo neatleisdamas pradeda saukti: [/action]
[action] I OWN SILENCE!!! [/action]
[action] Galu gale, is paskutiniu jegu, Silencer pakelia ranka ir… [/action]
[action] TAP-OUT!!! [/action]
[action] Taciau teisejas atjungtas ir jis to nemato! [/action]
[action] Kunigas rekia ir maldauja atleisti Imp’o veiksma [/action]
[action] Tuo tarpu, atrodo pabunda teisejas, kuri pirmiausiai buvo atjunges Gerdas [/action]
[action] Jis po truputi suka galva lik Impalerio ir Silencer [/action]
[action] Arbitras tuoj pamatys tap-out’a! [/action]
[action] BUM!!! KAS CIA PER NESAMONE?!!! [/action]
[action] Gerdas kazkokiu budu akimirksniu atsigauna ir atlieka Baseball Slide teisejui [/action]
[action] Teisejas isrieda lauk is ringo [/action]
[action] Ach, tas suktas Nacis, jis jau seniai galejo atsistoti, bet apsimete esas be samones ir lauke tam tinkamos progos! [/action]
[action] Impaler tai pamates supyksta ir atleidzia Edgecator veiksma [/action]
[action] Silencer ne krust [/action]
[action] Impaler atsisuka I Gerda [/action]
[action] Shlangstaigeris atsistoja tiesiai pries Mr.F-5 [/action]
[action] Cempionas iskelia desiniaja ranka ir atkisa ja pries varzova [/action]
[action] Fuj! Jis mojuoja jam savo fuck’u! Taciau ziurovams tai patinka. [/action]
[action] Gerdas supykes ji puola… [/action]
[action] Impaler pasilenkia! [/action]
[action] Left hand also! [/action]
[action] Another right hand! [/action]
[action] Nacis iremtas i ringo kampa [/action]
[action] Cempionas isibegeja, puola… [/action]
[action] Bet Gerdas speja atkisti alkune! [/action]
[action] Mr.F-5 atslija atgal [/action]
[action] Gerdas isibegeja ir… [/action]
[action] Ibega tiesiai I Impalerio Spinebusteri! [/action]
[action] The champ is on fire! [/action]
[action] Impas patenkintas taunt’ina [/action]
[action] Gerdas atsikelia, jis apsvaiges [/action]
[action] Mr.F-5 uzsikelia varzova ant nugaros! [/action]
[action] Gerdas smugiuoja alkunemis I Impalerio veida! [/action]
[action] Naciui pavyksta issivaduoti! [/action]
[action] Jis paima desiniaja ranka [/action]
[action] Tiesiai ant Impaler kaklo [/action]
[action] Chokeslam?!! [/action]
[action] Gerdas bando kelti varzova [/action]
[action] Low-blow! Gerdas pasilenkia is skausmo [/action]
[action] Impaler uzsikelia Naci ant nugaros [/action]
[action] F-5!! [/action]
[action] Trecia karta siam match’e!! [/action]
[action] Teisejas jau atgauna samone! [/action]
[action] Jis letai atsliauzia prie pin’o [/action]
[action] Viskas, jis jau cia, pradeda skaiciuoti! [/action]
[action] 1….. [/action]
[action] 2….. [/action]
[action] 2.5… [/action]
[action] 2.9.. [/action]
[action] 3!! [/action]
[action] It is all over! [/action]
[action] Skamba Marilyn Manson – Spade! [/action]
[action] Pagaliau visas sitas sudas baigesi! [/action]
[action] Po ilgos, inirtingos kovos, titulas laikosi ant Impaler peties [/action]
[action] Puikus vakaras buvo MOW! [/action]
[action] Cempionas svecia, gaves dirza, jis tauntina uzlipes ant turnbuckle [/action]
[action] Is Siemens arenos lubu pasipila konfeti. [/action]
[action] Ir staiga, uzgesta sviesos!!!! [/action]
[action] Ka tai galetu reiksti?!! [/action]
[action] Skamba Alter Bridge – Blackbird!!! O ne, tik ne tai! [/action]
[action] Be ceremoniju I ringa ibega St. Wallerio! [/action]
[action] Po simts pypkiu, atrodo nepavyks isvengti nesvarios pabaigos! [/action]
[action] Wallerio ringe, jis padeda atsistoti Silenceriui [/action]
[action] Prie ju prieina teisejas. [/action]
[action] Wallerio rodo jam Ultimate Chance For The Glance kontrakta ir pirstu rodo I Impaleri [/action]
[action] Teisejas pasikviecia announceri Jona Radzeviciu. [/action]
[action] Radzas pasikalba su arbitru ir I mikrofona pradeda sneketi [/action]
[action] - [i] Ponios ir ponai, Masters Of War renginys vis dar nebaigtas! Mes turesime dar 1 kova. Cempionas Impaler savo titula gins pries Ultimate Chance For The Glance kontrakte pasirasiusi… [/action]
[action] THE SILENCER!!!! [/action]
[action] WHAT!????? [/action]
[action] WTF?!! Kodel Silencer??? [/action]
[action] Impaler netiketai atsisuka I jau atsigavusi Silencer [/action]
[action] Silencer uzsikelia nepasiruosusi cempiona ir… [/action]
[action] MUSCULAR BOMB!!! [/action]
[action] O ne ir teisejas sveikas ringe… [/action]
[action] 1….. [/action]
[action] 2…. [/action]
[action] 2.5… [/action]
[action] 3! Net neverta skaiciuoti! [/action]
[action] Po velniu! Prakeikiu Rojaus Matricas! [/action]
[action] Skamba Michael Jackson – Smooth criminal [/action]
[action] Ziurovai nustebe, nezino kaip reaguoti ir kas po velniu cia atsitiko [/action]
[action] St. Wallerio prieina prie kameros [/action]
[action] Jis parodo savo Ultimate Chance for The Glance kontrakta, kuris pasirasytas…. [/action]
[action] Daniel Frank, a.k.a. The Silencer vardu. [/action]
[action] Taigi belieka susitaikyti – The Silencer – naujas NME Heavyweight cempionas!!! [/action]
[action] Rojaus Matricos patenkinti apkabina vienas kita. [/action]
[action] Galbut Naciams ir atrodo kad jie yra vakaro nugaletojai kaip naujieji NME Komandiniai cempionai [/action]
[action] Galbut GM Marcus Ulivieri mano, kad jis viska laimejo – jo priesas Bottom prarado NME IC titula jo megstamam negrui M.J. [/action]
[action] Taciau nepaneigsi – Rojaus Matricos namo issiveza didziausia NME priza – Kunigui Silencer priklausysianti NME Heavyweight cempiono titula [/action]
[action] Is arenos lubu vis dar saudoma konfeti, groja Rojaus Matricu theme, o ziurovai vis dar nesusivokia kas ivyko – vieni is ju svilpia, kiti tyli, dar kiti skanduoja “FIRE RUSSO” [/action]
[action] Taciau tai jau nieko nepakeis – NME Masters Of War I – oficialiai baigtas! [/action]
[action] Aciu jums, kad buvote kartu su mumis, sis renginys – jusu teismui. [/action]
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-08-17, 23:25