Parodomas NME logotipas ir skambant show theme - Bullet For My Valentine - Hit The Floor, rodomas Heat pristatantis klipukas. Vaizdas perjungiamas i arena, kur aidint fejerverku show fanai sokineja is dziaugsmo. Let the Heat begin...on the HDTV!
Open Challange:
Plain vs. ???
Suskamba Limp Bizkit - My Way. Įeina Plain, nužvelgia žiurovus. Įlipa į ringą ir iššaunami fejerverkai.
Plain laukia. Niekas nepasirodo. Plain susierzinęs šaukia "Kur mano varžovas?!".
Viskas išsijungia, Staiga suskamba 2Pac - California Love (visi ekranai, šviesos ir kt.) ir po keliolikos sekundžių ekranuose pasirodo
geltonos, rožinės, raudonos, mėlynos, oranžinės spalvos apstraktus menas, visos spalvos sukasi ir lyg pinasi i viena stiebą,kuris poto ryškiai susiformuoja ir matoma rožė. Tada iš nežinia kur į ringą (visada kitą vietą, kaip ringas, žiūrovų tribūnos,
išėjimo takas ir kt. arba gali išlyst iš po ringo) nusileidžia California Rose. Rosy yra su lengvomis raudonomis kelnėmis, o prie rankų ir kojų prikabinta įvairių spalvu juostelių (spalvos kaip ekranuose). Rosy įlipa į ringą ir darant savo tount'ą,
bei vedant pirštą per žiūrovus iš keturių ringo kampų iššauna sidabro spalvos fejeverkai. Tada jis pirštu sustoja ties ta vieta,kuria išeina varžovai ir pakreipęs pirštus taip,kad susidarytų pistoletas, lyg šauna ir vėl pasigirsta fejeverkas. Rosy ironiškai nusišypso.
Rodomas GM kabinetas.
Jie užkandžiauja tropiniais vaisiais ir šnekučiuojasi.
GM sako:
- aš labai patenkintas, šią savaitę man nervų negadins tas išsišokėlis Bottom.
-bose, jūs tuo tikras? Juk jis turi dabar kovą, jis negali nepasirodyti...
- neee, aš žinau ką sakau. Jis gal ir kvailas, bet supranta kad jei pasirodys – bus atleistas iš NME. O, kad tu žinotum kaip aš to trokštu...
- bet gal yra ir paprastesnių būdų su juo susidorot, bose?
- ir kokių gi? Jis kaip musė prie š... kur aš tiks pasisuku visur Bottom...
- o ką, jeigu aš iš pradžių jį pažeminčiau atimdamas iš jo taip branginamą tarpžemyninio čempiono titulą? O paskui su dar keliais stambiais vyrukais jį sunaikintume kokiam nors 10 on 1 handicap mače...? tada jis bėgtų iš čia savo noru ir net neatsisuktų atgal...
- Gera mintis, kaip matau tu tikrai didis žmogus ir tavęs laukia nuostabi ateitis NME...
- ačiū, bose... beja, kad jau prakalbom apie ateitį... kas bus mano kovoje tas nežinomas teisėjas?
- tiesą sakant aš nežinau, aš toks laimigas kad Bottom nepasirodys, kad pasiėmiau išeiginę, ir visus reikalus susijusius su kovų paskyrimu perleidau eiliniam darbinikam kurie paprastai dirba su apšvietimu...
fatal 4-way
The Chain - Impact – Xnitro – Bottom
Susprogsta raudoni fejerverkai pasigirsta Papa Roach - Last Resort ir Impact greit ibega i ringa.
Sekantis turėtų ateit The Chain, bet nei jo jo muzikos nei jo pačio nesimato...
Teisėjas nusprendžia, jei Chain nepasirodys kol jis suskaičiuos iki 10, The Chain bus diskvalifikuotas ir kova bus Triple Threat.
Ekrane rodomi GM Marcus Ulivieri kartu su MJ. Jie lėtai vaikštinėja koridoriais...
-pripažinsiu, bose, jūs buvote teisus...
- tai va, dabar aš visiškai ramus, einam susirasim sau vietelę kur nors V.I.P zonoj ir pažiūrėsim likusias kovas...
- bet, bose, man dar reikės kovoti...
- ai tikrai... buvau pamiršęs kad tau reikės kautis... o kas tavo varžovas?
- Scott Payne...
- Žinai, Jamisonai, man jis kažkodėl nepatinka...
- na, jis nepatinka ir man, bet aš šiandien jam atspardysiu sėdimają...
- su malonumu tai pamatysiu... na tai sėkmės tau, aš einu į savo VIP ložę, o tu ruoškis savo kovai...
- dar vienas klausimėlis...
- klausau tavęs...?
- norėjau pasveikinti jis dėl idėjos surengti pirmą pokalbių šou NME, tikrai puiki mintis...
- ką? Kokį šou? Aš nieko nežinau...
- na Sick Kyo Extreme nariai rengia to...
- MAN NEĮDOMU! Man šiandien šventė, nes Bottom nėra tūkstančio kilometro spinduliu, todėl man nerūpi, tegul nors ir pati Nomeda savo laidą daro, aš einu ramiai žiūrėt šou...
- One place, one desire: to be the best.
- On that night only, they get to realise that dream.
- It's the night, where it all seems like a dream.
- It's a magic night.
- The night of the year,
- A night, called „Masters Of War“
- Live, only on PAY-PER-VIEW
Triple Threat Hardcore Match
Misteris Hardcore vs Supper Stone vs Jason Clue
Teisėjas skelbia kovos pradžią!
LOUD EXTREME TALK
-Be quiet now, Extreme talk loud!!!
-taigi, sveiki visi, ekstremalai ir to mėgėjai. Kaip žinote, me sesame labia linksmi vyrukai, kurie nevengia pasilinksminti. Bet šioje aplinkoje, tai yra NME, labia mažai žmonių moka linksmintis, todėl mes norime pamokyti visus kaip reikia teisingai linksmintis. Tiesa, čia tra keletas žmonių kurie galbūt moka linksmintis, bet yra tokių kurie tiesiog praranda sveiką priotą… štai turim jum vaizdo medžiagos. Pažiūrėkite!
Rodomas vaizdas iš prieš savaitę vykusio vakarėlio kuriame dalyvavo S-K-E ir Maniac, ir kadrai kai Manaic gulėjo apsvaigęs su labai stora mergina...
- kaip matote mieli žiūrovai, mano pussesrė turi prastą skonį... bet tai ne pats blogiausiai atvejis. Praėjusią savaitę jūs girdėjote mūsų heawyweight čempiono intervių. Dar kartą pasiklausykite ištarukos:
- O kaip kol kas vieninteliam NME Sunkiasvoriu cempionui sekasi asmeniniam gyvenime? Ypatingai mus domintu jusu meiles reikalai...
- Asmeniniu gyvenimu esu taip pat labai patenkintas. Susitvarkiau jį gerai, jis mane šiuo metu tenkina. Kas liečia meilės reikalus, tai "atsilačiau" seniai, po to turėjau draugę 3 metus, bet abipusiu sutarimu išsiskyrėm, nes man wrestling'as šiame gyvenime etape yra svarbesnis, todėl automatiškai wrestling'ui atiduodu daugiausia laiko. Taip bus geriausia. Finansiškai baigiu apsirūpinti jau ilgam, nes NME kontraktas tikrai yra nekuklus, gaunu didelius pinigus.
- Ivardinkite didziausius savo, kaip zmogaus trukumus
- Kogero, dėl to kad esu darboholikas, teisingiau wrestlingoholikas, bei, kad nepasikuklinu kartas nuo karto pasipuikuoti savo pasiekimais, na bet neinu lodamas, tat mažesnė blogybė.
- O kaip su zalingais iprociais?
- Paauglystėje nerūkiau, bet atsilakstymo laikotarpyje truputį buvau pradėjęs rukyt ir išgerti. Bet tai greitai liovėsi, nes wrestling'as buvo svarbiau. Todėl tik svarbesnėmis progomis. Pvz. kai laimėjau pasaulio titulą ir kai apginu po PPV tai nevengiu pasikeisti merginų, draugų ir kaip reikiant paūžti. Po to kitą dieną, jau baliai baigiasi, nes vėl treniruojuosi. Reikia atsipūsti, tai yra būtina.
Extreme tęsia kalbą:
-šia tema norime pasikalbėti su pačiu čempionu, taigi pasitikite – IMPALER.
Groja Marlyn Manson – Spade ir į ringą ateina Mr. 5 – Impaler.
– Impaler, sakei kad vartoji svaigalus tik kai laimi titulą... reiškia kad jau seniai nieko nevartojai... kaip tada tau pavyksta atsipalaiduoti?
- Extreme, norint atsipalaiduoti visai nereikia prisigert... yra ir kitų būdų... aš labai gerai atsipalaiduoju sporto salėje...
- eik sau, kas čia per poilsis... nu gerai, nesiginčysim su tavim... bet taip pat sakei, kad jau kuris laikas neturi merginos... tai tiesa?
- taip, aš dabar daug treniruojuos, ir neturiu laiko merginom...
- bet taip išeina, kad tu – LOOSERIS...?
- ei, šikniau, galvok ką šneki, nes išlupsiu liežuvį ir sukišiu pro kitą galą!!!
- atleisk, Impaler, turbūt teisybė žeidžia... o gal tu neturi jokios merginos dėl to, kad tavo pistoletas surūdijęs???
Impaler po šių žodžių kerta mikrofonu per galvą Extremui, užsimeta ant pečių ir F-5!!!
Tas pats atitenka ir Kyo, Impaler supykęs palieka ringą... o Kyo ir Extreme dar kurį laiką paguli jo viduryje...
Scott Payne vs Marcus Jamison
With ??? as a special guest referee
Arena uztemsta taip, lyg i visus sviesa skleidziancius ziburius butu paleistos mirti siejancios kulkos.
Tada is leto prasideda daina 50 cent - Many Men, daina isikarsciuoja ir is abieju rampos sonu issaunami raudoni fejerverkai! Pro dumu uzsklanda iseina Marcus Jamison! Jis isskecia abi rankas, lyg noredamas pasirodyti. Tada MJ apsidairo ir nuleides rankas nusisypso pikta sypsena. Eidamas taku link ringo Marcus rodo pirstu i zmones ir linguoja galva rodydamas, kad jie nieko verti. Pasiekes ringa MJ ten ramiai ilipa laipteliais ir dar karteli iskelus rankas ji pasitinka sprogimas is ringo kampu. Visam tam pasibaigus daina pradeda tilti ir Marcus ruosiasi kovai su priesininku.
Ekrane rodoma mūsų žavioji reporterė Susan Styles
- sveiki, mielieji NME fanai, šį kartą su manimi NME naujokas, bet jau spėjas iškovoti pergalę, tai California Rose jaunesnis brolis – Tody Rose. Sakyk, Tody, kaip jautiesi NME?
- na, Susan, man čia patinka, aš labai laimingas čia būdamas.
- savo debiutinėje kovoje iškovojai pergalę prieš varžovą, kuris prieš tai nugalėjo tavo brolį. Manai esi geresnis už savo brlolį?
- Tikrai taip nemanau, ESU TUO TIKRAS!
Susan šiek tiek nustemba, bet Tody tęsia.
– Susan, aš juokauju, mano broliui tiesiog nepasisekė ir tiek…
- galbūt jūs su broliu ketinate sudaryti komandą ir bandysite varžytis dėl komandinių čempionų titulo?
- varžytis? Mes juos be vargo laimėsim, ir tada kiti dėl jų varžysis su mumis.
- tai kaip supratau, jūs sudarysite komandą?
- žinoma… žinoma…
Bet pasigirsta kažkoks triukšmas, ir netrukus į kadrą įsiterpia Marcus Jamison. Jis jaunajam Tody atlieka K.T.G. iš Susan atima mikrofoną ir į kamerą žiūrėdamas rėkia:
- Bottom, ką sau leidi? Tu atėmei iš manęs pergalę, tu nepaklusai savo bosui, aš esu labai piktas, taigi geriau nesirodyk mano akyse! Bent iki kitos svaitės! Nes tada mes dviese susitkisim ringe, ir tau bus padarytas galas! Baigsis tavo dominavimas, ir taip pat aš atimsiu iš tavęs tarpžemyninio čempiono titulą… taip, tu išgirdai teisingai, aš susitariau su GM, jis mum paskyrė kovą kitą savaitę, ir ji bus dėl tarpžemyninio čempiono titulo!!! Tavo laikas suskaičiuotas, Bottom!!!
- One place, one desire: to be the best.
- On that night only, they get to realise that dream.
- It's the night, where it all seems like a dream.
- It's a magic night.
- The night of the year,
- A night, called „Masters Of War“
- Live, only on PAY-PER-VIEW
The PoPo vs. Impaler
Groja Red Hot Chili Peppers - Snow. Arenoje aplinkui aptemsta ir Popo lėtai, po maždaug 30s. eina link ringo, jis eina ramiai, bei patenkintas.
Marilyn Manson - Spade (spauskite čia, kad parsisiųsti)
Įeina mūsų čempionas. Vienas, ramiai, susikaupęs, kiek žvalgydamasis į minią, lėtu žingsniu. Užlipa į ringą ir po to ant turnbuckle. Iškelia čempiono diržą.
O mes šiuo epizodu baigiam HEAT, iki kitos savaitės!
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-08-02, 05:58