Perziuredamas forumus pastebejau, kad gan aktuali siuo metu si tema, bet labai jau issimete pasisakymai. Taigi nusprendziau paskirti siam ispustam ir visiem nusibodusiam ivikiui, tiksliau jo pabaigai (tikekimes ), visa tema Labi lauksiu ivairiu prognoziu ( nors turiu bloga nuojauta, kad bus visos vienodos ).
Mano nuomone, kad ir kaip tai sunervintu dauguma gerbeju isikis takeris, pora SD pasispardys su Edge ir vel dings menesiui kitam O Edge per ta eilini konflikta su Takeriu susiries su seimynele ir tures ka veikt iki eilinio numirelio sugrizimo
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-07-17, 13:56
Jei si tema butu sukurta pries savaite, ar bent keleta dienu, tai buciau visiskai ne pries, bet dabar "vestuves" jau praejo ir SmackDown! jau nufilmuotas. Tai reiskia, kad jau yra ir spoileriai (pavyzdziui CIA). Kita vertus, as galiu palikti tema porai dienu tiems kas nenori spoilinti, kol nepasiziures ir tiems, kas vaidins jog nespoilino
2008-07-17, 15:10
Žinoma pasisakau, kad aš niekada nesispoil'inu, tai mano prognozės būtų tokios, kad WWE visgi 'ištrauks' gerą rezultatą iš to storyline ir Edge vers į tokį heel'ą, kokį jau spėjom šiek tiek pamatyt per paskutinių porą SD. Gali būti, kad taip galvoju, nes paprasčiausiai užkniso toks Edge gimmickas ir reikia jį koreaguot. Patikdavo MITB cashing for title, bet ne help from everyone heel'inimas. Per šį SD Taker'io grįžimu dar abejoju, jį dar tikriausiai nukels į SummerSlam. Šiame nebent bus jo gongas, firminis kryžius ar koks promo per titantroną(kas pripažinsiu man patiktų).
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0