Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-07-23, 19:33
2008-07-25, 18:22
2008-07-25, 18:49
The Game, 2008-07-25, 19:22, pasakė:
tipo per koki kanala? jai taip tai per lnk trečiadieniais 23:30
kiek tu prifludini tai as patylesiu..
O siaip jis klause kurioj vietoj , ta prasme ka siuo metu rodo , ar koki kojos nupjovipa ar kokio dzono gyvenima..
2008-07-25, 20:51
2008-07-25, 21:44
Valhalas, 2008-07-25, 21:51, pasakė:
Nip Tuck nera tas serialas kuris iskart uzkabina , ir ji reikia idemiai ziuret , suprasti.
2008-07-25, 21:55
Valhalas, 2008-07-25, 21:51, pasakė:
O pavyzdžiui House kaip tik labai gerą atmosferą TV3 daro
2008-07-25, 22:59
Na nžn, nieko ten ypatingo nepastebėjau tik daugybę rip-off iš seniau išleistų, geresnių serialų, jei ten 20-30 serijų reik žiūrėt, kad suprast ką nors tai irgi nieko gero apie jį nepasako... Vnžn, per daug negaliu jo komentuoti, nes tas mano žiūrėjimas buvo gana seniai, jei dabar žiūrėčiau galbūt kitaip atrodytų, bet vargu ar greitai iki jo prieisiu, jei išvis taip atsitiks, daug kitų serialų eilėje dabar pas mane stovi, kuriem teikiu prioritetą
"O pavyzdžiui House kaip tik labai gerą atmosferą TV3 daro "
Nemačiau jo tai realiai nžn, bet kai kas 15 min tenka stebėti kokią nors buką reklamą, nuo kurios norisi nusirauti nuo galvos plaukus ir kai visi serialo herojai įgarsinti vienu, geriausiu atveju dviem balsais man tokie dalykai just ruins the show
2008-07-25, 23:02
Valhalas, 2008-07-25, 23:59, pasakė:
Na nžn, nieko ten ypatingo nepastebėjau tik daugybę rip-off iš seniau išleistų, geresnių serialų, jei ten 20-30 serijų reik žiūrėt, kad suprast ką nors tai irgi nieko gero apie jį nepasako... Vnžn, per daug negaliu jo komentuoti, nes tas mano žiūrėjimas buvo gana seniai, jei dabar žiūrėčiau galbūt kitaip atrodytų, bet vargu ar greitai iki jo prieisiu, jei išvis taip atsitiks, daug kitų serialų eilėje dabar pas mane stovi, kuriem teikiu prioritetą
"O pavyzdžiui House kaip tik labai gerą atmosferą TV3 daro "
Nemačiau jo tai realiai nžn, bet kai kas 15 min tenka stebėti kokią nors buką reklamą, nuo kurios norisi nusirauti nuo galvos plaukus ir kai visi serialo herojai įgarsinti vienu, geriausiu atveju dviem balsais man tokie dalykai just ruins the show
Moteris ir vyrus kiti įgarsina. O beto aš per kompą žiūriu,tai reklamų nesidarau..
2008-07-25, 23:26
Vakar parsisiunčiau 1-8 epizodą pirmo sezono, galvoju pažiurėsiu. Patiks - ieškosiu tolesnių epizodų ir žiūrėsiu toliau, nepatiks - mat jo šunys, mesiu šiukšliadežėn viską
Nu ir ką manot? Atsiverčiu pirmą seriją, galvoju "O ble kaip neįprastai, serijos trukmė - 66 min.." Kiti serialai būna po ~42 min.. Na pradėjau žiūrėt, galvoju neblogas, pažiūrėsiu dar vieną seriją. Tada įsijungiu ,viskas normaliai, 42 min serija kita trunka.. Na taip pažiūrėjau penkias serijas ir nepastebėjau kaip 6 ryto išaušo Tada jau galvoju reik rišt šį reikalą ir eit miegučio..
Tai žodžiu, serialas įtraukė, ypač tuo,kad daug yra tėvo ir sūnaus barnių, sūnelio nesąmonių (geriausia,tai kai sau apsipjaustymą darė ) ir gražių bobų pas tą sexo maniaką Nu žodžiu, žiūrėsiu toliau, tik dabar neramina mintis iš kur gaut tolesnes serijas..?
2008-07-26, 00:51
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0