Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Mėgstamiausias F-1 lenktynininkas

Temoje atsakymų: 12

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
  • 211 Pranešimai:
0
na tai koks jūsų mėgstamiausias F-1 lenktyninkas? man mėgstamiausias yra Kimis Raikonenas :lol:

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Siaip megstamiausio siais metais neturiu, bet sergu uz Williamsus ir uz Alonso.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Kiek mates tai Shumaheris :lol:

Nuotrauka

Gulbė.

Baltas diržas

• Naujokai
  • 119 Pranešimai:
0
Anksčiau M.Schumaher mėgau, dabar už Ferrari, tai yra už K.Raikonen'ą ir už F.Massa, bet labiau už Kimi.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
F.Massa ir R.Kubica. : )

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3
Alonzo ir Hamiltonas. Man jie atrodo tikrai daug meistriskesni vairuotojai uz kitus. O daugelio kitu, kurie aukstose pozicijose tai bolidai tiesiog labai geri, ir tai jiem duoda pranasumo. Vat butu koks Alonzo su ferrari, tai tikrai butu vienas geriausiu.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Schumacher forever, bet šiaip man Kimi, Massa ir Kubica turbūt labiausiai patinka.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Na kadangi Montoya jau nebevaziuoja tai gali Kimis, Kubica ir Hamilton

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
O as ypac Alonso nemegstu. Hamiltono taip pat, taciau labiausiai Alonso.. Apskritai McLaren'u labai nemegstu, Ferrari forever :) O jau kaip domaz kalbejo, kad bolidai pranasesni nera tokio ir didelio skirtumo. McLaren'u bolidai netgi geresni buvo skaitomi bent jau kiek as skaiciau kazkada, o Alonso teko vaziuot ir su McLaren ir su Renault.

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
Kai isejo Mischa Schumis,tai mano F1 ziurejimas apmazejo,bet praeta sezona vel ziurejau.As siaip uz Ferrari.Kimis geras pilotas,nors jis mane uzknisa su savo suraukta marmuze.Massa man niekada nepatiko kaip pilotas,bet kadangi sergu uz Ferrari,tai tenka dziaugtis,kai jis laimi :).

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-03-24, 16:39, pasakė:

O as ypac Alonso nemegstu. Hamiltono taip pat, taciau labiausiai Alonso.. Apskritai McLaren'u labai nemegstu, Ferrari forever :) O jau kaip domaz kalbejo, kad bolidai pranasesni nera tokio ir didelio skirtumo. McLaren'u bolidai netgi geresni buvo skaitomi bent jau kiek as skaiciau kazkada, o Alonso teko vaziuot ir su McLaren ir su Renault.

Ne? Tik kai Massa buvo uz Sauber buvo 10-15, nuejas i Ferrari iskart i virsu sove. Tai gal per vienus metus tiek patobulejo? Arba dar kai Fisichella vaziavo uz Renault dar pelnydavo bent 20 tasku, o kai perejo i Force India nieko nebepelno. Tad isvada, kad bolidai labai daug duoda

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Tai ble ka tu lygini tokias komandas. Sauber ir Ferrari. As kalbu apie Ferrari ir McLaren tarp kuriu visiskai nera skirtumo. netgi Mclarenai daznai buna geresni bolida sukure kaip jau minejau. Sauber ir Ferrari biudzetai skiriasi maziausiai 10-15 kartu o McLaren ir Ferrari nesiskiria biudzetai isvis beveik.. tie patys Renault ir BMW Williams kurie budavo anksciau nedaug atsilikdavo. O butent kalbam apie Alonso ir Hamiltona kurie siose komandose ir lenktyniavo. Hamiltonas iskart Mclaren o Alonso Renault ir toj pacioj McLaren taip pat. Nesupratai mano minties.

Nuotrauka

Backer

Baltas diržas

• Naujokai
  • 17 Pranešimai:
0
Anksciau megau M. Schumacheri, kai jis baige karjera likau uz Ferrari, kitaip sakant uz F. Massa ir K. Raikkonen :)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0