Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Hattrick.org manager

Temoje atsakymų: 255

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 889 Pranešimai:
0
Gal kas iš forumo žaidžiat šį futbolo online žaidimą? Jeigu nežaidžiat, tai siūlau būtinai pabandyt, šis žaidimas turėtų tikrai patikti futbolu besidomintiems žmonėms.. :D Mano komandos pavadinimas FK_Merkinė , HT žaidžiu nuo 2007-05-27, tad jau beveik 1 metus. Tad ar yra žaidėjų? ;)

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
buvau uzsiregistraves bet man ten neleido kazko daryt taip kad nebezaidziau... man tiesa sakant geriau good old football manager 2008 ;))

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 889 Pranešimai:
0
Kas yra šitas good old football manager 2008 ? Online žaidimas ?

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

Rodyti pranešimąPowis, 2008-04-12, 09:09, pasakė:

Kas yra šitas good old football manager 2008 ? Online žaidimas ?
galima ir online zaisti ;] o butent online skirtas iseis football manager live tiesa neprisimenu kada ;) Football manager 2008 [good old pridejau nes senas geras ;D]

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 466 Pranešimai:
0
2007-06-01 Klubas pakeitė savininką - moxas, perėmęs jo kontrolę, pakeitė pavadinimą į X factor. Jeigu ką parašykit,galėsim draugiškas sulošt ;)
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 889 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąMoX, 2008-04-12, 12:23, pasakė:

2007-06-01 Klubas pakeitė savininką - moxas, perėmęs jo kontrolę, pakeitė pavadinimą į X factor. Jeigu ką parašykit,galėsim draugiškas sulošt :)

Aš jau susitaręs dėl draugiškų, tai jai ką kitą savaitę būtinai sulošim. :) Kodėl išparduodi tiek žaidėjų ? Bandysi įsigyt pajėgesnių?

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-04-12, 12:08, pasakė:

buvau uzsiregistraves bet man ten neleido kazko daryt taip kad nebezaidziau... man tiesa sakant geriau good old football manager 2008 :))

Tai užsiregistruok, tai bus daugiau apie ką kalbėt šitame forume.. :)

Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-04-12, 12:47

Nuotrauka

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 466 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-04-12, 09:47, pasakė:

Kodėl išparduodi tiek žaidėjų ? Bandysi įsigyt pajėgesnių?

Tai taip ,su šitais nekaip sekėsi. Pagrindius pasiliksiu,o kitus išparduosiu, kadangi ir taip jų per daug pas mane ;)O kadangi dabar laisvai galiu patekti į 5 lygą tai nenoriu vėl gėdos prisidaryt(nes jau prisidariau :)).
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 889 Pranešimai:
0
Jai šiandien pats laimiu galima sakyti užsgarantuoju kelialapį į 5 lygą, nes jau šita lyga įgriso juodai :) Paskui pranešk rezultatus savo :) Mano matcho ID - 162620408

Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-04-12, 13:42

Nuotrauka

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 466 Pranešimai:
0
Laim4jau 2-4 ,bet jaučiu reikia specialiai pradėt pralaiminėt,nes dar nesu pasiruošęs 5 lygai :)
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 889 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąMoX, 2008-04-12, 18:09, pasakė:

Laim4jau 2-4 ,bet jaučiu reikia specialiai pradėt pralaiminėt,nes dar nesu pasiruošęs 5 lygai :)

O aš laimėjau 4-1 ir dabar drąsiai žengsiu į aukštenę lyga :) Pastebėjau, kad pas tave grupėi visi botai, ilgai čia pas tave taip yra? :)

Nuotrauka

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 466 Pranešimai:
0
Nuo pat sezono pradžios :DD Todėl ir sakau jei jau prieš botus lošiu tiap varganai tai dar neverta eit į 5 lygą :))
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Aš žaidžiu :)
Atgaivinsiu temą :(
Esu 6 lygoje, vien botai pas mane, dabar bus turas paskutinis už pusantros valandos, bet nieko nelems, jau išėjau į kitą etapą.
Šiaip fainas žaidimas :(

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 889 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-05-31, 14:50, pasakė:

Aš žaidžiu :)
Atgaivinsiu temą :(
Esu 6 lygoje, vien botai pas mane, dabar bus turas paskutinis už pusantros valandos, bet nieko nelems, jau išėjau į kitą etapą.
Šiaip fainas žaidimas :(

O aš užbaigiu sezoną užimdamas 1 vietą grupėje ir patekdamas į 5 lyga, o ten jau bus įdomu.. :(

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-05-31, 17:19, pasakė:

O aš užbaigiu sezoną užimdamas 1 vietą grupėje ir patekdamas į 5 lyga, o ten jau bus įdomu.. :(

Nu tai pas mane tas pats :( Man tai sekasi, labai gerus dažnai žaidėjus paaukštinu :) Pvz šiandien ištraukiau su 1550 TSI, aišku jis dažnai klaidina, bet man žaidėjas super -
Žaidimo org.: priimtinas
Skersavimas: priimtinas
Puolimas: priimtinas

Juolab aš puolėjus treniruoju :(
Ką tu treniruoji? Kiek pas tave fanų? :(

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 889 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-05-31, 17:39, pasakė:

Nu tai pas mane tas pats :D Man tai sekasi, labai gerus dažnai žaidėjus paaukštinu :wub: Pvz šiandien ištraukiau su 1550 TSI, aišku jis dažnai klaidina, bet man žaidėjas super -
Žaidimo org.: priimtinas
Skersavimas: priimtinas
Puolimas: priimtinas

Juolab aš puolėjus treniruoju :)
Ką tu treniruoji? Kiek pas tave fanų? :)

Treniruoju ginybą jau antras sezonas, jau turiu išsiauginęs vieną išskirtinio lygio gynėją iš Portugalijos.. :) Fanų turiu 1387 :D O kiek pas tave?

Nekantriai laukiu savo naujos grupės..

Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-05-31, 20:57

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-05-31, 21:48, pasakė:

Treniruoju ginybą jau antras sezonas, jau turiu išsiauginęs vieną išskirtinio lygio gynėją iš Portugalijos.. :) Fanų turiu 1387 :) O kiek pas tave?

Nekantriai laukiu savo naujos grupės..

O blemba.. Pas mane 665 fanų, bet žaidžiu daug mažiau.. Šiaip užsireginau senokai, bet poto nebežaidžiau ir dabar vėl pradėjau. Man dabar kaip tik gynėjo reik, gal kokį galėtum parduot? :) Puolėjo nereik? :wub:

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 889 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-05-31, 22:09, pasakė:

O blemba.. Pas mane 665 fanų, bet žaidžiu daug mažiau.. Šiaip užsireginau senokai, bet poto nebežaidžiau ir dabar vėl pradėjau. Man dabar kaip tik gynėjo reik, gal kokį galėtum parduot? :) Puolėjo nereik? :wub:

Planuoju dabar įsigyt puikų puolėją, o koks pas tave didžiausias gynėjo skillas? Na, to mano gynėjo vertė maždaug 5.5 milijono, tiek turėtum ? :)

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-05-31, 22:14, pasakė:

Planuoju dabar įsigyt puikų puolėją, o koks pas tave didžiausias gynėjo skillas? Na, to mano gynėjo vertė maždaug 5.5 milijono, tiek turėtum ? :)

Ne, portugalo nereik :) Turiu 3 puikius puolėjus, vieną galiu manau parduot, nes jo netreniruoju. Nenori mainų kaip ir? :wub: Gynėjo skilas - geras, bet traumuotas 3 savaitėms.

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 889 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-05-31, 22:17, pasakė:

Ne, portugalo nereik :D Turiu 3 puikius puolėjus, vieną galiu manau parduot, nes jo netreniruoju. Nenori mainų kaip ir? :D Gynėjo skilas - geras, bet traumuotas 3 savaitėms.

Prisimink, kad kaip ir negalėsim už tam tikrą kainą nusipirkt vienam iš kito dar reiks pakovot su tais kas irgi norės žaidėjo kurį įdėtumėm į rinką.. :) Numesk man to žaidėjo ID, jei gali.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-05-31, 22:22, pasakė:

Prisimink, kad kaip ir negalėsim už tam tikrą kainą nusipirkt vienam iš kito dar reiks pakovot su tais kas irgi norės žaidėjo kurį įdėtumėm į rinką.. :D Numesk man to žaidėjo ID, jei gali.

O kartais negalima konkrečiai parduot viens kitam? Man atrodo galima :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Prisimink, kad kaip ir negalėsim už tam tikrą kainą nusipirkt vienam iš kito dar reiks pakovot su tais kas irgi norės žaidėjo kurį įdėtumėm į rinką.. :) Numesk man to žaidėjo ID, jei gali.

186204077

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Prisimink, kad kaip ir negalėsim už tam tikrą kainą nusipirkt vienam iš kito dar reiks pakovot su tais kas irgi norės žaidėjo kurį įdėtumėm į rinką.. :D Numesk man to žaidėjo ID, jei gali.

Pasikonsultavau, negalima konkrečiai parduot :)

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 889 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-05-31, 22:44, pasakė:

Pasikonsultavau, negalima konkrečiai parduot :)

Aš tą ir turėjau omeny.. Albrechtas Štučkubaras jo vardas?

Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-05-31, 22:01

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-05-31, 23:00, pasakė:

Ne, čia vardas ir pavardė :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-05-31, 23:00, pasakė:

Tai kaip, norėtum?

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0