Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2007-10-28, 11:55
Minėtasis matčas įvyko - GHC Heavyweight Title: Mitsuharu Misawa © beat Samoa Joe (17:14) with an elbow smash to the back of the head. (6th defense) , rezultatas niekuo nestebina, tačiau prie 2 dienas iki to matčo Samoa Joe & Yoshihiro Takayama beat Mitsuharu Misawa & Takeshi Morishima (12:24) when Joe used the Emerald Frosion on Misawa. O tai i tiesų stebina, nes nupinint MIsawą yra tekę vos keliems usieniečiams - be Hanseno, Vaderio, Steve Williams kiek prisimenu jų kaip ir nebuvo daugiau.
2007-10-29, 08:55
Ka gi, pazhiurejau..
Matyt ash turiu problema su Misawos matchais aplamai, bet su shiuo ypatingai:
1. zhmogus nesivargina selinti ne stifiniu smugiu nei kiek.
2. Shiame matche net neatrode motyvuotas - 2 spotus ish esmes sushiko kovotojai del jo kaltes.
3. Nezhinau kieno chia ytaka, ir ar tai blogas mano pozhiuris, tachiau kai visa matcha vieno kovotojo puolimo 90% sudaro vien alkuniu smugiai, tai man darosi nuobodu juos zhiureti, ir shiaip... Irgi atrodo kad nepersistengiama..
Tai sudejus visus 3 dalykus, kyla paprastas klausimas - kiek dar geras tas misawa?
Matyt ash turiu problema su Misawos matchais aplamai, bet su shiuo ypatingai:
1. zhmogus nesivargina selinti ne stifiniu smugiu nei kiek.
2. Shiame matche net neatrode motyvuotas - 2 spotus ish esmes sushiko kovotojai del jo kaltes.
3. Nezhinau kieno chia ytaka, ir ar tai blogas mano pozhiuris, tachiau kai visa matcha vieno kovotojo puolimo 90% sudaro vien alkuniu smugiai, tai man darosi nuobodu juos zhiureti, ir shiaip... Irgi atrodo kad nepersistengiama..
Tai sudejus visus 3 dalykus, kyla paprastas klausimas - kiek dar geras tas misawa?
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0