Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

f-1

Temoje atsakymų: 70

Apklausa: Kitas formules1 ciampionas (0 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
nu wa kaip jums siandienines lenktynes???? man patiko , Kimi laimejo , Monteiro gaidys :evil:
nu wa o seip nuo kada domites formule? as nuo 99 lygtais lb patiko coulthard frentzen bet i SAUBER atejo raikkonenas WHOOOO! tai wa o jum kaip formule patinka/domites? megstamiausias lenktyninkas? komanda? (Mclaren)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_Rider34_*

• Svečiai
Man tai ziauriai patiko nauja turku trasa... Megstamiausi lenktynininkai: Kimi ir Webber. komanda buvo jaguar dabar nzn gal Mercedes. Formule ziuriu gal 3/4 metus

Guest_[kurt]_*

• Svečiai
Mano megstamaiusi Kimi bei dar siek tiek

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
OOO nemazai kimi fanu o jus nuo siu metu fanai ar wisada palaiket ???

biski senienos:
Suomijos žurnalas „7 Paeivaeae“ paskelbė, kad Kimi Raikkoneno žmona Jenni savo vyrą užtiko lovoje su kita moterimi ir svarsto, ar neverta nutraukti vedybinių ryšių su garsiuoju lenktynininku.

Pasak spaudos, suomis vieną vakarą į savo namus pakvietė keturias merginas. Viena jų, 19-etė Alexandra teigė: „Kimi buvo girtas. Jis svaidėsi purvinais juokeliais“. Viskas baigėsi blogai po to, kai 7-ą ryto į namus grįžo „Mis Skandinavija“ Jenni ir užtiko savo vyrą lovoje su viena iš merginų – Dora...

Jenni iškart atšaukė savo planuotą kelionę į Stambulą bei griežtai atsisakė komentuoti situaciją užklausta vokiečių geltonosios spaudos atstovo „The Bild“. „McLaren“ komanda taip pat atsisakė komentuoti, teigdama, jog į gandus nekreipia dėmesio.

Tai jau ne pirma žinia apie K.Raikkoneno išdykavimus. Praėjusį lapkritį suomis buvo pagautas visiškai girtas Kanarų salų naktiniame klube, o metų pradžioje jį už striptizo šokėjų vaikymąsi išmetė iš Londone įsikūrusio striptizo baro.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_[kurt]_*

• Svečiai
Jau tikejausi kad sumis ryskiai pagerins camp rekorda. Bet nuo pat pradziu neisiseke. Mano tevas jo fanas :D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
hate schumi :evil: , bet tenka pripazinti jis wienas geriausiu lenktynininku kada nors buvusiu trasoje , schumis geras , bet dar geresnne jo komanda :D , balsawau uz kimi

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_Anax_as_*

• Svečiai
Man labiausiai patika Kimis kajp ir mclaren Visa gyvenima ejau uz mclaren uz hakinnena ir coultharda :D o F1 ziuriu jau nemazai metu :D

Guest_brigadier_*

• Svečiai
nors Alonso ir nesitiki si savaitgali laimet, as manau jam pavyks iskovot 4 taskais daugiau uz kimi, ir jau si savaitgali tapt nauju F1 cempionu.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
nu ciampionas jau aiskus sveikinam alonso

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Galiu pasakyt tik tiek, kad nei vieno iš jų nepažystu, net nesu girdėjęs tokiu pavardžių :D

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
valio laimejo alonso ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
istikruju nors ir sirgau uz kimi tenka pripazinti Alonso cia pavare tikrai labai pavare

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 592 Pranešimai:
0
Alonso ir Kimis vieni geriausių naujosios kartos lenktyninkų, kaip jau tie komentatoriai, kurie man kažkodėl labai nepatinka sakė. :}
tiesą sakant nuo mažumės sergu už Šumį. ir turbūt sirgsiu. Praeitais metais jam pakišo koją bolidas ir ferrario technika. Bahreinas, kurį ką tik žiūrėjau buvo pakankamai įspūdingas ir aš labai laukiu kitų rungtynių. Kurios kiek žinau Kovo 19tą dieną, Malaizijoje vyks. ;}

praeitais metais buvau kažkaip pamiršusi F-1, bet šiemet vėl pradėjau intensyviai žiūrėt. :>>>
Džiaugiuosi ir Šumio, ir Alonso rezultatu. Gaila, kad Massai nepasisekė.. em, Skorpio, manyčiau, kad Šumis yra labai geras, net ir be savo ferrario (trečia vieta pernai, puikiai tai įrodė) kitaip kalbėčiau dėl Massos. x_x
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 466 Pranešimai:
0
Na Kimmis tai pavare is 20(ar zemesnes) i 3 vieta uzsikabino :D Sakyciau neblogos lenktynes buvo.
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

emcas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 552 Pranešimai:
0
Lenktynes man labai patiko, gaila Shumecherio truko gal kokio metro. Labai norejau jo pergales, bet belieka tik pasveikint nugaletoja - Alonso :D

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka
This is Mushroom. Copy Mushroom into your signature to help him on his way to world domination

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 592 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąMoX, Mar 12 2006, 01:46 PM, pasakė:

Na Kimmis tai pavare is 20(ar zemesnes) i 3 vieta uzsikabino :D Sakyciau neblogos lenktynes buvo.
pripažystu, kad Kimis geras lenktyninkas, bet man jis nepatinka, nors daužyk galvą į sieną. ;//
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Guest_astulka_*

• Svečiai
Neblogos ir nenuobodzios lenktynes buvo. Gera sezono pradzia.
Dziaugiuos, kad laimejo Alonso. As uz ji sergu. Tikiuos jis siais metais vel laimes cempionata.
Kimis saunulis, kad sugebejo taip aukstai pakilti :D

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
dziaugiuos del shumio , kad vel gryzo y topus ;], galejo ta velnia alonzo ir aplenkt. Nusistebejau rosbergo pasirodymu 2 taskai per pirmasias lenktynes , bravo
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
As tai ziuriu F-1 visada bet taip neintensyviai, o siaip sedziu prie PC ir ijungta formule tai pasiziuriu retkarciais kas pirmas vaziuoja ir uztenka. Nu arba kai komentatoriai pradeda rekt atsisuku :D Siu lenktyniu nemaciau, nes isvaziaves buvau, bet dziaugiuosi uz alonso ir raikonena, nors mano fav lenktynininkas tai Montoya :D Pernai sezonas labai jam nesekmingas buvo.

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 519 Pranešimai:
0
Na as snd maciau tik pacia pabaiga, dziugu kad shumis vel gryzo y topus. Dar labai gerai pravaziavo rosbergas, ish sio jaunuolio gali ishaugt daukartinis f-1 champas. Laukiu kitu lenktyniu paziuret kaip ten rosbergui seksis
Nuotrauka

Guest_astulka_*

• Svečiai
na Rosbergas ir man padare ispudi, tikekimes paseks tevelio pedomis ir pasieks nemazai ateityje :)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
as taj liksiu raikkoneno fanas, bet db nemalonu taj sakyt nes fanu priwiso tik nuo praeito sezono su alonso tas pac... cia panasiai kai cena. Pvz as uz kimi sergu nuo tada kaj isai sauber waziawo be pergaliu ipatingu be nieko.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 592 Pranešimai:
0
šian mieste buvau susitikus su motina. O_o ir kažkaip šnekėjom apie f-1 ir išėjo kalba apie tai kokia būtų formulė be Shumio? nu kaip ir visos legendos ši kadanors pasibaigs, bet tarkim abi vieningai nutarėm, kad kai Šumis išeis reiks rinktis naują favoritą... Ir juos niekad netaps Alonso, nes jis - verksnys. :P man jis nepatinka kažko. Shumis visų pirma asmenybė yra. Nekiekvienas šiam sporte toks.
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Nu taps Alonso, nesvarbu ar jis verksnys ar ne. Jus jik tikrai vienas is geriausiu lenktyninku (vos neparasiau wrestleriu :D ). Nu arba dar ateis koks talentas, nes lyderiu tai aisq netaps nei Raikonenas, nei Montoya, nei Ralfis :P

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 592 Pranešimai:
0
aš kalbėjau apie SAVO favoritą. :] o ne tą kuris laimėtų čempionatą. man jis vistiek verksnys :P
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Vartotojų skaito šią temą: 8

narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0