Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Live Free or Die Hard

Temoje atsakymų: 2

lituvis

Baltas diržas

• Naujokai
  • 27 Pranešimai:
0
Na ir topinis klausimas kas matet? http://www.imdb.com/title/tt0337978/ ir ka manot?

Filmas man labai patiko. Tik filmo blogiukai siek tiek McClane'o stiliaus neatitiko, jie buvo hakeriai kurie norejo irodyti kad amerikos valdzios ta kompiuterine sistema yra didele skyle. Na bet gal filmas siek tiek trauke labiau link tikrojo Bruce Willis, nes kaip ir jis pats yra sakes jis taip pat nelabai supranta tuos pc ir dazniausiai jam reikia pagalbos, kaip ir jo personazui McClane'ui, todel su juo filme lakste toks hakeris ir jam padejo.
Filmo esme kaip ir sakiau kruva hakeriu norejo pasigrobti puse amerikos pinigu ir irodyti jog valstybe netaip jau gerai ir apsaugota.
Filme isties velniskai daug kaskadiniu triuku, tikriausiai sudejus visas preaitas dalis ju tiek nebutu. Juokeliu taip pat buvo, jie mano manymu budavo vietoj ir laiku, gerai tai ,kad jie per daug nesikartojo ir netapo monotonija. Si kart McClane'o neisvysite rukancio, nes kaip pac Bruce sake nenoriu kad paaugliai pradetu rukyt susizaveja mano personazu. Trumpai tariant Bruce vis dar kietas, filmas vertas ziureti kine, ir manau ne viena kart. Todel gal but nueisiu dar karta paziuret

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
man jau jis buvo siek tiek per daug fantastinis bet visitke smagus filmas ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
  • 249 Pranešimai:
0
Pritariu, kad fantastikos tikrai netruko šiame filme, bet bendrai įvertinus gan puikiai pastatytas.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0