Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ka ziurit?

Temoje atsakymų: 11

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 349 Pranešimai:
-3
Kadangi LOST topic'e biski nuejom i sona,tai reikia sukurt nauja topic.
Tai vat,kokius butent Tv shows ziurit(cia kartu ir tokiam kaip listui topic'as ir kartu padiskutuot,shows,kuriems topic net neapsimoketu kurt del mazo ziurovu sk.)
Taigi pats ziuriu daug stuff,tiesa pasakius seniau losdavau runescape ir siaip kitus games,o dabar,tai pakeite tv shows.Kazkaip pazejas gera serialo serija daug geriau jauties,nei po 40 mins zaidimo kokia game,aisku buna ir isimsciu.

Pradzioj commedys:
Scrubs-Cia sita per tango tv rode,gal dar rodo,ir lietuviskai vadintusi "Daktariuksciai".Sita suzinojau is klasiokio,kuris situo show beveik apsestas buvo.Labai linksma komedija,kuri turi ir siek tiek dramos ir tikrai gan idomius veikejus.
The Office-Sita irgi per Tango tv rode/rodo,lietuviskai butu "Ofisas".Sita nusprendziau pradet zet,tada,kai isgirdau,kad jis laimejo kazkoki prestizini apdovanojima(lyg emmy?).Bet kurio atveju,cia nera jokios dramos kaip per Scrubs ir tik comedy,ir viskas rodoma,kaip documentary t.y. lyg kazkas ateitu ir filmuotu juos.Kartais parodomi privatus pokalbiai per stikla,po kai kuriu scenu,kaip per realybes sou rodo sedinti veikeja pries kamera ir tai komentojanti.Situos abu downloadinu.

Tada serialized-dramas:
Lost-Nu cia,jau nereikia komentaru,nes mano nuomone cia yra vienas is geriausiu shows,gal tik su sopranais varyzytusi idomumu.Pradejau zet,tada kai vasara rode per LTV,nes girdejau,kad labai geras show is daugkur.Perzejes ~13 epizodu susiradau torrent'a ir nuo tada ziuriu per PC.Nors kartais per TV paziuriu,kad tevam paiskint,kas vyksta,nes jiem tai tik dar vienas serialas,per daug neisiskiriantis.
Prison Break-Sita pradejau zet,nes draugas rekomendavo,kai pradejo rodyt per TV3,parsisiudavau is LM su LT igarsinimu,iskepdavau dvd ir zedavau ant namu kino su tevais,nes ji rode tuo paciu metu kaip Lost,ir as jiems neleidau baigt zet Lost :mellow: .
Heroes-Sita pradejau zet,kai jau gal 8 eps buvo isejes,nes girdejau,kad geras.Aisku nera toks geras kaip Lost,bet nenusivyliau.Savaime aisku ji downloadinu,nes lt jo dar nerodo.
Battlestar Galactica-Sita balandzio vidury pradejau zet,o geguzes vidury kazkur baigiau,cia butu 3 sezonai,kazkur is kuriu du normalus 20 eps o vienas 10 eps lyg.Siaip labai idomus show,kuri pradejau zet isgirdes,kad jis beveik toks geras,kaip Lost.Gerumas,jo kaip jis labai basic-sci-fi ir nera isvis jokiu ateiviu,ir efektai normalus,ir turinys geras,aisku vietom buvo klaidu,bet atleidziamu.Beje,sita maciau irgi TV3 ar Tango TV rode,bet as per PC zejau.

Dramas:
Sopranos-Na cia kartu su Lost geriausi mano matyti serialai.Ir cia nuo gal 6-tos klases man yra vienintelis dalykas,del,kurio man nebuvo liudna,kad 1dienis arteja.Sita ziuriu per TV,del priezasties,kuria katik sakiau ir del to,kad tai viena is keliu laidu,kurias lietuviai gerai igarsina.Kaip linkomanijoj prie lt sopranu raso:"Versta Zemkausko,geriausiai Lietuvoje istarinacio mockrusys".
Nip/Tuck-Sita irgi ziuriu 7dieniais,dabar vietoj sopranu.Ir kaip pastebejau,as visu serialized dramas nesusilaikau nepazejes i prieki per pc,o su paprastom dramom dar iseina susilaikyt.

Na ir savaime aisku ziuriu tai del,ko cia ateinu:Pro-wrestling,kas butu visas main-stream USA PW,nors tiesa pasakius,pvz. 5dienio paka t.y. SD!+Impact perziuriu gal per valanda ir 5 arba 10 mins,nes labai jau prasukineju.Vieninteliai ppvs,daugiau laiko paima,bet ir tuos daug prasukineju.

Tai,vat,kad aiskiau butu-rasykit arba tai,ka pvz. dabar ziurit is eiles serijas,nors ir serialas jau butu baigtas kurti.Arba tai,ko dabar neziurit,nes lauket,kol Lietuvoj ar USA iseis naujas sezonas.

P.S.Dabar pazejau,kiek as visko ziuriu ta atrodo,kad belenkiek,o tiesa pasakius dazniausiai per savaite,gaunu gal tik puse situ serialu,del sezonu baigciu ar pertrauku tarp seriju.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

flexxx

Baltas diržas

• Naujokai
  • 38 Pranešimai:
0
As kazkaip net nezinau, taip labai TV neziuriu. Paziuriu per LNK ragus :mellow:
Siaip zinias pasiziuriu, sporto zinias, jei dar kartais koki filma geresni rodo irgi pasiziuriu. Ai, dar Simsonus paziuriu jei uztaikau... Nesvarbu, kad kartoja serijas.
Seniau siaip ziurejau Prison Breaks, bet gaila baigesi :)

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
Kažkaip serialų labai nežiūriu. Užtat žiūriu labai daug Anime. Kaip supratau, tai tas pats kaip ir serialai būna. Neįmanoma kartais tvert iki kitos serijos net:) Dar kodėl žiūriu, tai dėl to, kad beveik visų anime pabaigos būna tiesiog tobulos, pasidaro gaila, kad jie baigėsi, norisi žiūrėt iš naujo. Aišku aš nežiūriu tokių kūdykiškų anime kaip DBZ, stengiuos žiūrėt labiau rimtesnius, su drama, jausmais, arba labai domina apie japonijos samurajus pvz. Tai tiek, jaučiuosi išsiliejęs:) dėkui už kantrybę ir dėmesį tam, kas sugebėjo perskaityt:)
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Dar ziuri Naruto? Ten visaaai ne kudikiskas... :mellow:

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0
ne visad,bet stengiuosi ziuret vedes ir turi vaiku va ten luztu ;D dar ziuriu Joey(Dzo) <man jis lb geras;D,paskiau grozio peilis ar kaip ten per lnk,sekmadieniais rodo..o daugiau lyg ir viskas(neskaitant lost):mellow:

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
na ish serialu tai ziuriu: Lost, Heroes (draugas prikalbino , visai patiko ;]), kartais scrubs, bet tik per TV - nesisiunciu, simpsons, jai speju gryzht, futurama jai nepamirstu.
laidos: ragai, celebrity deathmach, rob n big, jackass, wildboyz, challenge: visus, cribs, virgin diaries, mythbusters, top gear(keliu seirju pirmo sezono dar neziurejau).
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Hm, as tai ujokio serialo gyvenime nesisiunciau :) Tiktai tevui atsiunciu Lost rusiska nuo to laiko, kai LTV baige rodyt. Pats serialu neziuriu, nes na jie beprasmiai, zinau kad idomiai ziurisi, bet geriau neisitraukti. Per TV irgi nieko neziuriu. Anksciau esu ziurejes anime, digimonus per TV3 ( :mellow: ), dbz siunciausi is neto visa, po to naruto ziurejau iki 120 gal serijos, bet tada ziaaauriai uzpiso, tas pats per ta pati ir man jau bloga nuo tokiu nesamoniu, kaip susitinka su priesu, tas buna nerealiai stiprus, tai herojus transformuojasi kaip nors ir nugali arba ateina i pagalba kas nors, todel ir meciau naruto.

PW ziuriu viska mainstream ir dar papildomai ka nors idomaus atsisiunciu. MMA - UFC eventus visus ir tai ka `MK` imeta i foruma.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
hhhm mano siek tiek kitoks negu visu =]

Lost- pradejau ziuret per ltv dabar siunciuosi per pc nes labai jau tingejosi laukt kito sezono per ltv.
Nip/Tuck- kaip ir markal ipratau sekmadieniu wakarais i kazkka wepsot =]
SIAURES PAKRANTE XD - cia belaukdamas nip tuck ziuriu visai nieko pasidare
bandysiu ziuret Jericho/Heroes
Galiausiai futbolas visi Ajax, AC Milan ir Arsenal macai, nepraleidziu beveik ne vieno [milano ne vieno nepraleidau :)] jeigu nepaziuriu parsisiunciu ir tada paziuriu. Taip kad dabar per vasara be futbolo ziurejimo net nelabai zinau ka daryt reiks :( ko gero pildysiu savo 90' metu milano kolekcija, arba senais Azzurri macais.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąLix, May 31 2007, 08:27 AM, pasakė:

Dar ziuri Naruto? Ten visaaai ne kudikiskas... :)

am. ne (:
Nuotrauka

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 592 Pranešimai:
0
šiaip naruto nėra laikomas tokiu kūdikišku, kaip DBZ, bet aš visai žiūrėčiau DBZ jei per kokį TV1 pakartotų, vietoj to „Rincon de luz“ :thumbdown:, nors tos autorės muilai būna visai nieko, bet tas net nežiūrimas. ;}}

šiaip per TV3 daugiau žiūriu serialus, Hausą, Bėglius žiūrėjau ir CSI, nes naktim dažnai piešiu arba mokaus, tai netrugdo man paprastai. Dar Grožio Peilis jėga yra, kartais po savaitgalio visų darbų pamirštu arba užmiegu, bet pažiūriu. ;D po to klasiokas mane kreiva vadina. x>

nė vieno nesiunčiau, na išskyrus Lost, bet namiškiam, manęs jis neužkabino visai :}
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6
Na aš pats esu matęs tik du serialus. Vieną pilnai, kitą - ne. Pilnai peržiūrėjau Dexter. Visus 5 sezonus, laukiu 6. Iki Dexter'io žiūrėjau Lost. Peržiūrėjau 3 sezonus ir kažkaip mečiau. Dabar kadangi baigiau žiūrėti Deksterį, tai vėl žiūriu Lost. 4 sezoną. AWESOME! Ne serialas, o pasaka! Nerealu :D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Jei jau kalbi apie serialus, tai yra daug labiau išplėtota tema ČIA

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0