Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

The Fast and Furious Tokyo Drift

Temoje atsakymų: 13

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
Na ka - laukiamiausias mano filmas. Kaip jau parasiau pasirodys 06.06.16, officialus saitas http://www.thefastan...com/index.html# . Kas žada eit? Aš iš pradžių parsisiųsiu, paskui eisiu i kiną ;)
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
ruošiesi žiūrėt nufilmuotą ant galvos su kamera..?
Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
Nesupratau ka tu situo norejai pasakyt.. As bent norejau pasakyt, kad lietuvoj nerodys greiciausiai 16 diena, tai pirma parsisiusiu, o kai lietuvoj rodys eisiu i premjera. Capiche?
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
taip, bet tau smagu bus žiūrėt filmą, kurį kox bomžas kino salėj nufilmavo su kamera ant savo galvos?
Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
Why not? Jei geras filmas idomu.. Baik cia fleimint apskritai -.-
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

Rodyti pranešimąDeSerT, Jun 11 2006, 05:59 PM, pasakė:

Why not? Jei geras filmas idomu.. Baik cia fleimint apskritai -.-

Patarsiu - susidarysi daug daug geresni ispudi apie filma pirma paziurejes ji kine, o ne kieno nors nufilmuota.

girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 272 Pranešimai:
0
As isviso siulyciau sitokiu filmu namuose neziureti. Nepykyte filmo gerbejai, bet sitokiuose filmuose be efektu daugiau nieko idomaus nera. O per TV ar per monitoriu ekektaai neatrodo ispudingaai. Tad paziurejes namuose paparsciausiai gali nusivilti filmu. Tai Desert siulau nesisiusti, o pakenteti ir paziureti kino teatre.
Nuotrauka
Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
Kad visus Fast and Furious as namuose ziurejau apie 20-25 kartus, ir vis idomu budavo :lol: Na dekui uz patarimus, pirma bandysiu kine ziuret.
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
Nespoilinsiu sau nieko ir eisiu y kina, ten geriausias yspudis pasilieka, per kompa ziuriu tik to nevertus filmus ant kuriu gaila 10lt :lol:
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 424 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimągirlscancry, Jun 11 2006, 07:20 PM, pasakė:

As isviso siulyciau sitokiu filmu namuose neziureti. Nepykyte filmo gerbejai, bet sitokiuose filmuose be efektu daugiau nieko idomaus nera. O per TV ar per monitoriu ekektaai neatrodo ispudingaai. Tad paziurejes namuose paparsciausiai gali nusivilti filmu. Tai Desert siulau nesisiusti, o pakenteti ir paziureti kino teatre.
na tikrai daug kas ziuri ji namuose, pas mane nuomoj ji tikrai labai nuomuoja dabar :D

Nuotrauka

Guest_TcUnami_*

• Svečiai
man asmeniskaj sitam filme turbut truko daugiau veiksmo... :)

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
  • 249 Pranešimai:
0
Man asmeniškai nepasisekusi ši dalis. 1 ir 2 dalys kur kas idomesnės ir siužetas labiau įtraukiantis.

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0
shit...nelabai...laukiam 4 dalies :)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
Kiek pamenu iš šito filmo, tai kad jis man pasirodė toks "popsinis" :) Nebuvo kažkokios įdomesnės istorijos, daugiau dėmėsio personažams. Visas filmas - padrikos lenktynės.
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0