Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-02-03, 13:16
Nu ka...
Chia uzhsivedzhiau po savo pask posto RR'06 temoje...
Bet balsuoju uzh antra punkta, nes...
Jauchiu pagarba jam uzh:
1) Daugybe (kaip tokiam dideliam zhmoguj) geru matchu nuo 1996 metu
2) Uzh taj, kad turedamas tokia itaka nespjauna kaip Hoganas i viska, bet rupinasi uzhkulsiuose kad butu tvarka, gal ne taip kaip Benoit, kad openerius padrasinetu, bet netvarka visada sutvarko...
Manaw kad elgiasi egoistishkaj, nes:
1) Pasakykite zhmogu, kuri visishkaj shvariai butu putines Over nuo savo WM20 grizhimo??? None... Zhmogus jau 600+ dienu supisineja visus ish ejles, nors negalim sakyti, kad kas labaj tuo dzhiaugtusi... Mano nuomone Ortonas tikraj turejo feuda lajmet, HIAC bent su Tevo pagalba nezhymia (kaip kad Lajmejo Lesnaris, nors ir su nezhymia Heymano pagalba, bet visi acimena jo galinga pergale, o Ortono feudas su Underiu bus pamirshtas, kalbant apie Ortona, nes jis jam nieko bevejk nedave)...
2) Pasakykite, ar ka nors zhavi jo tie zhajbaj? Ka nors zhavi taj, kad jis jajs gasdina???
3) Pasakykit kiek aplamaj zhmoniu jis yra Putines Over shvariai? (Be Hogano, Lesnario ir Austino)... O zhmogus jau trinasi 16 metu WWE...
4) Niex nemano, kad Cena savo lajku turejo nors kokia pergalike patraukt, Angle savo lajku?
5) ir aplamaj, gal jau uzhtex jam tu 600 dienu non-jobbing streak, nes jau tikraj NEBEIDOMU... Kas jis bl tox, kad jau du PPV (kuriuose dalyvawja SD) per kelis menesius turi uzhbajgti butent JIS? Sakysit jis zhvajzghde???? Ne ash jum acakysiu... Jis buvo zhvajgzhde... Zhinot i ka man jau jis panashus darosi? Ogi i Cena:) Kaj jau mazhaj kas benori ji matyt toki, kokiu jis atkakliai stengiasi but, bet jis toliau varo...
2006-02-03, 13:34
Re-Powaz, Feb 3 2006, 01:28 PM, pasakė:
2006-02-04, 13:51
2006-02-04, 13:55
Pie Man, Feb 4 2006, 01:51 PM, pasakė:
2) tu paprastu zhmoniu, kurie kaip sakaj su minimaliom zhiniom, pachio McMahono nuomone tera 2.5%
3) Angluj kaip ir jau karjeros saulelydis kaip suprantu, bet tikiuosi kad taj netiesa...
2006-02-04, 18:32
Raiden, Feb 4 2006, 06:16 PM, pasakė:
Guest_Raiden_*
2006-02-18, 14:37
Fortaz, Feb 4 2006, 04:32 PM, pasakė:
Na kalbu esamuoju laiku,jis pasirodo retokai,ikisha savo trigrasi ir dingsta,pvz. ta situacija su matt,manau,kad Taker'is isaiskino,kad nesiselgtu kaip siknius ir pan.Bet paciam jam butu irgi galima pamoksla atskaityt.
Zodziu 50 % ant 50 % man jis.
2006-04-29, 21:22
2008-05-06, 21:43
Kartais tikrai galetu labiau pasistengt,bet man vistiek labai idomu ziuret jo kovas,o tie visi casket match,last ride match,burried alive match yra nepakartojami ir ispudingi:)
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0