Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-12-16, 16:52
Siuo metu turbut megstamiausia sporto saka, lankau jau 3 menesius, sekasi gana neblogai dabar is grupes pradejau turbut geriausiai zaist (nu cia kiti man taip sake). Siandien labai nebloga treniruote buvo, vietoj 1 h buvo 2 h o vat po kaledu jau ir mazas turnyras bus, tai vat, labai patinka, idomu, smagu!
2005-12-16, 17:38
hm , kazkada lankiau , senai senai ... kadangi buvau mazas , didelio kruvio neduodavo , buvo boring ir meciau , beje galetum pakeist pavadinima i lauko tenisas , nes yra tox dalykas kaip ir stalo tenisas , kuri taip pat lankiau , manau labiau patiko , ir reakcija ganetinai patobulejo , dabar daznai speju pasitraukt kai jis meta i mane kanors (visi zino kas tas JIS)
2005-12-16, 17:49
RazieL_, Dec 16 2005, 05:38 PM, pasakė:
hm , kazkada lankiau , senai senai ... kadangi buvau mazas , didelio kruvio neduodavo , buvo boring ir meciau , beje galetum pakeist pavadinima i lauko tenisas , nes yra tox dalykas kaip ir stalo tenisas , kuri taip pat lankiau , manau labiau patiko , ir reakcija ganetinai patobulejo , dabar daznai speju pasitraukt kai jis meta i mane kanors (visi zino kas tas JIS)
As dabar lankau 3 kartus i savaite, kruvis gana normalus, daznai sukaistu ir pavarges po trefkes bunu
2005-12-16, 22:20
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0