←  SmackDown! diskusijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Megstamiausias SmackDown! talentas

nuotrauka Kozlov 2005-07-26

`MalioK` pasakė:

! PORA TEMOS TAISYKLIU
    1. Sioje temoje grieztai draudziama priekabiauti prie zmoniu pasirinkimo. Net jei naris pasirinko, jusu nuomone, nieko verta wrestleri, jis turi teise savo skoniui. Sio punkto pazeidimas su panasiomis replikomis kaip "jis yra blogas technisku atzvilgiu", "neturi talento", "charizmos juoda skyle" bus baudziami ispejimais. Zengti i gincus, ar diskusijas leidziama tik jei parasyta absoliuti kvailiste, kuri neturi nieko bendro su skoniu - pavyzdziui "The Great Khali, nes jis fenomenalus imtininkas".
    2. Tema leidzia jums pasisakyti keleta kartu laikui begant, kadangi brand'o sudetis keisis del skirtingu priezasciu. Nepiktnaudziaukite sia teise, bandydami prisukti pranesimu ant savo skaiciuoklio. Kitaip, rinksite ispejimus.

Na jei yra analogiska tem raw skiltyj tai manau turetu buti ir cia tokia.
Taigi visu pirma man.1Undertaker deadmenas legenda ir taip toliau patinka gimickas finisheriai jo entrance jo akiu uzvertimas ir t.t.t..t.t.t
2.Eddie Guerrero puikus kovotojas turintis savo veiksmu arsenale begale veiksmu ir tai pat jo entrance su automobiliu kaip jis ji [riziuri :D

Dabar laukiu jusu nuomones apie sio diviziono jums patinkancius kovotojus
Cituoti

Guest_X_PaRty_* 2005-07-26

1.Paul london ir taskas :D
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2005-07-26

Vel gi noriu pabrezti dar karta - cia rasysiu savo megstamiausius wrestlerius iki tol, kol gris Brockas (kai gris, tai aisku jis bus mano №1).
O seip mano megstamiausi - Chris Benoit ir Eddie Guerrero. Dar visai patinka paziureti i Paul Londono kovas. Na ir iki siol gerbiu Booker T (neatsizvelgiant i tai koki ji padare WWE) - visgi 4 kartus WCW championas :wink:
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-07-26

hm na sakykim:
Rey Mysterio (best cruiserweight)
Taker - dead man walking na anksciau jo matchai buvo iswis UNREAL db jau prasteja
Eddie - remember da dream team
Benoit- tiesiog jega
na ir aisq kaip sake `MK` geriausias bus Brock Lesnar kai gris
Cituoti

Guest_`KoM`_* 2005-07-26

Dabar Batista ir Benoit...
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-07-26

Undertaker, Rey, Eddie, Benoit, London, mexicools,
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2005-07-26

benoit , london , mexicools :)
Cituoti

nuotrauka WinstoN 2005-07-26

Benoit, Eddie , Mexicools, ir aisq bus brockas :)
Cituoti

Guest_Simpson_* 2005-07-26

dabar Benoit o kaj gris Brock bus Benoit ir Brock :DDD
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-07-27

[quote=Kozlov]2.Eddie Guerrero puikus kovotojas turintis savo veiksmu arsenale begale veiksmu ir tai pat jo entrance su automobiliu kaip jis ji [riziuri :(

Gali buti, kad cia sa atsilikes, bet argi jis tokio entrance jau nebenaudoja ?

[quote=Skorpio]Rey Mysterio (best cruiserweight)[/quote]

Oi del sito galeciau gincytis ir gincytis.

Siaip tai London. Ir idomu, kad pries kokius du menesiukus, irc, paminejus London, niekas jo net nebuvo girdejes :( Nu cia tik siaip. Gerai, kad zmoniu nuomone keiciasi i geraja puse ;)
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-07-27

nu gerai is tikruju ne best cruiserweight ;) cia teisus tru , nu , bet jis mano megstamiausias cruiserweightas :(
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2005-07-27

rey & eddie
Cituoti

Guest_UnderTaKeR_* 2005-07-27

Man tai: 1.Undertaker 2.Benoit 3.LONDON
Cituoti

Guest_[kurt]_* 2005-07-27

The Undertaker ir Chris Benoit, Rey Mysterio
Cituoti

Guest_The Last Ride_* 2005-07-27

The Undertaker,nes geri finisheriai(The Last Ride,Tombstone,Chokeslam) ir geras kovotojas. :twisted:
Cituoti

Guest_Agne_* 2005-07-27

Batista mano megstamiausias
Cituoti

Guest_Rider34_* 2005-07-27

Man aisku megstamiausias Booker T
dar patinka, Rey Mysterio ir Orlando Jordan
Cituoti

Guest_Hunter_* 2005-07-27

The undertaker beveik megstamiausias is SD del savo puikios gimikos ir kovojimo stiliaus poto visiai neblogas Benua bet finisheris ziuriai lievas kiekviena kart kaip matau ji krentant zinau kad susizeis ir raitysi ir paskuitinis bet neprasciausias turetu but Guarero
Cituoti

nuotrauka HARDCORE-AUGAS 2005-07-27

Undertaker-pradeda atsigaut
ir dar Benoitas na o kai grys Brokas tai is vis bus nerealu (galetu i RAW ateit)
Cituoti

Guest_Muzonas_* 2005-07-28

Batista ir Undertaker
Cituoti

Guest_TakeR_* 2005-07-28

Undertaker (because the last ride ) ;)
Cituoti

Guest_FireSoul_* 2005-07-28

The Undertaker ir tashkas
Cituoti

Guest_bliuska_* 2005-07-29

Batista, Undertaker, Benoit