←  TNA

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Christian Cage

nuotrauka TruBaller 2005-12-09

Krc... Visi supranta ka reiskia temos pavadinimas :) Todel dabar imat ir sakot visa nuomone apie ji ;) Aisku dar butu gerai, kad bent truputi ispasakotumet savo nuomone apie jo perejima i TNA ;)
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2005-12-09

dar ne tik nepazhejaw, bet ir neparsisiunchiau, bet tikiuosi sugebes labiau jis atgawt savo WWE paskutiniais metajs prarasto legacy nej sugebejo DDP.
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-09

Nu jo legacy tikrai krito po to kai baiges E&C laikai, toks pastumdelis buvo, nors man jis visada kazkiek patiko ;) gaila, kad po WWE dabar jo vardas levas ;)
Cituoti

Taigi jo vardas ir liko Christian :) Tik dadejo "pavarde" Cage. nieko as cia baisaus nematau :)
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-12-09

O kaip ten del jo finisherio kazkaip keistai. Per show'us komentatoriai sako Unprettier, nors tna oficiliam saite parasyta Reverse DDT :)
Cituoti

Tai jo finisheris ir yra Double Underhook Reverse DDT ar kazkas tokio. Jis ji vadina Unprettier. Todel, kaip pavadinsi, taip nepagadinsi :) O siaip manau, kad per laika TNA saitas tai istaisys :)
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2005-12-09

hm , na as sito wrestlerio nemegau in wwe , tikiuosi pamegt , bei lb nudziugino kad jis face yra
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-12-27

o man tai isai patiko kaip jarrett si sou parodijawo.... galima sakyt wiens prie wieno buwo bet kovoj galetu tas ruzawas kelnes pasikeist :/ beto kazkoks storas atrodo :D
Cituoti

nuotrauka MoX 2005-12-28

Rodyti pranešimąSkorpio, Dec 27 2005, 12:04 PM, pasakė:

o man tai isai patiko kaip jarrett si sou parodijawo.... galima sakyt wiens prie wieno buwo bet kovoj galetu tas ruzawas kelnes pasikeist :/ beto kazkoks storas atrodo :)

Aha gerai atrode ,kaip uzsidejo plaukus ir gitara issieme . O man juokingiausia tai ,kad wwe jis pasakojo ,kad labai ilgesis fanu ,labai liudna ir pan. O po kokio menesio jau i tna parejo :D
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-12-28

Tai WWE ten visi tie interviu nerealiai fake, ten visi iseidami sako kokie jie liudni ir panasiai.
Cituoti

Guest_Raiden_* 2005-12-28

Puikiai suprantu jo poelgi,pastaruoju metu wwe tikrai elgesi su juo nelabai "graziai",jei ir toliau taip tai tna rosteri 1/4 sudarys buve wwe wrestleriai.
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-12-28

Rodyti pranešimąRaiden, Dec 28 2005, 09:02 PM, pasakė:

Puikiai suprantu jo poelgi,pastaruoju metu wwe tikrai elgesi su juo nelabai "graziai",jei ir toliau taip tai tna rosteri 1/4 sudarys buve wwe wrestleriai.

Tai kad jau dabar panasiai yra.
Cituoti

Guest_Raiden_* 2005-12-29

Rodyti pranešimąTruBaller, Dec 28 2005, 07:06 PM, pasakė:

Tai kad jau dabar panasiai yra.

PANASIAI tai jo,bet as sneku labai konkreciai. :)
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-12-29

Nu tai gerai... Galiu ir konkreciai pasakyti. 1/4 TNA rosterio sudaro buve WWE/F wrestleriai.
Cituoti

nuotrauka HARDCORE-AUGAS 2005-12-29

Rodyti pranešimąTruBaller, Dec 29 2005, 03:52 PM, pasakė:

Nu tai gerai... Galiu ir konkreciai pasakyti. 1/4 TNA rosterio sudaro buve WWE/F wrestleriai.

neskaiciuojant WCW ir ECW :)
Cituoti

nuotrauka Paulius 2008-05-04

kai Christian buvo WWE lygoje jis man net pats nežinau kodėl nepatiko, bet kaip atėjo i TNA tapo vienu mano mėgstamiausių wrestlerių
Cituoti

nuotrauka Pietaras 2008-05-19

Na suprantate,Christian Cage TNA lygoje padarė didelę karjerą ir tapo geru wrestleriu.Matosi,kad žmogus patobulėjo.
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2008-05-19

Rimtai..? Reiks isigilint.. Ypac i ta dali, kur "tapo geru wrestleriu".. :D Lyg tokiu nebuvo iki tol.. :)
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-05-19

Rodyti pranešimąPietaras, 2008-05-19, 22:12, pasakė:

Na suprantate,Christian Cage TNA lygoje padarė didelę karjerą ir tapo geru wrestleriu.Matosi,kad žmogus patobulėjo.
Taip, supratome! :D Gal, tamsta, galite dar nauju ziniu mums kvailiems mark'ams suteikti? :)
Cituoti

nuotrauka Pietaras 2008-05-19

Na gyvai žiurejau jo kovą,jums gal per tv ir kitaip atrodo :-)))
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2008-05-23

Rodyti pranešimąPietaras, 2008-05-19, 22:44, pasakė:

Na gyvai žiurejau jo kovą,jums gal per tv ir kitaip atrodo :-)))
O ka tai keicia? Turejaj but mates kaip minimum dvi, kad objektyviai ivertintum, jog patobulejo - viena is jo netobulu laiku, viena is TNA. Nes jej matei tik viena, juk lygint negali, nes "per tv ir kitaip atrodo" :D
Cituoti

nuotrauka Lix 2008-05-23

Jo, Christian padare ryskia pazanga, dabar laimi daug daugiau match'u. Yra laimejes ir anksciau pries Samoe Dzo, manau laimes ir dabar del titulo. Oi, draugas Sarkazmas apsilanke... reik eit...
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2008-05-23

Ne į temą

Samoe Dzo :D
Cituoti