←  Televizija

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Nomeda

nuotrauka TruBaller 2005-12-07

Tai va... Dabar kazkaip sedziu isijunges TV3, o per ji rodo Nomeda. Tai ka manot apie sia laida ? Ar patinka ir ar daznai ziurit ?
Cituoti

nuotrauka Grybz 2005-12-07

nei žiūriu, nei man patinka. :]
tik jos išsipildymo akcijos man patinka, o pakalbių šou, niekad nemėgau. Ne mano stiliaus laidos. <:
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-07

Beveik neziuriu, bet kartais buna visai idomios temos, tai isijungiu :D
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2005-12-07

fui kaka
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2005-12-07

Nemegstu sitos laidos :| Is pradziu, kai dar nauja buvo tai dar nieko buvo, bet dabar neidomu
Cituoti

Beje, o kaip ziurit i panasaus turinio laidas, kaip "Vakaras su Marijonu" ? Ar aplamai nemegstat tokio pobudzio laidu, ar tiesiog nepatinka butent Nomeda ?
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-07

kartais tikrai buna idomu tokios laidos, bet kai laukiu daznai nepagaunu as tokiu laidu :)

kartais tikrai buna idomu tokios laidos, bet kai laukiu daznai nespeju paziuret, nes tv per daug nerupi man ;)
Cituoti

Isvis tokiu laidu nemegstu, o jei kalbant apie laidas - okna ir siaip panasus - TOTAL BULLSHIT! Vieninteles laidos kurias ziuriu yra humoro.
Cituoti

nuotrauka WinstoN 2005-12-07

Pats as nelabai ziuriu tokias laidas..

DeSerT okna tikrai skiriasi nuo wisokiu nomedu ir tt. Oknoj wiskas surezisuota ir net tokiu nesamoniu ten itraukia, kad net wiena kart buwo su waiku turinciu mistisku galiu kuris studijoj "susprogdino" lempute piktai i ja paziurejes.....
Cituoti

Tai as ir sakau okna ir siaip panasus, cia turejau omeny kur per BTV rodo pavojaus zona ar kazkas panasaus..
Cituoti

Siaip ka as pastebejau, kad visos tokios rusiskos laidos, kurias rodo per lietuviska televizija, yra labai panasios i okna ;) Cia ta prasme i tokio okna, kuria apibudino Winston.
Cituoti

nuotrauka Grybz 2005-12-07

manyčiau pokalbių šou visi yra surežisuoti. Daug maž.
Cituoti

nuotrauka GhZ 2005-12-08

Seniau idomios,juokingos laidos dbr ir kazkokia senuciu drama virto tai vaikas ar vyas paliko namus ar dar kazkas ...
Cituoti

nuotrauka emcas 2005-12-08

Visai idomu retkarciais paziuret pokalbiu laidas ypac kai buna odomios temos :?
Cituoti

nuotrauka Stunner 2008-07-13

Ankščiau žiūrėdavau prieš einant į šule
Cituoti