Nomeda
TruBaller 2005-12-07
Tai va... Dabar kazkaip sedziu isijunges TV3, o per ji rodo Nomeda. Tai ka manot apie sia laida ? Ar patinka ir ar daznai ziurit ?
Grybz 2005-12-07
nei iūriu, nei man patinka. :]
tik jos isipildymo akcijos man patinka, o pakalbių ou, niekad nemėgau. Ne mano stiliaus laidos. <:
tik jos isipildymo akcijos man patinka, o pakalbių ou, niekad nemėgau. Ne mano stiliaus laidos. <:
DeSerT 2005-12-07
Nemegstu sitos laidos :| Is pradziu, kai dar nauja buvo tai dar nieko buvo, bet dabar neidomu
TruBaller 2005-12-07
Beje, o kaip ziurit i panasaus turinio laidas, kaip "Vakaras su Marijonu" ? Ar aplamai nemegstat tokio pobudzio laidu, ar tiesiog nepatinka butent Nomeda ?
Bam 2005-12-07
kartais tikrai buna idomu tokios laidos, bet kai laukiu daznai nepagaunu as tokiu laidu
kartais tikrai buna idomu tokios laidos, bet kai laukiu daznai nespeju paziuret, nes tv per daug nerupi man
kartais tikrai buna idomu tokios laidos, bet kai laukiu daznai nespeju paziuret, nes tv per daug nerupi man
DeSerT 2005-12-07
Isvis tokiu laidu nemegstu, o jei kalbant apie laidas - okna ir siaip panasus - TOTAL BULLSHIT! Vieninteles laidos kurias ziuriu yra humoro.
WinstoN 2005-12-07
Pats as nelabai ziuriu tokias laidas..
DeSerT okna tikrai skiriasi nuo wisokiu nomedu ir tt. Oknoj wiskas surezisuota ir net tokiu nesamoniu ten itraukia, kad net wiena kart buwo su waiku turinciu mistisku galiu kuris studijoj "susprogdino" lempute piktai i ja paziurejes.....
DeSerT okna tikrai skiriasi nuo wisokiu nomedu ir tt. Oknoj wiskas surezisuota ir net tokiu nesamoniu ten itraukia, kad net wiena kart buwo su waiku turinciu mistisku galiu kuris studijoj "susprogdino" lempute piktai i ja paziurejes.....
DeSerT 2005-12-07
Tai as ir sakau okna ir siaip panasus, cia turejau omeny kur per BTV rodo pavojaus zona ar kazkas panasaus..
TruBaller 2005-12-07
Siaip ka as pastebejau, kad visos tokios rusiskos laidos, kurias rodo per lietuviska televizija, yra labai panasios i okna Cia ta prasme i tokio okna, kuria apibudino Winston.
GhZ 2005-12-08
Seniau idomios,juokingos laidos dbr ir kazkokia senuciu drama virto tai vaikas ar vyas paliko namus ar dar kazkas ...
emcas 2005-12-08
Visai idomu retkarciais paziuret pokalbiu laidas ypac kai buna odomios temos