Reklamos
TruBaller 2005-12-01
Taigi, kokia jusu nuomone apie reklamas. Kokia jusu manymu pati geriausia ir blogiausia reklama ? Taigi, tema apie reklamas
DeSerT 2005-12-01
Man tai geriausia ta, kur gezai snekas ^^ Nu pvz Londons Atim, Ezis DOD o blogiausia... Aj nezinau, visos tos lievos ir nuobodzios reklamos apie sampunus, maisto produktus ir t.t. sucks
emcas 2005-12-01
Ezio reklamos ir ta bites reklama kur ismeta telefona visai nieko, o kitos tiesiog erzina.
Skorpio 2005-12-01
o man wisos sprite reklamos patinka
ypatingai MESKA??? MESKUTE
poto kur walty sedi ir su telefonu sneka apie kase
ir ant galo MANO TELEFONAS MANO :DD nu wot sitos geros
ypatingai MESKA??? MESKUTE
poto kur walty sedi ir su telefonu sneka apie kase
ir ant galo MANO TELEFONAS MANO :DD nu wot sitos geros
Atlantaz 2008-05-28
Ka zn reklamu tiek daug parodoma siuo metu, kad nera nei geru, nei blogu man.
Primusas 2008-05-28
televizija naudoju tik ziniom ziureti, pingu kartai, ir kasiukui ar kokiam kitam sportui, nes tos reklamos varo vezi man, parodo filmo penkias minutes ir reklamuoja puse valandos, visokius ariele balciau negu balta ir t.t tad isskirti jokios rteklamos as negaleciau.
Stunner 2008-07-06
Geriausios kur reklamuoja dzin laida o prasciausios apie sampunus paluku dazus ir pns...
Nervas 2008-07-29
Dabar man patinka tik viena reklama apie DnB Nord krepšinio indėlį Vėliava su šaro veidu ir dainelė linksma. Šita patinka labiausiai o kitos tiesiog užknisa nebent kai per filmą užsimanau į tulika tada neužknisa
Infest 2008-07-29
Visos reklamos mane uzknisa, visokie "eziai" ir t.t., tiesiog man nepatinkta tokios nesamones. Dabar dar vos ne kaskart ijungus Tv tenka isvysti Zvonke, ji tiesiog nervina mane su savo tupom reklamom.
Valhalas 2008-07-29
Per zvonkes visokias man fobija išsiugdė - negaliu įsijungt TV, jau kokius metus be televizijos gyvenu ;/
Lyncaz 2008-07-30
Ne į temą | o man patinka zvonkė... galtodėl kad nežiūriu ir ji man dar neatsibodo...? |
o reklamos tai geras dalykas, kartais galėtų būt ilgesnės, spėtume padaryt pipi, pavalgyt ir t.t. kadangi žiūri beveik tik sportą, tai per time-out daug reklamų netelpa, tai jos nelabai ir užknisa
Josh 2008-07-30
Man zvonke patiko tik per ta reklama kur su aptrauktais marskinukais ir sijona nusimeta