Kam atitex WH title
Skorpio 2005-07-22
JBL or Batista
mano nuomone butu linkusi prie JBL vincas manau nustos pushint batista , bet tikiuosi kad laimes BATISTA
mano nuomone butu linkusi prie JBL vincas manau nustos pushint batista , bet tikiuosi kad laimes BATISTA
WinstoN 2005-07-22
turetu Batista pasilikt nes jbl pries Cena wwe title turejo gana ilgokai ir taip greit neturetu jo atgaut
`MalioK` 2005-07-23
Na cia manau neturetu kilti klausymu - Batista :wink: Nes juk visuose spoileriose yra rasoma jog Batista be abejoniu visdar bus WH championu einant SummerSlam PPV.
TruBaller 2005-07-23
O po to per SummerSlam. BROCK LESNER --- F-5 ir jis jau laiko Batistos dirza. Butu neprastai
Guest_X_PaRty_*
2005-07-23
Batista aisq,bet per ta maca bus tikrai isikisimas,arba su kede ar kuo trenks JBL batistai
Beef 2005-07-23
Noreciau JBL pergales, bet beveik neabejoju, kad laimes Batista, jam WH title kolkas puikiai tinka, turbut jam ji ir paliks.
Geriausiu atveju JBL laimes, o per sekanti PPV Batista ji atsiims.
Geriausiu atveju JBL laimes, o per sekanti PPV Batista ji atsiims.
TruBaller 2005-07-23
Nu jei Batista pralaimes, tai nemanau, kad paskui jis atsiims title. Juk turetu jau Brock'as grizti, o bent jo sugrizimo pradzioje, manau, jam turetu duoti pasidziaugti dirzu.
RazieL_ 2005-07-25
Tikiuosi kad laimes batista nes kaip cia pasakius JBL yra pasiputusi keule
`MalioK` 2005-07-25
dogmas pasakė:
Atrodo musu visu nuomone nepasiteisino
TruBaller 2005-07-25
Tai taip laimeti gali bet kas. O kas isto ? Ogi nieko. Dirzo uz tai niekas neduoda.
Skorpio 2005-07-25
dogmas pasakė:
Atrodo musu visu nuomone nepasiteisino
TruBaller 2005-07-25
dogmas pasakė:
Butu laimejas ne po DQ butu gaves dirzha
Nu tai cia visiems aisku. Taciau faktas tas, kad laimejo po DQ, todel dirzo jis dar nematys.
Lix 2005-07-25
O as tai tokia galimybe esu numates. Undertakeris laimejo pries hassan'a ir bus Nr 1 contender per summerslam. Takeris laimi ir laiko dirza kol RKO pasveiksta, kai pasveiksta jis per PPV ir nugali takeri ir atima dirza is jo
Skorpio 2005-07-25
na tokiu atveju mano neapykanta mcmahon dar labiau sustipres negalima RKO daryt champu nenusipelne! :evil:
Kozlov 2005-07-25
bet tai bliamba kaip gaila kad JBL nelaimejo kada tas sukinas sinas praras ta dirza jau man atsibodo
Guest_UnderTaKeR_*
2005-07-27
As tai uz Batista neblogas kovotojas ir taip neblogas virukas.BATISTA :!: :!: :!: