←  Raw diskusijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Ar dabar dar yra gyvu? (2013)

nuotrauka proxydo 2013-07-24

Ar dar liko fanu ir forumo nariu? labai idomu
Cituoti

nuotrauka HopHead 2013-07-25

Yra siek tiek :) bet retai lankosi cia.
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2013-07-25

liko :) uzeit uzeiniu daznai tik nera ka su kuo kalbet :)
Cituoti

nuotrauka Danielson 2013-08-24

Siandien tik susikuriau acc cia, bet siaip turiu klausima, cia vyksta kazkokios diskusijos, ar negyvas forumas ir neverta net gaist laiko?
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2013-08-25

budavo laiku daug visko, o dabar aprimo viskas., bet pabandyt pajudint liaudi tikrai nepakenktu :)
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2013-08-25

Aš irgi retkarčiais apsilankau :)
Cituoti

nuotrauka Vienibe 2013-08-26

Rodyti pranešimąImpaler, 2013-08-25, 08:26, pasakė:

budavo laiku daug visko, o dabar aprimo viskas., bet pabandyt pajudint liaudi tikrai nepakenktu :)

nu davai galim pabandyt prikelt... tik sansu panasiai kaip TNA per MNW II (2010) ; D
Cituoti

nuotrauka DzeLine 2013-08-26

Nežinau toks jausmas, kad paskutinį savo atodūsį ( na nevisai paskutinį ) šis puslapis atidavė su paskutinių e-fed'ų žlugimu. Kai e-fed'ai buvo kažkiek puoselėjami, bent jau aš pastebėjau, nors ir neitin žymų, bet forumo pagyvėjimą. Nesmagu matyti, kad forumas, kuris realiai man ir dar bent keliems žmonėms atvėrė pro-wrestlingo grožį, po trupuį miršta.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2013-09-11

Nu jo, būtų visai smagu jei chebra grįžtų su savo mintim ir nuomonėm į forumą...
Cituoti

nuotrauka Valhalas 2013-09-23

Jei kas užsiimtų gaivinti gal ir sugrįžčiau, eventually, o šiaip dėl nostalgijos retkarčiais tik užmetu akį :)
Cituoti

nuotrauka ReiKaz 2013-09-24

Ech, bet, kad ir wrestlingo kokybe nebe tokia, kad sudomintu. Viskas dabar ka darau, tai tik senesniu matchu paziuriu, o forume esu senu seniausiai, bet retai ir beuzsukdavau seniau, o dabar beveik visai ne.
Cituoti