WrestleMania 29 žiūrėjimas, Vilnius
Doppelganger 2013-02-19
Sveiki, nMo-maniakai, jei tokių dar liko..
Artėja WM29 ir mano svajonė buvo kažkada susirinkti su PW mėgėjais į vieną krūvą ir pažiūrėti WM. Kartu dalinantis įspūdžiais, spėjimais, įžvalgom ir bokalu/taure/stikliuku bei linksmai praleist vakarą.
Gal būtų tokių, kas Vilniuje šiais metais norėtų kur nors susirinkti ir stebėti WM in HD ir tuo pačiu metu pabaliavot, praleist gerai laiką?
Čia taip iš įdėjos bandau užkurti tokią avantiūrą, kad VLN kur nors susirenkam, kur būtų galima užsirezervuot kokio kabako kokį VIP kambarį arba gal koks nMo narys į plotą pakviestų ir jame dalyvaujant stebėti WM 1080i rip'ą, su sąlyga, kad dalyviai nebūtų spoiler'ių prisiskaitę ir tikrai norėtų gerai pasilinksmint, o ne spoiler'ių priskaitę ar skubiau pamatę show žiūrėtų dar kartą.
Anyone?
Artėja WM29 ir mano svajonė buvo kažkada susirinkti su PW mėgėjais į vieną krūvą ir pažiūrėti WM. Kartu dalinantis įspūdžiais, spėjimais, įžvalgom ir bokalu/taure/stikliuku bei linksmai praleist vakarą.
Gal būtų tokių, kas Vilniuje šiais metais norėtų kur nors susirinkti ir stebėti WM in HD ir tuo pačiu metu pabaliavot, praleist gerai laiką?
Čia taip iš įdėjos bandau užkurti tokią avantiūrą, kad VLN kur nors susirenkam, kur būtų galima užsirezervuot kokio kabako kokį VIP kambarį arba gal koks nMo narys į plotą pakviestų ir jame dalyvaujant stebėti WM 1080i rip'ą, su sąlyga, kad dalyviai nebūtų spoiler'ių prisiskaitę ir tikrai norėtų gerai pasilinksmint, o ne spoiler'ių priskaitę ar skubiau pamatę show žiūrėtų dar kartą.
Anyone?
vejas 2013-02-19
gan nebloga ideja. o cia turi omeni tiesiogiai ppv ziuret ar irasa kita diena?
Walleris 2013-02-20
Nuostabi idėja, ant kurios būčiau tikrai pasirašęs anksčiau, kol dar gyvenau Lietuvoje... Apskritai šio forumo "prime" metu norėjosi kokio nors meet'o su pagrindiniais nariais ir t.t. Tikrai nemažai buvusių aktyviųjų narių gyvena Vilniuje, tai linkiu, kad kažką susiorganizuotumėt
Doppelganger 2013-02-21
Siūlyčiau kitą dieną, nes iš kur tu live ppv čia pažiūrėsi?
praeitų diena ar dvi kol išeitų tikrai geros kokybės HQ rip'as, o ne koks avi.
praeitų diena ar dvi kol išeitų tikrai geros kokybės HQ rip'as, o ne koks avi.
HopHead 2013-02-21
Na kol kas tryse siaip kazkada buvau fotografu meete. cia lapkriti gal koki. Tai yra vilniuj toks kabokas "Šauni vietele". Ir ten antram aukste yra sale tokia. Butu gana patogu. Alus 6 lt berods. (gal biski brangokas). Bet keptos duonos jei uzsisakai tai labai daug atnesa . Taciau svarbiausia: Ta karta mes ten perziurinejom nuotraukas ir uzmatem paslepta 1,5 metro prabangu Sharp LED telika. Paprasem ir leido pasinaudot. tai is USB butu galima paziuret HD, jei tas telikas dar yra ir jei pavyktu susitart. Vienas is variantu cia. Bet ten toj salej kad ziuret tai reiktu kad bent 10-15 zmoniu susirinktu Nu cia vienas is variantu.. Aisku geriausiai tai koks plotelis. Savo gerimai. Pigiau .
real_deal 2013-02-21
Netgi prasidejus Road to WMania ir The Rock laikant belt'a, neziuriu wrestling'o, taciau siam reikalui mielai pasirasyciau
Bottom 2013-02-21
Tokia pat situacija kaip real_deal. Pavėluota idėja bet būtų linksma bokalų palankstyt su nmo crew stebint WM
Spectre 2013-02-23
Damn, aš irgi norėčiau. 08/09 metais nMo tikrai buvo reikšminga mano gyvenimo dalis. Mano situacija panaši į Wallerio, tačiau per pavasario atostogas aš grįšiu į Lietuvą kuriam laikui. Vis dėlto, man bet kokiu atveju tektų trenktis iš Klaipėdos. Galbūt prisidėčiau, jei pasirašiusiųjų senbūvių skaičius ženkliai padidėtų.
Doppelganger 2013-02-24
hmmm, reiks pasidomet ar butu koks kabakas, kuriame butu galima rast tv, per kuri butu galima pasileisti video medziaga ir galiausiai, koki mass email visiem nmo nariam prapust
vejas 2013-02-25
seip galima ppv live uzsisakyt http://ppv.wwe.com/ 20$ kainuotu ir kazkur 3 - 4 ryto prasidetu
Primusas 2013-03-12
Visai puiki ideja, mielai sutikciau, tik kad beda, kad nelietuvoi apsistojas esu Grizimas tik ant vasaros nusimato...
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2013-03-12, 22:48
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2013-03-12, 22:48
Doppelganger 2013-03-13
nu va, rimtai, WM arteja, ar butu zmoniu kurie 100% noretu susibegt a?