←  TNA

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

TNA 2013 metais turės tik 4 PPV. Ką manote?

nuotrauka Doppelganger 2013-01-13

Citata

"The 52 annual episodes of Impact Wrestling will lead to four, epic pay-per-view events commencing with Genesis January 13, Lockdown March 10, Slammiversary June 9, and Bound For Glory October 13."
Said TNA President Dixie Carter of the PPV format change, "The Pay-Per-View industry has changed so much in the last decade. The traditional Pay-Per-View wrestling model needed to evolve and we believe this strategy will positively impact not only the Pay-Per-View events but the weekly television programming as well."

Liko tik 4 PPV. Ką manote? Aš asmeniškai manau, kad tai bus į gerą. Geresni, įdomesni build-up'ai. Daugiau PPV quality match'u on TV ir galiausiai mažiau laiko suvalgys žiūrėt TNA, kai neliks nemažo kiekio PPV. :)
Cituoti

nuotrauka Xnitro 2013-01-13

Manau tikrai gerai, nes PPV daug didesnį,stipresnį sukurs įvaizdį, susidomėjimą ir bus tarsi svarbiausias vieno metų laikotarpio ivykis. Tikrai šauniai sugalvojo.
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2013-01-13

o seniau prieš tuos masinius PPV taip ir būdavo daug metų atgal..
Cituoti

nuotrauka Xnitro 2013-01-14

Viskas sugrįžta į senus laikus.
Cituoti

nuotrauka MarkaL 2013-01-15

Hm, labai idomi ideja. Visalaik norejau, kad WWE kazka panasaus padarytu, idomu kaip pasitesins TNA sitas dalykas (ir komercine, ir quality prasme).
Cituoti

nuotrauka Primusas 2013-01-16

Na praktiskai jie visvien tures 12 ppv, tik like 8 bus ne live, transliojami paskutini menesio penktadieni ir kainuos tik 15 zaliu. Speju TNA nusprende dar labiau apkarpyti islaidas del to ir prieme toki sprendima. Ziurint is verslo puses tai teisingas sprendimas, jai tu nesugebi gauti nors menko pelno is savo PPV, tai protingiausias sprendimas atsikratyti daugumos nepelningu PPV ir susikoncetruoti tik ties big 4. Esu as pirkes kelis PPV, ir tie PPV buvo Lockdown ir BFG, apie kitu PPV pirkima as net nesusimastydavau, iskyrus Slaminversary zinoma ;) Man tik keista kodel jie pasiliko 4 rimtus PPV o ne 3, juk niekam nepaslaptis kad svarbiausi TNA Show yra Lockdown, Slaminversary ir BFG. Genesis kaip ir is niekur isniro :) Na taip Genesis yra apturejas kelis gerus main event su dideliu buildu, kaip Kurt Angle vs Joe I, Aj vs Kurt, ar siu metu main event Roode vs Hardy vs Aries, bet asmeniskai as sio PPV neiskirciau, jis man buvo eilinis random TNA ppv.
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2013-01-19

tiesiog per ilgas tarpas gautusi, todel ir reikejo 4 ir priskyre ta genesis, tame nieko blogo nematau. :) del manes, kad ir unbreakable butu galeje pavadinti ta sausio ppv :)
Cituoti