VADER per DBZ? =D
`MalioK` 2005-07-25
As jau minejau si jokinga momenta sename forume, bet tada neturejau foto irodymu. Dabar specialiai radau ta serija ir padariau nuotrauku. Paziurekite - man rodos Van Vaderis prisiziurejo Dragonball'o
Net dumai tokie patis:
Na, ka manote? :wink:
Net dumai tokie patis:
Na, ka manote? :wink:
Bam 2005-07-25
Jo šitą pastebėjau, buvau pas draugelį parsiunčiau jam kažkokį vaderio matchą, kur jam akis iškrito, ateinu jis jau žiūri ir sakau ko čia kažkokį DBZ žiūri?
Bam 2005-07-25
ten per cell saga, buvo vienas iš satano draugų komandos kur visi su lektuvu atskrido, buvo merga, toks plonas su rožėm ir vaderis
XEUS 2005-07-25
Viskas priklauso, kuriuo konkrečiu metu buvo sukurta ta serija, Vaderio gimmiką sukūrė NJPW 1987, jei konkrečiai žinočiau iš kokios Sagos ir kada ji buvo sukurta atsakyčiau, Dragon ball pradėtas 1984 (kaip video), taigi man dbar labai sunku atsakyti, kas iš ko pasivogė, gi pvz. Gohano gimmikas kur jis apsirengęs kaip Turbo Reindžeris kilęs 100% iš turbo reindžerių.
`MalioK` 2005-07-25
XEUS pasakė:
Viskas priklauso, kuriuo konkrečiu metu buvo sukurta ta serija, Vaderio gimmiką sukūrė NJPW 1987, jei konkrečiai žinočiau iš kokios Sagos ir kada ji buvo sukurta atsakyčiau, Dragon ball pradėtas 1984 (kaip video), taigi man dbar labai sunku atsakyti, kas iš ko pasivogė, gi pvz. Gohano gimmikas kur jis apsirengęs kaip Turbo Reindžeris kilęs 100% iš turbo reindžerių.
XEUS 2005-07-26
`MalioK` pasakė:
XEUS pasakė:
TruBaller 2005-07-28
DeSerT pasakė:
O tai ar laimejo kuris nors kova? Tikrasis vaderis ir dbz vaderis? ^^
Tu klausi ar laimejo Vader kova ? Neatrodo paciam juokingas sitas klausimas