←  Nuotraukos ir animacija

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

VADER per DBZ? =D

nuotrauka `MalioK` 2005-07-25

As jau minejau si jokinga momenta sename forume, bet tada neturejau foto irodymu. Dabar specialiai radau ta serija ir padariau nuotrauku. Paziurekite - man rodos Van Vaderis prisiziurejo Dragonball'o :)

NuotraukaNuotrauka

Net dumai tokie patis:

NuotraukaNuotrauka

NuotraukaNuotrauka

Na, ka manote? :wink:
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-07-25

o wat cia tai geras :DDDDDDDDDDDDD
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-07-25

Jo šitą pastebėjau, buvau pas draugelį parsiunčiau jam kažkokį vaderio matchą, kur jam akis iškrito, ateinu jis jau žiūri ir sakau ko čia kažkokį DBZ žiūri? ;)
Cituoti

nuotrauka dogmas 2005-07-25

Jo ten per kazky kovos menu turna :P
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-07-25

ten per cell saga, buvo vienas iš satano draugų komandos kur visi su lektuvu atskrido, buvo merga, toks plonas su rožėm ir vaderis :cry:
Cituoti

nuotrauka dogmas 2005-07-25

bet ten jis buvo duxu padarytas :cry:
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-07-25

Čia XEUS viską žinos, jis vaderio fanas :cry:
Cituoti

nuotrauka emcas 2005-07-25

Graziai cia :cry:
Cituoti

nuotrauka XEUS 2005-07-25

Viskas priklauso, kuriuo konkrečiu metu buvo sukurta ta serija, Vaderio gimmiką sukūrė NJPW 1987, jei konkrečiai žinočiau iš kokios Sagos ir kada ji buvo sukurta atsakyčiau, Dragon ball pradėtas 1984 (kaip video), taigi man dbar labai sunku atsakyti, kas iš ko pasivogė, gi pvz. Gohano gimmikas kur jis apsirengęs kaip Turbo Reindžeris kilęs 100% iš turbo reindžerių.
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2005-07-25

XEUS pasakė:

Viskas priklauso, kuriuo konkrečiu metu buvo sukurta ta serija, Vaderio gimmiką sukūrė NJPW 1987, jei konkrečiai žinočiau iš kokios Sagos ir kada ji buvo sukurta atsakyčiau, Dragon ball pradėtas 1984 (kaip video), taigi man dbar labai sunku atsakyti, kas iš ko pasivogė, gi pvz. Gohano gimmikas kur jis apsirengęs kaip Turbo Reindžeris kilęs 100% iš turbo reindžerių.
Na galiu pasakyti kad tai DBZ Cell Saga (Cell Games) 161 serija pagal amereketiska plana - "Losers Fight First". :wink:
Cituoti

nuotrauka XEUS 2005-07-26

`MalioK` pasakė:

XEUS pasakė:

Na galiu pasakyti kad tai DBZ Cell Saga (Cell Games) 161 serija pagal amereketiska plana - "Losers Fight First". :wink:
aaa, tada viskas aišku tikrai jie paėmė Vaderio gimmiko elementą į dragon ball Z, nes DBZ 1989 metais sukurtas, net ir sakant, kad pradėtas kurti 1988, vistiek jau Vaderis buvo.
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2005-07-28

pz geras cia :) :) :)
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2005-07-28

O tai ar laimejo kuris nors kova? Tikrasis vaderis ir dbz vaderis? ^^
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2005-07-28

as palaikau anime puse
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-07-28

DeSerT pasakė:

O tai ar laimejo kuris nors kova? Tikrasis vaderis ir dbz vaderis? ^^

Tu klausi ar laimejo Vader kova ? ;) Neatrodo paciam juokingas sitas klausimas :)
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2005-07-28

Nu vnz nesupratot mano klausimo =o Tiek to
Cituoti