←  Kalbos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Wally Coldboa vs ANDRY McKO

nuotrauka TukasW 2012-08-06

Pradeda groti Blue Lagoon – Break My Stride ir pasirodo publikos numylėtinis Wally Coldboa! Nepaisant pralaimėjimo paskutinėje kovoje, Wally yra puikios nuotaikos, kaip visada pasitikintis savimi žingsniuoja ringo link, pereidamas ranka pro artimiausius žiūrovus. Įlipa į ringą, demonstratyviai paprašo mikrofono ir pradeda savo manifestą:

Žinote, ką? Neseniai sužinojau, kad gavau kovą, kuri mane priartins per žingsnį nuo titulo. Žinoma, tas titulas nėra tas, kuris turėtų būti vertas būti ant mano peties, bet tai yra žymiai geriau, negu turėti baranką su skyle. Tas diržas vadinamas „Hardcore“. Diržas, kuris ginamas liejant kraują. Pripažinsiu, man nepatinka tokios kovos, kur taškosi kraujai, bet dėl aukso teks tą kraują pralieti. Ne sau, o varžovui. Kažkokiam Andry McKO. Iš mūsų kovos paaiškės, kas kovos dėl diržo, o kas galės tik tas pačias barankas graužti. Abejoju, ar man bus problemų jį įveikiant. MWE dabar yra tokiame lygyje, jog šou valdomas yra tokių žvaigždžių kaip aš. Tačiau apie tą McNokautą nieko negirdėjau. Tik nuotrauką mažiau. Turbūt iš psichiatrinės paleistas. Tokių saugotis reikėtų. Tačiau mano vaistas, Legendinio Pele spyris, ištaisys jo ir taip subjaurotą veidelį. Mano baigiamasis veiksmas yra pats efektingiausias visoje organizacijoje, nes po tokio spyrio atsikeliama tik gerokai vėliau, nei nuo kitų pseudo baigiamųjų manevrų. Tiesa, ką aš čia kalbu? Tas idiotas spėju, kad bijo pasirodyti ir kažką man pasakyti. Na nieko, nuo manęs kovoti nepasislėpsi. Netgi manau, jog jis bus tiesiog mėtomas ir vėtomas po ringą. Netgi neskubėčiau jo pribaigti. Manau, jog teks jam pasiduoti po Muta lock. Patikėk, tau tikrai nepasisekė, kad su manimi kausies. Jau mane praktiškai galite vadinti čempionu. Nemanau, kad man kas nors priešinsis ir kitoje kovoje. Na, man jau net nejuokinga darosi, o pikta. Kažkokį neaiškią, negirdėtą padugnę meta į ringą kartu su manimi, su pačiu geriausiu. Lengvas pasivaikščiojimas ir tiek. Todėl, jei dar ką nors nori ištarsi, tai ateik ir kalbėk!(atsisėda ant vidurinės virvės, demosntratyviai rodydamas kvietimą)
Cituoti