←  Monday Night Raw

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Monday Night Raw 30/07/12

nuotrauka Sara 2012-07-31

Rezultatai (laimėtojai) ir mano nuomonė apie pasirodymą:

C.M. Punk :facepalm: I’ve got a very bad feeling about this.

Besiteisinant C.M. Punk apie jo elgesį per 1000 epizodą, jį pertraukė įėjęs Big Show (užtenka kalbų, jamam veiksmą, visi žinom ko jam reikia) ir neilgai trukus įbėgo John Cena (dėl tos pačios priežasties, gal dar dėl keršto). Apsitapšnojo ir įėjo naujoji Raw generalinė menedžerė AJ Lee. Mano nuomonė šaunuolė, davė tą ką ir norėjo pamatyti žiūrovai. Buvo juokinga stebėt, kaip C.M. Punk nervinasi, kad jis jau nebe dėmesio centre. Tikrai nesu prieš jį nusiteikusi, jis man patinka, dėl savo suktaus elgesio ir kaip jis išlaiko savo titulą, tačiau ... klausytis, kad jis geriausias?

Pirmoji kova: Alberto del Rio vs. Santino Marella
Nemaniau, kad Alberto del Rio laimės, be savo minjono įsikišimo, bet stebuklai vyksta arba pastangos. Tad šaunuolis, kad pasitempė. Nors jo žodžiai ir elgesys pasibaigus kovai buvo ... , bet juk reikia mums blogiukų, kad turėtumėm, kam įkrėstį į kailį. :boxing: Bei, paskelbė, kad su nieko nekovos iki SummerSlam (vs. Sheamus). Daug norį, oi daug...

Netikėtai juokingas/apgailėtinas Vickie Guerrero šokis. Gerai, kad ją pertraukė. Nors nepatiko, kai Damien Sandow talžė Brodus Clay eilinį kartą aiškindamas, kokie jie visi neintelektualūs. <_< Beje pirmą kartą mačiau, kad būtų nusivilkęs savo chalatą. O galvojau, kad tik apšviesti žmonės moką.

Dramos...Daniel Bryanas per 1000 epizodą buvo paliktas prie altoriaus (turbūt visi to tikėjomės). Nuėjo žmogelis aiškintis santykius su buvusiaja (AJ Lee), o ši jam pakišo jo didžiausia priešą Sheamus. Reikia, reikia aplaužyt jam šiek tiek šonus, kad apsiramintu, nors visai jos neginu.

Antroji kova: Daniel Bryan vs. Sheamus (Street Fight)
Buvo smagu ir tuo pačiu skaudu stebėti kovą. Bet vis vien iš Street Fight labiausiai patiko C.M. Punk vs. Chris Jericho. Po kovos dar pasidraskė pralaimėjusysis ir buvo išvestas į kambarį su minkštom sienom :D Šiaip nemačiau reikalo, kam reikėjo Kofi Kingston ir R-Truth su Little Jimmy eiti raminti Daniel Bryan, bet tikrai jau išsigandau, kad išsives R-Truth. Man patinka, kaip jis kovoja. AJ dar kartą padarė tvarką. :thumb:

Trečioji kova: Kofi Kingston vs. Titus O'Neil
Negražiai, oi negražiai žaidė... :angry2: Aš kai pasvaidysiu tam tipui iš bato. Nors pasiilgau daugiau Kofi judesiukų ir lakstymo.

Ketvirtoji kova: Heath Slater vs. Randy Orton
Eilinį kartą Heath Slater prisišaukė sau nelaimę - Randy Orton. Kai apsidžiaugė širdis jį pamačius :bow: Visi judesiai... O kaip žiūrovai šėlo, net kelis kartus išvydau jo šypsena žvelgiant į areną.

Penktoji kova: Chris Jericho and Christian vs. The Miz and Dolph Ziggler
Niekada nebuvau už Chris Jericho, bet už Christian, tad akivaizdu kokioje pusėje. Visi parodė ką galėjo ir buvo įdomu viską stebėti. Christian tikrai ištvermingas. The Miz ir Dolph Ziggler gera komanda. O Chris, Chris dar turi savo judesiukų. Vienas iš geresnių, kai pašokdamas ant virvės, numušė su kojomis The Miz, ir po to smogė Dolph Ziggler. Nors pastarajam vis tiek reikėjo pasinaudoti savo lagaminu ir užbaigti Chris Jericho šlovės minutė su skausmu sprande.

Šeštoji kova: Tensai vs. Tyson Kidd (???)
Dėl savo nesusivaldymo Tensai buvo diskvalifikuotas, tad laimi Tyson Kidd? Nemačiau tos stebuklingos kovos, kai Tensai buvo nugalėtas, bet tikrai reikės ją pažiūrėti. O man tas vaikis visai pradėjo patikti, turi savo gerų judesių. Tačiau buvo žiauru stebėti, kaip jis buvo talžomas dar po kovos. Teisingai, kad Tensai taip sudrausmino, žinos, kad čia taip negalima ardytis.
Tarsi būčiau stebėjosi, kaip Hulk mušą Lokį. :?

Septintoji kova: Big Show vs. John Cena. Pagal AJ abu laimėtojai ir per SummerSlam bus Triple Threat Match (Big Show vs. John Cena vs. C.M. Punk). O laimėjo, nes Big Show užmetė (netyčia) Cena ant C.M. Punk, tad įsižeidęs nukautavo abu. O taip, stebėjausi, kaip Cena vis atsikeldavo ir vėl pukldavo Big Show. Dar matydavai C.M. Punk akyse baimę, kad su vienu iš jų teks kautis.

Taip visą seriją pastoviai šmežuodavo Daniel Bryan (apklausinėjimas ir pagaliau nutrenktas Kane) ir C.M. Punk, kuris gavo taip norimo dėmesio.

Ačiū už dėmesį ^_^
Cituoti

nuotrauka Soul Stealer 2012-07-31

Džiugu, kad netingi užsiimti viso show aprašymu, labai fainai, kad stengies, ir tikrai grąžiai viską aprašei. Tačiau yra toks dalykas, kaip www.wrestlezone.com, kur galima pasiskaityt visus show aprašymus nuo pradžios iki galo, tiem kas nenori žiūrėt, yra aprašomi show nuo A iki Z. Tai vardan tavo pačios brangaus laiko, siūlau tau netęsti šito dalyko, nors galiu pagirti, kad susiskaitė labai maloniai ir darbas parašytas grąžiai :)

P.S. Turbūt būsi vienintelė mergina mūsų bendruomenėje, jei neklįstu. Ir dar... Welcome to NMO, džiugu, kad prisidėjai prie kolektyvo, tad linkiu aktyvumo :)
Cituoti

nuotrauka Dzukas88 2012-08-01

Nu ką ir aš prisijungiu prie diskusijų. :). Visų pirma nesmerk mergaitės, gražiai parašė, įdomiai susiskaitė. Tęsk šitą reikalą. :). Kas apie šou tai patinka labai patinka naujas punko įvaizdzis. Kažkas kitokio, jau užknisę geriečių ir vaikų numylėtinių gimmickai. Kas liečia Ceną tai jis jau lenda man per gerklę. Garantuoju per summerslamą bus atiduotas titulas jam. O kaip smagu būdavo matyt edge Rated R superstar gimmicką, buvo tikra atgaiva tam kam seniai pamačius Ceną apima traukuliai.
Cituoti