MWE - Face Of Hell
lauris10 2012-06-08
MWE - Face Of Hell
Laurynas: Sveiki MWE žiurovai. Pagaliau atėjo tas laikas , kai mes jums galime parodyti šį nuostabu renginį. Jūs matysite daug įvairiu kovų , tačiau viską pamatysite ateityje. Ana MWE laidą aš pateikiau ultimatumą MWE kovotojui Jonui Nougravitacijui. Jis panoro palikti mūsų federacija , tačiau aš jam pasiūliau šiandiena kovoti Main Event kovoje dėl MWE hardcore titulo. Na todėl kviečiu tave Jonai į ringą , kad mes visi išgirstume tavo atsakymą.
Arenoje pasigirsta Bullet For My Valentine - Waking The Demon. Ir štai ant rampos išbėga Airboy! Pradeda šaudyti fejerverkai, o Airboy bėgdamas link ringo, pakeliui suploja su rankas atkišusiais žiūrovais. Įšliaužia į ringą ir užlipa ant virvių. Besišypsodamas rodo pirštu į salėje sėdinčius žiūrovus. Nulipa ir nori kalbėti:
Jonas: Na..
Laurynas: Pala , pala Jonai. Prieš tavo atsakyma noriu tarti kelis žodžius. Jonai žinok , kad tu man reikalyngas. Tu pats žinai kokie yra laikai MWE federacijoje. Tavo įšėjimas mums būtų didžiulis smūgis į paširdžius. Todėl tikiuosi tu pasirinksi teisyngai , nes aš tau siulau tikrai gera sandorį ir jis tikrai turėtu tave sudominti. MWE hardcore titulas gali but tavo , tiesiog tau reikai pasilikti MWE federacijoje ir kovoti kovoje prieš nežinoma oponentą. Na ką manai Jonai?
Jonas: Na ačiū ponia Laurynai , kad leidžiate man pagaliau kalbėti. Mano gyvenimas yra wreslingas. Aš turiu fanų visame pasaulyje , tai pat ir šioje federacijoje. Ar aš galėčiau juos nuvilti? Tai tikrai nemano stilius. Aš viską padarysiu dėl savo fanų. Dėl to aš nebūsiu durnas ir priimsiu jūsų pasiūlyma ir šiandien kovosiu kovoje dėl MWE Hardcore titulo.(Visi fanai džiaugiasi)
Laurynas: Na Jonai aš labai džiaugiuosi , kad tu atsakiai teigiamai į mano pasiūlymą. Tiesa tu turėsi Extreme Rulez kovą dėl MWE Hardcore titulo. Todėl linkiu tau sėkmes šioje kovoje. Leisk paspausti tau ranką(Ir abu paspaudžia rankas vienas kitam). Suskamba Lauryno Green dainai abu palieka ringą.
(First blood match)
1. Wally Coldboa vs ?????
Operatorius: Na tai buvo kažkas baisaus. Man buvo paskirta užduotis rasti ANDRY McKO , tačiau radau jį kraujo klane. Gerai , kad aš suregavau labai greitai ir viskas baigėsi laimyngai.
Laurynas: Kai operatorius man parodė šį video , aš išsigandau. Ir supratau , kad mūsų federacijos viduje yra visiškai nesaugu. Reiks imtis kokiu nors priemonių , kad mano kovotojai būtų saugesni. Dėl ANDRIO McKO , ligoninėje paaiškėjo , kad jam smegenų stiprus sutrenkimas. Jo šiandien nepamatysime , tačiau jis sveiksta ir artimiausiu metu jis turėtu pasirodyti MWE ringe.
Video pabaigoje dar karta parodomas gulintis ANDRY McKO savo kraujo klane.
Jimmy: Sveikas Jonai.
Tačiau Jonas nieko neatsako ir mankštinasi toliau.
Jimmy: Matau Jonai , kad tu šiandien nenusiteikęs kalbėti , tačiau norėčiau paklausti tavęs klausimo. Kaip manai kas bus tavo oponentas kovai dėl MWE Hardcore titulo.
Tačiau ir toliau Jonas nieko neatsako.
Jimmy: Man labai reika iš tavęs atsakymo , nes kitaip manę gali išmesti iš darbo. Prašau būk geras ir atsakyk į šį klausimą.
Jonas susikaupęs ir toliau atlikinėja savo pratimus.
Jimmy: Matau , kad nieko iš tavęs neišpeši.(Jimmy išeina nuleidęs galvą , jis byjo netekti savo darbo)
(Last Man Standing Match)
2. Bizūnas vs ???
(Main Event)
(Extreme rulez match for MWE Hardcore Champioship)
3. Jonas Nougravitacijus vs ?????
Rick: Ponai ir ponios.(visi užia). Pagaliau atėjo ta akimirka , kai mes visi galėsime pamatyti pirmąją kovą MWE federacijos istorijo , dėl MWE Hardcore titulo(visi šaukia). Todėl norėčiau pristatyti pirmąjį kovotoja jūsų mylima Joną Nougravitacijų.
Arenoje pasigirsta Bullet For My Valentine - Waking The Demon. Ir štai ant rampos išbėga Airboy! Pradeda šaudyti fejerverkai, o Airboy bėgdamas link ringo, pakeliui suploja su rankas atkišusiais žiūrovais. Įšliaužia į ringą ir užlipa ant virvių. Besišypsodamas rodo pirštu į salėje sėdinčius žiūrovus. Nulipa ir laukia.
Rick: Jums tikrai įdomu kas šiandien bus Airboy oponentas? Todėl į areną kviečiu MWE federacijos įkūrėja The Maniac.
Sukamba Liqiudo – Narcotic ir į areną išeina The Maniac. Visiškai pasitikėdamas savimi jis ramiai eina link ringo. Užlipa ir ramiai laukia kovos.
Rick: Na ka įdomios kovos linkiu jums. (Pranešėjas nueina)
Laurynas: Na taip manau šis šou nusisekė.
Tyla
Laurynas: Taip padariau viską , kad Airboy laimėtu titulą. Nors ir turėsiu bėdu ateityje , tačiau tau padėti visada galiu už praeities padarytus dalykus.
Vėl tyla
Laurynas: Supratau , pasistengsiu tai padaryti. Gerai paskambinsiu paskui. Iki
Po šių žodžių Laurynas Green išeina iš savo direktoriaus kambario ir eina link limuzino. Jis palieka Los Andželo areną. Limuzinas nuvažiuoja.
Ačiū visiem kurie padėjo kurti šį šou. Tikiuosi šis šou bus pats geriausias iš visu kitu mūsų kurtu. Tikiuosi pakomentuosite mūsų šou , bent 2-3 sakiniais. Ačiū , kas skaitėte.
WedvaW 2012-06-08
Taigi vertinu:
Pradžia- Pokalbis tarp Lauryno ir Jono:Idomus pokalbis
Pirma Kova:Ilga, buvo panaudota ir kėdes...Patiko kad kova First Blood.
Ekranas:Gera istorija.Idomu tai kad pasakoja ir Operatorius, vienas is idomiausiu dalyku šiame šou.Galėjo būti daugiau papasakota.
Rūbinėje:Galėjo būti daugiau, idomu ar išmes iš darbo Jimmy.
Užkulsiai:Dar vienas idomus užpuolimas.
Trečia kova:Idomi labai kova, ilga, tai yra aukščiausio lygio kova.
GM kabinetas:Idomu kaip ten del Jono pergalės.
Iki 10balu būtu:8-9.Visas šou yra puikus, tikrai geresnis už praeita.Visas šou labai sudomino.
Šį pranešimą redagavo WedvaW: 2012-06-08, 13:19