Bizūnas
Beggaras 2012-02-26
1. Vardas - Bizūnas (The Biz)
2. Amžius - 28
3. Fiziniai duomenys - 190cm, 140kg, tešlius, riebalas.
4. Pasaulėžiūra (arba gimminck bei heel/face statusas) - heel. Pasiturintis ūkininkas, turintis savo kiaulių fermą. Ringe absoliučiai nesistengia, dažnai botchina, mėgsta nesellinti veiksmų, bet dėl jo nepralenkiamos charizmos žmonės nori jį pushint. Taip pat dėl jo nemažos masės jį sunku pažeisti. Kovotojas už vyriškumą, teigiantis, kad visi wrestleriai išskyrus jį yra gėjai, todėl visų priešas.
Savo pravardę Bizūnas įgavo dar vaikystėje, mat jį dažnai girtaujantys tėvai mušdavo su diržu. Užaugęs Bizūnas pradėjo šį įrankį naudot prieš kitus.
Taunt - 1) plaukšteli per savo užpakalį, atsuktą į varžovą. 2) Įsiūbuoja ranką (prieš atlikdamas Lariat).
5. Entrance - Užgroja Andrius - Mes vyrai ir į areną įeina Bizūnas, vilkėdamas savo odinę striukę ir vienoje rankoje laikydamas odinį diržą. Sustoja ant rampos ir staigiai praskleidžia striukę po kuria slepiasi maikė su jo nick'u (jam bepraskleidžiant striukę iššauna fejerverkai). Bizūnas nueina rampa žemyn, užlipa ringo laipteliais į ringą, pabučiuoja dešinės rankos smilių ir iškelia jį į viršų. Paduoda striukę personalui, padeda diržą savo ringo kampe ir laukia priešininko/ kovos pradžios.
6. Signature moves - Sidewalk slam, Chokeslam, Stunner.
7. Finisher - 1) Lariat (kartais prieš atlikdamas Lariat, Bizūnas gerai įsiūbuoja ranką). 2) Sušeria porą sykių odiniu diržu varžovui ir tada juo užsmaugia.
8. Biografija - Užaugo kiaulių ūkyje, tapo rimtu fermeriu. Wrestlingą pradėjo žiūrėt nuo pat pirmos jo transliacijos dienos (per BTV), pradėjo treniruotis daužydamas kiaulių lašinius (bet dar dažniau juos valgydavo), kai pagaliau pasiekė norimą formą (80% lašinių) nedelsdamas sumanė žengti koją į šį verslą.
PS.!!! Šis mano wrestleris neturi NIEKO BENDRO su (R.I.P) Mark "Bison" Smith. Aš nekūriau Bizūno jokiais blogais ketinimais. Tiesiog Norėjau juokingo vardo ir taip gavosi, kad jų vardai panašiai skamba. O kas dėl Lariat klipo tai tame klipe man šis veiksmas geriausiai atrodo. Rest in peace, Mark "Bison" Smith.
Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2012-07-20, 01:15