←  Žaidimai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

WWE 12

nuotrauka Lyncaz 2011-11-24

Kodėl po šiai dienai dar niekas nepareiškė savo nuomonės apie šį produktą? Aš asmeniškai dar tik pirmus prisilietimus darau, tai nuomonę išsakysiu kiek vėliau :facepalm: kas bandė? patiko?
Cituoti

nuotrauka ecwtest 2011-11-24

Uzsisakiau per interneta,tai dabar laukiu kol atsius. :facepalm: O taip tai visi sako,kad labai geras zaidimas,geriausias po HCTP laiku.:geek:
Šį pranešimą redagavo ecwtest: 2011-11-24, 22:45
Cituoti

nuotrauka Sabalys 2011-12-08

Grafika palyginus su kitais labai gera, zaidime pakeistas valdymas (man jau bent ant xbox). Wroad to WM Ilgas jis nera taip, kad prasideda nuo RR ir tesiasi iki WM itraukti ir nauji PPV.
Universe modas patobulintas, visai nieko, bet nepalyginsi su GM MODE, as nelabai suprantu visuose forumuose raso Zmones, jog reikia grazinti gm mode, bet thq kaskodel jo neimeta.
Daug legendu su kuriom yra idomu pazaist naujas Hell in Cell zaidimo tipas, nebera duru reikia islausti tvora.

As vertinu ji *** Jei butu GM ir Carier Modai *****
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2012-05-29

Nu ką, atsižaidžiau WWE'12, tai galima pasidalinti mintimis belaukiant WWE'13. Visų pirma pradėsiu nuo gameplay'aus: galiu drąsiai pasakyti kad jis yra geriausias. Čia yra tikras wrestlingo simuliatorius. Nors man nesuprantama, kam reikėjo keist prieš tai buvusį kone tobulą valdymą, laikui bėgant pripratau prie naujojo ir tai šiknos nedrąsko. Taigi veiskmas ringe įtraukia labiau nei bet kada.

Universe modas: taip pat nuostabus, nors dar yra truputis vietų kur galima tobulėt. keli minusai: po mačo, tiksliau po "winning celebration" iškart įjungiamas kitas mačas, nebent nutrauktum, nežiūrėdamas iki galo "after-match". o galėtų išmest pasirinkimų lentelę su "next match, exit ir t.t" Galėtų būti galimybė iš anksto pakeist visus to show mačus, kad nereikįtų po kiekvieno išeidinėti...
Kliūna tai, kad kai laimi prieš aukštesnėje vietoje reitinge esantį kovotoją neužimi jo vietos, tapdamas pvz nr.2 contender.
Arba, kad mano CAW'as nuolat gauna title shot'ą, nors kovoja tag team divizijone o singles mačuose nedalyvauja... vis stoviu reitingo viršui ir nors tu ką... Aš gal ir nebūčiau prieš tapti WWE čempionu, bet tada neveikia custom entrance (kas ŽIAURIAI užknisa). "champion entrance" turi būti pašalinta iš sekančių žaidimų.

Kalbant apie CAW galimybes - jos irgi šiek tiek nuviliančios. Gan siauras aprangos pasirinkimas, mažai galimybių indvidualizuoti. Prasti/mažai knee pads, elbow pads ir visi kiti raiščiai, negalėjimas parinkti "pattern" ant kelnių, Žodžiu čia jiems dar ne vieną ringą prišikt.

RTWM - Istorija gan nebloga, bet vos ne pusė mačų vyksta NUOBODŽIAM ir TUŠČIAM bakstage ir dar ne gana to, dauguma jų yra handicap... buvo tikra kančia įveikinėti šiuos etapus, kai gali naudoti vos kelis veiksmus, nuolat turi bėgti nuo varžovo partnerių...
Cituoti