No Surrender 2011
`MalioK` 2011-09-03
MR. ANDERSON vs. KURT ANGLE © vs. STING
TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER(S): KURT ANGLE ©
RATING: *1/4
BOBBY ROODE vs. BULLY RAY
BOUND FOR GLORY SERIES MATCH
WINNER(S): BOBBY ROODE
RATING: **1/2
BRIAN KENDRICK © vs. AUSTIN ARIES
X DIVISION CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER(S): AUSTIN ARIES ©
RATING: ***1/4
BOBBY ROODE vs. GUNNER
WINNER(S): BOBBY ROODE
RATING: ***
MATT MORGAN vs. SAMOA JOE
SINGLES MATCH
WINNER(S): MATT MORGAN
RATING: **3/4
MEXICAN AMERICA © vs. THE POPE & DEVON
TNA TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER(S): MEXICAN AMERICA ©
RATING: *1/2
WINTER vs. © MICKEY JAMES
TNA KNOCKOUTS CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER(S): WINTER ©
RATING: *1/4
BULLY RAY vs. JAMES STORM
WINNER(S): BULLY RAY
RATING: *1/2
KID KASH vs. JESSE SORENSEN
#1 CONTENDER'S MATCH
WINNER(S): JESSE SORENSEN
RATING: **1/2
- Ivertinimai pagal Dave Meltzer
SvR 2011-09-03
Šį pranešimą redagavo SvR: 2011-09-03, 11:30
Shining Triangle 2011-09-03
Citata
Dvi BFG series kovos šiam ppv yra pusfinaliai, finalas vyks taip pat šitam ppv ir, taip, nugalėtojas keliaus į BFG main event'ą.
Tik antrą kartą šiemet esu bent kažkiek suintriguotas TNA ppv. Aries vs. Kendrick laukiu labaiusiai, jei kova gaus 10-15 min turėtų būt ppv pažiba. Aries tikrai nusipelno titulo, man jau kūrį laiką atrodo, kad mainstream'inis stilius jam tinka dar labiau negu indie (kas jokiu būdu nėra priekaištas - labai retas indie wrestleris sugebėtų gerai atrodyti trumpose TV kovose be spot festų ir "random strike/kick exchange" sindromo). Net paprasčiausi Aries veiksmai TNA atrodo tobulai ir įsimintinai ir puikiai matosi kiek pastangų jis deda į savo paskutinę progą sublizgėti prieš platesnę mainstream'inę auditoriją. A Double dalyvavo klasikinėse kovose prieš tokius vardus kaip Samoa Joe, CM Punk ir Bryan Danielson. Visi jie perėjo (ir perėjo sėkmingai) į aukštesnį lygį savo karjerose - dabar Aries eilė. BFG final four nėra toks siaubingas kokio tikėjaus, taigi esu maloniai nustebintas. Ray vs. Storm kova turėtų būti verta dėmėsio vien dėl heel/face dinamikos - nemanau, kad įmanoma pasiginčyti su tuo, kad Ray yra nekenčiamiausias heelas TNA, o Storm, mano manymu, geriausiai atsiskleidžia būtent face rolėje. Roode vs. Gunner turi potencialą būti pukia kova. Gunner jokiu būdu neturėtų laimėti, bet tai, kad jis gauna ppv kovą yra geras daykas, protingas jo pusho pratesimas ir proga sublizgėti svarbioje kovoje. Dėl šito tikiuosi iš jo maksimalių pastangų. Roode yra mano favoritas laimėri BFG series ir jau seniai nusipelno didelio singles pusho. Gunner yra palankus jam sublizgėti priešininkas dėl panašaus abiejų wrestlerių stiliaus. Geriausias įmanomas finalas, aišku, būtų Storm vs. Roode, bet jau išmokau iš TNA tikėtis blogiausio... Bet jeigu ši kova įvyktų, TNA match of the year candidate garantuotas.
Kas nors dar laukia šio ppv? IMHO antras pagal gerumą TNA ppv card'as šiemet.
Primusas 2011-09-05
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2011-09-05, 15:02