←  WWE

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Money in the Bank 2011

nuotrauka `MalioK` 2011-06-26

JOHN CENA © vs. CM PUNK
WWE CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: CM PUNK ©
RATING:

RANDY ORTON © vs. CHRISTIAN
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: CHRISTIAN ©
RATING:
***3/4

RAW MONEY IN THE BANK
LADDER MATCH
Nuotrauka
WINNER: ALBERTO DEL RIO
RATING:
***3/4

BIG SHOW vs. MARK HENRY
SINGLES MATCH
Nuotrauka
WINNER: MARK HENRY
RATING:
*1/4

KELLY KELLY © vs. BRIE BELLA
DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: KELLY KELLY ©
RATING:
DUD

SMACKDOWN MONEY IN THE BANK
LADDER MATCH
Nuotrauka
WINNER: DANIEL BRYAN
RATING:

- Ivertinimai pagal Dave Meltzer
Cituoti

nuotrauka Soul Stealer 2011-06-26

Ne nežinia ar liks Cm Punk su WWE, ar ne, tačiau bet kokiu atveju, mano manymu, title jis nelaimės. Nes, vienas dalykas, kai John Cena laimėjo WWE title, per RAW jis su The Rock kiek pamenu sudarė deal, kad kitoje Wrestlemania'oje jie kovos dėl WWE title John Cena © vs The Rock, ir jeigu aš neklįstu Cena pažadėjo išlaikyt title nedroppinęs iki sekančios WM. Nežinau ar šis dalykas bus sulaužytas, gali būti kad Cena dropp'ins kam nors title ir po to vėl atsiims ir vistiek į WM eis kaip WWE champion. Bet jeigu vis dėlto šis dalykas bus "sulaužytas" tai manau Cm Punk tikrai nebus tas kuris paims WWE title. Galbūt aš ir klystu, bet nemanau kad Punk turi galimybių tapti WWE champion per MITB. Kas dėl RAW ir SD MITB Ladder match'ų, kolkas nėra žinomas nei vienas dalyvis, tačiau aš bandyčiau spėti, kad jeigu dalyvaus, tai RAW ladder match'ą laimės koks Alex Riley, The Miz'as ar Drew McIntyre. Kas dėl SD ladder match'o, tai vėl gi, jeigu dalyvaus, tai manau kad čimodaną galbūt paims Ted DiBiase, Cody Rhodes ar koks Barrett. Žodžiu, dėl Ladder match'ų kolkas yra sunku spręsti, kai sužinosim visus dalyvius, tada bus galima aptart :shifty: Bet šiaip, kadangi WWE pradėjo pushinti jaunus talentus, tai visko gali būti, kad laimės visai koks netikėtas variantas, pvz SD ladder match'ą koks Johny Curtis. Visai nenustebčiau, nes didžiausia staigmena buvo, kai Sheamus laimėjo WWE title per TLC PPV, po savo debiuto praėjus tik mėnesiui (jeigu neklįstu), tai manau koks naujokas laimėjąs čimodaną gali prasimušt. Bet galima ir neatmest tokio varianto, kad galbūt šiemet WWE padarys išimtį. Kol nebuvo MITB PPV, tai buvo kiekvienais metais būdavo tik vienas MITB laimėtojas per WM ir kažkaip reikėdavo tinkamai išnaudot tuos cashinimus. O kai dabar kiekvienais metais yra po du laimėtojus, tai galima kada ir pažaist, pavyzdžiui vienam Mr.MITB leist cashint sėkmingai ir duot laimėt World title, o vienam pvz. duot nesėkmingą cashinimą. Būtų pirmas kartas istorijoje ir būtų visai įdomus variantas, bent jau aš taip manau. Žodžiu, nevyniojant š į vatą, laukiu MITB PPV ir laukiu Ladder match'ų :rolleyes:
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2011-06-27

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2011-06-26, 18:59, pasakė:

Ne nežinia ar liks Cm Punk su WWE, ar ne, tačiau bet kokiu atveju, mano manymu, title jis nelaimės.

CM Punk laimi titulą taip "šokiruodamas" visus. Vaikai verkia, Punk'as pasako, kad išsineš WWE diržą iš kompanijos ir niekas nebematys diržo. Skamba Punk'o teminė daina, jis išeidinėja. CM gauna super daug heat'o (ir truputuką palaikymo iš smark'ų). Tai padaro Punk'ą "über heel'u". Ir pasirodo Raw MITB nugalėtojas, kuris išgrynina kontraktą, suspardo Punk'ą ir taip gimsta trečias WWE "Justice League" narys. Galbūt tai bus Riley.

To pliusai:
  • Punk'as gauna vieną titulą į savo accomplishments sąrašą.
  • Punk'as efektingai ir įdomiai išlydimas.
  • Prie John'o ir Orton'o prisijungia naujas "superherojus".
  • Prastumtas jaunas talentas.
  • Jei Punk grįš, jis taps pačiu pačiausiu WWE ir viso šių dienų pro-wrestling'o heel'u.
Tiesa, dėl Punk'o išėjimo neaišku, todėl tuo šis feud'as ir domina. Tikrai turi potencialo tapti feud of the year.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-06-27, 10:18
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2011-06-27

Jau daug kur skaičiau versiją, kad Punk laimėtų, o MITB nugalėtojas atimtų titulą.
Arba Punk laimėtų, ir feudą suktų toliau kaip buvo ROH (nes jau dabar yra panašumų su ROH paskutiniu feudu).

Mes, IWC, dažnai prisakome įvarių pliusų, kaip būtų gerai tas ir anas.
Ir ištiesų - nebūtų nieko geriau nei titulas atiduotas CM Punk. Tada bet koks tęsinys būtų velniškai įdomus. Tiek MITB nugalėtojas, tiek pasitraukimas viena ar kita forma, tiek "pratęsimas" kontrakto.

Tačiau labai dažnai Vince mėgsta tiesiog "apgauti" IWC narius pasirinkdamas banalųjį kelią.
Aš manyčiau, kad variantas gali būti ganėtinai paprastas: Cena retainina gerame mače, po kurio vos pastovi ant kojų. Punk parodomas kaip stiprus, bet išspiriamas Lita (arba Easy E) stiliumi. Cena vos pastovi ant kojų, pamojuoja rankele su kreiva šypsena, salė niršta.

Ir čia išlenda MITB laimėtojas (Del Rio?) ir paima diržą iš Cenos, taip paimant tam tikrą kompromisą su IWC, bei neduodant išeinančiam Punk'ui didesno nei reikia momentum.
Cituoti

nuotrauka Soul Stealer 2011-06-29

Spoiler'is
Cituoti

nuotrauka Soul Stealer 2011-07-10

Na, mįslijau mįslijau aš čia vieną tokį dalyką, ir sumįslyjau. Mano nuomone, RAW MITB laimėtojas nebus naudojamas įpatingai, tiesiog pasiims čimodaną ir laikys iki savo cashinimo progos. Tačiau dėl SD MITB - kai ką sugalvojau. Kadangi Christian jau kelintą kartą gauna rematch'ą dėl WHC title prieš Orton'ą, ir jį visą laiką pralošia, tai mano nuomone šį kartą viskas užsibaigs kiek kitaip. Spėju, kad per MITB PPV, Christian laimės WHC title, ir pagaliau džiaugsis tiek ilgai lauktu titulo laimėjimu. Ir staiga atbės SD MITB laimėtojas (Barrett?) ir cashins, ir pasiims WHC title. Taip Christian taps Heel Nr.1 in WWE. O Orton spėju gaus kokį kitą feud'ą, arba feudins dėl WHC title. Bet manau, kad Christian laimės title ir iš jo iškart nugvelbs jį SD MITB winner'is. Po to galės ant Christian visi stumt, kad jis kai tik gauna title, iškarto pralošia jį. Nežinau, čia tik mano pamąstymai.
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2011-07-18

Pro-wrestling'o pasaulis atgyja. ROH patiekė nuostabų Best In The World renginį, TNA Destination X (gaila neturėjau laiko pakomentuoti event'ą, nes jis to vertas) bei pakėlė savaitinių šou lygį, na o WWE iškelė tikrai gerą MITB PPV.
  • Abu MITB mačai buvo geri ir įtraukiantys, turėjome nevieną gražų spot'ą, kurie ir yra tokių mačų "varikliukas", juolabiau SD lagaminėlį nugvelbė Bryan'as! Man tai buvo labai netikėta ir kai paaiškėjo nugalėtojas, apturėjau tikrai gerus goosebumps. Raw MITB IMO buvo kiek prastesnis, tačiau gal ir dėl to, kad nugalėtojas buvo daugiau mažiau nuspėjamas. Šį sykį SD > Raw, nes tiesiog pirmasis labiau įtraukė ir kėlė didesnę intrigą. Tiesa, botch'ų netrūko abiejuose mačuose, kas numušė balų, tačiau tai yra natūralu, kad taip jų pasitaiko. SD - ****1/4, Raw ***1/2.
  • Orton/Christian feud'o neseku, tačiau mačas, kurį mačiau man paliko neblogą įspūdį. Kovotojai tarpusavy yra susižaidę, kas matosi ir norėčiau išvysti daugiau šių kovotojų konfrontacijų. Tik dabar, kai Daniel'is laimėjo lagaminėlį ir čempionas yra heel'as, nenustebčiau, jei Bryan'as išgrynins prizą jau artimiausiuose SD taping'uose. ****
  • Na ir main-event'as... Tikrai geras mačas! Netobulas, nes jame buvo nemažai akivaizdžių botch'ų pvz. Punk'o nusileidimas po AA, kai jis turėjo nukristi ant kojų, o nukrito ant užpakalio arba Punk'o Crossbody. Jų buvo ir daugiau, tik dabar nepamenu kokių. Taip pat mačo eiga pradžioje man atrodė truputį per lėta ir per daug žaista su rest-hold'ais... BET! Nepaisant tų kleckų, mačas nenuvylė ir netgi labai patenkino lūkesčius - tai buvo puikus momentas, kuris tikrai pateks į WWF/E istoriją. Psichologija buvo gera. Aišku, Cena atrodė kiek goofy užpuldamas jam padėti norėjusius žmones, bet jis visada toks. John'ą paskandino jo "teisingumo troškimas", o Punk'as su pavogtu titulu pabėgo nuo visų galimų trikdžių išsaugoti jį. Logiška. Kas labiausiai krito į akis - tai Punk'o book'inimas kaip John'o lygio - du kickout'ai iš AA, gal net tris kart pavyjo ištrūkti iš STFU... Panašu, kad Punk'as lieka ir dabar jis turėtų pagaliau tapti vienu iš top guys, ko jis tikrai nusipelnė. :) Mačui duočiau ****1/2, feud'ui *****.
    P.s. high-five su Cabana... EPIC! :)

PPV - 9/10. Iki 10 trūko, tačiau man džiugu, kad visas wrestling'as pamažu atgimsta. :)

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-07-18, 11:55
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2011-07-18

Pagaliau, aš galiu nusilenkti ir pasakyti: Ačiū, WWE! Aš pagaliau buvau "entertained"! viso mačo metu aš mėgavausi viskuo, t.y. vaizdu ir garsu (ir čia aš nekalbu apie super aukštą raišką ar super duper geras kolonėles) ir visą laik galvojau "nesusimaukit" (skirta creative team'ui). Ir jiems pavyko. Jie davė publikai tai, ko ši norėjo. Ir su kaupu. Mačas nuostabus su nuostabiu build'u. Ypač patiko, pagal mane labai laiku ir vietoj panaudotas nepavykęs screw-job bandymas, ko buvo galima tikėtis, kai Cole priminė '97-uosius. Paskui Vinco kvietimas įsakymas Del Rio Cahsinti lagaminą ir galiausiai Punk'o good-bye kiss. F'n Awesome! Man netgi šiuo metu nerūpi kas bus toliau, t.y. ar Cena fired, ar Punk pratęsė ar ne, aš dabar ekstazėj!

Aišku buvau ir daugiau pliusiukų šitam PPV, pvz Bryan pergalė SD MITB mače! tikrai nesitikėjau šito... Tiesą sakant, po miego valandų per savaitgalį trūkumo aš buvau mieguistas ir planavau eit pamiegot po šito mačo. (ppv pradėjau žiūrėt apie 10h, bet anksti kėliausi ne dėl jo). mačo eigoje buvau benulūžtąs, tačiau pamačius nugalėtoją - "prasičiuchinau". tada du greit prasukti mačai, tai divos ir dičkiai, o RAW MITB buvo įdomus ir miegas pamažu traukėsi nuo manęs. Pats mačas, nesigilinant į smulkmenas, man patiko labiau už SD, tik čia nugalėtojas taip nedžiugino. Bet ir labai nenuliūdino. Tiesa, arba aš pražiopsojau, arba nebuvo sužaista su R-Truth aukščio baime... :)
Tada Orton vs. Christian. Aš irgi nelabai sekiau tą feudą, prieš savaitę žiūrėjau gal tik antrą SD po draft'ų, bet sužinojus stipulation, pasidarė įdomu. mačas taip pat buvo geras, netgi duočiau jam ****, tik man asmeniškai būtų buvę dar saldžiau, jei Bryan būtų cashines ant leisgyvio Christian ir taip padaręs jo ir antrą title reign'ą super trumpu. Ant ko galima būtų buildint Christiano gimmick'ą ateičiai. Na, be čia jau būtų tik uogos ant ir taip skanaus pyrago.
Ne į temą

Rodyti pranešimąMarkaL, 2011-06-29, 18:31, pasakė:

The Rock (ar kaip Punk sake Dwayne) tweet'as:
"CM Punk: it's simple business - The Rock is the main event at Wrestlemania cause it draws more money in one night, then u will in lifetime."

PWInsider pasakė:

By Dave Scherer on 2011-07-17 22:12:02
As mentioned earlier, the shirt that Punk was wearing tonight, which says "Best In The World" and has today's date on its back, is being sold tonight at the building according to a few people who emailed from the show.

We are told the shirt actually sold out completely by 8:15 PM.
Well, DWAYNE..? :)

EDIT: dabar dar prisiminiau keletą vertų paminėti faktų. 1. Daugybė traumų. Sin Cara, Big Show, Miz, gal net ir Cena. Na gerai, Cenos čia ne kišiu, greičiausiai tai tik mačo dalis ir 100% kayfabe. Dėl Sin Caros radau kažkokios info, kad bus nuimtas laikinai nuo eterio. Miz'o būtų galima suprast jei jis būtų laimėjęs, kai atšokavo. Bet nelaimėjo. Big Show? Nežinau dabar kiek ten tų traumų buvo tikrų, kiek ne, bet jų daugoka, kaip vienam eventui.
2. Mysterio nu boo'intas???? What the? ką jis tokio padarė, kad gautų "boo" kai lipo kopėčiom??? o dar paskui ir nauimta kaukė...?
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2011-07-18, 14:40
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2011-07-18

katik paziurejau, esu absulbes, tokio gero PPV tikrai seniai is WWE nemaciau. Abu MITB matchai tikrai patiko, o nugaletojas SD isvis superinis. Geros emocijos. Orton/christian irgi isspaude gera matcha, o bookinimas pabaigoje irgi net labai patiko. dziaugiuos uz christian nors greiciausiai title ilgai nepatures... o CM/Cena - FUCK KING AMAZING. Na tokio matcho ir tokio buildo as nesitikejau. zemai lenkiu galva, matchas jei ne 5 stars tai 4,5 laisvai vertas pagal mane, ir bookingas ir visi kickoutai po FU, STFU issilaisvinimai.. kiek itampos seniai tiek malonu bebuvo ziuret, nebeturiu ka pridet. be amo esu, be amo.. PW pasidare interesting again, tikiuosi neapsiribos viskas siuo ppv.
Cituoti

nuotrauka Walleris 2011-07-18

Nuotrauka
Cituoti

nuotrauka Hunter 2011-07-18

main event: 4.85. -0.1 del bendros cenos ir kameros kaltes (bendros nes cena perdaug akivaizdziai rode ir kamera kad butent tuo metu nukreipe i ji) kai buvo aiskus tolimesniu veiksmu aptarimas kol ant zemes gulejo abu ir -0.05 del boco, kuri cena istikro labai puikiai perteike i maco eiga, bet visvien boco. Visa kita buvo nerealu. Po viso ppv pats pagalvojau kada paskutini karta as sitaip ziurint ppv reguociau i vykstancia situacia; 2008 rr kai cena gryzo, mano zandikaulis pramuse grindis. Bet per si PPV zandikaulis grindis jau buvo pramuses kai pamaciau SD laimetoja, poto whc nugaletojas ir toks main eventas. Tad supratau kad tokio gero ppv as dar nebuvau mates.

Geriausias mano matytas PPV per visus mano metus ziurint PW (nuo 2005)

Ryt specialiai kelsiuos anksciau vien tam kad atsisiusciau ir paziureciau RAW (ko dar nesu dares niekad!)
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2011-07-19

Ne į temą
Verta pastebėti ir tai ,kad seniau juodžiausiu WWE laikotarpiu buvusi vasarą kuo toliau, tuo labiau stebina, 2008 gavome nuostabų Chris Jericho vs. Shawn Michaels feudą, 2009 turėjome nuostabią CM Punk vs. Jeff Hardy programa, 2010 vasarą turėjome Nexus, kurie būtent vasaros laikotarpiu švytėjo, o dabar nuostabus Punk vs. WWE, aš tiesiog nustebintas, bet šį kart geraja prasme :)

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2011-07-19, 14:46
Cituoti