←  Kalbos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Kyo vs Jonas Nougravitacijus

nuotrauka Soul Stealer 2011-06-15

Pradeda grot Bullet For My Valentine - Waking The Demon ir ant entrance takelio pradžios išbėga Airboy. Sustoja, apsižvalgo aplink areną. Apsižvalgęs šiek tiek įsibegėja ir nušokčioja iki ringo atlikdamas ore salto. Ringą pasiekia po penkių salto, ir darydamas penktąjį, užšoka ant pirmosios virves, tada atsispyręs nuo virvės, užšoka ant trečios virvės, ir padaręs atbulą salto, įšoka į ringą. Įsibegėja ir užšoka ant trečios virvės ir atsispyręs nuo jos, ore padaro salto ir nusileidžia ant kojų išmesdamas savo taunt. Airboy juosmenį yra apsivijęs gražut gražutėlis, "šviežias" Fusion Dynamic Duo championship diržas. Salė netgi šiek tiek palaiko naująjį čempioną. Tik kažkas čia vėl ne taip. Ne, tai ne gitara, gitaros jis rankose neturi. Tačiau Jonas vilki Sick Extreme Kyo maikutę! Airboy prieina prie ringo krašto ir paima iš šalia stovinčio teisėjo mikrofoną.

-Sveiki visi Fusion aistruoliai iš viso pasaulio... O gal turėčiau sakyti iš pogrindžio? Juk visdėlto Fusion nėra TA federacija, kuri prilygtų tokiom kaip WWE, TNA ar ROH. Tiesa? (Salė prieštarauja) Jūs su manimi nesutinkate? Ar aš teisingai nugirdau? Beabejo, taip, jūs man prieštaraujate, kaip ir aš pats sau, nes Fusion lenkia visas WWE ir TNA ar dar kažkokias wrestlingo degradacijas, uoj norėjau pasakyti - federacijas. Fusion yra tai ko jums reikia, ar ne? O taip, aš ir vėl esu teisus. O kadangi Fusion yra wrestlingo kompanija Nr.1 šioje planetoje, tai ir jos čempionai yra NUMERIS 1! Čempionai, toke kaip...AŠ! (Airboy pirštu parodo į savo Fusion Dynamic Duo championship diržą). Juk jūs prisimenate tą naktį, ar ne? Juk prisimenate Fame Infection? O taip... Ten buvo Karšta! Tą vakarą, męs, aš ir mano komandos draugas, Terry, įrodėme, kad esame geriausi! Męs dalyvavome vienoje iš trejų, to vakaro, match'ų dėl čempiono titulų. Ir vieninteliai laimėjome! Wrestlingo kritikai, mūsų kovą vertino geriausiai, iš visų tą vakarą buvusių! Ir tai buvo ne todėl, kad aš, kaip pakvaišęs, dopingo prisirijęs "sportininkas" iškaršiau "čempionams" kailį, ne todėl, kad skraidžiau aukščiau, neigu mano gimtinėje stovi Televizijos bokštas. O taip, manau viena iš šių priežąsčių, apibūdinanti mano laimėjimą, būtų man labai naudinga. Galėčiau lyginti save su herojais. Tačiau taip nėra. Aš paprasčiausiai laimėjau match'ą su savo porininku todėl, kad buvau...geriausias? Taip! Tiesiai į viduriuką! Norėčiau visų jūsų paklausti, ir norėčiau sąžiningo atsakymo.
Ar yra šioje wrestlingo federacijoje, šioje prakeiktoje skylėje, geresnių pakvaišelių, geresnių "Nougravitacijų" nei aš? Aišku kad ne! Ar yra šioje wrestlingo kompanijoje dar nors vienas highflyer'is, kuris būtų vertas turėti tai, ką aš jau turiu (Airboy iškelia championship diržą)? Ar aš girdžiu - "Ne"? (Salėje žmonės lyg ir pripažįsta, kad niekas kitas nevertas būti čempionu, nes, kad ir kaip jie nenorėtų sutikti, faktas - kad Jonas Nougravitacijus yra geriausias). Ir žinote ką? O gi jūs velniškai klystate... Jūs klystate taip manydami. Čempionais yra verti būti, pvz... Sick Extreme Kyo! (Salė užsivedinėja ir skanduoja - "SEK SEK SEK"!) Kiekvienas yra vertas būti čempionu. Tačiau ne kiekvienas gali tai įrodyti... Pavyzdžiui aš! Išnarpliokime mane. Mano dienotvarkė yra pakankamai įtempta. Treniruotės, treniruotės, treniruotės... Netgi sakyčiau labai banalu. Bet tai yra mano variklis. Aš daug treniruojuosi, dėl to ir laimiu kiekvieną savo match'ą kuriame dalyvauju. Nors kolkas šioje federacijoje koviausi tik tris kartus, bet visus tuos kartus - laimėjau! O ką aš galėčiau... ne, ne aš, o męs visi!... Ką męs visi galėtume pasakyti apie Sick Extreme Kyo? Apie pirmuosius šios federacijos Dynamic Duo čempionus? Ar męs galime juos už ką nors pagirti? NE! Nors... galime! Taip, jie yra tie, kurie kolkas ilgiausiai yra išbuvę Fusion Dynamic Duo čempionais. Bet... už ką daugiau? Argi męs gerbiame tuos, kurie mato tik alkoholio bonkę? Aišku, galbūt tokie žmonės turi ir kitų, gerų savybių, už kurias męs juos galime pagirt. Bet... Sick Extreme Kyo? Pripažinkime - jie moka tik gerti! Na gerai. Sick Extreme pateko į Hotspurs Cup finalą. Bet gavo į kaulus... Ir kur jis trinasi dabar? O taip! Jis dabar yra ten, ką męs visi vadiname - šikna! Tai yra, mid'cardas. Aišku, ten esu ir aš pats. Bet aš darau viską, kad tik iškilčiau. Aš tai ir padarysiu. O Sick Extreme Kyo... Jie yra vakarėlių liūtai... bet daugiau niekas. Jie DEGRADUOJA! Dėl to, nei Kyo mane nugalės per ateinantį show, nei jie abu nugalės mus, The Darkness Wanderers, kovoje dėl Fusion Dynamic Duo championship titulų.
Jonas pasižiūri į savo maikutę:
-Ai, visai pamiršau... (Airboy nusimauna "Sick Extreme Kyo" maikę) Buvau užsidėjąs štai šią maikutę...
Jonas išsitraukia iš kišenės "zažigalką" ir uždega "Sick Extreme Kyo" maikę. Šiek tiek palaiko rankose, ir numeta ją ant ringo grindinio. Iškelia koją, ir sutrypia maikę, liepsna užgęsta. Tik sudeginta maikutė garuoja.
-Sick Extreme Kyo... Tai yra tik nieko vertas drabužėlis, su dar labiau nieko vertais jūsų atvaizdais. Tačiau mūsų match'e, po mano koja gulės jau nebe maikutė, o tu pats, Kyo.
Airboy meta mikrofoną ir palikęs ringe "bardaką" pasišalina iš ringo, skambant savo theme song'ui.
Cituoti

nuotrauka Kyo 2011-06-17

Suskamba Benny Bennasi - Satisfaction ir arenoje pasirodo jau labai senai matytas Kyo, jis įlipa į ringa:

-Gera sugryžt čia, seniai jus bemačiau. Ir pasilgau šio ringo bei jūsų žiūrovai. Ir kaip matau kol aš dingau priviso dar viso plauko gyviu. Atsimenate Yakuza? Prisimenate ją? Jie buvo tokia grupuotė kurie buvo sukčiai, nieko daugiau, tik sukčiai, ką jie pasakė, barankos skylę. Dabar kaip matau mes čia arenoje matėmė viena iš komandos narių Airboy, panašų į tuos pačius Yakuza narius, ką jūs mokate tai surengti puikų show, įvairios Liusės, degatys marškinėliai ir taip toliau, galų gale ,net įveikėte tuos kurie įveikė mus, jūs esate Dynamic Duo čempionai atrodo jus reikia gerbti, paploti, bet, bet, bet, bet jokios pagarbos žiūrovui, jokios, aš neprašau pagarbos man ir S-E ,nes aš jos tau irgi nežadu parodyti kovoje, tikrai nežadu taves gailėtis, ir jei kas leis ,netgi paleisiu kėdę į veidą ,kad laimėčiau, bet reikia rodyti pagarbą tiems dėl kurių jūs čia esate, jei ne jie tu pardavinėtum kebabus kur nors savo gimtojoje lietuvoje, jei pasisektu gal pardavinėtum juos kiaulienos skonio, jei ne tai dar gautum dar papildomą darbą gaudyti katinus Kauno skersgatviuose bėgantis nuo forsų. Jonai, Jonai, Jonai tavo padėtis tokia pat sunki kaip ir tavo pavardė, ir tik nereikia bla bla bla, apie kažkieno pralaimėjimus seniau ir taip toliau, puikiai žinome ,kad visiems pasitaiko nuosmukiu ir pergalių, tavo padėtis sunki todėl ,kad šįkart aš taves laukiu, tu manęs neužpulsi netikėtai, tu man neužvoši savo lėlę, bėje vyrukai jei jau nesusirandat merginos tai bent lėlę galėjot normalią įsitaisyt *Kyo pamerkia akį*. Jūs nesat blogi kovotjai ,bet irgi metas kelia dėl takelio, esat tiesiog prakeikti tykotojai, laukiat grobio, nekaunatės garbingai, daryti viską dėl pergalės tikrai nėra blogai, kol tai neperžengia tam tikrų ribų, jūsų nelaimei šį syk aš nekovosiu dėl pergalės, o kam ji? Prisipažinsiu aš žmogus, ne dievas, ne koks stipruolis mano kraujyje dega noras atkeršyti už suteiktą skausmą, o koks geresnis būdas tai padaryti nei kova, koks geresnis būdas tai padaryti nei atlikti jums Twist of Fate? O gal padės ši kėdė? O bėje nežinau, nežinau ką jūs turite omenyje sakydami ,kad tiek mes, tiek jūs esate šiknoje ,bet galiu garantuoti vieną dalyką, po kovos bus taip tamsu lyg tu būtum joje. Reikia pasakyti ,kad šįkart aš kaunuosi ne dėl žiūrovu kuriuos myliu, ne dėl šeimos, ne dėl titulo, ne dėl kažkokio naro kažkam kažką įrodyti, o tiesiog iš keršto, normalaus keršto jausmo. Lazda turi du galus, tu mane atakuosi su Liuuuuuse? *Tyčia ilgai taria varda* Gerai pasisveikink su mano drauge kėde? Atsivesi savo psichopatą draugą, noooooo problemo drauge galiu atsivesti Sick Extreme, kurio motyvuoti ,kad išspardytu jūsų (tamsias) šiknas nereikia. O kas dėl alaus, taip jis man patinka, bet jis palauks, juo palaistysime pergale ar revanšą, gal norite alaus ir jūs? Visgi skandinti pralaimėjimus irgi nėra blogas dalykas :)

Kyo nusišypso publikai ir palieką areną.
Šį pranešimą redagavo Kyo: 2011-06-17, 18:59
Cituoti