←  Event'ai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Fame Infection [iPPV]

nuotrauka Unbroken 2011-06-13

--
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-06-14, 18:18
Cituoti

nuotrauka Duncan 2011-06-13

Visiska priesingybe praeitam show-sikart matosi pastangos ir show buvo puikus :? be abejo show kulminacija kai buvo paskelbtas Routes of Honor main eventas buvo show highlight'as.Tikiuosi su tokia pacia motyvacija bus padarytas ir pats Routes of Honor :hmm:
Cituoti

nuotrauka DzeLine 2011-06-13

Šaunus šou, jaučiamas žymus šuolis ir didesnė motyvacija lyginant su praeitu iPPV.
Cituoti

nuotrauka Soul Stealer 2011-06-14

Šaunus show, viskas puikiai suėjo. Kaip visada maloniai susiskaitė. Man ir praeitas show patiko, ir aš į visą šį darbą žiūriu tik pozityviai ir minusų kažkaip nepastebiu, nes nenoriu jų pastebėti.
Cituoti

nuotrauka Beggaras 2011-06-14

Gražus posteris :hmm:
Šou tikrai geras, patiko viskas tik gal kiek išskyrus cheap ME finish'ą, bet kadangi Šeškius laimėjo nešvariai tai priekaištų neturiu :? . Pamažu kylu į upper card'ą, tai jau mano antras PPV main eventas iš eilės :? Nors ir pralaimėjau, bet manau šis PPV davė pradžią Mark Smile kelionei į viršūnę :sly:
Kadangi šou kokybė labai gera tai gal, Unbroken, nebeatiduosi FUSION ^_^ ?
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2011-06-14

Citata

Rose demonstratyviai išlipa lauk iš ringo
Billy Boy pradeda įvairiai “tauntint”
Nors atrodo ,kad tai papraščiausiai negražūs gestai
Rose pasišlykštėjęs žiūri į šį
Skamba gongas
Billy šį pradeda atakuoti
OMG
Bilis spardo gulinti Rose :?
Bilis atšoka nuo kitų virvių

man čia ryškiai trūksta logikos... Kaip suprantu iš pradžių Bilis atakuoja gongą, o vėliau nei iš šio nei iš to, atsigulusį, Rose...?

Citata

Nežinomasis atlieka netikėtą Headbutt!
Ir Rosy krinta ant žemės kaip pakirstas,
CENZŪRA?
Paskui aš nieko nesupratau... :hmm:
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-06-14, 18:17
Redagavimo priežastis: BLET... Nepyk Lyncai ir tylėk, gal niekas kitas nepamatė. :D
Cituoti