←  Kalbos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Amžinasis čiampionas vs Mark Smile

nuotrauka Primusas 2011-06-09

Arenoje suskamba 69 danguje perdainuojama daina "padarys mane" Šeškius išeina į arena su 69 buvusiomis, esamomis ir busimomis olialia mergaitėmis. 68 merginos sustoja aplink ringa, na o viena laimingoji atsistoja kartu su Šeškiumi ringo viduryje, Šeškius rodydamas publikai kad ne jums toksai kąsnelis pasilaižo su panele, na o likusios merginos apsilaisto savo krūtines vandeniu. Pasirodimo metu vis didėja triukšmo lygis, įniršę fanai svaido šiukšles ir skanduoja "You Still Sux", "You Still sux", tačiau tai Šeškiui nerūpi jis baigia savo tradicinį ritualą ir prabyla:

Sveiki ponios ir ponai nepaisant gandų gandelių Fusion dar gyvas, o kartu su Fusion gyva ir mano legenda. Prieš keliais savaites aš sumokėjau už visas šunybęs su kaupu, patyriau pirmąjį pralaimėjimą šioje federacijoje, tačiau nesijaučiu aš pralaimėjęs, šimta kartu sakiau ir dar kartą pasakysiu pagrindinis mano tikslas išlikti čempionu amžinai, jai amžinybės kainą yra pralaimėti kiekviena non title mačą, tai tebūnie taip ir būna. Kaip garbingas sportininkas norėčiau pasveikinti David su pergalę, tą vakarą tu buvai stipresnis už mane, už tai spaudžiu tau dešinia ranka, manau mes esam atsiskaitę. Aš tau kainavau galimybe kovoti dėl World Domination titulo, o tu man kainavai pergalių seriją. Žinoma norėčiau atsiprašyti ir Tamsos Valdovo už savo nesportinį elgesį per Hotspurs kvalifikacinias kovas, bičiuli nepyk, tai nieko asmeniško tai tik verslas. Su šiais gražiais gestais aš norėčiau užversti ši istorijos puslapi ir pradėti kurti naują istorija su būsima šios federacijos žvaigžde Mark Smile. Juk Istorija tai nuolatinė pjesė, kuria vaidina vis nauji aktoriai. Ši kartą amžinojo čempiono pjesėje antraplanį vaidmenį sugebėjo gauti jaunasis talentas Mark Smile, kurio perspektyvos yra tik šiek tiek mažesnės nei kompanijos naujosios legendos Billy Boy :D Apie ši kovotoja aš nieko nežinojau iki pat hotspurs taurės finalų, aš net nežinojau kad egzistuoja toks veikėjas. Pasidomėjus šio veikėjo biografija susidarė man toks įspūdis, kad šis žmogus dėl kažkokios priežasties nemėgsta manęs, nemėgsta mano kovojimo stiliaus, nemėgsta mano dažytų plaukų, nemėgsta mano steroidinių raumenų, nemėgsta manęs kaip amžinojo čempiono ir kas svarbiausia nemėgsta manęs kaip žmogaus kuris reprezentuoja šia federacija visam pasauliui. Keisčiausia tai, kad būtent dėka manęs jis sugebėjo laimėti Hotspurs taure, jai ne mano genialus planas, kurio tikslas buvo pašalinti didžiausias grėsmes World Domination titului, tu net nebūtum praėjęs atrankinių varžybų. Keistas šiais laikais jaunimas, kandą į tą ranką kuri jos šeria... Žmogus dar save pristato kaip pavyzdy jaunimui, kas yra labai veidmainiška. Ar pavyzdys jaunimui privalo negerbti vyresnių už save? Ar pavyzdys jaunimui privalo būti nedėkingas žaviam senukui kuris jam padovanojo WD titleshota? Aš tai pat nesu šventasis, tačiau bent jau neapsimetu aš tuo kuo nesu, taip aš esu senukas, taip aš esu egoistiškas, taip aš mėgstu žlugdyti jaunąjį talentą, taip aš naudoju pusiau legalius preparatus ir taip aš dažniau naudoju ginklus nei savo kumščius. Nesu aš genijus, neturiu aš penkių aukštųjų, bet mano žiniomis armatūros strypas gali padaryti daugiau žalos žmogui, nei mano smūgių kruša. Visada aš buvau šiknių šiknius, esu pridaręs daugiau blogo nei gero, tačiau niekas nedrįs teigti, kad aš nemyliu šio verslo. Dėl to kad pasiekčiau tą ką aš pasiekiau, paaukojau savo sveikatą, šeimą, privatų gyvenimą ir tebūnie niekas nebando pykti, kad savo pagrindinį turtą, amžinojo čempiono statusą, aš bandau išsaugoti visais įmanomais ir nelabai įmanomais veiksmais. Na o jeigų jums tai nepatinka tai eikit po velnių. Man tik įdomu ką jūs darytumėte, kai iš jūsų kiekvieną mėnesi bandytų atimti viską ką jūs labiausiai branginate, kokias jūs padarais pataptumėte kai kovoti už išlikimą tektų kiekvieną mėnesi. Daug kas Fusion gali sakyti ką, jis darytų jai būtų čempionu, tačiau tapti čempionu sugeba tik vienetai, ir keliaujant link šio tikslo tu tikrai nesusirasi daug draugų, priešingai su kiekvienu žingsniu link šio tikslo tavo draugų ratas vis mažėja ir mažėja, kol galiausiai tapus čempionu tu supranti kad visi tavo draugai yra potencialios grėsmės tavo svajonei. Aš ir kai buvau jaunas perspektyvus imtynininkas skelbiau pasauliui, kad kai tapsiu čempionų dalyvausiu visose labdaros akcijose, ginsiu savo diržą kiekvieną dieną ir tikrai kovosiu garbingai ir sąžiningai. Tačiau jaunatviškas maksimalizmas buvo greitai numuštas ir aš supratau kad šis verslas nėra populiarumo konkursas, čia nelaimi geriausias ir stipriausias, čia niekas tavęs nevertina už dorą elgęsi, o priešingai tik naudojasi to. Jai aš būčiau išlikęs etišku kovotojų, aš turbūt gyvenčiau skurde ir sėdėdžiau invalido vežimėlyje, o hardcore fanai net nesugebėtų prisiminti mano vardo. Tad ir tau Markai siūlau nespjauti į vandeni, nes ankščiau ar vėliau gali tekti išgerti :? Šiandien tu gal ir esi dorasis vaikinukas, bet velnias žino koks tu būsi rytoj. Per Fame Infection aš tau Markai galiu pažadėti tik vieną, kad tu matysi toki pati Šeškių Pyzdeškių, kuri ir matei prieš puse dešimtmečio, neetiška, agresyvų ir maksimaliai išnaudojanti pasitaikiusias progas sukčiauti, tačiau turiu tau ir gerų žinių po mūsų kovos tu išeisi gavęs neįkainuojamą pamoką apie šį verslą ir tau teks rinktis ar prisijungti prie užmirštųjų kaip AJ, Extremistas, Terminatorius ar pamiršti apie etiką ir pasijungti prie elitinių wrestlerių klubo, kaip Šeškius Pyzdeškius, NACIAI ir tas pats juodašiknis Answer. Ačiū už dėmesi susitiksime per Fame infection.
Šeškiui bepaliekant areną arenos ekranuose matosi citata:

Citata

„Būti jaunų septyniasdešimtmečių kartais daug maloniau ir net viltingiau, negu senu keturiasdešimtmečių“

Oliveris Holmsas

Na ir po senolių išminties ekranuose užsidega jau firminių tampantis Šeškiaus ženklas:

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2011-06-09, 14:46
Cituoti

nuotrauka Beggaras 2011-06-09

Ant rampos pasipila dūmai, užgroja Ace of Base - Life is a Flower ir pradeda blykčioti žali lazeriai. Pasirodo Smiley, sustoja vidury rampos, suneria rankas ant krūtinės ir su patenktinta šypsena lengvai palinguoja į muziką. Eidamas link ringo sumuša rankom su fanais. Įlipa į ringą, nueina į jo vidurį ir iškelia sukryžiuotas rankas pirštais rodant \m/ ženklus. Paima mikrofoną, palaukia kol fanai nurims ir pradeda:

-Sveiki žiūrovai, palaikantys FUSION! Sveikas, Šeškiau. Eikime iškart prie reikalo. Sakai, kad negaliu būti pavyzdys jaunimui nes negerbiu tavęs? O ar mes gerbiame benamius girtuoklius, besirausiančius šiukšlyne? Ar gerbiame vagis, plėšikus, žmogžudžius? Atsakymas aiškus – NE! O tave tiesą sakant ir galima priskirti prie panašių asmenų. Tu apvogei Hartnett ir galbūt LOD, tu žudai jaunų imtynininkų karjeras. Ir nori už visą tai būti gerbiamas? Jau tikriausiai iki kaulų smegenų įgrisusi, tačiau teisinga frazė – pagarbą reikia užsitarnauti, o ji užsitarnaujama gerais darbais. Elementaru ir tokio amžiaus žmogus turėtų tai suvokti. Tu maždaug voliojiesi purve ir klausi kodėl nesi švarus ir žmonės nuo tavęs traukiasi. O apie mane susidarei klaidingą nuomonę. Aš šventuolio neprimetu, tačiau aš kaip įmanydamas bandau nepasiduoti pagundoms ir išlikti gėrio pusėje. Aš nebandau tapti kokiu tai nors dievaičiu ir priversti visus būti tokiu kaip aš. Kiekvienas turi savo pasirinkimą. Ką aš noriu parodyti jaunesniems mūsų žiūrovams yra tai, kad reikia stengtis ir nepasiduoti. Nepasiduoti tokioms blogybėms, kurioms pasidavei tu, Šeškiau. Nereikia ieškoti trumpiausio kelio, nereik ieškot pasiteisinimų nes visa tai ir parodo koks silpnas žmogus esi ir nesugebi normaliai padaryti darbo. Nereikia spjauti ir nusisukti ant visų nes po to liksi vienui vienišas ir niekam nereikalingas… toks koks likai tu. Aš nenoriu, kad jaunimas turėtų tokią baisią ateitį kaip tavo nes matau kaip tau dabar yra sunku. Padėti žmonėms yra tikrai nesudėtinga ir tik padėdamas kitiems po to gali laukti pagalbos, kai tau jos prireiks. O kas bus kai tu nebegalėsi daugiau paeit ir sėdėsi invalido vėžimėlyje? Kas tavimi pasirūpins? Su kuo galėsi pasikalbėt kai bus sunku? Su Olialia pupytėm, kurios nuo tavęs nusigręš kai tik tapsi joms nenaudingas? Jei nenori tokios savo netolimos ateities aš tau pasistengsiu padėti. Taip, tu jau esi pagyvenęs žmogus, tačiau niekada nebūna per vėlu. Tik tau reikia pačiam pripažinti savo klaidas ir suvokti tiesą… tiesą kurią aš tau bandysiu įrodyti per Fame Infection PPV. Aš bandysiu įrodyti, kad galima kažką pasiekti ir nebūnant visišku šikniumi, kad laimi ne tik blogiečiai, kad už dorą darbą yra atlyginama, kad gerumas egzistuoja! Ir, kad jei nori pasiekti savąją svajonę nebūtinai reikia sugriauti kito! Aš parodysiu, kad stipresnis tampi ne naikindamas kitus, o tobulėdamas pats! Jei tu manei, kad aš esu eilinis vyrukas, ateinantis pasiimti titulų, dolerių ir šlovės tai tu klydai. Nors ta kova ir dėl titulo, tačiau aš kovosiu ne dėl jo! Aš kovosiu, kad išgelbėčiau šią kompaniją nuo tavęs, o tave nuo tavojo blogo požiūrio. Ir įrodysiu, kad svarbiausia ne materealus daigtas, o išlikimas žmogumi. Nori būti amžinu čempionu? Bet tu jau pralaimėjai, Šeškiau. Pralaimėjai savo pačio silpnumui net nesistengęs su juo kovoti. O ši kova ir nustato amžinąjį čempioną. Šis blizgantis WD titulas ant tavo peties ką nors reiškia tik tada, kai jis būna iškovotas, o ne pavogtas. Vogtas daigtas visada yra daug mažiau vertingas nei uždirbtas. Galbūt tu to nesupranti, galbūt viskas tavo gyvenime yra “vogta”. Bet jei ką nors gyvenime užsidirbtum sąžiningai tai suprastum tikrąją vertę.
-Per Fame Infection aš ir bandysiu visa tai tau įrodyt, bandysiu tave ir šią kompaniją ištraukt iš tamsos, į kurią tu nugrimzdai ir bandei nusitempti visą FUSION kartu su savimi. Ir visa tai ne dėl titulo, tai dėl to, kad įrodyčiau jog gėris laimi ne tik pasakose.

Mark Smile numeta mikrofoną ir palieka areną skambant jo teminei dainai ir žiūrovų palaikymui.
Cituoti