Rodomas tamsus kambarys. Jame vėl galime įžvelgti kažkokį siluetą. Galima įžvelgti, kad tas siluetas laiko puodelį. Žmogus gurkšteli iš jo, nusikrenkščia ir kompiuterizuotas balsas taria:
- "Kur?" Štai koks šios dienos klausimas... Atsakymas nekonkretus. Galime sakyti, kad tai FUSION federacijoje. Tačiau tai pernelyg konkretu. Wrestling'e? Ne, tai irgi perdaug aišku. Aš mieliau atsakysiu abstrakčiau - pasaulyje, kuris pametė savo tikrąsias vertybes. Šeimos vertybes. Gėrį. Džiaugsmą. Laimę. Skaistybę. Pasaulyje, kuriame valdo velnio lašai, kuriame mūsų kasmetinės šventės tapo orgijomis. Mūsų pasaulis išsigimsta. Ir kas gi dėl to kaltas? Visi ieško kaltų... Tačiau nesupranta, kad atsakymas slypi jumyse. Juk žmonija pati save naikina... [giliai įkvepia] California Rose - šios kartos, šių niekingų išgamų atstovas. Vakarėliai, seksas, pinigai... Puikybė... Man net bloga sakyti šiuos žodžius. Jie kupini pagiežos ir purvo. Rosy, aš tave sustabdysiu. Aš sunaikinsiu tave, kad tu nebegalėtum teršti jaunų galvų savo nešvara ir bukumu. Tu sakei, kad tu kovoji už brolį... Bet man tai jei ne juokinga, tai graudu. Tu kauniesi tik dėl čekio, kurį gavęs galėtum pamosikuotį kekšėm panosėje ir gauti "obuolių pyrago". O sakydamas "obuolių pyrago" aš kalbu ne apie obuolių pyragą... Tu išniekinai mano vertybes, aš išniekinsiu tave. Mes susitiksim... Aš tau pažadu, šunie.