←  FUSION

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

FUSION Atiduodamas

nuotrauka Unbroken 2011-05-29

Sveiki FUSION'e dalyvaujantys ar besidomintys žmogai.

Tai kaip jau supratote, FUSION yra rimtoje kovoje dėl išlikimo. Situacija tokia: aš, booker'is, pavargau nuo e-fed'o (atsibodo, išsisėmiau, šou rašyt tapo kančia, negaliu savęs book'int rimtai, vasara). Taigi, aš nutariau pasitraukti iš booker'io/writer'io pareigų. Jei juo nenorės būti Kzkas, tada tai yra pasiūlymas ir galimybė jums. Visi norintys perimti e-fed'o vadžias į savo rankas (aišku, jei tokių atsiras :D) rašykit čia arba man į PM (nėra skirtumo). Tai tiek.

P.s. jei tarp norinčių nerasiu patikimo žmogaus (arba tokio, kuriam noriu perleisti FUSION (šioks toks "prestižas" jau yra :D)), tai tada jo ir neatiduosiu. Tiesa, neradus pakaitos e-fed'as užsidarytų.

Bandysiu "datraukti" iki "Fame Infection" iPPV, bet negarantuoju, kad pavyks.

Nepykit, dėkui už dėmesį ir ačiū visiems prisidėjusiams,

Peace out! :)
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2011-06-06

Tai va, kaip žinot, noriu datempt iki "Routes Of Honor" ir jei to norime, reiks labai pasistengt. :D Čia rašykit visi, kurie norit ir galit padėt (rašyti mačus, backstage). Jei niekada nesate to darę, ne problema. :D Tiesa, iki pagr. PPV gali būti šiokia tokia pertrauka, nes vasara - išvažiuot kur gali tekt ir pan.

Let's do this f*ckin' thing!

Fame Infection norisi parašyti iki kito sekmad. Kalbas rašom iki ketvirtadienio 21.00.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-06-06, 08:08
Cituoti

nuotrauka Valhalas 2011-06-06

Na, galiu prisidėt kokį backstage ar kelis rašant, tik nieko konkretaus 100-tu % pažadėt negaliu, nes pabaigiau universitetą ir dabar vykdau aktyvią darbo ieškojimo akciją, aka po interview visokius reik važinėt ir pnš ;P Tai jei turit kokių bs idėjų, kurios nėra "critical" šou, galit į mane kreiptis :D
Cituoti

nuotrauka Duncan 2011-06-06

As galeciau prisidet prie backstage segmentu,interviu ir pns,bet velgi nepazadu,kad visada galesiu padet,nes siuo metu man sesija
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2011-06-06

Ne į temą
Valhalai, gali imtis drąsiai, nes darbo Tu vistiek nerasi dar ilgai :D Nebent biržos durų varstymas bus Tavo "darbas"... :D
Cituoti

nuotrauka Valhalas 2011-06-07

Rodyti pranešimąLyncaz, 2011-06-06, 23:56, pasakė:

Ne į temą
Valhalai, gali imtis drąsiai, nes darbo Tu vistiek nerasi dar ilgai :? Nebent biržos durų varstymas bus Tavo "darbas"... :D

Ne į temą
Iš kur tokios žinios? Kolkas kiek siunčiau CV ir motyvacinius laiškus iš visų firmų gavau kvietimus į pokalbį... :D
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2011-06-07

Rodyti pranešimąValhalas, 2011-06-07, 20:39, pasakė:

Ne į temą
Iš kur tokios žinios? Kolkas kiek siunčiau CV ir motyvacinius laiškus iš visų firmų gavau kvietimus į pokalbį... :D

Ne į temą
O ką baigei? :?

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-06-07, 20:20
Cituoti

nuotrauka Valhalas 2011-06-07

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-06-07, 21:19, pasakė:

Ne į temą
O ką baigei? :?

Ne į temą
KTU Informatiką, programavimo technologijų specialybę.
Cituoti

nuotrauka Refresh_22#MVP 2011-06-07

Ne į temą

Rodyti pranešimąValhalas, 2011-06-07, 21:21, pasakė:

Ne į temą
KTU Informatiką, programavimo technologijų specialybę.
Kai(jei) isidarbinsi, pranesk kurnors, pats galvoju apie sia specialybe, jei nepasiseks su uzsieniu.
Cituoti