Extreme Rules 2011
`MalioK` 2011-04-10
MORRISON vs. CENA vs. THE MIZ ©
WWE CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH
WINNER: JOHN CENA ©
RATING: ****
KANE & SHOW © vs. BARRETT & JACKSON
WWE TAG TEAM TITLE LUMBERJACK MATCH
WINNER: KANE & SHOW ©
RATING: 3/4*
CHRISTIAN vs. ALBERTO DEL RIO
WORLD HEAVYWEIGHT TITLE LADDER MATCH
WINNER: CHRISTIAN ©
RATING: ****1/4
LAYLA vs. MICHELLE MCCOOL
LOSER LEAVES WWE MATCH
WINNER: LAYLA
RATING: **
REY MYSTERIO vs. CODY RHODES
FALLS COUNT ANYWHERE MATCH
WINNER: REY MYSTERIO
RATING: ***3/4
TAG TEAM MATCH
COLE & SWAGGER VS. LAWLER & ROSS
WINNER: COLE & SWAGGER
RATING: ***1/4
SHEAMUS © vs. KOFI KINGSTON
UNITD STATES CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER: KOFI KINGSTON ©
RATING: ***
RANDY ORTON vs. CM PUNK
LAST MAN STANDING MATCH
WINNER: RANDY ORTON
RATING: ***1/2
- Ivertinimai pagal Dave Meltzer
Soul Stealer 2011-04-10
Mauglis 2011-04-10
Unbroken 2011-04-10
Jobberis_Extreme 2011-04-10
Mauglis, 2011-04-10, 17:28, pasakė:
Orton? Punk? HHH kiek girdėjau vėl pasitraukė ar kaip? Na tai yra vėl dings iš eterio?
Kas dėl Miz varžovo manau tai bus Cena ir šį kart jau Cena turėtu pasiimti WWE titutlą, bet visgi pažiurėkime koks sėkmingas buvo Miz title reignas palyginus su Ortono ar Edge hot potato reigna'is kai titulas vos mėnesį būdavo pas žmogų, jau buvau pasilges ilgalaikio čempiono, kai čempionas ir laiko tą titulą kokius 5 mėnesius. Kas dėl Alberto vs. Edge labai laukiu šios kovos.
Bėje keista ,kad WWE turi daug gimickini'u ppv skirtų daugeliui matčų stilių a.k.a "Tables, Ladders and Chairs" , "Hell in a Cell" ir t.t ,bet nepanaikino Extreme Rules kuris turi visus gimickinius matčus. I mean kam orderint TLC jei Ladder matča ir daugelį kitų galėsiu pamatyt per Extreme Rules? Ir apskritai ar atnešė WWE kokios naudos tie gimickiniai PPV pirkimuose?
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2011-04-10, 17:08
Bottom 2011-04-10
1) Alberto gal jau būtų laimėjęs per WM, jei ne Vinco "shaking-things-up" sistema. O kadangi taip įvyko su WM match'u, jo pergalė gali būti nukelta į šį PPV.
2) Čia yra nereikšmingas PPV, todėl būtų galima padaryti ne visai švarų finišą. Pvz Alberto pin'as po jo pristatytojo įsikišimo. Tokia pabaiga realesnė, nei švari pergalė ir ji čia galima, priešingai nei WM(neįskaičiuojam Cena-Rock confr.).
Bendrai tai nelabai tikiu meksikiečio pergale, bet tikiuosi jos. Nes jei tai bus antras didelis L Alb'ui, jo credibillity kris, ir jo ateitis būtų miglota. Po tokių atvejų gali būt, kad metus tektų trintis mid-card'e, kaip istorija jau parodė.
Dėl kitų match'ų, tai daugmaž kaip kasmet bus WM-rematch'ai. Todėl gan tikiu Miz-Cena one more time.
Wixperis 2011-04-12
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2011-04-12, 16:47
Redagavimo priežastis: Paskutinis zodinis ispejimas uz №19 nMo taisykles pazeidima.
SwedaS 2011-04-12
Wixperis 2011-04-14
SvR 2011-04-28
WWE Championship Triple Threat Steel Cage Match - Kaip nekeista match'o tikrai laukiu, nors nemanau, kad jį pamatysime labai gera. Laukiu kokio nors JoMo šuolio nuo narvo, ir visom keturiom esu už jį. Juk jis talentingas, parodo gerų spotų, tai kodėl jam neduoti Title, kai The Miz'as būdamas netoks talentingas kaip JoMo, jį laiko, jau beveik pusė metų. Spėju, kad match'as trauks ***.
Christian vs. Alberto Del Rio (World Heavyweight Championship Ladder Match) - Tai manyčiau pirmas toks kartas, kai vienu ar kitu atvėju turėsime naują čiampą. Aišku, kaip ir daugelis esu už Christian, nes jis tikrai vertas to. Alberto in ring skillai manęs kolkas nežavi. O ir jo ta ironiška šypsenėlė man nepatinka. Tikiuosi gero match'o. Gal net ****.
Randy Orton vs. CM Punk (Last Man Standing Match) - Šito match'o laukiu gal labiausiai. Bet nuojauta sako, kad jis nebus labai geras. Apie *** ar truputėlį daugiau. Ir pabaigai numatau Y2J return'ą, per kurį jis galės pratęsti feud'ą su Ortonu Smackdown'e. O šeip manau laimės Punk.
Rey Mysterio vs. Cody Rhodes (Falls Count Anywhere Match) - Tikuosi neblogo match'o. Ir per WM man jų match'as visai patiko. Tad numatau kokias ***. O laimės manyčiau. Cody'is.
Jerry Lawler & Jim Ross vs. Michael Cole & Jack Swagger (Country Whipping Match) - Dar nesu toks geras wrestlingo žinovas taigi norėčiau paklausti, kas čia per match type'as? Bet vistiek manau daugelis šį match'ą prasuks. Tikėkimės geriausio. Gal ištrauks **.
Šį pranešimą redagavo SvR: 2011-04-28, 14:09
Wixperis 2011-04-29
SvR, 2011-04-28, 15:07, pasakė:
Fortaz 2011-04-29
Kažkas turėtų pasiskaitinėti naujienas.
Lyncaz 2011-04-29
Del Rio - Christian
Tikiuosi labai daug, tik deja netikiu Christian pergale. Ir net faktas, kad Alberto priklauso RAW nesumažina tikimybės, kad jis laimės ir abu world titulai bus vienam brand'e. Taip jau yra buvę. Ir taip pat nei kiek nenustebsiu,
Cole - Lawler
užkniso negyvai. ir dar kiek laiko skiriama šitam feudui... Nu tiek eterio laiko skirt non-wrestleriam... Gi galėjo Cole'ą suvalgyt per WM, išdraftint į SD vietoj Methews (kuris man ne mielas kaip komentatorius), šalia King vėl atsisėstų good old JR ir visi būtų laimingi. Tai ne blyn, gauna kažkokį vivrių mačą per PPV kuris dar manau užims 20 minučių kaip minimum... Vienintelis įdomus dalykas, tai manau, kad bus Swaggerio face-turn'as. Bet ar taip kam nors labai rūpi?
p.s. kad jau prakalbau apie komentatorius, gal kas man gali atsakyt kodėl Striker nekomentuoja? jis gi turi auksinį liežuvį
SvR 2011-04-29
Aš turėjau omeny, kad tai bus galbūt pirmas match'as, kurio nugalėtojas vienu ar kitu atvėju laimės savo pirmąjį World title.
Stunner 2011-05-02
Šį pranešimą redagavo Stunner: 2011-05-02, 22:47