←  Kalbos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Liko nebaigtų reikalų.

nuotrauka emouTion 2011-03-07

Arenoje užgęsta šviesos, ekranas ir t.t.. Visi laukia. Ir... Arenoje nuaidi smuiko garsai. Įeina The Lett ir šį kart nesižvalgydamas nueina link ringo. Jis eina nerodydamas jokių emocijų, jokių grimasų. Pasiėmęs mikrafoną įlipa laiptais į ringą. The Lett kelia mikrafoną link lūpų, tačiau jį nuo kalbėjimo sustabdo salėje prasidėjęs "The Lett" chant'as. Jis nuleidžia mikrafoną, nulenkia galvą ir lyg liūdnai, pusiau nusišypso. Pakelia galvą, prieina prie ringo kampo, pasiremia į jį rankomis ir ramiai pradeda žiūrėti į fanus. Kai chant'as prityla, jis pagaliau prakalba:

- Žinote, realiai aš nenusipelniau nei vienos šios skanduotės, nei vieno šūksnio. Per pastaruosius 3 ar 2 eventus neparodau nieko doro. Tai ką aš parodau geriausia galima vadinti "patenkinama". Tapau didžiausiu nusivylimu savo gerbėjams Pain For Pride 6 man XScape mače. Tai pat prieš tai per Pick Your Poison nesugebėjau įveikti Aaron Hawkins. Apskritai paskutinė mano pergalė buvo pasiekta prieš du mėnesius. O taip apie tą pergalė. Ir su kuo gi kartu, vienoje komandoje kovojau? Makiwaro. Vienas iš mano didžiausių priešų. Turbūt turėčiau sakyt didžiausias. Nors ir laimėjom mes kartu ne vieną pergalę, tačiau, manau, jog atėjo laikas galutinai išsiaiškinti, kas geresnis. 1 prieš 1. Mačo tipas dar nežinomas, nors man tai visai nesvarbu, aš pasiryžęs nugalėti Makiwaro bet kokiu būdų, ar tai būtų First Blood mačas ar panašiai. Jokio skirtumo. Tiesa, mes jau esame kovęsis 1 prieš 1, bet jeigu pamenate tos kovos rezultatas buvo lygiosios. Būtent todėl ir yra skirta ši kova mums, kad išsiaiškintume geresnį. Ir tai manau bus pabaiga, tarp manęs ir tavęs Mako. Tačiau ne pabaiga man. Aš noriu pasauliui parodyti ką gali šis pradžioje savimi nepasitikėjęs vyrukas iš Latvijos, kuris jau dabar turi gerbėjų USA. Ar ne? (Chant'as "The Lett" vėl skamba arenoje). Žinoma, aš dar neparodžiau ką galiu padaryti. Nors ir gavau daug šansų, visose kovose man kažko trūko. Ir tą spragą bandysiu užpildyti kovoje su Mako. Tuo pačiu parodysiu aukščiausios rūšies Pro Wrestlingą, kurio iš manęs dar nematėte. Manau aš jau jums nusibodau su savo tauškalais, tad sakau iki.

Nuskambėjus Bounce, The Lett ramiai palieka areną.
Cituoti