←  Raw diskusijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Is the General Manager of RAW is...?

nuotrauka Soul Stealer 2011-01-11

Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-01-11, 20:21
Cituoti

nuotrauka Mauglis 2011-01-11

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2011-01-11, 17:53, pasakė:

Na pasižiūrėjus vakarykštį RAW, man susidaro toks jausmas, kad Shawn Michaels yra RAW General Manager. Kokios jūsų nuomonės ?
Ne į temą
UŽDĖK SPOILERĮ!!! Anas ne visada matosi.
Cituoti

nuotrauka SvR 2011-01-11

Nesutikčiau su tavo nuomone. Net nežinau kodėl, bet man šis variantas kaškodėl yra nelogiškas.
Cituoti

nuotrauka Soul Stealer 2011-01-11

Rodyti pranešimąSvR, 2011-01-11, 20:47, pasakė:

Nesutikčiau su tavo nuomone. Net nežinau kodėl, bet man šis variantas kaškodėl yra nelogiškas.

Reason ?
Cituoti

nuotrauka SvR 2011-01-11

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2011-01-11, 20:53, pasakė:

Reason ?

HBK čia buvo tik dėl Hall Of Fame'o. Jis vienas iš trijų didžiūjų Hall of Famer'iū Kiti bus anonsuoti per artimiausias savaites. O jai jis butų buves GM, jis turėtų daryti face'ui palankiasniu sprendimus, be to praeitas Raw GM jau buvo Face'as, todėl manyčiau, kad reikia ir hell'ų. Ir šeip nemanau, kad kuris nors storyline galetų išsišakoti kartu su HBK.
Cituoti

nuotrauka Bottom 2011-01-11

[spoiler]Na pasižiūrėjus vakarykštį RAW, man susidaro toks jausmas, kad Shawn Michaels yra RAW General Manager. Kokios jūsų nuomonės ?[/spoiler][/quote]
[spoiler][/spoiler][/spoiler]
Cituoti

nuotrauka Spectre 2011-01-12

Kad ir kaip iš tikrųjų ten būtų, WWE jau tiek užtempė GM angle, kad mažai kam ji berūpi.
Cituoti

nuotrauka Jose Ignacio 2011-02-16

Net neįsivaizduoju kas galėtų būt, galvojau, kad Shawn Michaels, bet jis greitai bus Hall of Famer'is, tdl nemanau, kad jis galėtų būt GM.
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2011-02-16

Sprendžiant iš to, kad tai tikriausiai moteris (moters koja) - aš manau, kad tai Stephanie McMahon arba retesnis, bet galimas atvejis... Drumroll please:
Spoiler'is

Tai tik mano spėjimas.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2011-02-16

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-02-16, 17:56, pasakė:

Sprendžiant iš to, kad tai tikriausiai moteris (moters koja) - aš manau, kad tai Stephanie McMahon arba retesnis, bet galimas atvejis... Drumroll please:
Spoiler'is

Tai tik mano spėjimas.
Nelabai supratau, pagal ką Tu nusprendei, kad tai moteris? t.y. jei Tu matei tas kojas prieš Rock pasirodymą ir manai, kad tai GM kojos, tai aš manau, kad Tu klysti. Nes GM parašė Cole'ui žinutę per jo promo, kas suteikia teoriją, kad jis yra kažkur toli. :)
Cituoti

nuotrauka real_deal 2011-02-17

Rodyti pranešimąLyncaz, 2011-02-16, 23:37, pasakė:

Nelabai supratau, pagal ką Tu nusprendei, kad tai moteris? t.y. jei Tu matei tas kojas prieš Rock pasirodymą ir manai, kad tai GM kojos, tai aš manau, kad Tu klysti. Nes GM parašė Cole'ui žinutę per jo promo, kas suteikia teoriją, kad jis yra kažkur toli. :)

Kodel kazkur toli? Manai ta moteris, sededama uzkulisiuose, negalejo imti ir parasyti Cole'ui zinutes per laptop'a? :)
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2011-02-17

Rodyti pranešimąreal_deal, 2011-02-17, 00:20, pasakė:

Kodel kazkur toli? Manai ta moteris, sededama uzkulisiuose, negalejo imti ir parasyti Cole'ui zinutes per laptop'a? :)
Viena vertus, tai būtų nelogiška, nes jei Tu esi užkulsiuose, tai gali išeiti į ringą, kita vertus, tai čia yra Pro-wrestling, logikos ieškoti čia neverta :D
Tai gal ir bus GM moteris... :)
Cituoti

nuotrauka SwedaS 2011-02-17

Rodyti pranešimąLyncaz, 2011-02-17, 16:07, pasakė:

Viena vertus, tai būtų nelogiška, nes jei Tu esi užkulsiuose, tai gali išeiti į ringą, kita vertus, tai čia yra Pro-wrestling, logikos ieškoti čia neverta :)
Tai gal ir bus GM moteris... :)
Nori likti nezinoma/s todel ir raso, o neeina i ringa.
Cituoti