←  WWE

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Survivor Series 2010

nuotrauka `MalioK` 2010-11-01

Nuotrauka

RANDY ORTON © vs. WADE BARRETT
WWE CHAMPIONSHIP / SPECIAL GUEST REFEREE: JOHN CENA
Nuotrauka
WINNER: RANDY ORTON ©
RATING:
**1/2

GABRIEL & SLATER © vs. SANTINO & KOZLOV
WWE TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: GABRIEL & SLATER ©
RATING: 3/4
*

KANE © vs. EDGE
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: NO CONTEST
RATING:
*1/2

LAY-COOL © vs. NATALYA
DIVAS CHAMPIONSHIP / 2-ON-1 HANDICAP MATCH
Nuotrauka
WINNER: NATALYA ©
RATING:
*

TEAM MYSTERIO vs. TEAM DEL RIO
TRADITIONAL SURVIVOR SERIES ELIMINATION TAG TEAM MATCH
Nuotrauka
WINNER: REY MYSTERIO & BIG SHOW
RATING:
***1/4

DOLPH ZIGGLER © vs. KAVAL
INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: KAVAL
RATING:
***1/4

JOHN MORRISON vs. SHEAMUS
SINGLES MATCH
Nuotrauka
WINNER: JOHN MORRISON
RATING:
***1/4

DANIEL BRYAN © vs. TED DIBIASE
UNITED STATES CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: DANIEL BRYAN ©
RATING:
***1/2

- Ivertinimai pagal Dave Meltzer
Cituoti

nuotrauka Soul Stealer 2010-11-01

Atsiprašau, bet man atrodo, kad tai turėtų būti Survivor Series tema :)

In topic, tai norėčiau išreikšt savo išankstinę nuomonę, bei spėjimus apie matchus.

Randy Orton vs Wade Barrett - na manau, kad Orton'as ir vėl retainins (su Cena'os pagalba). Manau Cena "sucheatins" ir padės Orton'ui. Gal tai bus savotiškas ne heel, o tweener turnas? Kažkodėl turiu tokią nuojautą, kad bus matchas per TLC: Randy Orton vs Wade Barrett vs John Cena.

Kane vs Edge - buried alive match? Ar tikrai ? O gal aš kažką praleidau ? Nesvarbu. Kad ir kaip ten bebūtų, manau Kane retainins ir Edge gaus rematch per TLC PPV. Kadangi TLC match type'as (arba Ladder) yra kaip ir Edge'o stichija, tai manau, kad Edge'as ir pasiims pagaliau savo 10-ąjį world title per TLC PPV kopėčių matche.
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2010-11-01, 14:57
Redagavimo priežastis: A little screw-up. Dekui. Kai kuriu nauja tema, kaip sablonu naudojos praeita, taigi "Buried Alive" liko nuo BR'10.
Cituoti

nuotrauka Vilkaviskis 2010-11-05

arba man taip atrodo ar kane tiesa pasakius karaliaus ir daužys savo priešininkus kaip muses ir poto per wm butų kova kane vs the undertaker trečias kartas per wm kaip jum atrodo
Cituoti

nuotrauka Soul Stealer 2010-11-18

Spoiler'is
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2010-11-21

Laukiu nesulaukiu šio PPV, tai bus pirmas PPV kurį žiurėsiu po Wrestlemania 26 tikiuosi nenuvils kaip beveik visi praeitų metų Survior Series PPV, labiausiai aišku domina Main Eventas ,o cardas atrodo neblogai. Tiesa manau ar WWE neįspraudė save į kampa su bookingu jei Cena leidžia Barret jis spjauna legendoms į veida jei Orton laimi jis atleidžiamas... Aš galvoju gal čia cashins Miz'as?
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2010-11-21, 13:12
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2010-11-22

ppv toks siaip sau, openeris ir s series matchai geresni, na da ic title matchas. is edge/kane tikejausi daug daugiau, kazkoks nelipo jiem matchas. o kad toks paprastas ME buvo tai net nustebau. tik ir laukiau kai prasides "overbookinimai" bet taip ir nesulaukiau, cena paduoda dirza just like that.. :)
Cituoti