Naujienos
Unbroken 2010-10-29
Wrestler'ių Naujienos
Jūsų keliami interviu, blogai, wrestler'ių naujienos ir t.t.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-10-29, 12:51
Jūsų keliami interviu, blogai, wrestler'ių naujienos ir t.t.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-10-29, 12:51
Lyncaz 2010-10-30
Galite sekti naujienas susijusias su Maniac twiteryje - http://twitter.com/#!/The___Maniac
Walleris 2010-10-30
Lyncaz, 2010-10-30, 14:31, pasakė:
Galite sekti naujienas susijusias su Maniac twiteryje - http://twitter.com/#!/The___Maniac
EDIT: Va, pats užsireginau twitteryje, tai pasakykit savo nuomones, kaip rašyt, angliškai ar lietuviškai, nes jau norėčiau pradėt tweet'int
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2010-10-30, 15:06
Kzkas 2010-10-30
Aaron Hawkins pasiekė Maniac pėdomis ir taipogi susikūrė savo twitterį, kurį galite rasti čia:
https://twitter.com/#!/AA_Hawkins
https://twitter.com/#!/AA_Hawkins
Primusas 2010-10-30
Na aš skeptiškai žiūrių į e-fed wrestlerių twiterius, manau žmonėm naujienas sekti apie wrestlerius yra kur kas patogiau šitoje temoje. Kai kurie žmonės, tarkim aš, turi nuosavus twiter acountus ir seka tikrus wrestlerius, bei kitus įdomius žmones ir tikrai nenori ganėtinai padoraus turinio srauto užkimšti jūsų blevyzgomis. Na o kurtis atskira acounta irgi nepatogu. Tikiosi, kad neatsiras jokio genijo, kuris sumastys sukurti wrestlerio Facebook acounta Na bet čia tiktais mano nuomone, jai norite kurkites, manau laikas viska išspręs ir pamate kad jūsų wrestleri seka 0 žmonių susiprasite ir pradėsite rašyti įvairias naujienas šioje temoje
Unbroken 2010-10-30
Svarbios Naujienos
FUSION savininkas Hiroshima Tadashi nustebintas gana sėkmingu bilietų pirkimu nutarė paankstinti pirmąjį FUSION šou The Prelude ir jo apžvalginį šou lygiai viena savaite, todėl renginiai vyks nebe lapkričo 27-28 dienomis, o lapkričio 20-21 dienomis. Vadas teigė, kad wrestler'ių tai neturėtų paveikti, nes jo manymu 20 dienų wreslter'ių pasisakymams pilnai užteks.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-10-30, 18:09
FUSION savininkas Hiroshima Tadashi nustebintas gana sėkmingu bilietų pirkimu nutarė paankstinti pirmąjį FUSION šou The Prelude ir jo apžvalginį šou lygiai viena savaite, todėl renginiai vyks nebe lapkričo 27-28 dienomis, o lapkričio 20-21 dienomis. Vadas teigė, kad wrestler'ių tai neturėtų paveikti, nes jo manymu 20 dienų wreslter'ių pasisakymams pilnai užteks.
Ne į temą | TNAC pranešė, kad visus klausimus komandai The New Age Conquerors galite siųsti adresais dzeisoniux17@one.lt ir oblivisexytea@one.lt |
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-10-30, 18:09
Jobberis_Extreme 2010-10-30
Sick Extreme susikūrė twiteri ir jį jau seka viena gražuolė http://twitter.com/SickExtreme
Unbroken 2010-10-30
Jobberis_Extreme, 2010-10-30, 19:27, pasakė:
Sick Extreme susikūrė twiteri ir jį jau seka viena gražuolė http://twitter.com/SickExtreme
Ne į temą | Mane irgi viena pradėjo followint, viskas tas patas "i'm single and I'm looking for cool guy". |
Walleris 2010-10-30
Siūlyčiau dar Unbroken užreginti kokį nors FUSION official twitter acc arba Hiroshima Tadashi acc. Tas acc galėtų retweet'int visų wrestlerių tweet'us ir dar pvz jei GM turėtų savo, tai su kovotojais galėtų palaikyti kokį kontaktą retkarčiais.
Duncan 2010-10-30
As pritariu Primusui del twitter account'u-manau,tai visiskai nereikalinga,nes istikruju kiek realiai zmoniu seks jusu tweet'us?Vienas?Du?Aisku gerai kai yra labiau isijauciama i savo char'a,bet ar jum neatrodo tai siek tiek kvaila?Manau persistenkt nereikia siuo atveju
Unbroken 2010-10-31
Walleris, 2010-10-30, 20:24, pasakė:
Siūlyčiau dar Unbroken užreginti kokį nors FUSION official twitter acc arba Hiroshima Tadashi acc. Tas acc galėtų retweet'int visų wrestlerių tweet'us ir dar pvz jei GM turėtų savo, tai su kovotojais galėtų palaikyti kokį kontaktą retkarčiais.
Aš tą patį galvojau, bet dabar laiko nelabai turiu, tai apie pirmadienį sukursiu. Tik bus painoka landžiot per du - vieną TNAC ir kitą Hiroshimos.
Walleris 2010-10-31
Unbroken, 2010-10-31, 09:33, pasakė:
Aš tą patį galvojau, bet dabar laiko nelabai turiu, tai apie pirmadienį sukursiu. Tik bus painoka landžiot per du - vieną TNAC ir kitą Hiroshimos.
TheFan 2010-10-31
Ne į temą | Kakas katik panaikino mano postą malonu )))) |
Balsas.lt urnalistų informacija pasirodė esanti melagingą, todėl administratoriai greitai suskubo ja paalinti ir pateikti teisingą informaciją. Apie griimą į ringą galvoja nemaa dalis senųjų kovotojų, kas jie? kolkas lieka paslaptimi, lryto urnalistams pavyko isiaikinti tik kelis i jų tai The Answer Damane Refresh, bei The Silencer, su jais susisiekti nepavyko, vienintelis Damane pakomentavo savo grįimą į ringą, "One day" - tai koks buvo jo atsakymas į klausimą ar jus domina turtai ir slove wrestlinge, bei grizimas.
Delfi.lt urnalistai taip pat aktyviai dirba ties ia informacija, dėja jiems nieko nepavyksta isiaikinti.
Kaip skelbia Kauno Diena The Answeris buvo pastebėtas su ispūdingo groio mergina, bei Refresh, vienoje Kauno gatvių, tačiau, fanai mano, kad tai nesamone, nes Answeris nesutiktų būti su Refresh, kai alia yra mergina.
Lryto urnalistai iuo metu ruoia isamų interviu su vienu i BFZ federacijos kovotoju, bei jo draugu Maugliu.
Ne į temą | Si karta gal neistrinsit? )))))))))))))))))) |
Kzkas 2010-10-31
TheFan, 2010-10-31, 14:42, pasakė:
Ne į temą | Kakas katik panaikino mano postą malonu )))) |
Balsas.lt urnalistų informacija pasirodė esanti melagingą, todėl administratoriai greitai suskubo ja pa�alinti ir pateikti teisingą informaciją. Apie griimą į ringą galvoja nemaa dalis senųjų kovotojų, kas jie? kolkas lieka paslaptimi, lryto urnalistams pavyko i�siai�kinti tik kelis i� jų tai The Answer Damane Refresh, bei The Silencer, su jais susisiekti nepavyko, vienintelis Damane pakomentavo savo grįimą į ringą, "One day" - �tai koks buvo jo atsakymas į klausimą ar jus domina turtai ir slove wrestlinge, bei grizimas.
Delfi.lt urnalistai taip pat aktyviai dirba ties �ia informacija, dėja jiems nieko nepavyksta i�siai�kinti.
Kaip skelbia Kauno Diena The Answeris buvo pastebėtas su ispūdingo groio mergina, bei Refresh, vienoje Kauno gatvių, tačiau, fanai mano, kad tai nesamone, nes Answeris nesutiktų būti su Refresh, kai �alia yra mergina.
Lryto urnalistai �iuo metu ruo�ia i�samų interviu su vienu i� BFZ federacijos kovotoju, bei jo draugu Maugliu.
Ne į temą | Si karta gal neistrinsit? )))))))))))))))))) |
Atsiprašau, bet kaip tu niekuo nesusijęs su šita federacija žmogus gali aprašinėt su kuo FUSION pasirašė sutartis, o su kuo ne? Gal tu tų žmonių asmeninis agentas?
TheFan 2010-10-31
Kzkas, 2010-10-31, 15:44, pasakė:
Atsiprašau, bet kaip tu niekuo nesusijęs su šita federacija žmogus gali aprašinėt su kuo FUSION pasirašė sutartis, o su kuo ne? Gal tu tų žmonių asmeninis agentas?
As susisiekiau su tais zmonem, pakalbejau ka jie mano ir cia parasiau, o apie jokias sutartis as nerasiau, nereik iskraipyti faktu Agentu buti deja negaliu, neturiu diplomo
T-N-Z, 2010-10-31, 15:44, pasakė:
Ne į temą | Istryne tavo posta nes normaliai LT raidziu nerodo, turbut. |
Okay, teks pasalinti lt raides is savo zodyno
Kzkas 2010-10-31
Unbroken 2010-10-31
Net jei tai ne Refresh (o tai greičiausiai jis), sunku pasitikėti žmogumi, kuris kadaise rip'ino kitų GFX'erių darbus...
Walleris 2010-10-31
Aišku, kad Refresh. "FUSION derasi su Refresh" skamba panašiai kaip "Žalgiris bando į komandą pasikviesti Gintarą Einikį".
Primusas 2010-11-04
Žmogus sukūres E-fed versla toki koks jis yra dabar ir didesnis už belekoki e-fed brenda labai nustebo, kad jam teks kovoti vienoje komandoje su kaukėtų iškrypelių. Šeškius paklaustas 15min.lt nevykusių žurnaliūgų apie artėjančia kova atsakė:
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-11-04, 09:57
Citata
Man asmeniškai gaila yra siauraakio šios federacijos savininko, kuris nesugeba išnaudoti Šeškiaus prekinio ženklo, pinigai slypi main eventuose, kuriose dalyvauja Šeškius Pyzdeškius, o ne midcardo tag team mačose su kedofilais. Šeškiaus laikymas midcarde yra ne kas kita, kaip didžiulis pinigų švaistymas, jai toliau ši federacija darys tokias klaidas, manau, kad po poros mėnesių visi mes galėsime ieškotis naujos darbo vietos. Negi nepasimokėme mes iš Panda energy valdomos federacijos, kuri nesugebėjo per vienerius metus atiduoti diržo žmogui kuris sukūrė PW? Ir pažiurėkime kur ji yra dabar? Išleisti milijonai ne tik nepakėle reitingų, o priešingai jos sumažino ir viskas dėl to kad PW dievui Terry Gene Bollea niekas nesuteikė šanso iškovoti čempiono dirža. Kaip sakoma kvailas žmogus mokosi iš savo klaidų, protingas iš svetimų, prie kurių žmonių priskiri save Tadashi?
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-11-04, 09:57
Refresh_22#MVP 2010-11-18
Ne į temą | Jeigu kuriames tweetus tai gal dar facebook, skype susikuriam wrestleriams savo, o galiausiai ir atskiras korteles ir telefonus susiperkam? gi lengviau susisiekti ir tikroviskiau |
Kzkas 2010-11-19
Refresh_22#MVP 2010-12-17
Refreshas del tam tikru priezasciu neribotam laikui pasitraukia is efedo apie grizima kolkas nieko nera zinoma
Ne į temą | Walleri ir kiti hateriai dziaukites i valias |