←  WWE

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Hell in a Cell 2010

nuotrauka `MalioK` 2010-09-24

Nuotrauka

KANE © vs. THE UNDERTAKER
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP / HELL IN A CELL MATCH
Nuotrauka
WINNER: KANE ©
RATING: 1/2
*

MICHELLE MCCOOL © vs. NATALYA
UNIFIED DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: NATALYA
RATING:
*1/2

JOHN CENA vs. WADE BARRETT
NEXUS DISBANDS OR CENA JOINS THEM
Nuotrauka
WINNER: WADE BARRETT
RATING:
***1/2

JACK SWAGGER vs. EDGE
SINGLES MATCH
WINNER: EDGE
RATING:
**1/2

RANDY ORTON © vs. SHEAMUS
WWE CHAMPIONSHIP / HELL IN A CELL MATCH
Nuotrauka
WINNER: RANDY ORTON ©
RATING:
***1/4

DANIEL BRYAN © vs. JOHN MORRISON vs. THE MIZ
U.S. CHAMPIONSHIP / SUBMISSIONS COUNT ANYWHERE MATCH
Nuotrauka
WINNER: DANIEL BRYAN ©
RATING:
***1/2

- Ivertinimai pagal Dave Meltzer
Cituoti

nuotrauka Soul Stealer 2010-09-24

1. Kas liečia WWE championship matchą, tai manau Orton retain'ins, nes jis tik ką gavo WWE belt'ą, tai manau palaikys jį kiek ilgiau, nei vieną PPV.

2. Kas dėl Cena vs Barrett, tai nemanau, kad Nexus išsigrupuos. Vien tik dėl to, kad neįsivaizduoju, kas tada būtų, jei jie išsigrupuotų ? Kur jie visi būtų ? Kovotų RAW rosteryje kiekvienas atskirai ir viskas ? Nemanau. Todėl, mano nuomone Barrett laimės prieš Cena ir Cena join'ins Nexus. Nelabai aš ir tai įsivaizduoju, bet manau tai yra realesnis variantas. Nes gi jau ir taip sklinda kalbos, kad Cena turninsis heel'u.
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2010-09-24

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2010-09-24, 22:47, pasakė:

2. Kas dėl Cena vs Barrett, tai nemanau, kad Nexus išsigrupuos. Vien tik dėl to, kad neįsivaizduoju, kas tada būtų, jei jie išsigrupuotų ? Kur jie visi būtų ? Kovotų RAW rosteryje kiekvienas atskirai ir viskas ? Nemanau. Todėl, mano nuomone Barrett laimės prieš Cena ir Cena join'ins Nexus. Nelabai aš ir tai įsivaizduoju, bet manau tai yra realesnis variantas. Nes gi jau ir taip sklinda kalbos, kad Cena turninsis heel'u.

As biski kitaip manau Barrett laimes Cena prisijunks, taciau po 1-2 macu turesim maca Barrett vs Cena del Cenos isejimo is Nexus
Cituoti

nuotrauka Vilkaviskis 2010-09-25

Aš manau kad baretas laimes ir bus panasiai kaip buvo su hbk 2008 kai hbk bergavo jbl o paskui bus koks mačas baret vs cena ir cena laimes ir išeis iš nexus
Cituoti

nuotrauka SwedaS 2010-09-25

Arba gali buti taip, kad Cena laimi - taip "isyra" Nexus. Tada jie trumpam dingsta is TV ekranu ir po kiek laiko gryzta su nauja jega ir kokiu nors Top Superstaru, heel'u aisku, kaip ju vadu. Pvz HHH. Bet asmeniskai noreciau, kad Cena taptu heelu.
Cituoti

nuotrauka SvR 2010-09-25

As visom keturiom uz Nexus. Noriu pamatyti Cena heel'u. Jau ilgai buvo naujienose rasoma, kad ji vers heel'u, buvo gandu, kad net per Summerslam jis taps heel'u, bet taip neatsitiko...
Šį pranešimą redagavo SvR: 2010-09-25, 13:24
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2010-09-25

Ne į temą
Kokia nauda WWE verst Cena heel'u, kad vaikezai juo nusiviltu ir nebepirktu merch?
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2010-09-25

Visiems, kurie taip lengvai tiki, kad Cena taps heel vien dėl to, kad tai buvo paskelbta - jūs klystat (tikriausiai). Pastaruoju metu WWE pradėjo išdurinėti IWC. Tarkim, kad ir Jericho atvejis. Nors Cena heel'u būtų įdomu pamatyt.
Cituoti

nuotrauka NEWTAS 2010-09-27

manau cena anksciau ar veliau turnins i heelus ,bet tai turi buti didelis sprogimas kaip kazkada hogan padare savo heel turna su nwo.
Matchas gali baigtis ir no contest o tada ir vienas ir kitas pergale bandys skirti sau, o toliau wwe vel sumals koki bullshit taip ir baigsis sis feudas
Cituoti

nuotrauka Duncan 2010-09-27

Atsigaukit visi kurie mano kad Cena virstu heel'u-net pralaimejes ir prisijunges prie Nexus jis nebutu heel'u ir neuzsibutu grupuoteje labai ilgai.Jei jis kada ir virs heel'u,tai tikrai ne dabar ir ne tokiomis aplinkybemis
Cituoti

nuotrauka Soul Stealer 2010-09-29

Man atrodo, kad dėl match type'o, kuris yra paskelbtas US championship matchui, galima jau dabar 99% manyt, kad US championship matchą laimės Bryan ir retainins, nes tik jo moveset'e iš šių trijų vyrukų, yra submmision move'ai. Jeigu aš sau pats nemeluoju, The Miz ir Morrison nedaro jokių submmision move'ų. Reiškia Bryan laimės :? + nelogiška būtų numest Bryan title, nes jis jį nesenai gavo, + reikia nenumušt Bryan credibility. Nors aš pats norėčiau Morrison pergalės, nes jam iš šitų trijų wrestlerių, simpatizuoju labiausiaui.
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2010-10-02

Tiesiog noriu pabrezti, kad John Cena heelturn jau yra labai rimtai aptariamas WWE virsuneje ir Vince McMahon jau nera toks kategoriskas pries ta zingsni. Manau visi zinome, kad Cena turnas buvo "aptariamas" jau labai ilga laika, nuo pat to momento, kai pries keleta metu ji pradejo nusvilpineti, bet Vince pastoviai nusaudavo tos planus verslo pagrindu. Dabar Vinnie suvokia, kad John jau pravaziavo (kai kuriais atvejau, po pora kartu) visas imanomas main event programas su top heelais, taigi, pasak WON, nenustebkite jei Cena pagaliau virs heelu betkokia akimirka. Nors, vel gi, pasak Meltzerio, tikimiausia, kad jei tai isvis ivyks, tai po WrestleMania XXVII, nes, sio momentu, tam vakarui planojama Cena/Miz programa, o The Miz yra efektiviausias heelo vaidmenyje. Taigi John turnas nera toks jau beprotiskai neimanomas net ir per si pay-per-view :?
Cituoti

nuotrauka SvR 2010-10-02

Nežinau kaip jum, bet man atrodo, kad match'as baigsis Double DQ arba No Contest.
Cituoti

nuotrauka MarkaL 2010-10-02

@`MalioK` Tikiuosi tu neteisus del Miz/Cena Wrestlemaniai. Mano svajone pamatyt WM main event'a Orton vs Cena ir Orton'as lamininti clean. :?
Cituoti