Lance Cade
Kzkas 2010-08-13
Dar vienas buves WWE wrestleris mire:
PWInsider.com is reporting that former WWE star Lance Cade, real name Lance McNaught, has passed away at age 29. No details have been released concerning his death, but we will be sure to update this breaking story as more information becomes available.
Nors jis man nepatiko, bet gaila, kad gana jaunas mire, uzuojauta artimiesiem. Kokios jusu nuomones?
PWInsider.com is reporting that former WWE star Lance Cade, real name Lance McNaught, has passed away at age 29. No details have been released concerning his death, but we will be sure to update this breaking story as more information becomes available.
Nors jis man nepatiko, bet gaila, kad gana jaunas mire, uzuojauta artimiesiem. Kokios jusu nuomones?
Spectre 2010-08-13
Wow...that was out of nowhere... Iš tikro labai liūdnos naujienos. Tokio amžiaus sveiki žmonės šiaip sau nemiršta. Kad ir kaip ten būtų, tegul jis ilsis ramybėj. Užuojauta artimiesiems.
Doppelganger 2010-08-13
Wow ko jau ko bet, kad jis - nesitikejau. Kazkas rimtai su zmonem negerai dedasi... Ka jie ten i save pumpuoja (aisku jeigu cia del tokiu priezasciu). RIP.
`MalioK` 2010-08-14
Na gaila vaikino. Lance Cade & Trevor Murdoch buvo paliginamai neblogas tag teamas, kazkas svezesnio (nors, mano nuomone, Trevor buvo tos komandos zvaigzde) ir buvo apmaudu kaip viskas susikloste su ta komanda, t.y. gal jie ir turetu sioki toki tolimesni run'a kompanijoje, bet jos isarde, nes buvo planojama Lance stumti toliau i card'o virsu. Veliau isejo taip, kad creative, kaip daznai buna, "nieko jam neturejo" ir pasidave. Taigi isardimo aukoa buvo ne tik Trevor, bet ir Lance, nes neturejo nei tag team'o, nei anksciau planojamos vietos tarp upper midcarderiu. 29 metai. PW verslas yra kaip mesmale. Amzinas atilsis.
Untested 2011-06-01
Mirė nuo širdies nepakankamumo - kardiomiopatijos. Po paskelbtų medicinos ekspertų išvadų, tokius kvėpavimo sutrikimus galėjo sukelti ir narkotinės medžiagos
Sabalys 2011-12-07
RIP. Gaila idomus wrestleris buvo.
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2011-12-07, 20:25
Redagavimo priežastis: +20% ispejimo uz taisykles №2 pazeidima.
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2011-12-07, 20:25
Redagavimo priežastis: +20% ispejimo uz taisykles №2 pazeidima.