MIRKO CRO COP VS KEVIN RANDLEMAN
Duncan 2010-08-13
MIRKO CRO COP VS KEVIN RANDLEMAN
DATE: Balandzio 25, 2004
EVENT: PRIDE Total Elimination 2004
LENGTH: 8:03
SIZE: 57 MB
PRICE: 100 tasku
HOST: www.MegaUpload.com
NOTE:Pirmasis PRIDE Heavyweight Grand Prix 2004 etapas.Kevin Randleman-kovotojas pravardziuojamas monstru del savo atletiskumo,dideles jegos ir gresmingos isvaizdos.I PRIDE jis atkeliavo is UFC kur savo laiku buvo UFC sunkiasvoriu cempionas.Po pirmu 3 laimetu kovu PRIDE ringe i si turnyra amerikietis zengia su 2 pralaimejimais paskutinese kovose-Quinton'ui Jackson'ui ir Kazushi Sakurabai.Jo varzovas-kroatu striker'is Mirko ''CroCop'' Filipovic,kuris iki sios kovos PRIDE ringe is 12 kovu pralaimejo vos karta-Antonio Rodrigo Nogueirai kovoje del PRIDE Interim Heavyweight titulo.Per tas 12 kovu jis spejo iveikti tokius kovotojus kaip Igor Vovchanchyn,Kazushi Sakuraba,Heath Herring,Kazuyuki Fujita ir turejo lygiasias su Wanderlei Silva ir i kova eina kaip ryskus favoritas.Kovos nugaletojas gauna bilieta i ketvirtfinali.Prasom
DOWNLOAD: Norint gauti atsisiuntimo nuoroda spauskite zemiau mano profilio.Pirmame
lauke "Kiekis taškų, kurį norite pervesti" rasykite 100, o antrame lauke,
su pavadinimu "Už ką pervedate / Žinutė, kuri bus nusiųsta nariui":
Uz Mirko CroCop vs Kevin Randleman kova.
Šį pranešimą redagavo Duncan: 2010-08-13, 17:18
Duncan 2010-08-13
`MalioK` 2010-08-14
Duncan, 2010-08-13, 19:54, pasakė:
Duncan 2010-08-17
`MalioK`, 2010-08-14, 15:43, pasakė:
Na taip,bet bet kuriuo atveju man taip pat kaip Mirko fanui,tuo labiau kazkada ziurint si rengini dar nezinant rezultatu,matyti kaip zmogus kuris niekad nebuvo prisikiriamas prie MMA elito(net nepaisant fakto,kad jis buvo UFC cempionas-cempionu jis buvo tuomet kai UFC isgyveno "tamsiuosius amzius ir HW divizione buvo didziule skyle isejus Coleman ir Couture) ir niekad neturejo kazkokiu ypatingu striking skill'u,per 2 minutes pasiunte i knockdown'a Mirko ir ikale jo galva i grindis,bei ismete kroata is HW GP jau pirmame etape.Asmeniskai as buvau lengvai sokiruotas ir iki siol laikau sia Kevin pergale vienu didziausiu upset'u MMA istorijoje.